cuj nula bodovaultima_palabra wrote:Od koliko do koliko idu ti vaši visoki? Mislim da vam se ovi od preko 2 metra baš i ne sviđaju, motorika nula bodova i tako to...
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Bodkin
#301 Re: Što privlači nas, dame?
- SaraFina
#302 Re: Što privlači nas, dame?
Zgodni visoki " vještci" 
- Brkooo
#303 Re: Što privlači nas, dame?
jesu li bitne godineSaraFina wrote:Zgodni visoki " vještci"
- Bloo
- Globalna šefica
#304 Re: Što privlači nas, dame?
kad zna po kući popravljat 
- insomnia78
#305 Re: Što privlači nas, dame?
SvijuH mi, nije da se falim al ispunjavam cca 95 % ovih kriterija 
Nije ni cudo sto sam se ozenio
Nije ni cudo sto sam se ozenio
-
Jokericious
#306 Re: Što privlači nas, dame?
Eurosa wrote:ultima_palabra wrote:Od koliko do koliko idu ti vaši visoki? Mislim da vam se ovi od preko 2 metra baš i ne sviđaju, motorika nula bodova i tako to...
ja sam malo stosesetinesto ali eto volim kad je bar dvadeset cm visi.
- johnny_blazze
#307 Re: Što privlači nas, dame?
evo da se javim ispunjavam 90% kriterija, pa navalite

- ćiribiribela
#308 Re: Što privlači nas, dame?
Jokericious wrote:
Pa ignorises me. Ja te pitao za kriterije.
ćiribiribela wrote:kad je visok
kad ima dubok glas
kad gleda filmove i serije
kad ima smisla za humor
kad lijepo mirise.![]()
I kad je dzentlmen.
-
almir90
#309 Re: Što privlači nas, dame?
Napisao sam ja već, dovoljno je u bilo koji grad da izađeš i vidiš, kako ih većina hodaju same, sredi se ona i sve to, ali niko ne prilazi, i ako joj neki priđe, nije to taj, obično se 100 cura zaljubi u jednog momka, i čekaju kad će im taj "posebni" da im priđe. Al' njega nemaaaa, njegaaa neeemmaaa.Zatamnjena stakla wrote:Imate jebeno visoke standarde. Svaka čast. Nijedna neće naći momka kako ga je na ovoj temi opisala. Ćao.
Došlo novo vrijeme izgleda, postalo je važnije da se zabavljate sa nekim, s'kime se možete pohvaliti u javnosti, u fazonu da ti svi zavide, i nije to samo kod ženskih, ruku na srce, nije ni kod nas ništa bolja situacija. Gleda se samo ambalaža, kao najvažniji faktor, a sve ostalo je sporedno, odnosno nevažno, i ako neko nije lijep/a i zgodan/a, i nema status "popularnosti", a ima neke dodatne kvalitete, jednostavno sve to pada u vodu, prvi i najvažniji faktor ne ispunjava. Ne kažem ja, to, da, izgled nije bitan, bitan je, ali ne treba svu pažnju poklanjati njemu, kao ni statusu istog/e među rajom. Međutim, barem što se mene tiče, treba gledati prosjek svega, ne samo jednu stvaku postaviti kao najvažniju.
Naravno, prije nego me bilo ko optuži za generalizaciju, nije u tome stvar, naravno da još uvijek ima izuzetaka, koji se ne vode tim putem. Ako im neko ne ispunjava u potpunosti "zahtjeve" što se izgleda tiče, i statusa, opet će njemu/njoj pružiti priliku da se upoznaju bolje, pa možda se i desi nešto ozbiljnije.
-
colt
#310 Re: Što privlači nas, dame?
Ajde dame (koje ovdje iznose muzičke želje), priznajte da ste još same i da još čekate
. . .
-
bang and blame
#311 Re: Što privlači nas, dame?
Fizika je sporedna stvar. Moze biti kao Apolon ali, ako nema mentalnih karakteristika koje me privlace, onda ta njegova vanjstina ostaje samo njemu, da hrani svoj ego, ili nekoj drugoj - koja ima drugacije kriterije od mojihdječak sa šibicama wrote:A nista fizika?bang and blame wrote:Da zna da me smiri..Kad je spreman da saslusa.. Da je u stanju, da mi dokaze i pokaze gdje grijesim ( ako grijesim), na jedan fin, suptila nacin.. Da im lijepe manire.. Uh.. Nabrajala bih ja ovako do u nedogled
Jedino mi je bitna visina, jer sam ja visoka
- SaraFina
#312 Re: Što privlači nas, dame?
Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
Pa da ga " istrazujem" u svim mogućim segmentima.
Intelektualno naravno! Mozezete se cure loziti na nekog u intelektualnom pogledu? Bez fizičkih komponenti u početku ?

