Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
EmiRem

#301 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by EmiRem »

Kad god me spici bilo kakav crnjak ja samo dodjem na klix forum i sve je rjeseno :)
wtfblesa

#302 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

reis1 wrote:
wtfblesa wrote:Ne zelim se pravdati...eto kurva sam. Nije mi bitno sta ljudi misle, jer nisu u mojoj kozi. Ne, ne bih zabranjivala ocu da bude s djetetom, ali, sada je u prilici, pa mu se ne posvecuje. Jedino sto pruza je to materijalno, ali ni to nije u stanju, pa smo ovisni o njegov roditeljima, kojima on rado prepusta brigu o vlastitoj porodici. Ti ljudi su bili jako dobri prema meni i jako me vole, on, s druge strane, u meni vidi samo "rupu" i nista vise i nekoga ko je prinudjen biti tu i jadan, jer nema "ledja", odnosno svoje roditelje. Moja zaljubljenost nema veze s mojim razvodom. Nisam je planirala, a o razvodu razmisljam mnogo godina prije poznanstva s ovim muskarcem. Mozda je samo doprinijela da vratim nadu da mozda i za mene postoji "ono pravo". Ne, nije mi bio rame za plakanje, nego, u citavom haosu od zivota i osjecaju samoce i uskracenosti, neka vrsta nade da ipak za mene postoji ljubav. To ne mora biti istina, nisam posve sigurna u njega, ali sam sigurna da se zelim razvesti. Ok je kriviti nekoga, ko se udao mlad, na neciji prvi osmjeh, a nije bio ulicna protuha. Zeljela sam dom, porodicu, ljubav. Dala sam se za taj brak. Nikako nije islo. Ne krivim ga. Eto, nek bude on dobricina, ja losa. I u tim okolnostima, nismo jedno za drugo. Moje dijete pati jer zivi u kuci gdje su trajno naruseni bracni odnosi. Licno sam muzu rekla za svoju ljubav (vama je seks i ljubav isto, ali nebitno), jer nisam htjela varati. Nisam taj tip. Njemu je sve svejedno, dokle sam tu i izigravam privid pred njegovim starcima. Meni je jako tesko njima priznati da je sve farsa. Moje dijete mi je najveci prioritet i otud strah da necu biti u stanju pruziti mu potrebno. Od onog u koga sam se zaljubila ne zelim traziti nista, ne zelim da stekne utisak, bas poput vas, da sam neko ko iskoristava ljude...jer bi to, tamam i kad bi me ozenio, uvijek u njemu stvaralo sumnju. I on se plasi, odgovornosti, necije suze. Niko od nas ne zeli povrijediti nekoga. Sto se mene tice, nek mene vrijedjaju, ali necu da trpe dobri ljudi i dijete. Zato je to jako komplikovana situacija. Pored toga, obrazovana sam ali radim za mizernu placu. Nije duzan da se o mom djetetu, ili da za moje odluke preuzme odgovornost neko drugi. Duzna sam brinuti, kao i djecakov otac. Moja situacija je, cini se bezizlazna...
Pa jesi li voljela muza svog nekada prije, na pocetku? Zbog radi cega ste se odaljili jedno od drugog? Mozda bi se najprije trebala izjadati i isplakati na njegovom ramenu - mozda si tu ti ili on pogrijesili sto umjesto medjusobno, trazili ste druge za plakanje i jadanje - a bili ste najblizi.

Da li njemu mozes reci, prelomiti preko jezika, sve ovo gore sto si napisala - istim rijecima?
Sve sam to vec uradila...sve...kako ne shvatate, nije ga briga...tamam da se svaku noc *ebem, svejedno mu je, samo nek svi misle da je sve super. Nemam seks sa doticnim muskarcem, barem nisam jos imala, da ne zelim, lagala bih, zelim sve s njim..i da li me to cini kurvom? Ok, onda sam kurva...
bwin

#303 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

Naravno da te to cini kurvom, jesi kurva itekako, i puno lazes, prvo kazes da nisi planirala da ga varas ko biva ali eto desilo se, a onda kazes nisi imala sex sa ovim, nisi malo sutra. Ja sam to lijepo opisao, brak je brak, nakon odredjenog vremenna ljubav izblijedi, kod svakoga, nije samo kod tebe, i ti si se zaljubila na prvog koji ljepse izgleda i koji ce biti s tobom samo kad mu se kurac digne. Ako ne podnosis muza bas nimalo razvedi se, ali budes li sa tim muskarcem bila onda si kurvetina da te nema vece.!
wtfblesa

#304 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

Drzi me u saci jer je svjestan da sa svojom placom i alimentacijom ne mogu izdrzati placati stan, rezije, djetetu pruziti sve.... :-( Ovako dijete makar ima pristojan zivot...ali ima psiholoske traume...ima depresivnu majku, indiferentnog oca...
ema_

