Kako dobro reče Kritičar mi se prema njoj mnogo bolje odnosimo od vas samih.SaraFina wrote: Ne kukam samo sam primijetila
Mada znam neke koje se tako dobro o njoj staraju ... odmah mi voda na usta pocuri ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kako dobro reče Kritičar mi se prema njoj mnogo bolje odnosimo od vas samih.SaraFina wrote: Ne kukam samo sam primijetila
A mozda lijepe zene vole pametne i sposobne muskarceDaffyDuck wrote:
Pa vidiš da sam se suzdržao.Bloo wrote:ne mozes ti lanuti nista eksplicitnijedale cooper wrote: Ja sam htjeo lanuti nešto eksplicitnije, ali može i ovo.ti si dale cooper
šta će diane reći
Vidiš ... možda bih trebao otvoriti radnju kao stilista.Bloo wrote:ojjjjjjjjjjjsheilak wrote:ramzess, the vagina whisperer?Ramzess Veliki wrote: Što se sekiraš? Može ti biti ljepša poslije poroda. I uža i čvršća. Samo je pitanje da li ti to želiš. Za sve ima rješenje ...![]()
Najlakše je kukati na godine, porod, genetiku ...![]()
Nema to veze sa plastičnom hirurgijom ...![]()
![]()
![]()
zamisljam ga kako ima svoj vag gym gdje sve zene leze ili stoje i rade one vjerzbe za vaginu
stiiiiiiiiiiiiiiisni ...opusti...stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisni
dale cooper wrote:
"Diane, I'm holding in my hand a small box of chocolate bunnies..."
Ramzess Veliki wrote:Kako dobro reče Kritičar mi se prema njoj mnogo bolje odnosimo od vas samih.SaraFina wrote: Ne kukam samo sam primijetila
Mada znam neke koje se tako dobro o njoj staraju ... odmah mi voda na usta pocuri ...![]()
![]()
Ramzess Veliki wrote: Vidiš ... možda bih trebao otvoriti radnju kao stilista.![]()
Koja će mi prva na kanal?![]()
![]()
Pametni i sposobni nisu hot ... samo su osiguranje za budućnost. Najobičniji konobar ih šije ...DaffyDuck wrote: A mozda lijepe zene vole pametne i sposobne muskarce
zato što konobari znaju sa šlajpecimaRamzess Veliki wrote:Pametni i sposobni nisu hot ... samo su osiguranje za budućnost. Najobičniji konobar ih šije ...DaffyDuck wrote: A mozda lijepe zene vole pametne i sposobne muskarce
Znači da počnem tražiti poslovni prostor ... imam jednu autolakirnicu, mogao bi mi je drug iznajmiti za ovaj biznis ... ima kanal, dizalicu ...Bloo wrote:Ramzess Veliki wrote: Vidiš ... možda bih trebao otvoriti radnju kao stilista.![]()
Koja će mi prva na kanal?![]()
![]()
![]()
![]()
bogtemazo
dobit cu otkaz zbog urlanja u firmi od smijeha
čuj kanalnismo kod ginekologa
docemo sve ako budes obucen u roze tajice
dale cooper wrote:Već zamišljam ramzesa kako odlučno i autoritativno poput Cezara izgovara shhhhhh u pokušaju
da smiri vaginu koja se otela kontroli.
dole bona doledale cooper wrote:Već zamišljam ramzesa kako odlučno i autoritativno poput Cezara izgovara shhhhhh u pokušaju
trenutno povezujemo na svemirskom nivoumoda56 wrote:pa jeste li vise ubjedili te curice da budu postene
Ne zakuhavaj ... taman ih ubjeđujemo u suprotno ...moda56 wrote:pa jeste li vise ubjedili te curice da budu postene
Nisam spomenuo da sam konobario ...Bloo wrote:trenutno povezujemo na svemirskom nivoumoda56 wrote:pa jeste li vise ubjedili te curice da budu postenezasto koke idu sa konobarima, mora da je do slajpeka...
![]()
![]()
al Ramo otvara vaginal automehanicarsku radnju
dale cooper wrote:Već zamišljam ramzesa kako odlučno i autoritativno poput Cezara izgovara shhhhhh u pokušaju
Bloo wrote:trenutno povezujemo na svemirskom nivoumoda56 wrote:pa jeste li vise ubjedili te curice da budu postenezasto koke idu sa konobarima, mora da je do slajpeka...
![]()
![]()
al Ramo otvara vaginal automehanicarsku radnju
u raminom slucaju bila bi to ista uloga.dale cooper wrote:Pussy Whisperer, new series on AMC. Sunday nights following The Walking Dead.
ja bih sad opet nesto o mirisima i cvrstini i walking deadu, al nećusheilak wrote:u raminom slucaju bila bi to ista uloga.dale cooper wrote:Pussy Whisperer, new series on AMC. Sunday nights following The Walking Dead.
Bloo wrote:ojjjjjjjjjjjsheilak wrote:ramzess, the vagina whisperer?Ramzess Veliki wrote: Što se sekiraš? Može ti biti ljepša poslije poroda. I uža i čvršća. Samo je pitanje da li ti to želiš. Za sve ima rješenje ...![]()
Najlakše je kukati na godine, porod, genetiku ...![]()
Nema to veze sa plastičnom hirurgijom ...![]()
![]()
![]()
zamisljam ga kako ima svoj vag gym gdje sve zene leze ili stoje i rade one vjerzbe za vaginu
stiiiiiiiiiiiiiiisni ...opusti...stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisni
Napad babskih vagina during the dawn of the night of the walking grandmas..part Vklixoris wrote:Bori se sa zombi vaginama tzv Pussy Walkers