Patriotizam i Gavrilo terorista
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- BHCluster
#301 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Sto vas dvojca nenadjete kakvu sobu pa se...
-
Djuro11
#302 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Ah.Da.Prvo trazis.Kad dobijes.Onda stranica ne valja.Super.Dobro je da znam
Nego jedno pitanje.Ko je finansirao Zerjavica.Kod njega su takodjer nadjeni papiri
I da i on nije jos jedan patriota
Nego jedno pitanje.Ko je finansirao Zerjavica.Kod njega su takodjer nadjeni papiri
I da i on nije jos jedan patriota
- homega
#303 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Ovo je fakat tačnoBodkin wrote:svakako zagadis svaku temu na koju udjes tako da od mene imas mahanje
Hoće li moderatori konačno urediti trolanje ovog Djure
- Creasy
#304 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Mene samo zanima da li bi i Muhamed Mehmedbašić bio terorista da je uspio ubiti Ferdinanda...
- homega
#305 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Vjerovatno da. Njega su ovdje davno proglasili Srbinom islamske vjereCreasy wrote:Mene samo zanima da li bi i Muhamed Mehmedbašić bio terorista da je uspio ubiti Ferdinanda...
- dzemaludin007
#306 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Barem ce Gavrilo sutra skupiti evropsku elitu 
- lua
#307 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Dodik u svojoj debeloj glavuri konta da je moderni Gavrilo. Toliko o poznavanju historije.
- Edin H.
#308 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Jedini koji je uspio pobjeci u Srbiju, ubile ga Ustase tokom Drugog Svjetskog rata.homega wrote:Vjerovatno da. Njega su ovdje davno proglasili Srbinom islamske vjereCreasy wrote:Mene samo zanima da li bi i Muhamed Mehmedbašić bio terorista da je uspio ubiti Ferdinanda...![]()
- Šveđanin
#309 Re: Odg: Patriotizam i Gavrilo terorista
Bodkin wrote: idi bolan naseljavaj neum arapima
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
-
arslanbey
#310 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Gavrilo Princip se prvo borio protiv osmanlija u Hercegovini,kasnije i protiv Austro Ugara(a po tome i poznat
)
lik je jednostavno bio patriota
lik je jednostavno bio patriota
-
Djuro11
#311 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Bez uvrede sinko ali historija je moja profesija.S tim da ako bas bio trolao ili spamao.Nikad,pa ni tad ne bih trolao historijsku nauku jer je previse cjenim za razliku od tebe ili drugih.Ukazao sam na laz.Lazes od pocetka do kraja.Pricas da je zena bila u 50 tim godina(iako nije).Pao bih kod mog bivseg profesora na faksu u roku 5 minuta.Da ne pricam ostale laze.Ne valjaju linkove
Da mozda Sanu nije dobar relevantan link za tebe.
Bez uvrede prema svima,moderaciji i administraciji samo sam ISPRAVLJAO
Greske nekih
Greske nekih
- XXS
#312 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Ni heroj, ni zlocinac.
Gavrilo, izmanipulisani kreten!
- mayab
#313 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
XXS wrote:Ni heroj, ni zlocinac.
- daxon
#314 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Djuro11 wrote:Bez uvrede sinko ali historija je moja profesija.

-
Bodkin
#315 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Nije poenta je li bio terorista. U zavisnosti od definicije, vjerovatno jeste. Poenta je sto se terorizam gleda iz danasnje prizme, a ne iz konteksta onog vremenaCreasy wrote:Mene samo zanima da li bi i Muhamed Mehmedbašić bio terorista da je uspio ubiti Ferdinanda...
- homega
#316 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Majku im ustašku!Edin H. wrote:Jedini koji je uspio pobjeci u Srbiju, ubile ga Ustase tokom Drugog Svjetskog rata.homega wrote:Vjerovatno da. Njega su ovdje davno proglasili Srbinom islamske vjereCreasy wrote:Mene samo zanima da li bi i Muhamed Mehmedbašić bio terorista da je uspio ubiti Ferdinanda...![]()
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#317 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Jašta jelua wrote:Dodik u svojoj debeloj glavuri konta da je moderni Gavrilo. Toliko o poznavanju historije.