Intelektualno naravno! Mozezete se cure loziti na nekog u intelektualnom pogledu? Bez fizičkih komponenti u početku ?
- dobar osjecaj
#313 Re: Što privlači nas, dame?
Prednost dajem sposobnosti prakticnog zivljenja nad nedorecenoscu i stvarnom ili izmisljenom misterijom (cesci slucaj).SaraFina wrote:Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
- SaraFina
#314 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote:Prednost dajem sposobnosti prakticnog zivljenja nad nedorecenoscu i stvarnom ili izmisljenom misterijom (cesci slucaj).SaraFina wrote:Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
Znam da je neprakticno ali...
Šta da radim?
@Bela, Respo je ko Bukvar. KaHVa! I ...
Ja bi enciklopediju!
-
bella_ciao
#315 Re: Što privlači nas, dame?
De vidi sta lezi poslije te kahve? Sta onda ide to niko ne zna 
The great unknown...
The great unknown...
- dobar osjecaj
#316 Re: Što privlači nas, dame?
Dok osjecas da imas vremena i dok si raspolozena za takva "istrazivanja" samo daj. Kad odlucis i osjetis da je vrijeme za nesto konkretno, prestaces rasipati vrijeme i energiju. MozdaSaraFina wrote:Znam da je neprakticno ali...dobar osjecaj wrote: Prednost dajem sposobnosti prakticnog zivljenja nad nedorecenoscu i stvarnom ili izmisljenom misterijom (cesci slucaj).
Šta da radim?
- SaraFina
#317 Re: Što privlači nas, dame?
bella_ciao wrote:De vidi sta lezi poslije te kahve? Sta onda ide to niko ne zna
The great unknown...
Ne pada mi na um biti pokusni kunić !!!
Je li uopće koja bila s Respom na kaHvi?
Ne, ne.
Hoću enciklopediju. Makar se i smrtno razočarala.
Dosta bukvara i Tel imenika!
- SaraFina
#318 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote:Dok osjecas da imas vremena i dok si raspolozena za takva "istrazivanja" samo daj. Kad odlucis i osjetis da je vrijeme za nesto konkretno, prestaces rasipati vrijeme i energiju. MozdaSaraFina wrote:Znam da je neprakticno ali...dobar osjecaj wrote: Prednost dajem sposobnosti prakticnog zivljenja nad nedorecenoscu i stvarnom ili izmisljenom misterijom (cesci slucaj).
Šta da radim?
U pravu si. Ali ćejf je ćejf! To nema cijenu
@ Kritičar, čime se takvi plaćaju? Dukatima?
- huremka
#319 Re: Što privlači nas, dame?

ja na prvu na ovaj tip muškarca padam, brada, vragolast pogled i osmijeh.
- kritichar
#321 Re: Što privlači nas, dame?
s puno dukataSaraFina wrote: @ Kritičar, čime se takvi plaćaju? Dukatima?
- huremka
#322 Re: Što privlači nas, dame?
hahahha ti nisi gledala ferihubella_ciao wrote:ko miš izgleda
- dječak sa šibicama
#323 Re: Što privlači nas, dame?
I sta kad otkrijes da je manijak?SaraFina wrote:Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
- SaraFina
#324 Re: Što privlači nas, dame?
dječak sa šibicama wrote:I sta kad otkrijes da je manijak?SaraFina wrote:Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
![]()
Koje vrste? Prikriveni ego manijak, seksualni manijak...???