Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#301 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

una_bo wrote:
spreca wrote:
una_bo wrote:kakav ti je to zaključak?
ti si jedan od onih što mu žena pleše kako ti sviraš? nek joj je sa srećom :D

vidiš dokle tvoj um dopire, tebi druženje podrazumijeva i KREHANJE? (malo mi je čudna ova riječ, ali u tvojim krajevima to sigurno znači spolno općiti?)
nije vazno sad dokle moj dopire....kazu da duboko................ti ces se snaci,ako imas srednji prst....nece ti trebati uopste cvst :mrgreen:
vidim da voliš da je čvrst, bolje onda da upoznaš mog bliskog prijatelja. proslijedim ti kontakt ;)
a znas i da je dobar....netreba mi...posleces morati prst imati za prijatelja :lol:............i ako te nije kresno onda si mozda ruzna......razloga mnogo
Last edited by spreca on 20/12/2013 19:22, edited 1 time in total.
ladacoko

#302 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ladacoko »

ma ja prvi ne vjerujem u m,z prijateljstva,
imam jednu prijateljicu 5 godina se znamo, vidjamo se 6 dana sedmicno bukvalno ,100x sam zaspao pored nje u krevetu nikad nisam nista pokusavao niti je gledao na taj nacin ali sve do jednom , jedne veceri gledali film i navali ona na mene i naravno da sam uzvratio tarlahanje
radostan dan

#303 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by radostan dan »

prvi dio posta je bio tako gay obećavajući, a na kraju obično praskanje... :sad:
una_bo

#304 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by una_bo »

a znas i da je dobar....netreba mi...posleces morati prst imati za prijatelja :lol:............i ako te nije kresno onda si mozda ruzna......razloga mnogo
biće da sam ružna :D
Muhamed Đakmić

#305 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Muhamed Đakmić »

radostan dan wrote:prvi dio posta je bio tako gay obećavajući, a na kraju obično praskanje... :sad:
:lol:

Što me podsjeti, šta ako je prijatelj vašeg partnera istog spola, ali gay? Da li i koliko to mijenja percepciju :D
WildRedRose

#306 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by WildRedRose »

Muhamed Đakmić wrote:

Što me podsjeti, šta ako je prijatelj vašeg partnera istog spola, ali gay? Da li i koliko to mijenja percepciju :D
:lol: :lol: :lol:

mijenja, itekako... moze mi pomagati sta da obucem svaki dan :oops: :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#307 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ne to, nego da ti je jaranica lezba, na to sam mislio :D
shmizlica

#308 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by shmizlica »

uvijek ima i kontra situacija, đakma :lol:
WildRedRose

#309 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by WildRedRose »

Muhamed Đakmić wrote:Ma ne to, nego da ti je jaranica lezba, na to sam mislio :D
to je vec za vase umobolne misli :oops: :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#310 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Muhamed Đakmić »

Klinac umobolne, veća je ofiraža da te s trebom prevari :D
MedenoSrce

#311 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by MedenoSrce »

Pitanje je da li bi muskarci to uopste dozivjeli kao prevaru ili bi gledali da se ugrade odnosno IMT (ima'l mene tu)
spreca

#312 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

MedenoSrce wrote:Pitanje je da li bi muskarci to uopste dozivjeli kao prevaru ili bi gledali da se ugrade odnosno IMT (ima'l mene tu)
:thumbup: IMT
Ramzess Veliki

#313 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:Pitanje je da li bi muskarci to uopste dozivjeli kao prevaru ili bi gledali da se ugrade odnosno IMT (ima'l mene tu)
Ne, ne bismo, i to ja tupim svako malo a žene nikako da shvate. Mi biološki sociološki društveno plemenski itd imamo urođenu agresivnost ISKLJUČIVO prema svom spolu, kad su u pitanju ženke. Pa gledajte malo Animal Plannet a ne uvijek idiotske tursko-španske serije, naučite nešto - muškarci su genetski lavovi, vođe čopora, i na društvenoj ljestvici se postavljaju prema snazi, muževnosti i broju ženki. Jebe se nas što se draga liže sa nekom ...bitno da ga drugi mužijak ne ubada u naše grlo. A ako se mogu priključiti - zdrav muškarac je hendikepiran ako je osuđen samo na jednu, i ni njoj neće biti dobar.
Znači počnite animalno razmišljati ... :novine:
Vasco da Gama

