ali ovi stariji su bolji sisavciDobrinja80 wrote:Ih kad oni prihvate sisu sve im mlijeko curi oko ustaspreca wrote:a sta oni znaju......jos na mlijeko mirisu![]()
![]()
Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#301 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
-
Dobrinja80
#302 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pa kad im se slabo diže pa moraju jezikom završiti posaospreca wrote:ali ovi stariji su bolji sisavciDobrinja80 wrote:Ih kad oni prihvate sisu sve im mlijeko curi oko ustaspreca wrote:a sta oni znaju......jos na mlijeko mirisu![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#303 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ma znaju lole sta ih pali 
-
franceska
#304 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Mislim da se nismo baš najbolje razumjeli. Vrlo dobro znam da ima mlađih koji se "pale" na starije. Pretpostavljam da je ovdje u pitanju samo sex? Molim ispravite me ukoliko sam u krivu.
No moje pitanje je bilo, žena, u četrdesetima, sasvim pristojnog izgleda, zaposlena, bez obaveza, gdje upoznati nekoga sličnog?
Dakle ne ove što se "pale" samo radi sexa.. nego nekoga s kime bi upražnjavale sex uz sve ostalo?
No moje pitanje je bilo, žena, u četrdesetima, sasvim pristojnog izgleda, zaposlena, bez obaveza, gdje upoznati nekoga sličnog?
Dakle ne ove što se "pale" samo radi sexa.. nego nekoga s kime bi upražnjavale sex uz sve ostalo?
-
GaRGa
#305 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
nigdje, legeno....
-
arslanbey
#306 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Dobrinja80 wrote:franceska wrote:Stvarno, gdje može izaći slobodna žena u četrdesetim?
Da li žene u ovim godinama još uvijek mogu upoznati slobodnog gospodina istih godina, da zajedno popiju kafu, pročitaju novine?
Da prošeću pod ruku Ferhadijom?
Da li je to uopće moguće
Mislim da je onaj što ne postavio temu, imao cilj da sazna gdje momak od tridestak ili čak mlađi može naći stariju koku 40+ za sex.
Znaš ima mlađih muškarca koji se lože na zrelije žene.
Nije to bas zanimljivo zenama tim,valjda zele i vezu i sl...a ovi momci im nude samo privremen sex
-
GaRGa
#307 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ma vala ako se do 40-te nije navodala i naudavala nece nikad...
najgore su one sto jos uvijek traze pricu iz bajke u 40-im...
- kockica_kockica
#308 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Kad citam pojedince, skontam da sam umrla ili blizu groba ali da to jos uvijek ne znam....

-
arslanbey
#309 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
GaRGa wrote:ma vala ako se do 40-te nije navodala i naudavala nece nikad...
Da vidis jednu,ima kcerku od 20 godina....posudjuje njenu odjecu,a ima 46 godina(da 46).....jako neukusno izgleda na njoj...nije zena nikako ok
-
GaRGa
#310 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
arslanbey wrote:GaRGa wrote:ma vala ako se do 40-te nije navodala i naudavala nece nikad...
Da vidis jednu,ima kcerku od 20 godina....posudjuje njenu odjecu,a ima 46 godina(da 46).....jako neukusno izgleda na njoj...nije zena nikako okjos si profil na fb napravila pa objavljuje slike s parties
![]()
![]()
kad je trebala da hoda i da se zajebaje ona je toj cerkici pelene mjenjala....
valja to sad nadoknadit...
neizivljene su najgore... i one sto citiraju keri bredsou
i imaju par hiljada selfia...“Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them.
-Carrie Bradshaw”
-
dječak sa šibicama
#311 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Na forumufranceska wrote:Mislim da se nismo baš najbolje razumjeli. Vrlo dobro znam da ima mlađih koji se "pale" na starije. Pretpostavljam da je ovdje u pitanju samo sex? Molim ispravite me ukoliko sam u krivu.
Pa valjda gdje i mladja ili starija raja, preko nekog najcesce, pretpostavljam. Tvoja prijateljica ti kaze ej ima jedan fin, dobar, ovo ono.
Ko na filmu
-
dječak sa šibicama
#312 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ih pa mi smo jos ljetos dosli do zakljucka da se zene nakon 30 godine raspadaju, posebno ako nisu udate.kockica_kockica wrote:Kad citam pojedince, skontam da sam umrla ili blizu groba ali da to jos uvijek ne znam....![]()
-
Dobrinja80
#313 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Posalji fb na PParslanbey wrote:GaRGa wrote:ma vala ako se do 40-te nije navodala i naudavala nece nikad...
Da vidis jednu,ima kcerku od 20 godina....posudjuje njenu odjecu,a ima 46 godina(da 46).....jako neukusno izgleda na njoj...nije zena nikako okjos si profil na fb napravila pa objavljuje slike s parties
![]()
![]()
-
franceska
#314 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Jako interesantna razmišljanja. Može se dakle zaključiti da ukoliko je neko bez partnera, a gluho bilo ima 40 godina, onda je neiživljen, traži princa na bijelom konju, vjeruje u bajke i šta sve ne.
