Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod Čilića se vidi napredak i u pojedinim momentima je odigrao odlično
Novak danas ništa posebno
Brejk lopte 8/22
Sa ovakvom igrom bojim se da slijede problemi sa Congom
area51 wrote:Kod Čilića se vidi napredak i u pojedinim momentima je odigrao odlično
Novak danas ništa posebno
Brejk lopte 8/22
Sa ovakvom igrom bojim se da slijede problemi sa Congom
Sumnjiv mi onaj poklon glavnog sudije Đokoviću za meč loptu. Ni jedan linijski nije reagovao.
Razvucite je, Radosni, Blek Steno i Area,nek' cvili do dalekog Vranja!
Ti si na dobrom putu da ovaj PDF "pretvoris" u obicno nacionalisticko prepucavnje. Da se odmah "ogradim", postovalac sam lika i djela Rogera Federera, nisam Novakov fan!
Razvucite je, Radosni, Blek Steno i Area,nek' cvili do dalekog Vranja!
Ti si na dobrom putu da ovaj PDF "pretvoris" u obicno nacionalisticko prepucavnje. Da se odmah "ogradim", postovalac sam lika i djela Rogera Federera, nisam Novakov fan!
Dobra lova i bodovi Dusanu Silnom kojem se zrijeb nije mogao bolje namjestiti do cetvrtog kola i Rafe. Uzgred, napokon da srbijanski fiskus ima neke fajde od njihovih tenisera jer dvojica ne igraju a Djovak je ionako od ranih dana - Monegasanin!
shake69 wrote:Dobra lova i bodovi Dusanu Silnom kojem se zrijeb nije mogao bolje namjestiti do cetvrtog kola i Rafe. Uzgred, napokon da srbijanski fiskus ima neke fajde od njihovih tenisera jer dvojica ne igraju a Djovak je ionako od ranih dana - Monegasanin!
Ne valja kad naglo ugrije poslije kiše,ali valjda će se ustabiliti.Bar su tako najavili
Sretno
Last edited by area51 on 31/05/2014 14:46, edited 1 time in total.
rafa je jako sporo servirao danas. prosjek prvog servisa 165kmh a drugog 131kmh. na pres konferenciji je rekao da vec od prvog meca osjeca bol u ledjima.