Manje kobasica za vas?
Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#301 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Sto ste ljubomorne i ako udarimo
Manje kobasica za vas?
Manje kobasica za vas?
-
sha_ba
#302 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ja nisam ljubomorna ba, ok je to 
-
Alkos
- dobar osjecaj
#304 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Sve i da je to istina, realnost je znatno drugacija. Kao i u svim sferama zivota, ponude ima ali kolicina, nazalost ne podrazumijeva i kvalitet. Frapantno je koliko mladjih muskaraca pati danas od nekih poremecaja prostate i raznih sitnijih ili krupnih neuroloskih smetnji koje umanjuju njihove sposobnosti u ovoj sferi zivota i zdravlja. Stoga, ipak ostajem pri svojoj tvrdnji da se radi o mitomaniji i puno price i napuhanih balona.Black swan wrote:to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
- supercali
#305 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja ti nudim da testiramo pa da srusimo taj tvoj stav o ovome
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#306 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ne zachatavajte temu 
-
amko761
#307 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nije ovo daleko od istine, o seksu se mnogo priča i kao svi jebači, a sve suho ko zna otkad.dobar osjecaj wrote:Sve i da je to istina, realnost je znatno drugacija. Kao i u svim sferama zivota, ponude ima ali kolicina, nazalost ne podrazumijeva i kvalitet. Frapantno je koliko mladjih muskaraca pati danas od nekih poremecaja prostate i raznih sitnijih ili krupnih neuroloskih smetnji koje umanjuju njihove sposobnosti u ovoj sferi zivota i zdravlja. Stoga, ipak ostajem pri svojoj tvrdnji da se radi o mitomaniji i puno price i napuhanih balona.Black swan wrote:to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
Doduše ima ovih jebača po forumima po internetima ali to je ovo :

- Big Ang
#308 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Black swan wrote:to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
- dobar osjecaj
#309 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
supercali wrote:Ja ti nudim da testiramo pa da srusimo taj tvoj stav o ovome
Necemo. Ja sam zavrsila s empirijskim dijelom tog dijela mog zivota. Ali pouzdano znam da je trziste bogato i da mozes naci ljude spremne za sve vrste eksperimenata za dobrobit nacije_BataZiv_0809 wrote:Ne zachatavajte temu
- Ramzess Veliki
#310 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
A o nama muškima koji prodajemo sex niko ni riječi ... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#311 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
pa majku mu zar ćemo opet pričati o temi da žena ima više ponuda za sex od muškarca
i da se muško mora baš potruditi ( teretana, auto, komunikacijske vještine u svojoj "lizi"
,)
a ženska samo da se malo našminka sredi i okači kakvu poluprovokativnu sliku na fejs i otvori račun da svi mogu vidjeti ne samo prijatelji
i treba brojati ponude...
ovdje ne govorimo o kvaliteti eventualne "veze", jebača i sexa kao takvog nego samo o broju ponuda za isti
dakle kvantitet
zato postoje javne kuće... a žigoli su rijetkost
i nema njihovih javnih kuća
... barem nisam ja čuo 
dakle uzmite prosječnu ženu i muškarca i stavite ih da hodaju gradom i nude sex prosječnim ljudima... i vidjet ćete rezultate
jedno će završiti izjebano a drugo u muriji
i da se muško mora baš potruditi ( teretana, auto, komunikacijske vještine u svojoj "lizi"
a ženska samo da se malo našminka sredi i okači kakvu poluprovokativnu sliku na fejs i otvori račun da svi mogu vidjeti ne samo prijatelji
i treba brojati ponude...
ovdje ne govorimo o kvaliteti eventualne "veze", jebača i sexa kao takvog nego samo o broju ponuda za isti
zato postoje javne kuće... a žigoli su rijetkost
dakle uzmite prosječnu ženu i muškarca i stavite ih da hodaju gradom i nude sex prosječnim ljudima... i vidjet ćete rezultate
jedno će završiti izjebano a drugo u muriji
-
emko1234
#312 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
bravo mačko.dobar osjecaj wrote:Sve i da je to istina, realnost je znatno drugacija. Kao i u svim sferama zivota, ponude ima ali kolicina, nazalost ne podrazumijeva i kvalitet. Frapantno je koliko mladjih muskaraca pati danas od nekih poremecaja prostate i raznih sitnijih ili krupnih neuroloskih smetnji koje umanjuju njihove sposobnosti u ovoj sferi zivota i zdravlja. Stoga, ipak ostajem pri svojoj tvrdnji da se radi o mitomaniji i puno price i napuhanih balona.Black swan wrote:to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
Evo respo prvi, on je suh ko sahara. U ciglu bi ga zabio da imalo liči na vaginu. A kad ga slušaš, to jebe i dan i noć. Maltene ga ne vadi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#313 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
u duhu foruma
kaže se jebo bi i mrtvog četnika
- Drvosjeca iz Dejcica
#314 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Il' ja ga jebem ko nije sinoć tri puta bez vađenja.Black swan wrote:u duhu foruma
-
sha_ba
#315 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ili nema Hebacha do forumasha

- JThomas
#316 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
iz izbora i kvantiteta proizlazi i kvalitet. kad nemaš izbora, kad ne možeš ni do čega - priča o kvalitetu je deplasirana. a kad ga imaš, naći će se i kvalitet.
