ja koliko znam nigdje.ami8 wrote:Gdje u Sarajevu ima kupiti Tomislav u maloprodaji?
volio bi da me neko ispravi.
ja koliko znam nigdje.ami8 wrote:Gdje u Sarajevu ima kupiti Tomislav u maloprodaji?
Eborg wrote:Guinness ubjedljivo najjače pivo, donedavno ga nije bilo kupiti nigdje, sada su krenuli sa staklenim flašama koje nisu baš isplative - 4.50 KM za flašu od 0.33 l.
Nažalost, u BiH nema nigdje kupiti draught verzije Guinnessa sa widgetom u limenci a to vani ima u svakoj samoposluzi.
Ja mislim da je Beck's uvoznik. Ako ima po kafanama trebalo bi biti i negdje u maloprodaji...JThomas wrote:ja koliko znam nigdje.ami8 wrote:Gdje u Sarajevu ima kupiti Tomislav u maloprodaji?
volio bi da me neko ispravi.

Ima u DP marketima.statixx wrote:Gdje ima onaj plavi Paulaner, ja sam prije par sedmica bio kupio u DM-u, odlican je. Valjda psenicno, pa godi promjena.
Dobro si mislio sam na DPPartijaner wrote:Ima u DP marketima.statixx wrote:Gdje ima onaj plavi Paulaner, ja sam prije par sedmica bio kupio u DM-u, odlican je. Valjda psenicno, pa godi promjena.
Ne znam jesi li znao, ali Krombacher u limenci 0,5 l u Hosi je 1 KM. Ako nije kakav dupljak.Partijaner wrote:Ima psenicno i obicno u bijeloj limenci, ima i Krombacher.
Cuj to, nisam znao, ajd nek si mi rekao da uzmem za citavu Godinu.statixx wrote:Ne znam jesi li znao, ali Krombacher u limenci 0,5 l u Hosi je 1 KM. Ako nije kakav dupljak.Partijaner wrote:Ima psenicno i obicno u bijeloj limenci, ima i Krombacher.

Imaju i vina na akciji, recimo ona slovenacka vina Pullus i Halozen su oko 3,5 KM, a prodaju se i po 7-8 KM na drugim mjestima.Partijaner wrote:Cuj to, nisam znao, ajd nek si mi rekao da uzmem za citavu Godinu.statixx wrote:Ne znam jesi li znao, ali Krombacher u limenci 0,5 l u Hosi je 1 KM. Ako nije kakav dupljak.Partijaner wrote:Ima psenicno i obicno u bijeloj limenci, ima i Krombacher.
ne zivim dole i zato ne mogu bas o tome pisati,ipak je ovo "domovinski" forum ...ali sad kad sam zadnji puta bio dole primijetio sam da imate prilicno bolji asortiman izbora pive nego recimo prije par godina...statixx wrote:Ne bi bilo lose kada se postavi neko novo pivo da se kaze da li i gdje se moze kupiti.