#305 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

Ono kad nick sve kaže :mrgreen: .
bwin

#306 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

wtfblesa wrote:Drzi me u saci jer je svjestan da sa svojom placom i alimentacijom ne mogu izdrzati placati stan, rezije, djetetu pruziti sve.... :-( Ovako dijete makar ima pristojan zivot...ali ima psiholoske traume...ima depresivnu majku, indiferentnog oca...
A kakve ce tek traume imati kad ga djeca budu zajebavala da mu je mati ostavila oca i sad se guzi sa nekim kolegom.
wtfblesa

#307 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

bwin wrote:Naravno da te to cini kurvom, jesi kurva itekako, i puno lazes, prvo kazes da nisi planirala da ga varas ko biva ali eto desilo se, a onda kazes nisi imala sex sa ovim, nisi malo sutra. Ja sam to lijepo opisao, brak je brak, nakon odredjenog vremenna ljubav izblijedi, kod svakoga, nije samo kod tebe, i ti si se zaljubila na prvog koji ljepse izgleda i koji ce biti s tobom samo kad mu se kurac digne. Ako ne podnosis muza bas nimalo razvedi se, ali budes li sa tim muskarcem bila onda si kurvetina da te nema vece.!
Muz zna da sam se zaljubila...jel vi citate ili ovdje iznosite svoje licne frustracije? Ako si ti neki rogonja, izvini molim te sto sam svojim postom izazvala buru negativnih emocija kod tebe. Gresku sam napravila sto sam svoj slucaj izlozila ovdje, nadajuci se da ima neko, iole razuman, razborit, ili sa slicnim iskustvom koji bi mi mogao dati savjet...
madner

#308 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Pa ja sam ti dao konkretan savjet a ti nista. Isto da namjerno izdvajas ove se ljute umjesto da vodis konstruktivnu diskusiju.
reis1

#309 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

wtfblesa wrote: Sve sam to vec uradila...sve...kako ne shvatate, nije ga briga...tamam da se svaku noc *ebem, svejedno mu je, samo nek svi misle da je sve super. Nemam seks sa doticnim muskarcem, barem nisam jos imala, da ne zelim, lagala bih, zelim sve s njim..i da li me to cini kurvom? Ok, onda sam kurva...
Po ovome sto si rekla, ispada da se tvoj muz potpuno ohladio o tebe, postala si predmet u kuci ko i neka drvena polica, stol, tv, ves masina.

Pretpostavljam da ste se na pocetku ludo voljeli, a onda ste usli u spiralu hladjenja, i sad su to dva predmeta u istoj kuci. Na tvom mjestu, ja bih sjeo sa partnerom i raspravio "sta nam se to desilo", od do bez ikakvih uvijanja i bez ikavih skrivenih primisli, psovanja, nerviranja i sl. - valjda to mozete ako ste se ohladili? A onda raspraviti da li da to pokusate od nule, ispraviti greske ili staviti tacku i razici se. Ja bih uvijek na prvom mjestu pokusao spasiti brak, uvesti neke nove zacine u njeg, probuditi novu vatru.

no ako ne mozete ovo ovako otvoreno razgovarati, tj. ako vas drzi "huja", onda je to vec nesto drugo, niste "ohladjeni"... vec ispizdjeni jedno-drugim...
KPNCTNJAH

#310 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by KPNCTNJAH »

Pa vidis da su mnogi s licnim iskustvima, samo su uglavnom bili u ulozi prevarenog muza :mrgreen:

Sto se mene tice, spaljena si jutros, tako da si ranije trebala razjasniti situaciju... jbg, vise srece drugi put :mrgreen:
Zoya

#311 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Zoya »

wtfblesa wrote:Drzi me u saci jer je svjestan da sa svojom placom i alimentacijom ne mogu izdrzati placati stan, rezije, djetetu pruziti sve.... :-( Ovako dijete makar ima pristojan zivot...ali ima psiholoske traume...ima depresivnu majku, indiferentnog oca...
Onda bjezi. Samo ti iscrpljuje ono malo energije sto imas. Nadji jos jedan posao ako mozes.
A zasto tvoji ne zele da cuju za tebe? Ne kontam...Jesu li ljuti sto si svog muza izabrala ili je nesto drugo u pitanju?
Kako god,onda kad shvatis da si sama na svijeu i da kroz sve moras sama TI proci bice ti puno lakse suociti se sa svojim zivotom.
bwin

