DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Moderator: Benq
- Raigor Stonehoof
#301 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
i tako ja nakon nekog vremena odlucim odigrati ranked. ko dobri samaricanin odlucim uzeti ezalora, reko da motivisem jos nekog da supporta sa mnom.
jes kurac.
axe, sven, slark. i onda peti idiot RANDOM dobije enchantress, i repicka u storma.
helem i pored couriera, wardova, dusta, kurca, palca, otresu nas ko slinu.
i tako ja vise nikad ne igram ranked.
jes kurac.
axe, sven, slark. i onda peti idiot RANDOM dobije enchantress, i repicka u storma.
helem i pored couriera, wardova, dusta, kurca, palca, otresu nas ko slinu.
i tako ja vise nikad ne igram ranked.
- Tabhana
#302 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Ima li neko iteme za Dooma?
Mvp kada igram sa njim, KAPPA.
Niko neće support jer niko ne vjeruje drugim igračima. Ja preferiram igrati 3 u timu, volim incijatora. Maloprije odličan tim, slušaju momci, satrali ih. Upadam blink i doom witch doctora, iza mene Dark Seer upada, wall i prvi napad, ljudi nestadoše
- Tabhana
#303 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Zaboravio sam napomenuti još, jedva čekam da od trolla naprave smeće heroja, baš kao i od snipera. Troll može skoro sve solirati samo sa ultijem i nekim lifesteal, koje smeće od heroja. MMR hero, doslovno.
Evo edit sam, da ne bude da nikad ne editujem post. Kad smo već kod mmr, Solitude 2 u Evropi, a gledo sam na twitchu kada ga je owno bulldog pa mu je ovaj počeo psovati. Prvi neki Nijemac, nemam pojma ko je, Waga ne može ništa pobijediti.
Evo edit sam, da ne bude da nikad ne editujem post. Kad smo već kod mmr, Solitude 2 u Evropi, a gledo sam na twitchu kada ga je owno bulldog pa mu je ovaj počeo psovati. Prvi neki Nijemac, nemam pojma ko je, Waga ne može ništa pobijediti.
- Tabhana
#304 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Svi idioti svijeta se ujedinili i mijenaju se u mom timu
Redovno najviše gold i exp u timu, očigledno ne mogu carry sa doomom sve. Sada sam new meta pokušao sa mjonlirom, ne mogu vs 5
Redovno idem midas, vladimir, blink, assault, shivas.
Sada sam pokušao mjonlir umjesto shivas i ne ide. Htio sam i bkb, ma džabe sve kada imaš Spectre sa vladimirom i vangardom
Redovno najviše gold i exp u timu, očigledno ne mogu carry sa doomom sve. Sada sam new meta pokušao sa mjonlirom, ne mogu vs 5
Sada sam pokušao mjonlir umjesto shivas i ne ide. Htio sam i bkb, ma džabe sve kada imaš Spectre sa vladimirom i vangardom
- Tabhana
#305 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ovo više nema smisla, Boga mi, ne znam ni što igram. Nema gejm da ne zapadnu 2 mrtva idiota koju bi volio posjetiti u rl
Pa zgadi ti svaki gejm, šta trebam učiniti da dobijem normalne saigrače, a i protivnike. To se jedino desi kada sam u party sa prijateljima i onda uživam maksimalno u svakom gejmu. Ovo što se dešava je za dota fails kakve ja idiote dobijam, pa ne bi ni najvećem neprijatelju želio takvu patnju.
PJSALT
Pa zgadi ti svaki gejm, šta trebam učiniti da dobijem normalne saigrače, a i protivnike. To se jedino desi kada sam u party sa prijateljima i onda uživam maksimalno u svakom gejmu. Ovo što se dešava je za dota fails kakve ja idiote dobijam, pa ne bi ni najvećem neprijatelju želio takvu patnju.
PJSALT
- Raigor Stonehoof
#306 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Jebo Midas na Doomu. Poslusaj me, prvo napravi Soulring, time su svi tvoji problemi sa manom rijeseni, i mozes gankati puuuuuuuuno ranije. Onda mozes AC ili Scepter, pa blink.
