PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
EmiRem

#301 Re: PlayStation 4 - all about

Post by EmiRem »

Vertig0 wrote:NBA 2k15 na prvu odlicno izgleda. Vidjecemo kakav je gameplay.
Gledo review na IGN, kazu sve su popravili vizuelno, samo gameplay isti .
Vertig0

#302 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Nisam ja igrao 2k14 tako da ne znam, ali ne sumnjam da je dobra.
Jutros prije faxa sam je samo malo upalio, tj stavio da se skida i malo igrao onu jednu tekmu sto ti dadnu da igras dok se skida.
Impresioniran sam kako dobro izgleda naspram fife npr.
EmiRem

#303 Re: PlayStation 4 - all about

Post by EmiRem »

Vertig0 wrote:Nisam ja igrao 2k14 tako da ne znam, ali ne sumnjam da je dobra.
Jutros prije faxa sam je samo malo upalio, tj stavio da se skida i malo igrao onu jednu tekmu sto ti dadnu da igras dok se skida.
Impresioniran sam kako dobro izgleda naspram fife npr.
Ako nisi igr'o nba2k14 ova ce ti biti super. Ja imam 14 i posto nisu velike promjene ne namjeravam uzimati 15, a da je ljepsa od FIFA-e to jeste svakako.
lua

#304 Re: PlayStation 4 - all about

Post by lua »

je li zbavio ko fifu 15? kakve su razlike konkretno u odnosu na fifu 14? kontala naručivat' pa da vidim ima li fajde. fala unaprijed na odgovorima momčine :D
EmiRem

#305 Re: PlayStation 4 - all about

Post by EmiRem »

lua wrote:je li zbavio ko fifu 15? kakve su razlike konkretno u odnosu na fifu 14? kontala naručivat' pa da vidim ima li fajde. fala unaprijed na odgovorima momčine :D
Ja sam kupio.Gameplay je nesto bolji, usminkan je dosta vizuelno, publika pogotovo, svi autenticni stadioni (Premiership). Da li da uzimas ? Ja sam malo subjektivan, ja uzimam i ne gledam kakva je jer FIFA-u igram citav zivot, da li vrijedi upgrade-a, nek se neko drugi izjasni, po meni DA.
moa

#306 Re: PlayStation 4 - all about

Post by moa »

Igra li ko klix, treba nam raje za raid ili farming?
Last edited by moa on 07/10/2014 12:53, edited 1 time in total.
Vertig0

#307 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Image
Kaze komentator:"Mirza Teletovic 3rd year in nba from bosnia. He once was leading euroleague scorer. When he gets a ball don't expect to get it back". :lol:
Mustang1

#308 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

I ja imam 2k14 pa vjerovatno nista od ove pogotovo jer u novembru izlazi dosta dobrih igara a ova je ostala ista samo neki modovi poboljsani ..

Sta ovo nema jos DriveClub na PS Plus
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#309 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Mustang1 wrote:I ja imam 2k14 pa vjerovatno nista od ove pogotovo jer u novembru izlazi dosta dobrih igara a ova je ostala ista samo neki modovi poboljsani ..

Sta ovo nema jos DriveClub na PS Plus
I ja cekam ...nemam ni Drivecluba ni nista drugo iz Oktobarske ponude ...i septembarska mi se otovorila mozda negdje oko 10-og tek ...

Inace, ovo nije klasican DEMO nego full funkcionalna igra sa svim on line i off line modovima ali ogranicena na 10 auta , jednu zemlju i 11 varijacija staza...ako mi se svidi 75 KM za full verziju (49,99USD) bi mozda mogao i da prezalim kad vec za klix nisam mogao :) ...jbg cekaju se hitovi ,.,,Uncharted 4 npr ..
Mustang1

#310 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

U novembru ima kamara igara kvalitetnih :D Ma nemoj ni DriveClub uzimati bit ce ova Plus Verzija igraj to jer u novembru izlazi Project Cars za koji kazu da je bolji od svih ostalih :D

Isti dan cini mi se izlazi Project Cars,Gta,Far Cry :D 18. Novembar
Vertig0

#311 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Jeste li skontali da drive club i ps plus? Trebala je biti besplatna, a za ps plus usere 49.99
Sad hocu da kupim ali mi trazi 59.99, iako u deskripciji pise za ovaj popust za ps plus.
Mustang1

#312 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Pa vidis o cemu smo pricali gore :lol:
Vertig0

#313 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Pa vidim, zato i pitam je li neko skontao. Jos cudnije je sto pise discount za ps plus korisnike, a kad krenem kad kupim naplacuje mi puni iznos.
Mustang1

#314 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Nije jos se pojavilo za plus samo full verzija
Mustang1

#315 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Ubacili su igre za plus ovaj mjesec ali nisu jos DriveClub .. Zajebaju i oni vise a znaju da im niko nista ne moze osim da se zale a u medjuvremenu mozda jos neko kupi full igru :D Izgleda da je ovo zbog losih reviewsa i da cekaju da sto vise ljudi kupi full jer ako zaigraju ps plus nece niko htjeti :D
Mustang1

#316 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Nego je'l neko od vas pokusavao ove movie servise pokrenuti preko ovih promjenjenih ip adresa i slicnog .. Hulu,Netflixi jos kamara ovih aplikacija ima
UnscarD