#312 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

wtfblesa wrote:
bwin wrote:Naravno da te to cini kurvom, jesi kurva itekako, i puno lazes, prvo kazes da nisi planirala da ga varas ko biva ali eto desilo se, a onda kazes nisi imala sex sa ovim, nisi malo sutra. Ja sam to lijepo opisao, brak je brak, nakon odredjenog vremenna ljubav izblijedi, kod svakoga, nije samo kod tebe, i ti si se zaljubila na prvog koji ljepse izgleda i koji ce biti s tobom samo kad mu se kurac digne. Ako ne podnosis muza bas nimalo razvedi se, ali budes li sa tim muskarcem bila onda si kurvetina da te nema vece.!
Muz zna da sam se zaljubila...jel vi citate ili ovdje iznosite svoje licne frustracije? Ako si ti neki rogonja, izvini molim te sto sam svojim postom izazvala buru negativnih emocija kod tebe. Gresku sam napravila sto sam svoj slucaj izlozila ovdje, nadajuci se da ima neko, iole razuman, razborit, ili sa slicnim iskustvom koji bi mi mogao dati savjet...
Ja da sam rogonja sad bi lezao u zatvoru zbog dvostrukog ubistva.
Ti ne zelis savjet nego ohrabrenje da uradis ono sto si ti naumila da uradis! Savjete si dobila, kako glupe tako i dobre.Ako ti se muz bas gadi onda se razvedi, ali nastavis li se svalerisati sa tim kolegom onda si dno dna. Kazes muz zna da si se zaljubila. E ovo je vec šok za mene, ne zna se ko je gori, ti ili on.
wtfblesa

#313 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

bwin wrote:
A kakve ce tek traume imati kad ga djeca budu zajebavala da mu je mati ostavila oca i sad se guzi sa nekim kolegom.
Nije mi nikakav kolega...upoznala sam ga slucajno, na mjestu gdje sam prvi put dosla, vezu nas zajednicki prijatelji...i to je to...druzili smo se, cak sam muza zvala na ta druzenja (vise ljudi), jer sam bila fascinirana njime. Tada nisam znala da sam "pukla". Mislila sam da bi mom muzu druzenje s njim pomoglo ...medjutim, moj muz nikada nije htio da izlazi s tom rajom (mjesovito/muski-zenski), a meni je govorio..idi ti, tebi je to super, ne zanimaju me tvoji prijatelji...tek kasnije sam shvatila da je fascinacija obostrana i da smo se zaljubili...maltene momentalno sam rekla muzu...njegov komentar je bio-ispran ti je mozak...i bas ga briga...
shmizlica

#314 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by shmizlica »

a jesi li ti tek kad si ovog upoznala skontala da muža boli...khm...za tebe?
madner

#315 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

alanx

#316 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by alanx »

Najveca tuga u svemu ovome je to sto kurvica od sigurno nekih 24-27 godine pokrene temu i tema se rasplasma ko da je kakav intelektualac iznio neko aman za drzavu znacajno misljenje pa svi imaju nesto da kazu i doprinesu...
bwin

#317 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

wtfblesa wrote:]

Nije mi nikakav kolega...upoznala sam ga slucajno, na mjestu gdje sam prvi put dosla, vezu nas zajednicki prijatelji...i to je to...druzili smo se, cak sam muza zvala na ta druzenja (vise ljudi), jer sam bila fascinirana njime. Tada nisam znala da sam "pukla". Mislila sam da bi mom muzu druzenje s njim pomoglo ...medjutim, moj muz nikada nije htio da izlazi s tom rajom (mjesovito/muski-zenski), a meni je govorio..idi ti, tebi je to super, ne zanimaju me tvoji prijatelji...tek kasnije sam shvatila da je fascinacija obostrana i da smo se zaljubili...maltene momentalno sam rekla muzu...njegov komentar je bio-ispran ti je mozak...i bas ga briga...
Pa svaka zena nakon odredjenog vremena u braku se zacopa u drugog muskarca poput djevojcice, ta zaljubljenost bude i prodje, cak sta vise, zaljubi se vise puta, to je tako prirodno. Vi to zovete zaljubljenost a ustvari je to obicna zaludjenost, privlacan ti je, napalila si se malo i ti to zoves zaljubljivanjem. Ljubav u braku vremenom blijedi i onda je potrebno sacuvati bistru glavu jer to je brak, izabrala si da zivis sa tim covjekom do kraja zivota, to je to.
A ovo sta ti je muz odgovorio kad si mu rekla je teski debilizam, on je stvarno pravi kilavi debil, Uglavnom porazgovaraj ozbiljno s njim, reci mu otvoreno da razmisljas o razvodu, ako se ne promjeni onda ko ga jebe.
Last edited by bwin on 07/08/2014 15:50, edited 1 time in total.
berenice

#318 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by berenice »

Nema tu šta. Razvod i to je to. Mislim, šta drugo da radiš?

Naravno da si se trebala razvesti još davno, nakon što si već pokušala sve kako bi spasila vaš odnos, ali nema smisla se sada kajati - to neće ništa promijeniti, samo će ti uzeti snagu, koja će ti u budućnosti itekako trebati.

