japin_mutapi wrote:bogami se vidi da te kriza udarila i ne popuštaNomo wrote:
kriza udarila . a u tamo u predsjednistvu plata masala i redovna . dnevnice beneficije mercedesi audi bmw , vozaci , tjelohranetilji i sisate sekretarice da se omrsis za iftar . I ja cu se kandidirati , nisam budala da orem i kopam za sicu . Ako je mogao alija I , ako moze njegov sin ako moze Bakir zurnalista i roker pa mogu vala i ja ta nisam sugav . u zemlji u kojoj se bavio politikom Alija I i bio to sto je bio svako moze biti predsjednik drzave . Svako cak i onaj cigan iz Danisovog filma .
simptomi
Ako osoba ne može biti bolja od druge osobe po sopstvenim mjerilima, ona će pokušati da unizi tu drugu osobu ili grupu da bi održala svoj superioran položaj.
Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
Nomo
#301 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
Drinski
#302 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
porodicni recept, ko Koka kola.JoseMujica wrote:ubio se za borbu protiv korupcije
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#303 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Drinski wrote:porodicni recept, ko Koka kola.JoseMujica wrote:ubio se za borbu protiv korupcije
to se preko majčinog mlijeka zadojiš borbom protiv korupcije, a ne ko neki novopečeni donacijama Transparensija
- Danguba
#304 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
vidim da ima puno fanova. de nas malo prosvijetlite kvalitetima doticnog.
-
L u c i f e r
#305 Re: Odg: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Kaze zlaja da dobro vakumira.Danguba wrote:vidim da ima puno fanova. de nas malo prosvijetlite kvalitetima doticnog.
- Danguba
#306 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

svjeza masa za napucavanje.
- Prpa.ba
#307 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ovaj politicki pobacaj ce biti upisan u historiju kao prvi kandidat koji je dobio vise glasova na anketi na portalu nego na pravim izborima. 
-
Struja__
#308 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ma SDP placa glasove vise neg sto placa forumanje tako da more bit i da grijesisPrpa.ba wrote:Ovaj politicki pobacaj ce biti upisan u historiju kao prvi kandidat koji je dobio vise glasova na anketi na portalu nego na pravim izborima.
- JoseMujica
#309 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ne šikiram se ja za njega...već su oni njemu pripremili neko počasno mjesto s dobrom platom i bezobaveza...već se piva hladi još samo da Bakir odradi svoju gažu u naredna tri mejseca
niko ne ide u ovu baruštinu za džaba
niko ne ide u ovu baruštinu za džaba
- johntra
#310 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ali mi je šega kako ste ga odmah otpisali, isto kao da se bori protiv strašnih vedeta bh. politike...
Možda je tako i bolje...
Možda je tako i bolje...
- JoseMujica
#311 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
johntra wrote:Ali mi je šega kako ste ga odmah otpisali, isto kao da se bori protiv strašnih vedeta bh. politike...![]()
Možda je tako i bolje...
nije otpisan Bakir kao Bakir jer bi on sigurno navukao dosta glasova....ima on popularnosti....rodio sam se kako su ukinuli onaj shit od emisije jer imam jednog gluhog komšiju koji je čak i reprizu iza ponoći gledao, a odvrne do daske
Bakira u ovoj priči potapa SDP...najzajebanija kombinacija za Don Neonka bi bila da mu je DF kandidovao Hadžiomerovića...teško bi se i SDA izborila s duplom ublehom
- johntra
#312 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Potapa, ali ne u tolikoj mjeri da ne može biti ozbiljan kandidat...ja u svom bližem okruženju imam ljudi koji ne žele ni pogledati SDP, ali će glasati za Bakira...dokle god Bakir uspije ne pokleknuti pred pritiskom da se ponaša kako partija svira, a što mislim da može, ima kakve-takve šanse...
