vidim da mu je najaktivnija stavka
Location sa nekih 3119 puta
Moderator: Benq
Jesil sva tri išao na disable? Uradi još upadate na noviju verziju Google services. Skini ovu app i instaliraj. Morati ćeš samo pod settings dozvoliti instalaciju nepoznatih izvora. http://bit.ly/1bb5SAKAsylum wrote:imam google services još...al je na 7% pao! jel to to *?
ovo je super znači 1/3 baterija će sad duže trajati!
hvala drug...jel ima još kakva caka?
Čudno, meni je to riješilo probleme. Ali, probaj ugasiti i lokaciju pa pogledaj šta će se desiti. Inače, kod mene je GPS uvijek ugašen totalnoAsylum wrote:jeste upravo imam tu verziju sad sam pogledao identično je napisano!
Pa, možeš i tu. Ja inače ugasim totalno Location za sve. A, pišel ti koliko je puta odbio sad paljenje uređaja kod wake up, keep avake i auto start?Asylum wrote:...i ja sumnjam na tu lokaciju...a jel u redu tu ga ugasiti ili je bolje otiči negdje na drugu lokaciju pa to ugasiti!? vec sam ga isključio tu da vidim hočel se sad pojavljivati google servise
A, čudno da imaš 7.0.99 već instaliran google services. Ja sam imao dosta stariji i instalirao sam i update koji sam tebi poslao. Kasnije mi se više Google services nije uopšte pojavljivaoAsylum wrote:izgleda da je sad uspio
location mi odbio 4x
wake up 57
keep awake 469
auto start
never used
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934555017mufa1 wrote:Sony druze, gdje si skinuo cm12s, da ga i ja brzinski flashnem... gledo sam na cm stranici, ima samo 4.4
Ja sam još u ponedjeljak ujutro instalirao. Nisam mogao čekati na OTA update. A, kako sam malo prije pročitao, tek je između 5-10% korisnika primilo ažuriranje OTA.mufa1 wrote:Falaaaa ziv i zdrav bio, zlatnim kasikama jeo![]()
Da, dobiti ćeš osjetno na autonomijiAsylum wrote:...wohooo...znači duža baterija puno sadmilina...hvala
Pa, ne moraš ti ako nećeš. Moći ćeš vjerovatno uskoro odraditi sve jednim klikom kada ti stigne update. A, ako nećeš čekati na OTA update, par postova ranije sam postao link. Skini taj zip fajl, uđi u recovery i jednostavno instalirajAsylum wrote:...cek..znaci sa ovog sistema moram sad ići na lolipop? jel komplikovano?
Ja nisam imao tih problema, čudnomufa1 wrote:Sta je ba ovo, neda mi da lock screen stavim samo slide, nego moram odabrat nesto sa sifrom, pattern ili pin code... Prve dvije opcije potamnjene i pise disabled by administration, encryption policy or credential storage.
Sada ti telefon ide u 'deep sleep' i zbog toga je autonomija bolja. Da nisi odradio što sam ti napisao ne bi nikad bio u 'deep sleep' režimuAsylum wrote:..hvala još jednom...
uglavnom od juče baterija se nenormalno poboljšala...od sinoć do ujutro u flight modu bez wifi otišle neka 3%...evo sad trenutno je na 84%...a sinoć napunio tamo oko pola 12!