Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:
Drage moje nije to ni tako nebitno. Ne vidim kako bih mogao bit na istoj talasnoj duzini sa nekim ko otkida
na stihove tipa "otiš'o si sarmu probo nisi". Rijec je o necijem stanju uma ili nedostatku istog.
Aaaa to Dale znaci da posto slusam narodnjake nemam pameti. WoW Sad se fkt pitam kako sam ista uspjela da da uradim i postignem u zivotu. It's mistery.
Jesam li ja to rekao? Samo imas dosta drugacije afinitete od mene. Mislim, ja zaista volim muziku, film i pop
kulturu uopste, i bilo bi lijepo imati nekoga ko ima barem neki interes za iste stvari i sa kime se moze razgovarati
o tome.
dale cooper wrote:
Jesam li ja to rekao? Samo imas dosta drugacije afinitete od mene. Mislim, ja zaista volim muziku, film i pop
kulturu uopste, i bilo bi lijepo imati nekoga ko ima barem neki interes za iste stvari i sa kime se moze razgovarati
o tome.
eto vidiš....bilo bi lijepo....ali nije nužno dale
dale cooper wrote:Ja samo hocu da kazem da su zajednicki interesi, teme, hobiji i afiniteti bitna stvar kad je rijec o
kompatibilnosti izmedu dvije osobe.
dale cooper wrote:
o tome.
jesi izmedju redova.
al vidi ako ja neise neka zena ne voli slicne stvari kao i ti, to ne znaci da o njima ama bas nista ne
plain vanilla wrote:koji ste vi smaraci i spameri
naziv teme je -sta vas odbija
Dale, evo pitanjce..ti upoznas ovu Talasiku, ona nesto sve tepa, napucana, zgodna, mrka al eto slusa narodnjake
i ti bi nju odbio? bi al' u persunu
Ovo nije tema pitajte Dejla.
Ja samo hocu da kazem da su zajednicki interesi, teme, hobiji i afiniteti bitna stvar kad je rijec o
kompatibilnosti izmedu dvije osobe.
ali ovdje je rijec o odbijanju, dakle o necemu preko cega neces preci
vidis, neko se spomenuo neuredne nokte
da se sad pomoli kakav macan s neurednim noktima, mozes zamisliti da je bas nesto radio, kopao, popravlkao. bla bla i tako ga na prvu ne odbiti zbog toga
ali kad se pojavi lik s dugim noktom na malom prstu i to isturpijan i sve, onda :povrach:
plain vanilla wrote:
da se sad pomoli kakav macan s neurednim noktima, mozes zamisliti da je bas nesto radio, kopao, popravlkao. bla bla i tako ga na prvu ne odbiti zbog toga
ali kad se pojavi lik s dugim noktom na malom prstu i to isturpijan i sve, onda :povrach:
Koliko vidim ovdje je vecina zapela na neke povrsne stvari vezane za neciji vanjski izgled i neke od tih
stvari su manje bitne ili su posljedica trenutnog stanja koje nije mjerilo ili su totalno nebitne.
Ali ako govorimo za nesto na duze staze onda ove stvari koje sam spominjao vezane za interese i afinitete
postaju jako bitne.
plain vanilla wrote:
Koliko vidim ovdje je vecina zapela na neke povrsne stvari vezane za neciji vanjski izgled i neke od tih
stvari su manje bitne ili su posljedica trenutnog stanja koje nije mjerilo ili su totalno nebitne.
Ali ako govorimo za nesto na duze staze onda ove stvari koje sam spominjao vezane za interese i afinitete
postaju jako bitne.
pa nije to bolan povrsno, dje's provesti zivot s likom koji ima dugi nokat
plain vanilla wrote:
Pa normalno da ce ih odbiti, ako je nesto radio, popravljao, kopao... sto u vecini slucajeva znaci da nema love da plati da to urade za njega
plain vanilla wrote:
Pa normalno da ce ih odbiti, ako je nesto radio, popravljao, kopao... sto u vecini slucajeva znaci da nema love da plati da to urade za njega
Sta ti je bolan, zene se pale na muskarce koji znaju raditi rukama
dale cooper wrote:
postaju jako bitne.
to ne bi trebalo da bude upitno.
iako, i suprotnosti se privlače, bitnija je neka druga kompatibilnost, i mjera u različitim interesima. Npr. voljela bi ja da znam ponešto o Ligi prvaka, ili računalnoj tehnologiji, ali da samo o tome priča, i u tome živi..ne bi išlo.
Naravno, uvijek je potrebno naci pravi balans. Ali i imati priblizno slicne poglede na zivot i svijet.
plain vanilla wrote:
Sta ti je bolan, zene se pale na muskarce koji znaju raditi rukama
Nema ti ta mjesta u stvarnom zivotu
Evo ja znam svasta nesta svojim rukama, al jos nisam vidio da je neka dozivjla samozapaljenje zbog toga
dale cooper wrote:
postaju jako bitne.
ne moze se na prvu znati da je lik npr. glup ili inzinjer, pa smo zato zapele za povrsinu.. koliko god ne bio presudan, izgled je prvo sto primjecujemo na suprotnom spolu (ili na istom, zavisi sta ko voli ).. spominjao se kao odbijajuci faktor i visak misicne mase na momcima, jer obicno takvi na pitanje gdje si, sta radis odgovaraju sa ledja i triceps, ali ih ja znam dosta koji imaju fakultetske diplome, jake i stabilne poslove, i igrom slucaja vode racuna o tome kako izgledaju, ali to se sazna tek kad se udje u razgovor s nekim.. ne kazem da necu zapoceti razgovor s nekim ko nosi air max, pa ako se ispostavi da je normalan, zadrzati ga pored sebe za vise "dejtova", al' vala sa smrdom necu ni na jedan otici to je non-nigoušbl!
plain vanilla wrote:
pa nije to bolan povrsno, dje's provesti zivot s likom koji ima dugi nokat
i sta rece, jel bi odbio talasiku?
Pa ti si nju u prethodnom postu opisala sa rijecima "tepa, napucana, zgodna, mrka" sto je
cisti prikaz nje kao seksualnog objekta, jer govori iskljucivo o fizickim atributima.
Je li se onda radi o pitanju da li bi odbio seks ili?
Tali je zaista zgodna i lijepa zena, medutim prije nego sto sam znao da je lijepa i zgodna,
primjetio sam da je duhovita i zabavna. Izgled i ostalo su za mene samo plus na to.
Ja prvo primjecujem lice, ako prodje onda guzove, a ako mi to ne odgovara sto sam vidio ne ostvarujem nikakvu komunikaciju, odnosno karakter nikada ne bi ni primjetio.
Sto ne znaci da karakter nije bitan.
dale cooper wrote:Kada ti budes precizirala sta konkretno bi trebalo da prihvatim ili odbijem.
Hvala za napisano
Al fkt ne bi bio sa zenom koja slusa narodnjake ,(na stranu gabariti, i sto moze se s njom razglabati o svemu) to bi te bas odbilo od nje
Nema na cemu.
Pa hajde da ne budem iskljuciv, ne, ne bi to moglo biti bas presudan faktor ukoliko imamo dovoljno drugih
zajednickih stvari i ukoliko bi se sa njom moglo kako kazes razglabati o svemu i svacemu.
Samo da mi to ne pojacava po kuci i okrece na razne DM-ove Pink-ove ili ko god to pusta trenutno.
I da ne ocekuje da cu ici po kafanama gdje ovi razvaljuju. Nisam ni kada sam bio mladi hodao nesto po kafanama,
sad tek ne bih.