orada wrote:Tacno je da Sarajlije vecinom dolaze u Crnu Goru na more. Iz ostalih gradova puno manje.
Dolaze nezadrte Sarajlije, ove gore nećeš vidjeti u CG...
orada wrote:Tacno je da Sarajlije vecinom dolaze u Crnu Goru na more. Iz ostalih gradova puno manje.
I to što kažeš ...Creasy wrote:Banksy wrote:Dvije? Mašala ...
edit: Prepoznala sam da ova druga nije CG ...
Aj ti u dalmatinsko selo, svakako Budva nije za penzionere.
Realno, dolaze uglavnom turbofolk ''Sarajlije'' ...Creasy wrote:
Dolaze nezadrte Sarajlije ...
Banksy wrote:I to što kažeš ...Creasy wrote:Banksy wrote:Dvije? Mašala ...
edit: Prepoznala sam da ova druga nije CG ...
Aj ti u dalmatinsko selo, svakako Budva nije za penzionere.![]()
Mada, nije bila ni kad sam bila tinejdžer ...

Bas sam to krenula napisati: dolaze oni kojima ne smetaju leskovacki vasar na plazi. Nazalost, njih ima puno.Banksy wrote:Realno, dolaze uglavnom turbofolk ''Sarajlije'' ...Creasy wrote:
Dolaze nezadrte Sarajlije ...
Ne pretjerujCreasy wrote:
Pe realno i nije.
Brat wrote:Ma niste u pravu. Ja sam bio ove godine u Budvi, a nisam turbofolk sarajlija. Sve je super, osim noćnog života, tu su cijene paprene. Al' jbg, popiješ 4-5 u apartmanu i onda lagano sletiš u trocadero i cuclaš 2 pive cijelu noć.![]()
Na plaži sam imao apsolutni mir, bio na slovenskoj plaži, ljepota, more čisto, jedino me vrijeme jebalo, jer sam izabrao baš sedmicu gdje kiša pada, al' nisam imao mogućnost odlaganja. Obaveze jbg.

Ne valja pričati na osnovu tih priča, rekla/kazala.daxon wrote:Ma dajte ba ljudi koja Budva, pa ko hoće noćni život neka ostane u SA, ili neka ode u ZG ili BG, čuj Budva,more, odmor![]()
Jedan moj jaran koji je bio u Budvi, pokazuje mi slike na mobu, ono, parking, a između auta postavljeni peškiri i ljudi leže, kao tolika je gužva i nedostatak hlada da po parkinzima između auta i trotoarima leže![]()
Drugi mi priča, kao, navečer izašao sa ženom i dvije kćerkice da prošeta, kad u svakoj bašti postavljena štanga oko koje se omotava neka dronfulja... znači lik nije mogao navečer izaći sa djecom i pojesti sladoled, pored toga, svaka bašta svoju muziku na maximum pojačano, tako da nastane jedinstveni šizofrenija sound![]()
I onda to neki nazivaju dobar provod i sadržaj, mislim ludara...
Dakle, dijelom se ograđujem od ovoga napisanog, jer nisam nikad bio u CG, ali nema ni razloga da ne vjerujem ljudima koji su mi ovo pričali.
A evo i na ovoj temi čini mi se, jedan forumaš je napisao, kako mu je dok je plivao, neki lik sa čamcem uletio, kao, ne možeš se ovdje kupati, ovaj dio mora pripada drugom zakupcu
Gdje je ova druga???Raigor Stonehoof wrote:Creasy wrote:Banksy wrote:
Svaka dalmatinska selendra ima bar pet ovakvih, besplatnih.
Evo je besplatna.
evo jos jedna
stativa wrote:offtopic je, ali da priupitam usput kakvo je stanje u Sutomoru
Što bi jedan moj prijatelj humoristično rekao, odmor za izbjeglice.stativa wrote:offtopic je, ali da priupitam usput kakvo je stanje u Sutomoru
Šta hoćeš da kažeš sa slikom? Ne, ne znam..Raigor Stonehoof wrote:Brat wrote:Ma niste u pravu. Ja sam bio ove godine u Budvi, a nisam turbofolk sarajlija. Sve je super, osim noćnog života, tu su cijene paprene. Al' jbg, popiješ 4-5 u apartmanu i onda lagano sletiš u trocadero i cuclaš 2 pive cijelu noć.![]()
Na plaži sam imao apsolutni mir, bio na slovenskoj plaži, ljepota, more čisto, jedino me vrijeme jebalo, jer sam izabrao baš sedmicu gdje kiša pada, al' nisam imao mogućnost odlaganja. Obaveze jbg.
Gluho bilo, zdrav čovjek, šta će u Meljinama ...Creasy wrote:stativa wrote:offtopic je, ali da priupitam usput kakvo je stanje u Sutomoru
Ako hoćeš manje mjesto, idi u Meljine. Bliže, jeftinije, a ima finih plažica.
http://www.livecamcroatia.com/kamere/sp ... hrvatskoj/Labirint wrote:Gdje je ova druga???Raigor Stonehoof wrote:
evo jos jedna
Ja sam čuo da je u Brezi bio bazen,ali stvarno nisam znao da imaju i more.AstorH wrote:Poredit CG more i HR je kao poredit Brezu i Sarajevo. Daj ba bjazi koji vam je Q.