Tino Sven Sušić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#301 Re: Tino Sven Sušić

Post by jeza u ledja »

alphonse kauders wrote:I dalje mislim da je prosječan igrač, da je drugačije već bi igrao u jačem klubu i ligi. Krenulo ga je na početku prvenstva, pa će nažalost amidži mu to biti dovoljan razlog da ga nama prodaje k'o novog Hazard-a (neshvaćenog, jer eto niko da prepozna u Hajduku taj talenat).

Eto, želim da nisam u pravu, ali nisam impresioniran..
Ja sam impresioniran tvojom sposobnoscu da se i dalje javljas i pises isto.
ultima_palabra

#302 Re: Tino Sven Sušić

Post by ultima_palabra »

I ne kupi niko ovog dragulja? A Hajduk samo što na ebayu ne pokušava tušiti igrače...
SSemir

#303 Re: Tino Sven Sušić

Post by SSemir »

alphonse kauders wrote:Eto, želim da nisam u pravu, ali nisam impresioniran..
nisi impresioniran bio ni kad je vrsajevic sa klupe skrivio 2 gola u zadnjoj utakmici protiv hajduka.. :lol:
ali ko tebe vise shvata ozbiljno
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#304 Re: Tino Sven Sušić

Post by JoseMujica »

ni đaba ih niko neće a Hajduk nema puno izbora
nema me tamo

#305 Re: Tino Sven Sušić

Post by nema me tamo »

Paul F. wrote:Šta mu fali dole ? More, plaže, lijepe žene...

Split savršen za život, al' igracki teško da može napredovat.
Dr. Kuca

#306 Re: Tino Sven Sušić

Post by Dr. Kuca »

Jes bosnji drago. Draze im sto je avdija i tino ostali u ajduku vise neg da su dobili 2 milijarde. Da rekne on ješam vam ja reko :lol: :lol:
jeza u ledja

#307 Re: Tino Sven Sušić

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:I ne kupi niko ovog dragulja? A Hajduk samo što na ebayu ne pokušava tušiti igrače...
A sta ces zivota ti rec kad se proda (ako se proda)? Da pogodim:

"Prodao se preko reprezentacije, cim vide da ne zna dace ga na posudbu."
"To sto se prodao nista ne znaci dok ne zaigra kao standardan igrac." (da napomenem, pod "standardan igrac" se podrazumijeva onaj koji je igrao barem 99% utakmica u sezoni)
ili mozda:
"Los klub iz lose lige, razbacuju se s parama, trener XY je debil."

Win-win situacija, jel tako? Ah, naravno da je tako. :oops:

EDIT:
Eh da, da se pak preko ljeta prodao onda bi rekao:
"Prodao se zbog reprezentacije."
"To sto se prodao nista ne znaci dok...." bla bla bla
ultima_palabra

#308 Re: Tino Sven Sušić

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:
ultima_palabra wrote:I ne kupi niko ovog dragulja? A Hajduk samo što na ebayu ne pokušava tušiti igrače...
A sta ces zivota ti rec kad se proda (ako se proda)? Da pogodim:

"Prodao se preko reprezentacije, cim vide da ne zna dace ga na posudbu."
"To sto se prodao nista ne znaci dok ne zaigra kao standardan igrac." (da napomenem, pod "standardan igrac" se podrazumijeva onaj koji je igrao barem 99% utakmica u sezoni)
ili mozda:
"Los klub iz lose lige, razbacuju se s parama, trener XY je debil."