#314 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Vasco da Gama »

Ramzess Veliki wrote:
Ne, ne bismo, i to ja tupim svako malo a žene nikako da shvate. Mi biološki sociološki društveno plemenski itd imamo urođenu agresivnost ISKLJUČIVO prema svom spolu, kad su u pitanju ženke. Pa gledajte malo Animal Plannet a ne uvijek idiotske tursko-španske serije, naučite nešto - muškarci su genetski lavovi, vođe čopora, i na društvenoj ljestvici se postavljaju prema snazi, muževnosti i broju ženki. Jebe se nas što se draga liže sa nekom ...bitno da ga drugi mužijak ne ubada u naše grlo. A ako se mogu priključiti - zdrav muškarac je hendikepiran ako je osuđen samo na jednu, i ni njoj neće biti dobar.
druga žena je uglavnom samo bonus, kakva ljubomora... cak i da "mene nema tu" cim pomislim da ima te sklonosti odma mi se digne na nju.
ikebana

#315 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ikebana »

BadCopy wrote:Ma moze sto da ne.moze me i zamijaniti u pravljenju djece.ako ce vec tracat hanuma nel traca meni.cuj udata zena i muski drug,cuj uopste zena i muski drug.Zene vi ste izgleda naivnije nego sto izgledate.
Pitajte vase drugove sa ozbiljnom facom ajmo se kresat pa ces vidjeti drugova....kako hlace skidaju.

od zla oca od gore matere
hahah kralju ubo si ga, ostali nek zavrse diskusiju
Sanda88

#316 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Sanda88 »

Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?
Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..
are you serious??
radostan dan

#317 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by radostan dan »

Muhamed Đakmić wrote:
radostan dan wrote:prvi dio posta je bio tako gay obećavajući, a na kraju obično praskanje... :sad:

mjenja.
kvalitativo i kvantitativno.
na bolje, afkors...
CaneBos

#318 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by CaneBos »

Ramzess Veliki wrote:
Hmm..ako homo sapiensa gledamo iskljucivo sa animalne strane, onda da, potpuno si u pravu, cak sta vise, ta animalna strana i genetski kodirani instinkti uglavnom i upravljaju muskarcima, jer kad se zagrebe ona kora urbane evolucije, ispod je samo zivotinja sa testosteronima koji su ili pod kontrolom ili divljaju. :D
Ipak, ja ne mogu to tako iskljucivo gledati, jer covjek ima nesto sto zivotinje nemaju, duhovnu stranu. I ta duhovna strana bez obzira sta ti mislio je na najvecoj evolucijskoj ljestvici.
Po mom zivotnom iskustvu, jedina i apsolutno jedina stvar koja muskarca zaustavi da ne napravi prevaru je upravo izuzetno visok stepen duhovne vjere. Odmah da se ogradim, takvih muskaraca je izuzetno mali broj, tako da moram reci svim zenama koje se kunu u ljubav i vjernost svog muza, da ukoliko duhovna vjera njihovih muskaraca nije jaca od te ljubavi prema njima, neka one ostanu i dalje u blagoslovljenoj ignoranciji, tako je svima lakse :)

Ali zenama je u principu to tesko svariti i prihvatiti, jer one cisto fizicku prevaru dozivljavaju kao ''on me ne voli'', sto najcesce nije tacno, on samo zadovoljava svoju animalnu stranu. Ovde necu ulaziti u posljedice takvog akta u smislu toga da se zena ne osjeca samo iznevjerenom, nego i ponizenom od strane muza/partnera/momka, nego da to ima ucinak i na druge stvari u njenom zivotu, da joj smanjuje samopouzdanje, stvara ogorcenje i nepovjerenje prema muskarcima uopsteno itd..itd.
Da skratim, zenu sputava ljubav i zaljubljenost da pocini prevaru, muskarca samo i iskljucivo samo velika duhovna vjera.
Kad bi zene to pokusale staviti na svoje mjesto, olaksale bi i sebi mnogo toga.
zajebant_overseas

