Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Mračajski proto
#301 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Alapače i torokuše koje to ne žele priznati, ali se redovno kako-tako ''provale'' i znaš s kim posla imaš. Njihovi standardni komentari na djevojku koja je boing - ''Joj, fuj kakva je. Vidi kako je glupa, nije sparila lijevu narukvicu sa GRAS-ovim kuponom za ovaj mjesec. Pa to je totalno out!'' Te što će za malo koju djevojku reći racionalan sud i priznati da je djevojka super, a takvih danas, hvala Bogu, ima.
Zatim one što ti za dva-tri dana veze tepaju i pitaju te ''Ma ko će mene vozati autom?''. Ćaći, pa nek te on voza.
Također i one djevojke koje se ne znaju ili ne mogu osloboditi svojih prijateljica, pa ne možeš nasamo izaći s njom od te njihove ''sekte''.
Pa i one koje ne znaju niti mogu otvoreno razgovarati o bivšim momcima, iako njen momak igrom slučaja poznaje njenog bivšeg, te je pita za njega čisto informativno, a ona se pravi luda i poriče da je, tobože, ikada voljela u životu.
O osobama koje više vode računa o modi nego o svom obrazovanju ne bih trošio riječi.
Zatim one što ti za dva-tri dana veze tepaju i pitaju te ''Ma ko će mene vozati autom?''. Ćaći, pa nek te on voza.
Također i one djevojke koje se ne znaju ili ne mogu osloboditi svojih prijateljica, pa ne možeš nasamo izaći s njom od te njihove ''sekte''.
Pa i one koje ne znaju niti mogu otvoreno razgovarati o bivšim momcima, iako njen momak igrom slučaja poznaje njenog bivšeg, te je pita za njega čisto informativno, a ona se pravi luda i poriče da je, tobože, ikada voljela u životu.
O osobama koje više vode računa o modi nego o svom obrazovanju ne bih trošio riječi.
- Država
#302 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o... 
- Mračajski proto
#303 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zbog sličnih sam problema uvijek raskidao te veze koje su, hajmo reći, mogle potrajati duže, ali sam to sve ''ukidao'' jer sam alergičan na te elegične priče u vezi sa bivšim momcima. Ne zbog toga što mi baš smeta (a smeta malo) već zbog toga što ne žele priznati da i dan-danas postoji nešto između njih. Ko im je kriv što ''maslaju''.
- thea
#304 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
zar se jos cura momak trazi????Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...
- Država
#305 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Izvini, ne kontam...thea wrote:zar se jos cura momak trazi????Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...![]()
![]()
- Mračajski proto
- dalalala
#307 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...
To je da tebi "nabije na nos" kako ju je bivši bolje gotivio nego ti i ono indirektno da ti kaže da se malo više potrudiš
- republica
#308 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pakica_ wrote:e mudro li ga zboris, republiko, aferim!republica wrote:Nerviraju me one "fine" curice, zeljne pažnje, povjerenja, nježnosti. Svako malo " gdje si, šta si ", šatro samo tebe voli tebi vjeruje bla, bla, blaa i one cure koje cijeli život ganjaju neku karijeru bez ŽIVOTA! Onda takvu jednu oženiš, nevina, prefina, sve fino par mjeseci, eventualno godina, onda joj dosadi tvoja čuna i ode ona landarati sa strane. Draže su mi "divlje" djevojke, bez puno pažnje u vezi, djevojke koje izlaze, hodaju a i pored toga su uredne, regularne, školuju se. Djevojke koje su prošle nešto u životu. Onda takvu oženiš, ona se smiri i fino vam/nam. One što nakon 10 dana veze na fbu objave 100.000 statusa za tebe, slika zajedničkih, citata iznad slika, fujjjjj i što dalje od mene. Na neki način one "fine" su najgore
Danke
-
pakica_
#309 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
o mrtvima i o bivsima sve najboljeMračajski proto wrote:Zbog sličnih sam problema uvijek raskidao te veze koje su, hajmo reći, mogle potrajati duže, ali sam to sve ''ukidao'' jer sam alergičan na te elegične priče u vezi sa bivšim momcima. Ne zbog toga što mi baš smeta (a smeta malo) već zbog toga što ne žele priznati da i dan-danas postoji nešto između njih. Ko im je kriv što ''maslaju''.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#310 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pda, da se i neko drugi zajebe.pakica_ wrote:o bivsima sve najbolje![]()
-
pakica_
#311 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
o tome ti pricam hahahaleet wrote:pda, da se i neko drugi zajebe.pakica_ wrote:o bivsima sve najbolje![]()
- Ramzess Veliki
#312 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nemoj tako ... i mi progutamo kad nam počnu muljati kako im je potrebno da pronađu sebe.GaRGa wrote:nije da mi smetal al mi je smijesno kad se nafuraju na lazi koje im frajeri ispricaju da bi ih povalili
- Ramzess Veliki
#313 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Aha ... i poređenje sa nekakvim levatom - vidi kod njega jednu dobru stvar i to ti počne nabijati na nos a ne vidi ostalih stotinu loših.Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...