Win-win situacija, jel tako? Ah, naravno da je tako. :oops:

EDIT:
Eh da, da se pak preko ljeta prodao onda bi rekao:
"Prodao se zbog reprezentacije."
"To sto se prodao nista ne znaci dok...." bla bla bla
ŠBBKBB... daj prvo da se proda, pa ćemo onda gledati ko je zaslužan i zbog čega. Trenutno je činjenica da i pored dobre forme na startu sezone, Hajdukovih dobrih igara u EL, nastupima za reprezentaciju, babe menadžera, nije bilo ozbiljnih ponuda. Ili ćeš i to pokušati relativizirati?
Dr. Kuca

#309 Re: Tino Sven Sušić

Post by Dr. Kuca »

Bilo je ponuda.
ultima_palabra

#310 Re: Tino Sven Sušić

Post by ultima_palabra »

Jeste, ko što je i Papeta tražio Iran :oops:
Dr. Kuca

#311 Re: Tino Sven Sušić

Post by Dr. Kuca »

Svraka je imo ponuda, realno Tino je za njega Iniesta pirlo xavi u jednom. Al nejse, nije imo ponuda. Kakav levat. :D
kakotakonikako

#312 Re: Tino Sven Sušić

Post by kakotakonikako »

TSS je karina od igraca.
Last edited by kakotakonikako on 03/09/2014 09:49, edited 1 time in total.
vicious

#313 Re: Tino Sven Sušić

Post by vicious »

Čitao sam u Sportskim novostima baš nedavno oko Hajduka i njihovih finansijskih problema, malo sam pozaboravljao detalje, ali bilo je ponuda za TSS, koliko se sjećam najkonkretnija je bila verona s ponudom od 1,5 mil. Eura, ali neka varijanta s plaćanjem na rate pa to Hajduku kao nije odgovaralo.
Dr. Kuca

#314 Re: Tino Sven Sušić

Post by Dr. Kuca »

Nije stigla ni jedna ponuda, pusti sta novinari pisu. karna od igraca, ješam vam reko
lua

#315 Re: Tino Sven Sušić

Post by lua »

Je l' to Tino ostaje u Hajduku?
isx

#316 Re: Tino Sven Sušić

Post by isx »

.
cyprus

#317 Re: Tino Sven Sušić

Post by cyprus »

Jes jebote... Götze standardan u Bayernu, a ovaj ne može ni da ode iz Hajduka :oops:
fortaleza

#318 Re: Tino Sven Sušić

Post by fortaleza »

Ako igrac nije ostvario transfer ne mora znaciti da nije imao ponuda, kao sto su Hajduk i Pasalic sezonu prije odbili Cataniu za 1.5m da bi poslije bio prodan u Chelsea za milijun vise. Vjerojatno su kruzili razni manageri i predstavnici klubova koji bi za jako sitnu lovu uzeli izraca, al o tome se i klub pita.
ultima_palabra

#319 Re: Tino Sven Sušić

Post by ultima_palabra »

fortaleza wrote:Ako igrac nije ostvario transfer ne mora znaciti da nije imao ponuda, kao sto su Hajduk i Pasalic sezonu prije odbili Cataniu za 1.5m da bi poslije bio prodan u Chelsea za milijun vise. Vjerojatno su kruzili razni manageri i predstavnici klubova koji bi za jako sitnu lovu uzeli izraca, al o tome se i klub pita.
Ok, ali čitao sam u Sportskim da je Hajduk nakon ispadanja iz Evrope bio poprilično očajan da nekoga proda u naredna 4 dana, i da bi manje-više svakoga prodali za milion evrića.
lua

#320 Re: Tino Sven Sušić

Post by lua »

cyprus wrote:Jes jebote... Götze standardan u Bayernu, a ovaj ne može ni da ode iz Hajduka :oops:
alo alo ironija :D
samo sam pitala, ne moraš odmah izvlačiti imaginarnu AK-47 da mi daš do znanja da sam glupa što mislim da je tino sven sušić bezze igrač. :D
Last edited by lua on 03/09/2014 12:46, edited 1 time in total.
cyprus

