Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#301 Re: Selektor/Trener BiH
Drag mi je Dusko, ali bi bio promasaj.
Nama treba mlad, agilan covjek, bez velikog ega, koji ce ganjati i muntati napuhane i talentovane igrace bosanskih korijena po bijelom svijetu.
Bez toga nema napretka.
Nama treba mlad, agilan covjek, bez velikog ega, koji ce ganjati i muntati napuhane i talentovane igrace bosanskih korijena po bijelom svijetu.
Bez toga nema napretka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#302 Re: Selektor/Trener BiH
Zavisi ko ga zove da nam bude selektorEdin H. wrote:Drag mi je Dusko, ali bi bio promasaj.
Bez toga nema napretka.
Nego....
" U tome što sam igru Korejaca analizirao šest mjeseci. U notes sam upisivao sve njihove slabosti, vrline. "
Ovo je trener. Svaka cast
Steta sto nece.
- and
#303 Re: Selektor/Trener BiH
eto 6 mjeseci koreju izučavao,nek ne sereTomahawk11 wrote:Zavisi ko ga zove da nam bude selektorEdin H. wrote:Drag mi je Dusko, ali bi bio promasaj.
Bez toga nema napretka.![]()
Nego....
" U tome što sam igru Korejaca analizirao šest mjeseci. U notes sam upisivao sve njihove slabosti, vrline. "![]()
Ovo je trener. Svaka cast![]()
Steta sto nece.
- Logovan
#304 Re: Selektor/Trener BiH
Duško Bajević će biti novi selektor.
- Edin H.
#305 Re: Selektor/Trener BiH
Ovaj ko i Pape, s tim sto Pape s jednim, a ovaj s bracom mulja.and wrote:eto 6 mjeseci koreju izučavao,nek ne sere
- Lakat Jebić
#306 Re: Selektor/Trener BiH
nakon ovih zajebancija sa spahicem i dzekom, radije borceta nego barbareza
- Kinaski
#307 Re: Selektor/Trener BiH
Treba i onog Jadu otjerati vala, pun mi ga je kuracJoseMujica wrote:treba sa Sušićem mijenajti i Jagodića
evo dajte Barbarezu U-21 pa da vidimo jel išta zna...Hrvatska to pametno radi.....svaki njihov selektor (bivši igrač) je došao sa klupe U-21
-
The BEN10
#308 Re: Selektor/Trener BiH
Zašto veliki ego isključuje "ganjanje mladih igrača" po vascijelom svijetu!? Slažem se da nam je to apsolutni prioritet, ali ne mislim da to neki stariji trener ne bi uradio. Ne znam iskreno...Edin H. wrote:Drag mi je Dusko, ali bi bio promasaj.
-
hillbill
#309 Re: Selektor/Trener BiH
sta/////ode jedna gumena glava, a dode druga,amortizer wrote:Samo Braco!homega wrote:Alija Hadžiosmanović![]()
Vahid napusta Alzir te mislim da se njemu priprema pozicija, mada je skup.
Dobro nam dosao Vahide
- mO k3
#310 Re: Selektor/Trener BiH
Joj da Vaha dojde 
- Dr. Kuca
#311 Re: Selektor/Trener BiH
Jel ono bajevic u jednoj utakmici napustio klupu jer ga igraci nisu slusali? 
- sinuhe
#312 Re: Selektor/Trener BiH
Odjebati sve te lazne legende. 20 godina su imali priliku da se ukljuce.
Eno na klixu neki dan predstavise Predraga Pasica kao legendu jugoslovenskog fudbala.
Eno na klixu neki dan predstavise Predraga Pasica kao legendu jugoslovenskog fudbala.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#313 Re: Selektor/Trener BiH
Imam istu informaciju. Informacija je od prije pocetka SP.Logovan wrote:Duško Bajević će biti novi selektor.
Navodno I.Osim sve dogovorio s doticnim.
- Drvosjeca iz Dejcica
#314 Re: Selektor/Trener BiH
OK, treba pokazati šta zna i pružiti mu maksimalnu podršku. Ako je tako onda dobro došao.Tomahawk11 wrote:Imam istu informaciju. Informacija je od prije pocetka SP.Logovan wrote:Duško Bajević će biti novi selektor.
- mevkobass
#315 Re: Selektor/Trener BiH
Opet smo pokazali da se u svakoj situaciji znamo nasaliti i na svoj racun. Najvise me nasmijalo ono u vezi Lothar Matthäus
(njega ni njegove svabe ne shvacaju za ozbiljno).
Bilo je par komentara sto se meni licno svidjaju , jer tako rade i druge repke.
Prvo : dosadasnji pomocnici A tima bi isto trebali biti zamjenjeni.
Drugo : bez obzira ko bude Vaha ili Bajevic , treba mu dati adekvatne asistente i da im se niko ne mejsa u rad.