Da li je itko od vas pomislio da je možda splet okolnosti doveo do takve situacije? Možda je netko već bio udat, pa nije išlo. Možda se netko zavlačio u vezi a nije vidio na vrijeme da ista ne vodi ničemu. Možda je nekome partner umro. Itd., itd....Mogućnosti su razne.
Neću više komentirati, jer ovo je izgleda pogrešno mjesto. Samo ću vam gospodo draga dati jedan dobronamjeran savjet. Nemojte na prečac zaključivati i osuđivati. Život je nepredvidiv. Nitko od vas ne zna šta ga čeka sutra.
Svako dobro
Da li je itko od vas pomislio da je možda splet okolnosti doveo do takve situacije? Možda je netko već bio udat, pa nije išlo. Možda se netko zavlačio u vezi a nije vidio na vrijeme da ista ne vodi ničemu. Možda je nekome partner umro. Itd., itd....Mogućnosti su razne.
Neću više komentirati, jer ovo je izgleda pogrešno mjesto. Samo ću vam gospodo draga dati jedan dobronamjeran savjet. Nemojte na prečac zaključivati i osuđivati. Život je nepredvidiv. Nitko od vas ne zna šta ga čeka sutra.
Svako dobro
- JThomas
#315 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
samo na preporuku. kod nas potencijalnog partnera ne samo sa seks tih godina nećeš upoznati u kafani.
-
dječak sa šibicama
#316 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ne znam koliko pratis forum, ali ovdje imas dosta forumasa koji se samo zezaju, u ocekivanju bas ovakve reakcijefranceska wrote:Jako interesantna razmišljanja. Može se dakle zaključiti da ukoliko je neko bez partnera, a gluho bilo ima 40 godina, onda je neiživljen, traži princa na bijelom konju, vjeruje u bajke i šta sve ne.
Svako dobro
Ima i onih koji su zadrti, ali pustimo sad to kraju.
A da nasa sredina ljude, posebno zene, slobodne i nakon 40 godine, gleda poprijeko i sa podsmjehom... nije nikakava tajna. Pa kod nas se punih usta takve zene nazivaju "CURA". To je onako hinjsko ruganje.
Nista novo.
-
bang and blame
#317 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Dobro si napisala. Ne možemo od primitivne sredine, kakva je naša, balkanska, ni očekivati drugačije mišljenje osim ovakvog, podrugljivog.franceska wrote:Jako interesantna razmišljanja. Može se dakle zaključiti da ukoliko je neko bez partnera, a gluho bilo ima 40 godina, onda je neiživljen, traži princa na bijelom konju, vjeruje u bajke i šta sve ne.
Svako dobro
Svakome godine idu i ne znaju šta ih čeka.
Ja sam sretna što ne živim u toj sredini.
Doduše, neću da generaliziram. Ima jos, endemskih, primjera muškog roda koji ne razmišlja ovako,"forumski", i nadam se da ćeš upoznati pristojnog i normalnog muškarca svojih godina koje je, uz to, još i zreo i koji želi finu vezu. Sretno.
-
franceska
#318 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Zahvaljujem na lijepim željama. I ja vama želim da uvijek budete sretnibang and blame wrote:Dobro si napisala. Ne možemo od primitivne sredine, kakva je naša, balkanska, ni očekivati drugačije mišljenje osim ovakvog, podrugljivog.franceska wrote:Jako interesantna razmišljanja. Može se dakle zaključiti da ukoliko je neko bez partnera, a gluho bilo ima 40 godina, onda je neiživljen, traži princa na bijelom konju, vjeruje u bajke i šta sve ne.
Svako dobro
Svakome godine idu i ne znaju šta ih čeka.
Ja sam sretna što ne živim u toj sredini.
Doduše, neću da generaliziram. Ima jos, endemskih, primjera muškog roda koji ne razmišlja ovako,"forumski", i nadam se da ćeš upoznati pristojnog i normalnog muškarca svojih godina koje je, uz to, još i zreo i koji želi finu vezu. Sretno.
-
Pirija
#319 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
pogotovu u kafani 

-
Pirija
#320 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
pogotovu u kafani 

-
arslanbey
#321 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Nije tacno.U nasim krajevima vecina slobodnih zena poslije 40-e su udovice,,slabo je razvedenih...razvedene moze biti da ljudi gledaju s podsmjehom,ali nisam jos cuo da neko ismijava udovicudječak sa šibicama wrote:Ne znam koliko pratis forum, ali ovdje imas dosta forumasa koji se samo zezaju, u ocekivanju bas ovakve reakcijefranceska wrote:Jako interesantna razmišljanja. Može se dakle zaključiti da ukoliko je neko bez partnera, a gluho bilo ima 40 godina, onda je neiživljen, traži princa na bijelom konju, vjeruje u bajke i šta sve ne.
Svako dobro
Ima i onih koji su zadrti, ali pustimo sad to kraju.
A da nasa sredina ljude, posebno zene, slobodne i nakon 40 godine, gleda poprijeko i sa podsmjehom... nije nikakava tajna. Pa kod nas se punih usta takve zene nazivaju "CURA". To je onako hinjsko ruganje.