- JoseMujica
#313 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Slučajnom se mora priznati da je jeben igrač
stoji i to što kažeš al opet je tu borba za isto glasačko tijelo između Bakira i Emira, tj. SDP vs. DF
što je extra za Don Neonka, novog/starog PreCednika u Prošnjaka
- johntra
#314 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Da, sa tog aspekta si u pravu...ali, nije ni SDA očekivala ovako jake, hajmo ih tako nazvati, kandidate...kontali su da će svako, sa kim je SDA dobra, imati svoju Zoru...ista stvar važi i za odnos FahrA i ŽeljkA...
-
VjecitiStudent
#315 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
johntra wrote:Potapa, ali ne u tolikoj mjeri da ne može biti ozbiljan kandidat...ja u svom bližem okruženju imam ljudi koji ne žele ni pogledati SDP, ali će glasati za Bakira...dokle god Bakir uspije ne pokleknuti pred pritiskom da se ponaša kako partija svira, a što mislim da može, ima kakve-takve šanse...
- crvenebrigade
#316 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ljudi moji, Bakir Hadziomerovic nije za podcjenjivanje. Danas sam pricao sa nekoliko bliskih osoba koji nemaju veze sa SDP-om koji govore da ce glasati za njega iz sasvim razlicitih razloga i motiva.JoseMujica wrote:bote pa on je pravi wild card
![]()
Slučajnom se mora priznati da je jeben igrač![]()
stoji i to što kažeš al opet je tu borba za isto glasačko tijelo između Bakira i Emira, tj. SDP vs. DF
- bach
#317 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Hoće li Bakir kao predsjednik i dalje sa starom rajom piti pivu ispred haustora?johntra wrote:Ali mi je šega kako ste ga odmah otpisali, isto kao da se bori protiv strašnih vedeta bh. politike...![]()
Možda je tako i bolje...
-
muzicar_iz_parka
#318 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Provjerih Bakirov matični na spisku glasača sa te kartice, iako pomislih u prvom momentu možda fake al stvarno je to njegov jmb.
Mislim da nije u redu objavljivati ničiji matični broj, gospoda iz ** No links **.ba su to trebali zacrniti.
Mislim da nije u redu objavljivati ničiji matični broj, gospoda iz ** No links **.ba su to trebali zacrniti.
-
miop
#319 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Primaju li i oni platu, a da ne dolaze na posao?crvenebrigade wrote:Ljudi moji, Bakir Hadziomerovic nije za podcjenjivanje. Danas sam pricao sa nekoliko bliskih osoba koji nemaju veze sa SDP-om koji govore da ce glasati za njega iz sasvim razlicitih razloga i motiva.JoseMujica wrote:bote pa on je pravi wild card
![]()
Slučajnom se mora priznati da je jeben igrač![]()
SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, EKSKLUZIVNO
Iako ne dolazi na posao, Bakir Hadžiomerović dvije godine na FTV-u prima mjesečnu plaću od 2.250 KM!
- johntra
#320 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
zar sumnjaš?bach wrote:Hoće li Bakir kao predsjednik i dalje sa starom rajom piti pivu ispred haustora?johntra wrote:Ali mi je šega kako ste ga odmah otpisali, isto kao da se bori protiv strašnih vedeta bh. politike...![]()
Možda je tako i bolje...
- johntra
#321 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
od tebe rijetko ne vidjeh boljeg komentara...da su ti bogdo svi ovakvi, da svaki put ne moram kontati šta je pisac htio reći...samo tako nastavi...VjecitiStudent wrote:
-
VjecitiStudent
#322 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
U ovom konkretnom slučaju, slika vrijedi više no hiljadu riječijohntra wrote:od tebe rijetko ne vidjeh boljeg komentara...da su ti bogdo svi ovakvi, da svaki put ne moram kontati šta je pisac htio reći...samo tako nastavi...VjecitiStudent wrote:
- johntra
#323 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
mojne mi slikanja, daj malo argumenata... 
-
muzicar_iz_parka
#324 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Hoću i ja ako ikako može isti tako.miop wrote:
Primaju li i oni platu, a da ne dolaze na posao?SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, EKSKLUZIVNO
Iako ne dolazi na posao, Bakir Hadžiomerović dvije godine na FTV-u prima mjesečnu plaću od 2.250 KM!
- bach