Na kraju krajeva, niko nije bolestan, ni mrtav, a ti, ako si sigurna da si na pravoj strani, onda jednostavno spakuj stvari, tj. njegove stvari i neka napusti stan. Ha ja.

Što se tiče tog tvog dečka, zajebi ti to sad. Prvo misli na svog sina i sebe, a on ako se mogne uklopiti, dobro i jeste, a ako ne, nije ni trebao.
wtfblesa

#319 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

shmizlica wrote:a jesi li ti tek kad si ovog upoznala skontala da muža boli...khm...za tebe?
Ne, shvatila sam ranije, kazem da sam o razvodu razmisljala puno prije njega..ali, on jeste na neki nacin bio okidac...prije nisam imala nadu da ima ljubavi, on mi ju je vratio...nisam kurva, nikad nisam varala, posteno sam rekla...zao mi je, cini se da te zapravo puno bolje prodju u zivotu
ema_

#320 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

Ma da, ono balkanci su poznati po tome da su ravnodušni ako im vlastita supruga šara sa strane.

A onda je dabar zamotao onu Milku u omot.

:thumbup:
berenice

#321 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by berenice »

alanx wrote:Najveca tuga u svemu ovome je to sto kurvica od sigurno nekih 24-27 godine pokrene temu i tema se rasplasma ko da je kakav intelektualac iznio neko aman za drzavu znacajno misljenje pa svi imaju nesto da kazu i doprinesu...
Nema to veze, glavno je da se zakuha :D
madner

#322 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio, mnogo muskaraca bi opalilo nesto sa strane, no malo koji bi se vezao za nevjernicu sa djetetom.
reis1

#323 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

wtfblesa wrote:
bwin wrote:
:DDDDDDDDD I to je tebe ispizdilo...

U sustini, ovo:

"medjutim, moj muz nikada nije htio da izlazi s tom rajom (mjesovito/muski-zenski), a meni je govorio..idi ti, tebi je to super, ne zanimaju me tvoji prijatelji"

...tu je tvoj cojk pogrjesio, a i ti. Dopizdili ste jedno drugom, i onda je ovo:

"njegov komentar je bio-ispran ti je mozak...i bas ga briga"

posljedica! A ova tema ovdje, je posljedica posljedice...
Last edited by reis1 on 07/08/2014 16:03, edited 2 times in total.
wtfblesa

#324 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

berenice wrote:Nema tu šta. Razvod i to je to. Mislim, šta drugo da radiš?

Naravno da si se trebala razvesti još davno, nakon što si već pokušala sve kako bi spasila vaš odnos, ali nema smisla se sada kajati - to neće ništa promijeniti, samo će ti uzeti snagu, koja će ti u budućnosti itekako trebati.

Na kraju krajeva, niko nije bolestan, ni mrtav, a ti, ako si sigurna da si na pravoj strani, onda jednostavno spakuj stvari, tj. njegove stvari i neka napusti stan. Ha ja.

Što se tiče tog tvog dečka, zajebi ti to sad. Prvo misli na svog sina i sebe, a on ako se mogne uklopiti, dobro i jeste, a ako ne, nije ni trebao.
Da, tako nakako..to je kostur...ali kad na to nakitis njegove zaista divne roditelje, cinjenicu da zivimo u njegovoj kuci, a ja svoje nemam te bih morala s djetetom u podstanare, a nemam novaca...sta onda? Na stranu decko...tako sam i rekla...da nije na stranu ne bih sad razmisljala o stanu, kiriji, itd...otisla bih mu i uvalila mu se...valjda je logicno, da svi mi, kad se zaljubimo imamo strahove jel to to...pa, s moje strane bi za njega znak bio da se razvedem, pa bi znao da ga volim, a ne koristim da razbijem monotoniju, a s moje strane njegova neka buduca podrska...ali, ja ne smijem da se oslonim na njegovu podrsku...jer je ljubav varljiv teren...i poucena iskustvom vec propalog braka, oprezna sam...zasto...posebno zbog djeteta, a naravno i zbog sebe. Isto tako, ni on nece reci...hajde se razvedi i udaj za mene, jer razmislja o necijem djetetu od kojeg ce ga rastaviti i nije siguran da ta majka samo nece "malo da se igra". Mislim da je fazon, "skociti u provaliju" pa sta bude. Jedina briga i strah s moje strane je strah za dijete. Da sam sama, zavrsila bih to davno...i prije pojavljivanja "famoznog pravog".
bwin

#325 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

de ohrabrite je molim vas, pisite sto vise komentare tipa "ostavi muza i idi tom sto si se zacopala u njeg", vidis da trazi ohrabrenje
Post Reply