Trece : U21 i U19 trebaju nove trenere i da imaju istu filozifiju kao i trener A tima.
Barbarez , Bajramovic ko li vec nije vazno , vazno je da se mladim igracima omoguci sto laksi i brzi ulazak u A tim.
PS. Grlic je sportski menadzer u Duisburgu koliko je meni poznato , dali ima trenersku licencu ?
Drugo : bez obzira ko bude Vaha ili Bajevic , treba mu dati adekvatne asistente i da im se niko ne mejsa u rad.
Trece : U21 i U19 trebaju nove trenere i da imaju istu filozifiju kao i trener A tima.
Barbarez , Bajramovic ko li vec nije vazno , vazno je da se mladim igracima omoguci sto laksi i brzi ulazak u A tim.
PS. Grlic je sportski menadzer u Duisburgu koliko je meni poznato , dali ima trenersku licencu ?
- Logovan
#316 Re: Selektor/Trener BiH
Ma ja nemam nikakvu informacijuTomahawk11 wrote:Imam istu informaciju. Informacija je od prije pocetka SP.Logovan wrote:Duško Bajević će biti novi selektor.
-
Mobile_Disco
#317 Re: Selektor/Trener BiH
Begovic
Mujdza Bicakcic Spahic Salihovic
Pjanic Tin Pin
Visca Medunjanin Hajrovic (Lulic)
Dzeko
Navodno sastav za danas.. Amidja bas naumio da proda svoje zlato.. Kolasinac na klupi a Salihovic na terenu.. Nidje veze
Mujdza Bicakcic Spahic Salihovic
Pjanic Tin Pin
Visca Medunjanin Hajrovic (Lulic)
Dzeko
Navodno sastav za danas.. Amidja bas naumio da proda svoje zlato.. Kolasinac na klupi a Salihovic na terenu.. Nidje veze
-
palermo
#318 Re: Selektor/Trener BiH
Navijači Zvezede mu skandirali odlazi, on ustao sa klupe, mahnuo im i otišao.....Dr. Kuca wrote:Jel ono bajevic u jednoj utakmici napustio klupu jer ga igraci nisu slusali?
Ma Duško je svoj čovjek, može mu se, ima iza sebe karijeru, ima pare, .....ako on bude, mogao bi da bude napredak...
- Dr. Kuca
#319 Re: Selektor/Trener BiH
Sjecam se da je bilo nesta 
-
todd_smith
#320 Re: Selektor/Trener BiH
Ma bice kurac, kakav je to karakter kada kolegi iza ledja dogovaras posao dok je taj jos uvijek na klupi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#321 Re: Selektor/Trener BiH
mevkobass wrote:Opet smo pokazali da se u svakoj situaciji znamo nasaliti i na svoj racun. Najvise me nasmijalo ono u vezi Lothar Matthäus![]()
![]()
![]()
(njega ni njegove svabe ne shvacaju za ozbiljno).
-
Eborg
#322 Re: Selektor/Trener BiH
Vi zaboravljate da stručni štabovi svih reprezentacija trebaju biti poredani po nacionalnom ključu. To nigdje ne piše, naravno, ali Izvršni odbor koji ih imenuje jednostavno ne želi ni čuti ako to nije tako poredano. Prvo selektori, pa onda i njihovi pomoćnici.
Uostalom, ako je Barbarezu ispod časti dodavati lopte na treningu, neka ga lagano podudla. Ako jedan Zidane može prvo biti pomoćnik pa evo i trener B tima, onda može i Barbarez postepeno da napreduje.
Uostalom, slažem se da sa Sušićem trebaju letjeti i svi njegovi pomoćnici, s izuzetkom tehničkog osoblja poput fizioterapeuta i sličnih. Pa ako opet neko bude htio raditi s njima - bujrum.
Uostalom, ako je Barbarezu ispod časti dodavati lopte na treningu, neka ga lagano podudla. Ako jedan Zidane može prvo biti pomoćnik pa evo i trener B tima, onda može i Barbarez postepeno da napreduje.
Uostalom, slažem se da sa Sušićem trebaju letjeti i svi njegovi pomoćnici, s izuzetkom tehničkog osoblja poput fizioterapeuta i sličnih. Pa ako opet neko bude htio raditi s njima - bujrum.
- Dr. Kuca
#323 Re: Selektor/Trener BiH
Realno, ko god da bude selektor ne bi trebo imati problema sa plasmanom, dva idu direktna, a grupa je lagana, izuzetak je belgija ali mi mozemo igrati sa svima.
- Havatar
#324 Re: Selektor/Trener BiH
Vahid je najbolje rjesenje .
- Tito_i_Partija
#325 Re: Selektor/Trener BiH
Jeste, ali covjek je dovoljno pametan da ne trazi ovog belaja sve dok mu ne zagarantuju 100% kontrolu nad ekipom, kao sto svi normalni treneri/savezi rade.Havatar wrote:Vahid je najbolje rjesenje .