- Ramzess Veliki
#314 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ko šta da se potrudi?dalalala wrote:Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...
To je da tebi "nabije na nos" kako ju je bivši bolje gotivio nego ti i ono indirektno da ti kaže da se malo više potrudiš
Nervira me kad mi počne bilo šta ... dušo, uzimaš me u paketu kakav sam i zaboravi da ću se zbog tebe mijenjati ako ne vidim da vrijediš i da si se ti promijenila zbog mene. Podvlačim - da vidim, ne da me ubjeđuješ da jesi.
-
GaRGa
#315 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ramzess Veliki wrote:Nemoj tako ... i mi progutamo kad nam počnu muljati kako im je potrebno da pronađu sebe.GaRGa wrote:nije da mi smetal al mi je smijesno kad se nafuraju na lazi koje im frajeri ispricaju da bi ih povalili
e ne znam za to, to ni od jedne do sad cuo nisam
- edo_79
#316 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
POTPIS!!!! ..... OVOLIKI!!!Ramzess Veliki wrote:Ko šta da se potrudi?dalalala wrote:Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o...
Nervira me kad mi počne bilo šta ... dušo, uzimaš me u paketu kakav sam i zaboravi da ću se zbog tebe mijenjati ako ne vidim da vrijediš i da si se ti promijenila zbog mene. Podvlačim - da vidim, ne da me ubjeđuješ da jesi.
- swirl
#317 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem 
- fantom slobode
#318 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma ne smetaju, ali kad su u paru sa sunjalicama...ili ono u predstavi.swirl wrote:Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem
-
GaRGa
#319 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
swirl wrote:Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem
imam alergiju na baletanke vjeruj mi
- swirl
#320 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa kakve se tebi cipele svidjaju kod zena? I dalje ne mogu da shvatim baletanke kao nesto odbojno, valjda zato sto sam veliki fan istihGaRGa wrote:swirl wrote:Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem
- shmizlica
#321 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
+1swirl wrote:Pa kakve se tebi cipele svidjaju kod zena? I dalje ne mogu da shvatim baletanke kao nesto odbojno, valjda zato sto sam veliki fan istihGaRGa wrote:swirl wrote:Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem
-
gilla
#322 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Smrt baletankama !!!!!!swirl wrote:Pa kakve se tebi cipele svidjaju kod zena? I dalje ne mogu da shvatim baletanke kao nesto odbojno, valjda zato sto sam veliki fan istihGaRGa wrote:swirl wrote:Svasta sam cula, ali da muskima smetaju baletanke, prvi put cujem
Neka je neko pomenuo zaista, kad vidim curu ko bombon, utegnuta umjereno, extra tijelo, lijepa faca ....puffff baletanke.
Testosteron level opada rapidno, kao da me neko kantom hladne vode zalio.
Ne mogu objasniti, jednostavno odvratno, valjda podsvijesno podsjecaju na maloljetnu djevojcicu, podsjeca malo i na opanak, cura dobija patkast izgled.
Nosite ssta hocete, stikle su najvise sexy pa i minimalni spic.
-
pakica_
#323 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
i meni koja sam zensko baletanke ogavno izgledaju na nozi, dzaba.. pogotovo kad ih vidim na stopalu cca 42

- fantom slobode
#324 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma ni kad je 40½, a iznad teksas suknja kroja ranih 80-tih nije ljepsi prikaz. Uz naravno balvane umjesto noga. Kompletan ugodjaj.pakica_ wrote:i meni koja sam zensko baletanke ogavno izgledaju na nozi, dzaba.. pogotovo kad ih vidim na stopalu cca 42![]()
-
mzungu
#325 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Sminka brate, uuuh