-
KENJAC
#318 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Gavrilo je imo nesto sto mi danas nemamo . Muda !!!
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#319 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Djuro11 wrote:Bez uvrede sinko ali historija je moja profesija.S tim da ako bas bio trolao ili spamao.Nikad,pa ni tad ne bih trolao historijsku nauku jer je previse cjenim za razliku od tebe ili drugih.Ukazao sam na laz.Lazes od pocetka do kraja.Pricas da je zena bila u 50 tim godina(iako nije).Pao bih kod mog bivseg profesora na faksu u roku 5 minuta.Da ne pricam ostale laze.Ne valjaju linkove
Greske nekih

Gdje ti studiraš ja tu kera ne bi vezao
- Đinajlu
#320 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
A zamisli tek kakvi su ovi što hoće da podignu spomenik Ferdinandu u Sarajevu?animals wrote:Neki dan sam citao text u Austrijskim novinama, kako su Srbi licemjerni..dizu spomenik ubici njihovog cara u Beogradu, a istovremeno traze pomoc od Austrije za ulazak u Evropsku Uniju..toliko o Srbima..
- animals
#321 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
I treba da podignu, to je dio BIH povijesti..On ej bio nas prijestonasljednik..bili smo u sastavu Austro -Ugarske, isto kao sto imamo spomenike Titu, jer smo bili u sastavu Jugoslavije..Đinajlu wrote:A zamisli tek kakvi su ovi što hoće da podignu spomenik Ferdinandu u Sarajevu?animals wrote:Neki dan sam citao text u Austrijskim novinama, kako su Srbi licemjerni..dizu spomenik ubici njihovog cara u Beogradu, a istovremeno traze pomoc od Austrije za ulazak u Evropsku Uniju..toliko o Srbima..
- Đinajlu
#322 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Hahahah, a jest ti analogija u PM.
Hoćeš da kažeš da je Tito nasilno okupirao i aneksirao Bosnu i Hercegovinu? Tita porediš sa Ferdinandom? Tom istom analogijom, možeš opravdavati i Karadžića i Mladića jer su i oni eto htjeli da uzmu Sarajevo. Treba li i njima dići spomenike? 
- Creasy
#323 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
animals wrote:I treba da podignu, to je dio BIH povijesti..On ej bio nas prijestonasljednik..bili smo u sastavu Austro -Ugarske, isto kao sto imamo spomenike Titu, jer smo bili u sastavu Jugoslavije..Đinajlu wrote:A zamisli tek kakvi su ovi što hoće da podignu spomenik Ferdinandu u Sarajevu?animals wrote:Neki dan sam citao text u Austrijskim novinama, kako su Srbi licemjerni..dizu spomenik ubici njihovog cara u Beogradu, a istovremeno traze pomoc od Austrije za ulazak u Evropsku Uniju..toliko o Srbima..
Znači, fuuuuuuuuuuuuuuj!
Porediš Titu i Ferdinanda...
- animals
#324 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Kakva razlika..Ferninand nije ubijao niti se osvecivao masovno na ovim prostorima, Tito jeste..Creasy wrote:
Znači, fuuuuuuuuuuuuuuj!
Porediš Titu i Ferdinanda...![]()
- animals
#325 Re: Patriotizam i Gavrilo terorista
Nasilno..koliko je Austrija pobila BIH stanovnika..u tom svome nasilnom pohodu..Đinajlu wrote:Hahahah, a jest ti analogija u PM.![]()
Hoćeš da kažeš da je Tito nasilno okupirao i aneksirao Bosnu i Hercegovinu? Tita porediš sa Ferdinandom? Tom istom analogijom, možeš opravdavati i Karadžića i Mladića jer su i oni eto htjeli da uzmu Sarajevo. Treba li i njima dići spomenike?