Nista novo.
Istina je i to da ljudi cudno gledaju starije zene koje traze partnera ,cesto se kaze "vidi je digla se po stare dane"
-
bang and blame
#322 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moj @dječače.. Sve je to ,već pomrlo...dječak sa šibicama wrote:Ih pa mi smo jos ljetos dosli do zakljucka da se zene nakon 30 godine raspadaju, posebno ako nisu udate.kockica_kockica wrote:Kad citam pojedince, skontam da sam umrla ili blizu groba ali da to jos uvijek ne znam....![]()
-
dječak sa šibicama
#323 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
"Nasi krajevi" je sirok pojam, ja vjerujem da u Ciljugama recimo i nema previse razvoda, ali u Sarajevu ima.
Nasa sredina je nesto drugo, tu mislim na drustvo, lokalno. Zabadanje nosa u tudje stvari, kao neka nacionalna disciplina. Pa je tako neudata zena od 40 godina automatski felericna, nesto kod nje nije u redu, nikako ne smije biti da je ona odlucila da nije nasla pravog i da se ne zeli udati za bilo koga, ona je felericna i to je to. Cura, jelte.
Paradoksalno, zato i ima sve vise razvoda, jer se ljudi zene i udaju sve cesce "jer tako mora biti", da "ispune i tu obavezu", ja sam cuo izjavu akademski obrazovane zene koja cerki kaze "udaj se, pa se i razvedi, samo da ne bude da te niko nije htio"
I onda nakon godinu dvije braka, kad dopizde jedno drugom, "rasceraju se". Nekad prije, ili i danas u Ciljugama (neka mi oproste stanovnici doticnog mjesta, ali simpaticno mi ime) ostajalo bi se i u braku bez ljubavi jer ljubav i nije (bio) neki bitan preduslov za brak, mislim dogovorili se roditelji, on dobar, vidjen, ona postena, sto da ne, hajmo ih vjencati, sta fali neka zive i neka radjaju unuke, ha ja... u ovom nekakvom civiliziranom svijetu, ljudi hoce i ljubav, postovanje, romantiku, folovi golovi, a to ne ide bas sa svakim.
Nasa sredina je nesto drugo, tu mislim na drustvo, lokalno. Zabadanje nosa u tudje stvari, kao neka nacionalna disciplina. Pa je tako neudata zena od 40 godina automatski felericna, nesto kod nje nije u redu, nikako ne smije biti da je ona odlucila da nije nasla pravog i da se ne zeli udati za bilo koga, ona je felericna i to je to. Cura, jelte.
Paradoksalno, zato i ima sve vise razvoda, jer se ljudi zene i udaju sve cesce "jer tako mora biti", da "ispune i tu obavezu", ja sam cuo izjavu akademski obrazovane zene koja cerki kaze "udaj se, pa se i razvedi, samo da ne bude da te niko nije htio"
I onda nakon godinu dvije braka, kad dopizde jedno drugom, "rasceraju se". Nekad prije, ili i danas u Ciljugama (neka mi oproste stanovnici doticnog mjesta, ali simpaticno mi ime) ostajalo bi se i u braku bez ljubavi jer ljubav i nije (bio) neki bitan preduslov za brak, mislim dogovorili se roditelji, on dobar, vidjen, ona postena, sto da ne, hajmo ih vjencati, sta fali neka zive i neka radjaju unuke, ha ja... u ovom nekakvom civiliziranom svijetu, ljudi hoce i ljubav, postovanje, romantiku, folovi golovi, a to ne ide bas sa svakim.
-
arslanbey
#324 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
dječak sa šibicama wrote:"Nasi krajevi" je sirok pojam, ja vjerujem da u Ciljugama recimo i nema previse razvoda, ali u Sarajevu ima.
Paradoksalno, zato i ima sve vise razvoda, jer se ljudi zene i udaju sve cesce "jer tako mora biti", da "ispune i tu obavezu", ja sam cuo izjavu akademski obrazovane zene koja cerki kaze "udaj se, pa se i razvedi, samo da ne bude da te niko nije htio"![]()
U Sarajevu je "nesto" cesci razvod,no i dalje ni blizu kao na zapadu,a posebno ne u generacijama starijim dakle .zene u 40-im,pa i kasnim 30-im
Na zapadu svako drugi brak zavrsi razvodom,preko 60% ljudi nije u vezi....koliko ti znas razvedenih u BIH? to su bas eksremni slucajevi...ili se radi o mladim osobama koje nisu dugo u braku(razvod prije djece je cest i u Ciljugama
-
broj dva
#325 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
-------dječak sa šibicama wrote:Ih pa mi smo jos ljetos dosli do zakljucka da se zene nakon 30 godine raspadaju, posebno ako nisu udate.kockica_kockica wrote:Kad citam pojedince, skontam da sam umrla ili blizu groba ali da to jos uvijek ne znam....![]()
Zar nemamo temu gjde zugamo na zene nakon 25 a neudate ?
Jos malo pa ce biti "djevojke na fakultetu, a neudate!"