Kako izgleda razgovor za posao u BiH ( PRIZMA MKO ) .

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#301 Re: Kako izgleda razgovor za posao u BiH ( PRIZMA MKO ) .

Post by Tomahawk11 »

Pitanje je koliko je svesno doslo do propasti Prizme. Javna je tajna da su na kraju poceli davati kredite sakom i kapom. Dobiti 1000 KM u Prizmi je mogao svako ko ima licnu kartu :-) sad zamisliti kad je navalila masa koja vreba kako doci do lahke love :D
Dante27

#302 Re: Kako izgleda razgovor za posao u BiH ( PRIZMA MKO ) .

Post by Dante27 »

Moram priznati da je moj poslovni razgovor bio najbolji. Jedne prilike poznanik mi rece da ima jedno upraznjeno mjesto na njegovom radnom mjestu i da traze radnika. Ja mu reko da pita sefa da li mogu ja doci, i 2-3 dana posle javlja mi buduci kolega da sutra u prvu smjenu dodjem na posao. xD
A ajd sve to, osoblje sam upoznavao kako koga sretnem u krugu firme, ili pitam kolegu ko je ovaj ili onaj xD
Roccohljup

#303 Re: Kako izgleda razgovor za posao u BiH ( PRIZMA MKO ) .

Post by Roccohljup »

ma kreten je povalio sve od drzave, kreditora, agencije i samih klijenata koji sad svi imaju loše kategorije u izvještajima.
A on i dalje pođonava materijale za lknjige, i od ukradenih para plaća skupi medijski prostor na televizijama gdje para treba (face itd.).
Sve u svemu, dok neko odlučne ne krene na njega svjestan političkog pritiska, on ce i dalje slobodno setati bez obzira na brat bratu 20ak krivičnih prijava za prevare i pronevjere.
Post Reply