- dobar osjecaj
#317 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ne znam da postoji znak jednakosti izmedju izbora i kvantiteta. Ponekad je, kao u ovom slucaju, vise pitanje balasta iz kojeg ne mozes proizvesti kvalitet ni da imas carobni stapic. Prica o kvaliteti nikada nije deplasirana. Kvalitet je uvijek jednake postojanosti kao i balast. Ali da, istina je da je pitanje licnih standarda, potreba i osjecaja za izbor i bitno veoma saroliko. Tu vam ostavljam mogucnosti i prostor da je istina da zene lopatom mogu naci muskarca za sve a jadni muskarci zenu ni za staJThomas wrote:iz izbora i kvantiteta proizlazi i kvalitet. kad nemaš izbora, kad ne možeš ni do čega - priča o kvalitetu je deplasirana. a kad ga imaš, naći će se i kvalitet.
- JThomas
#318 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
kad te niko neće, o kvalitetu ne možeš ni razmišljati. da bi mogao/la birati, mora te prvo htjeti više njih. to je tako jednostavno. kvantitet nije dovoljan, ali je nužan uslov za kvalitet. ne u smislu da moraš "probati" puno ljudi, ali moraš biti zanimljiv/a broju ljudi da bi došao do kvaliteta. izuzetak su možda oni što su s istim od srednje škole, ali i tad moraš imati nešto da privučeš tu drugu stranu.
- supercali
#319 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Jbg sad odoste na kvalitet
Kao sto tomo kaze ne mozes gledati kvalitet ako imas samo jedan izbor jer je kvalitet uvijek isti
Vec sa 2 mogucnosti taj izbor se mjenja pa tako i mogucnost izbora kvaliteta
Nego da se vratimo temi obicna djevojka uvijek moze naci "musteriju" dok obicni mukarac ne moze da ga jebes
Kao sto tomo kaze ne mozes gledati kvalitet ako imas samo jedan izbor jer je kvalitet uvijek isti
Vec sa 2 mogucnosti taj izbor se mjenja pa tako i mogucnost izbora kvaliteta
Nego da se vratimo temi obicna djevojka uvijek moze naci "musteriju" dok obicni mukarac ne moze da ga jebes
- supercali
#320 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Kad bi bolje citao nigdje nisam napisao da ga stavljam svaku nocemko1234 wrote:bravo mačko.dobar osjecaj wrote:Sve i da je to istina, realnost je znatno drugacija. Kao i u svim sferama zivota, ponude ima ali kolicina, nazalost ne podrazumijeva i kvalitet. Frapantno je koliko mladjih muskaraca pati danas od nekih poremecaja prostate i raznih sitnijih ili krupnih neuroloskih smetnji koje umanjuju njihove sposobnosti u ovoj sferi zivota i zdravlja. Stoga, ipak ostajem pri svojoj tvrdnji da se radi o mitomaniji i puno price i napuhanih balona.Black swan wrote:to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
Evo respo prvi, on je suh ko sahara. U ciglu bi ga zabio da imalo liči na vaginu. A kad ga slušaš, to jebe i dan i noć. Maltene ga ne vadi.
Nebitno jel to istina ili ne jednostavno ne pisem o tome a ti uzivaj u guranju u auspuh audija a4 sa 300 konja
- dobar osjecaj
#321 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
OMG vodim prepisku s respiratornim. Zemljo progutaj me
Stari sve si u pravu. Povlacim sve sto napisah. Svi ste u pravu. Kasno palim gdje sam stigla
Stari sve si u pravu. Povlacim sve sto napisah. Svi ste u pravu. Kasno palim gdje sam stigla
- sema911s
#322 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
imas kaku hanumu musteriju da se prodam,., nebil i mene ogovarali dijelicemo profitRamzess Veliki wrote:A o nama muškima koji prodajemo sex niko ni riječi ...
- supercali
#323 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ti izgleda i inace kasno palis gdje god stignesdobar osjecaj wrote:OMG vodim prepisku s respiratornim. Zemljo progutaj me![]()
![]()
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#324 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
sta je ovo? sve zigolo do zigolasema911s wrote:imas kaku hanumu musteriju da se prodam,., nebil i mene ogovarali dijelicemo profitRamzess Veliki wrote:A o nama muškima koji prodajemo sex niko ni riječi ...
zar se forumasi i forumasice na ovoj temi nisu dogovorili da zene ne moraju da plate za sex jer ga mogu imati kad god zele?
Last edited by parappa on 01/10/2014 17:25, edited 2 times in total.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#325 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
sto bi reko dr. arslanagic "pali se ko golf dizel na bjelasnici"supercali wrote:Ti izgleda i inace kasno palis gdje god stignesdobar osjecaj wrote:OMG vodim prepisku s respiratornim. Zemljo progutaj me![]()
![]()