Govori ti neko kome je Doom daleko najuspjesniji heroj
Govori ti neko kome je Doom daleko najuspjesniji heroj
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#307 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Moj build sa doomom od prije par mjeseci,znam da sam imao dobar streak sa njim,ljudi mi se smijali jer sam stalno isao iste iteme i govorili mi kako mi ne dosadi,al mene nije bilo briga,jer sam winaoTabhana wrote:Svi idioti svijeta se ujedinili i mijenaju se u mom timu![]()
- ferratilis
#308 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Što jednostavno ne pređete na neku 1v1 igru, tipa Starcraft ili Company of Heroes? Ako izgubite meč, niko nije kriv osim vas samih, nema nerviranja uzalud i veća je uživancija dok igraš
Kad nađete nekog s kim se razumijete pređete na 2v2
više od toga nipošto
Probao sam Dota-u takom zadnjih mjesec, prvo sa botovima, dobro izvježbao last hitting, onda par mečeva protiv ljudi gdje sam bio support, sve sam detaljno proučio šta support radi i kako wardati, ali džaba ti sve kad igraš igru koja je namjenjena za tim, a nema komunikacije ili svako tjera svoju priču. Neću da gubim vrijeme i kvarim igru sebi i drugima
Probao sam Dota-u takom zadnjih mjesec, prvo sa botovima, dobro izvježbao last hitting, onda par mečeva protiv ljudi gdje sam bio support, sve sam detaljno proučio šta support radi i kako wardati, ali džaba ti sve kad igraš igru koja je namjenjena za tim, a nema komunikacije ili svako tjera svoju priču. Neću da gubim vrijeme i kvarim igru sebi i drugima
- ferratilis
#309 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
EDIT: ili igrajte LoLferratilis wrote:Što jednostavno ne pređete na neku 1v1 igru, tipa Starcraft ili Company of Heroes? Ako izgubite meč, niko nije kriv osim vas samih, nema nerviranja uzalud i veća je uživancija dok igrašKad nađete nekog s kim se razumijete pređete na 2v2
više od toga nipošto
![]()
-
Seherovac
#310 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Dobio na new year beastu bundle za njega, nije loš. Inače na doomu ima buildova raznih, ali nekako mi je must have item na njemu aganima jer sa njom toliko damagea radi da nije normalno. Inače na "savršenim serverima" tj u Kini doom se igra tako da odeš u šumu nabiješ lvl 2 do 2,3 minute i da usput nafarmaš tranquil botse i orb of venom, pojedeš onog neutralca iz small campa sto ima slow, mislim da su to oni bijeli, još se taj slow stacka sa orb of venom, i onda ideš i genkaš...
PS Cuj Lola da igram
PS Cuj Lola da igram
- Raigor Stonehoof
#311 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
noob quitter 
- Tabhana
#312 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Danas build u lane: Midas, Phase boots, Assault, Mjonlir, Abysall. Ez katka
Testira se sve i svašta, hvala na savjetima.
Testira se sve i svašta, hvala na savjetima.
- Tabhana
#313 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Pet poraza zaredom, volvo mora nešto mijenjati oko uparivanja timova. Zar je moguće da ja dobijam 3 nooba redovno i jednog koji zna play, a protivnički samo 1 nooba.
EMO.
Očigledno je nebitno koliko imao kileva, asista, golda, exp po minuti kada sam stacked u ovom prokletu normal skill. Sa frendovima sam u partiju high i mečevi su uživanje.
EMO.
Očigledno je nebitno koliko imao kileva, asista, golda, exp po minuti kada sam stacked u ovom prokletu normal skill. Sa frendovima sam u partiju high i mečevi su uživanje.
- Raigor Stonehoof
#314 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
vjeruj da nema neke razlike. moji mecevi su igh ili very high, i opet nalazim na debile svaku partiju 
- Decerto
#315 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Prvi game s necrom,offlaner,
,izgubim.Svi u timu 4k,jedini ja 5k,volvo matchmaking ftw.
Drugi game,opet offlane,al ovaj game sam i supporto,znaci wardovi sentriji smokeovi na sve strane,
naravno,opet izgubim.Zavrsi game,samo jedan lik u 5k,sve ostalo 4k. PA DOKLE VISE VOLVO DA BOG DA VAM FIRMA DO TEMELJA IZGORILA

,izgubim.Svi u timu 4k,jedini ja 5k,volvo matchmaking ftw.Drugi game,opet offlane,al ovaj game sam i supporto,znaci wardovi sentriji smokeovi na sve strane,
naravno,opet izgubim.Zavrsi game,samo jedan lik u 5k,sve ostalo 4k. PA DOKLE VISE VOLVO DA BOG DA VAM FIRMA DO TEMELJA IZGORILA - Decerto
#316 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
mvp phoenix dobi EG
15% vs 85% sanse na dotalounge ,odose itemi u pm 
- Tabhana
#317 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Joj kad vidim vanguard na Spectru
Četiri high meča dobio, supporter confirmed
- Decerto
#318 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ej,al sto je najgore,lik je basically imao free farm,napravili mu rooma da farma,on ode vang,haj nema veze reko idi radiance,sa mojom aurom,on ode blademail..A IMA FREE FARM,troll napustio top lane,otisao u sumu farmat,da je ovaj isao radiance mogli smo i zavrsit,ovako stoka pravi neke defensive iteme,a niko mu na lejnu nemaTabhana wrote:Joj kad vidim vanguard na Spectru![]()
- Tabhana
#319 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Poslije tog meča, lik je dobio pet partija zaredom
Treba igrati kao Draskyl, dakle nikako ranked, samo uživati i odmah se čovjek manje sekira.
Koliko Envy ima profila
Na jednom oko 4500 partija, evo gledam na drugom isto oko 4000, a na trćem ima oko 500-600 
Treba igrati kao Draskyl, dakle nikako ranked, samo uživati i odmah se čovjek manje sekira.
Koliko Envy ima profila
- Raigor Stonehoof
#320 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
samo AD, nema sekiracije 
na ranked se fakat opasno nerviram.
na ranked se fakat opasno nerviram.
- Tabhana
#321 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Single draft je super
Ma sve osim ranked, dobiti nervni slom sa greedy tim pikovima.
Ma sve osim ranked, dobiti nervni slom sa greedy tim pikovima.
- Decerto
#322 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ima li tko da ide na dreamhack summer ? Pls 
- Tabhana
#323 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Imam do Jablanice, dalje nema 
-
euroBASIC
#325 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Idem ja na ESL One Frankfurt aBdDecerto wrote:Ima li tko da ide na dreamhack summer ? Pls