21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
insaneinthebrain

#301 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by insaneinthebrain »

znaci bico i ogi na stoperskim pozicijama protiv nigerije :D :izet:
red evil

#302 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by red evil »

Nije mu ništa, sutra već je na treningu. I Spaha ne moraš i na treningu svaku presječ, pusti koju :D
Podsjetimo kapiten našeg nacionalnog tima, Emir Spahić povrijedio se na današnjem treningu nakon jednog duela sa Vedadom Ibiševićem. Iako je povreda na prvi pogled izgledala ozbiljno i nije ostavila nikoga ravnodušnim, ispostavilo se da se radi samo o udarcu i Spahić će već sutra biti spreman za trening.

"To je bio samo udarac, siguran sam da će biti, uz današnju terapiju koju će primijeniti, spreman za sutrašnji trening. Neće biti potrebe za dodatnim ispitivanjem. Dobio je udarac u potkoljenicu. Kada se malo smiri bol, obavit ćemo dodatni pregled, ali neće biti potrebe za detaljnijim pregledima," rekao je Karabeg.

Doktor Karabeg je dodao da će sutra i Sejad Salihović vjerovatno trenirati sa ostatkom ekipe, pa će selektor Sušić protiv Nigerije čini se imati sve reprezentativce na raspolaganju.
It_is_a_Leclerc

#303 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Troll_Happens wrote:

Code: Select all

http://www.avaz.ba/sport/sp-brazil-2014/losa-vijest-iz-guaruje-emir-spahic-ranije-napustio-trening
Postoji bojazan da je Spahiću pukla kost, ali jos se čeka tačna informacija. :(
Postoji bojazan da su Avazovi novinari najveće smeće koje ne zaslužuje da piše ni u kupusovom listu, kod Zekoslava Mrkve.
:wink:

Spaha je dobro. Nacija da odhane.
Logovan

#304 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

It_is_a_Leclerc wrote:
Troll_Happens wrote:

http://www.avaz.ba/sport/sp-brazil-2014/losa-vijest-iz-guaruje-emir-spahic-ranije-napustio-trening
Postoji bojazan da su Avazovi novinari najveće smeće koje ne zaslužuje da piše ni u kupusovom listu, kod Zekoslava Mrkve.

:thumbup: :thumbup:
Novinari samo prepadaju raju, fuj.
fakat

#305 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by fakat »

It_is_a_Leclerc wrote:
Troll_Happens wrote:

:lol: :sax:
Troll_Happens

#306 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Troll_Happens »

It_is_a_Leclerc wrote:
Troll_Happens wrote:

novinari idioti. Ko da bi bili sretni da se povrijedi da imaju o cemu da se.. i da podizu novinske tiraze :twisted:
moa

#307 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by moa »

Na trenutak pomislim da treba krenuti na juris pa opet da nebi trebali jer i x nama odgovara. Argentinci ce dobiti nigeriju jer hoce 100% ucinak... Zamilite iran dobije rahiticare argentinu:)... Dobit cemo mi nigere 3:1
Edin H.

#308 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

moa wrote:Na trenutak pomislim da treba krenuti na juris pa opet da nebi trebali jer i x nama odgovara. Argentinci ce dobiti nigeriju jer hoce 100% ucinak... Zamilite iran dobije rahiticare argentinu:)... Dobit cemo mi nigere 3:1
Kako ti odgovara x, Nigerija ima velike sansu da barem zakaci bod Argentini, koja ce zasigurno protiv njih izaci u oslabljenom sastavu.

Mi smo izgubili prvu utakmicu i u losoj smo poziciji. Crveni karton , sudijska greska nas mogu kostati preranog odlaska sa Svjetskog prvenstva. Nadajmo se da do toga nece doci i da cemo pregaziti Nigerijce, tako da im ne pada na pamet da ni ucestvuju na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeci put. :izet:
House

#309 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by House »

Ništa X , u subotu nakantati Super Orlove i opušteno protiv Iranskih kloceva
Idemedosumom

#310 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Idemedosumom »

Edin H. wrote:
moa wrote:Na trenutak pomislim da treba krenuti na juris pa opet da nebi trebali jer i x nama odgovara. Argentinci ce dobiti nigeriju jer hoce 100% ucinak... Zamilite iran dobije rahiticare argentinu:)... Dobit cemo mi nigere 3:1
Kako ti odgovara x, Nigerija ima velike sansu da barem zakaci bod Argentini, koja ce zasigurno protiv njih izaci u oslabljenom sastavu.

Mi smo izgubili prvu utakmicu i u losoj smo poziciji. Crveni karton , sudijska greska nas mogu kostati preranog odlaska sa Svjetskog prvenstva. Nadajmo se da do toga nece doci i da cemo pregaziti Nigerijce, tako da im ne pada na pamet da ni ucestvuju na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeci put. :izet:
Prije cemo mi dobit Iran s 3 razlike nego sto ce Nigerija otkinut bod Argentini C sastavu. X nije idealan, ali nas ostavlja u igri, a protivnik na kom bi se morali vaditi je Iran.
mikogoago

#311 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mikogoago »

Edin H. wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
palermo

#312 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

Edin H. wrote:

Ako Nigerija uzme bod aregntini, pod uslovom da mi sa njima igramo neriješeno, onda nama treba pobjeda protiv Irana i prošli smo. Ipak bod manje odgovara NIgeriji nego nama. Ali slažem se, treba ići na pobjedu, jer onda je baš sve u našim nogama. Neriješeno sa nama i pobjeda Nigerije protiv Argentine i mi ispadamo.
It_is_a_Leclerc

#313 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Kaže onaj iritantni Mirza Dautbegović da ćemo protiv Nigerije igrati 4-4-2 od prve minute. Hajrović - van, Ibišević - in.
Al' šta ja znam. On je drčan i pametuje uvijek, pa možda i izmišlja.
Edin H.