#317 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Mustang1 wrote:Nego je'l neko od vas pokusavao ove movie servise pokrenuti preko ovih promjenjenih ip adresa i slicnog .. Hulu,Netflixi jos kamara ovih aplikacija ima
Ma kontam ne vrijedi to zezanja...sve sto ima netflix sutra ima tpb ...a imas za pc i solidan besplatan projekat koji radi na principu torenta popcorn time ...nema bas sve ali raste ...
Mustang1

#318 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Ma ja sam mislio da onaj NBA Game Time koristim i placam mjesecno ali izgleda da ne moze preko ps4 a moze preko pc.a :D
Ringhio

#319 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Ringhio »

Pozdravljam,

Kratko pitanjce, posto snimam 4-ovrku vec duze vremena, moze li se vjerovati ovome " PlayforGame " trgovcu s pika ? Kako vidjoh ima najbolje cijene, a onim preporukama i ocjenama pikovskim ne vjerujem.

I taj PS plus, jel to zasebna konzola, ili neki upgrade paket ?

Oprostite sto sam laik.

Hvala unaprijed.
Mustang1

#320 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Moras uzeti PS Plus ako hoces da igras online .. Ima onaj 760 KM na piku ne znam je'l taj .. Cini mi se da je ovaj iz Banja Luke .. Mozes vjerovati sve je to provjereno ako ima dosta dojmova da je prodao ps4 ..
Mustang1

#321 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

I odgodjen DriveClub za PS Plus zato sto su im serveri losi do bola :D Igrica dobija maximalno lose ocjene na rewievsima i izgleda da je totalni promasaj i svi koji do sada nisu kupili cekat ce project cars
UnscarD

#322 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Ringhio wrote:Pozdravljam,

Kratko pitanjce, posto snimam 4-ovrku vec duze vremena, moze li se vjerovati ovome " PlayforGame " trgovcu s pika ? Kako vidjoh ima najbolje cijene, a onim preporukama i ocjenama pikovskim ne vjerujem.

I taj PS plus, jel to zasebna konzola, ili neki upgrade paket ?

Oprostite sto sam laik.

Hvala unaprijed.
Ako ima dojmova, mozes vjerovati da ces dobiti ono sto pise...tu ti je glavna razlika da li zelis da zbog te razlike u cijeni potencijalno imas problema prilikom ostvarivanja prava u garantnom roku jer tog lika kao i ove neke male radnjice kojih danas ima sutra nema, nista ne sprijecava da ti to pravo ospore za razliku od ozbiljnih firmi.

Ponavljam ono sto sam ranije pisao. Problem sa cijonom PS konzola i razlikama koje se pojavljuju je u nakaradnoj carinskoj tarifi za konzole koje se tretiraju kao poker aparati i fliperi i iznosi 15%. Ovo nabija razliku u cijeni za firme koje se drze slova zakona i one druge koji nabavljaju (trenutno preko Orasja i Sirokog brijega) konzole placajuci ili manju ili nikako ne placajuci carinu i PDV. Naravno ovo i ne treba da se tice krajnjeg korisnika, ali ja samo upozoravam na moguce (ne kazem da ce ih i biti) potencijalne probleme sa ostvarivanjem garantnih prava.
Vertig0

#323 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Nije istina da je totalni promasaj i da dobija max lose ocjene. Ign je dao 7.9, gamtrailers isto tako ako se ne varam.
Jedino je gamespot dao 5, ali oni su poznati da podcjenjuju ps ekskluzive.
UnscarD

#324 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Mustang1 wrote:I odgodjen DriveClub za PS Plus zato sto su im serveri losi do bola :D Igrica dobija maximalno lose ocjene na rewievsima i izgleda da je totalni promasaj i svi koji do sada nisu kupili cekat ce project cars
E jbg ...nema mi druge nego poceti Mass Effect 2 i Mordor koji su se skinuli taman :)

Odavno nisam vidio da se rezenzije ovoliko razlikuju pa da recimo IGN da 7.9 a Gamespot 5.0 ... ako bude demo dobro jeste ako ne bude, vidim nista se ne gubi posebno ...ceka se project cars ...

Ovo je stalna praxa izadavaca da kada vide da im projekat ide u losem pravcu i da su zabrljali, brze -bolje sklepaju polu-prozivod, urade medijski hype koji ide toliko daleko da top sitovima placaju da NE RADE RECENZIJU prvih 10 dana i nadaju se da ce izvuci sto je moguce vise od ulozenog....a jedan ovakav promasaj baca studio na koljena i bankrot. Nemilosrdna industrija u kojoj mi kao igraci, cesto nasjednemo ...evo ja prinzajem da sam do sada nasjeo na UFC (losiji je od THQ Undisputed-a u svakom mogucem pogledu) a i ovaj Killzone Shadow fall mene nije kupio ni po kojem segmentu ...fakat fali neki top AAA naslov na PS4 kao ekskluziva ...ovaj Mordor je to ali nije exkluziva pa cu to da igram na PC-u sa PS4 kontrolerom.
UnscarD

#325 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

A ide i The Crew uskoro ... isto racer sa istim social konceptom multiplayera ...mala bara puno krokodila sto bi rekli...
Post Reply