#319 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by zajebant_overseas »

[/quote]
Hmm..ako homo sapiensa gledamo iskljucivo sa animalne strane, onda da, potpuno si u pravu, cak sta vise, ta animalna strana i genetski kodirani instinkti uglavnom i upravljaju muskarcima, jer kad se zagrebe ona kora urbane evolucije, ispod je samo zivotinja sa testosteronima koji su ili pod kontrolom ili divljaju. :D
Ipak, ja ne mogu to tako iskljucivo gledati, jer covjek ima nesto sto zivotinje nemaju, duhovnu stranu. I ta duhovna strana bez obzira sta ti mislio je na najvecoj evolucijskoj ljestvici.
Po mom zivotnom iskustvu, jedina i apsolutno jedina stvar koja muskarca zaustavi da ne napravi prevaru je upravo izuzetno visok stepen duhovne vjere. Odmah da se ogradim, takvih muskaraca je izuzetno mali broj, tako da moram reci svim zenama koje se kunu u ljubav i vjernost svog muza, da ukoliko duhovna vjera njihovih muskaraca nije jaca od te ljubavi prema njima, neka one ostanu i dalje u blagoslovljenoj ignoranciji, tako je svima lakse :)

Ali zenama je u principu to tesko svariti i prihvatiti, jer one cisto fizicku prevaru dozivljavaju kao ''on me ne voli'', sto najcesce nije tacno, on samo zadovoljava svoju animalnu stranu. Ovde necu ulaziti u posljedice takvog akta u smislu toga da se zena ne osjeca samo iznevjerenom, nego i ponizenom od strane muza/partnera/momka, nego da to ima ucinak i na druge stvari u njenom zivotu, da joj smanjuje samopouzdanje, stvara ogorcenje i nepovjerenje prema muskarcima uopsteno itd..itd.
Da skratim, zenu sputava ljubav i zaljubljenost da pocini prevaru, muskarca samo i iskljucivo samo velika duhovna vjera.
Kad bi zene to pokusale staviti na svoje mjesto, olaksale bi i sebi mnogo toga.[/quote]

kakvo generalizovanje :-D znaci zene i muskarci vjernici ne varaju? po toj logici ostalo je peder bal od ovih homo sapiensa koji imaju visak testosterona ispod kore urbane evolucije. mozda bih se i slozio sa tvojom teorijom ali imas u osnovi matematicku gresku :D
Ramzess Veliki

#320 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ramzess Veliki »

@CaneBos
Da, slažem se sa tim viđenjem. Znači žena koja vara svog muža - više ga ne voli?
Sanda88

#321 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Sanda88 »

Ramzess Veliki wrote:@CaneBos
Da, slažem se sa tim viđenjem. Znači žena koja vara svog muža - više ga ne voli?
ne. ona ga obozava! :lol:
Pirija

#322 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Pirija »

jos Cane sto se sama sebi pravda za dosadasnja varanja :mrgreen:
iz dna duše

#323 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by iz dna duše »

Vidi naslova :-) Počelo se sa pitanjem o muskarcu a kako vidim, a svi postovi su na racun zena, da li treba ili ne treba da prijateljuju sa muškarcima... :D
Zato:
A da li je u redu u da ozenjen muskarac ima bliskog zenskog prijatelja? (namjerno sam ostavila prijatelja, jer je i u naslovu naglašeno "muški prijatelj") pa da nam je lakse porediti stvari...
JThomas

#324 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by JThomas »

pa nije umro ako je oženjen :D
Ramzess Veliki

#325 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ramzess Veliki »

iz dna duše wrote:Vidi naslova :-) Počelo se sa pitanjem o muskarcu a kako vidim, a svi postovi su na racun zena, da li treba ili ne treba da prijateljuju sa muškarcima... :D
Zato:
A da li je u redu u da ozenjen muskarac ima bliskog zenskog prijatelja? (namjerno sam ostavila prijatelja, jer je i u naslovu naglašeno "muški prijatelj") pa da nam je lakse porediti stvari...
Ne, normalno. Osim ako nije Razija. :D
Post Reply