#314 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

It_is_a_Leclerc wrote:Kaže onaj iritantni Mirza Dautbegović da ćemo protiv Nigerije igrati 4-4-2 od prve minute. Hajrović - van, Ibišević - in.
Ne bi valjalo, ali vjerujem da ce izvaditi Misimovica, ako bude isao na tu varijantu.

Ali ima tu jos mogucih permutacija, Salihovic bi trebao igrati.
hellue

#315 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hellue »

Mene po malo strah nas samih, prvu tekmu odigramo odlicno, drugu bez veze a trecu niko nece ni gledati....nadam se da grijesim
phillie

#316 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by phillie »

pratim :D
MOSALJOZE

#317 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Jest da je lopta okrugla,i da svi znamo da se čuda dešavaju,ali Nigerija i Iran nešto da urade protiv Argentine?Zvuči kao naučna fantastika.Ne treba podsjećati Higuain,Di Maria,Messi,Aguero,Palacio,sve strašni igrači.Na kraju krajeva,mi se trebamo samo skoncentrisati na našu tekmu.
hau jes no

#319 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hau jes no »

ja se samo nadam da igraci vjeruju u sebe, da su samo malo vise vjerovali mogli smo minimum nerijeseno igrati sa argentinom. dajte nam te francuze! a onda ko ga jebe idemo po titulu!!!
Djuro11

#320 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Djuro11 »

Ne postoji ''C'' sastav.Argentina ima 23 igraca na raspolaganju od tog 2 golmana.U najgorem slucaju imas jos 11 igraca

A u tih 11 spada Lavezi,Palacio i Higuain pod ''C'' sastavom.Nema sanse.Bolje je igrati pametno.Vidjelo se na utakmici Slonovi-Japan.Japanci su totalno pali u 2 poluvremenu a oni 2 gola zabise u 10 minuta.Isto tako se desilo i Alziru protiv Belgije

Ne treba ici toliko na pobjedu i ako budemo igrali s 2 napadaca,slabo cemo proci.Vazno je igrati pametno.Nerijeseno nama i odgovara.Sto da rizikujemo brzo ispadanje,kad imamo i krug?

Nigerija nije naivna ekipa.No,oni ce se otvoriti.Njima je vise stalo do pobjede,tako ce i biti.Ako u prvih pola sata nametnemo nas stil igre.Pobjeda je nasa

Ako ne.Idemo kuci
MOSALJOZE

#321 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Lavecija sam zaboravio
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#322 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by pici »

Edin H. wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kaže onaj iritantni Mirza Dautbegović da ćemo protiv Nigerije igrati 4-4-2 od prve minute. Hajrović - van, Ibišević - in.
Ne bi valjalo, ali vjerujem da ce izvaditi Misimovica, ako bude isao na tu varijantu.

Ali ima tu jos mogucih permutacija, Salihovic bi trebao igrati.

i ja vjerujem da je 4-4-2 kockanje, bolje krenut ko protiv argentine 4-2-3-1 i vidjet sta se moze, ako ne ide onda u drugom poluvremenu ubaciti Ibiševića i krenut na sve il nista...za 4-4-2 moras imat beton odbranu i fenomenalan vezni red da bi uposljavo vedu i džeku...jebtaga sad svi pametuju al ja se nebi kocko, nadam se da ce pape sagledat sta se moze i nepodcjenjivati nigeriju a bogami ni iran...imamo repku i uz malo sreće i božiju pomoć idemo dalje :bih:
It_is_a_Leclerc

#323 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Mirza Dautbegovic:

Emir Spahić: Malo je bolje, ali osjećam bol u potkoljenici. Ne mogu normalno stati na lijevu nogu. Sutra preskače trening, na ispitivanju
:-? :-? :?
Idemedosumom

#324 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Idemedosumom »

Sinoc smo mogli vidjeti sta znaci nedisciplina kao i nedostatak tehnike (iako je Kamerun poseban slucaj bio). Definitivno s jednim spicem, mozda cak Misketa odmoriti, umjesto njega Medo/Salihovic. Ovo se moze lagano 2:0 uzet aBd.
shake69

#325 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mirza Dautbegovic:

Emir Spahić: Malo je bolje, ali osjećam bol u potkoljenici. Ne mogu normalno stati na lijevu nogu. Sutra preskače trening, na ispitivanju
:-? :-? :?
Leklerce, ma, ne treba brinuti za to, mislim. To ce biti bolje do subote, ako i ostavimo po strani preoptimisticnog dr Karabega koji cesto vise djeluje kao navijac a manje ljekar. Bude li problema, normalno je da se igra pod blokadom sto ce Spahic sigurno i uraditi jer je rekao da su ovo 'utakmice zivota'. Inace, rokade na njegovom mjestu mogle bi biti pogubne za nas.
Locked