#321 Re: Tino Sven Sušić

Post by cyprus »

lua wrote:
cyprus wrote:Jes jebote... Götze standardan u Bayernu, a ovaj ne može ni da ode iz Hajduka :oops:
alo alo ironija :D
samo sam pitala, ne moraš odmah izvlaćiti imaginarnu AK-47 da mi daš do znanja da sam glupa što mislim da je tino sven sušić bezze igrač. :D
To mi nije bio cilj, kao što ni tebi nije cilj da dobiješ odgovor :mrgreen: Retoričko pitanje nije pitanje :mrgreen:
lua

#322 Re: Tino Sven Sušić

Post by lua »

cyprus wrote:To mi nije bio cilj, kao što ni tebi nije cilj da dobiješ odgovor :mrgreen: Retoričko pitanje nije pitanje :mrgreen:
Možda da, a možda i ne. Al' dobar je Hajduk. 8-)
cyprus

#323 Re: Tino Sven Sušić

Post by cyprus »

lua wrote:
cyprus wrote:To mi nije bio cilj, kao što ni tebi nije cilj da dobiješ odgovor :mrgreen: Retoričko pitanje nije pitanje :mrgreen:
Možda da, a možda i ne. Al' dobar je Hajduk. 8-)
Ma dobro, nije baš Bayern, al eto... :mrgreen:
lua

#324 Re: Tino Sven Sušić

Post by lua »

cyprus wrote:
Ma dobro, nije baš Bayern, al eto... :mrgreen:
Bit će, bit će. Dum spiro, spero. :lol:
jeza u ledja

#325 Re: Tino Sven Sušić

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote: ŠBBKBB... daj prvo da se proda, pa ćemo onda gledati ko je zaslužan i zbog čega. Trenutno je činjenica da i pored dobre forme na startu sezone, Hajdukovih dobrih igara u EL, nastupima za reprezentaciju, babe menadžera, nije bilo ozbiljnih ponuda. Ili ćeš i to pokušati relativizirati?
Da li cu pokusati relativizirati nesto sto napises, a znas da je netacno?? :-)
ultima_palabra wrote:
fortaleza wrote:Ako igrac nije ostvario transfer ne mora znaciti da nije imao ponuda, kao sto su Hajduk i Pasalic sezonu prije odbili Cataniu za 1.5m da bi poslije bio prodan u Chelsea za milijun vise. Vjerojatno su kruzili razni manageri i predstavnici klubova koji bi za jako sitnu lovu uzeli izraca, al o tome se i klub pita.
Ok, ali čitao sam u Sportskim da je Hajduk nakon ispadanja iz Evrope bio poprilično očajan da nekoga proda u naredna 4 dana, i da bi manje-više svakoga prodali za milion evrića.
Mislim o cemu mi ovdje pricamo? Kaze "nije bilo ozbiljnih ponuda", par postova ispod prizna jos i da je citao o tome, a onda me pita "hoces li i to relativizirati"?? :lol: :lol:

Mi ne znamo "je li bilo ozbiljnih ponuda". Sta je uopste "ozbiljna ponuda" i kako mi znamo da je istih bilo ili ne?? Vjerovatno momak ceka pravu priliku, kao i njegov klub, kao i svi ostali igraci u svijetu. Argument "nije bilo pravih ponuda" je potpuno deplasiran.
A SBB KBB, pa pitam ja - tebe - sad, posto je prelazak u veci klub za tebe referenca, da li to znaci da ces promjeniti misljenje o njemu AKO predje u bolji klub? (Pod bolji klub podrazumijevam bilo koji klub u Ligi Petice, 7-8 najjacih klubova u Belgiji, Holandiji, Rusiji, Turskoj). Ako neces, da li ces onda promjeniti misljenje o njemu ako u tom klubu zaigra i bude odigrao bar 2/3 meceva u jednoj sezoni? Sta je za tebe referenca, cisto da znam? Da li ces i tada za njegov uspjeh optuzivati Susica Sr.? Da li i tada neces opravdavati njegov poziv u reprezentaciju? Reci nam sad, da znamo za ubuduce.
Post Reply