VARANJE !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
whitelegend07

#301 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Ti baš navalio na ovu praksu, a? :mrgreen: :-D

A vidjeću, sutra bi se trebali naći. Kako sama reče:"Da istresemo sve jedno drugom. Sve što sam zadržala u sebi taj dan kad je puklo, sad ću ti reći. Iskreno i bez ikakve zadrške. Molim te da isto učiniš, jer ko zna, možda više ni ti ni ja ne budemo u prilici da jedno drugom objasnimo neke stvari."

Odoh se spremati, idem na utakmicu, a sutra poraniti njoj. :D
fantom slobode

#302 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:Ti baš navalio na ovu praksu, a? :mrgreen: :-D

A vidjeću, sutra bi se trebali naći. Kako sama reče:"Da istresemo sve jedno drugom. Sve što sam zadržala u sebi taj dan kad je puklo, sad ću ti reći. Iskreno i bez ikakve zadrške. Molim te da isto učiniš, jer ko zna, možda više ni ti ni ja ne budemo u prilici da jedno drugom objasnimo neke stvari."

Svaka tvoja se da pogresno protumaciti...I nemoj da bi se sta nasekirao...hajde makar ce pokusati da prenese ono sto misli. Pozitivno sa njene strane. U rasprave ne ulazi...nema potrebe i smisla...a uzivaj u utakmici...nadajmo se pobjedi.

ma praksa je osnov svega...
whitelegend07

#303 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

fantom slobode wrote:
whitelegend07 wrote:Ti baš navalio na ovu praksu, a? :mrgreen: :-D

Svaka tvoja se da pogresno protumaciti...I nemoj da bi se sta nasekirao...hajde makar ce pokusati da prenese ono sto misli. Pozitivno sa njene strane. U rasprave ne ulazi...nema potrebe i smisla...a uzivaj u utakmici...nadajmo se pobjedi.

ma praksa je osnov svega...
Na ovo boldano misliš? :D Pa nije do mene, ona je to rekla. Ja samo citiram. :D

Ma to je duša, bolan, totalno neiskvarena osoba. Sve s njene strane je pozitivno. Kažem ti, za to što je puklo nismo krivi ni ona, ni ja. Nema rasprava, to sigurno. Prvo, to što si rekao, nema potrebe i nema smisla. A drugo, i da hoću, ja se s njom ne mogu i ne znam svađati. Džaba je. :D Čim progovori, ja miran k'o bubica, sve sam joj halalio, bez obzira, bila kriva ili ne. :D

EDIT:

Idem, jbt, zakasniću još, pa da mi karta propadne. :D
eluna

#304 Re: VARANJE !

Post by eluna »

ako je puklo neko jednostavno mora biti kriv .....jer da nema krivih ne bi pucalo

prema tome - ne laprdaj ......ili si zajebao nešto, ili se njoj nakupilo svašta, ili je ona digla nos .....nešto jeste
Peace of mind

#305 Re: VARANJE !

Post by Peace of mind »

whitelegend07 wrote:Mali update. :oops:
Ono kad postavi na fb ovu pjesmu i ispod još doda dio teksta:"Pile moje milo, imaćeš svega, hljeba, igara, žena, da mi se ne kaješ. Što ti se u snu snilo, biće do neba, OSIM MENE DA ME OPSUJEŠ."
I na kraju napiše:"Sa posvetom".
Pa majku mu, ko je sad djetinjast? :(
Ovaj put si u prednosti, jer izabrao si, možda nesvjesno, bolji medij za liječenje bola od rastanka i prevazilaženje frustracija 8-)
ona je iskoristila fb da podcrta svoju ulogu žrtve i da odigra na kartu sažaljenja, ... i zauzvrat će dobiti poneki lajk i izlizani komentar od takozvanih prijatelja :mrgreen:
s druge strane ti si ovde nastupio iskrenije i otvorenije i dobio si pažnju, savjete koji nisu savršeni, ali te tjeraju da razmisliš, poneko saosjećanje i konstruktivnu kritiku, a i nekoliko niskih udaraca, koji mogu biti korisni jer te drže budnim :mrgreen:
ako si izašao jači iz svega treba to da iskoristiš u eventualnom susretu s njom ...
prvenstveno joj ne smiješ dopustiti, kao ni sebi, drugorazredno ponašanje - manipulativnost, pokušaje da ti nametne krivicu, nedosljednost, izigravanje žrtve :roll:
Ona će imati šta da ti prebaci, ... i ti prihvati svoj dio krivice, al onako kako to stvarno doživljavaš, bez podilaženja i bez stava "ma ja se u svemu s tobom slažem" (ko u pjesmi "Pa dobro gde si ti" od Balaševića), ... i pokaži joj, bez ljutnje i svađe, da si i ti prozreo njene igrice, poput ove sa fb, i prosudi koliko iskrena je njena reakcija :D
i prestani je idealizirati jer to ne vodi zdravim odnosima, upoznaj je bolje ... ovako kako je ti opisuješ (duša, potpuno neiskvarena, totalna pozitiva :twisted: :lol: ), ti si opisao ideal koji ne postoji, nijedno stvorenje nije toliko savršeno, ... a prava veza podrazumjeva da znaš i njene mane, slabosti, a i dalje je voleš. :-D
whitelegend07

#306 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Evo, stigoh i ja.

A opet me iznenadila i to žestoko. Sjećam se, dok je pričala, u jednom momentu sam pomislio:"Pa Bože, koliko ova cura ima lica?" Nevjerovatno.

S druge strane, ona je također bila vidno iznenađena i, koliko sam mogao primijetiti, pomalo i iznervirana mojim stavom danas. Pokazao sam da mi je stalo, da mi nije lako sve ovo, da mi fali, ali joj nisam pružio ono što inače od mene dobija, a to je upravo ovo što @peace of mind napisa. Nije od mene dobila stav:"U redu, ljubavi, šta god kažeš, ja se slažem". Danas nisam bio takav, uopšte, i vidim da je to poprilično zateklo, uhvatilo nespremnu.

Kad sam došao, odmah je počela preuzimati inicijativu, pucati priču i onako kulturno me "šamarati". Zaustavio sam je, rekao joj da je i previše kasno za to što govori i da, ako je već mislila to govoriti, morala je to uraditi dosta ranije. A onda sam ja "preuzeo palicu" :D, rekao, bez dlake na jeziku, šta mislim o ovome svemu, šta želim od svega, šta očekujem od nje.

E onda se postavila u fazonu:"Znači tako, a? Dobro, ljubavi, kako hoćeš. Ali ti ponavljam, to nije najbolje ZA TEBE. Griješiš, a to ćeš i shvatiti brzo, jer znam da si pametan momak. Neće ti biti problem sjesti i razmisliti, a čim to uradiš, shvatićeš sve." Kad sam odbio taj napad, onda je, naravno, počela plakati i nastavila:"A dobro, reci mi nešto: Koliko sličnu meni možeš naći za sebe? Saberi se, molim te, jedino ti meni odgovaraš savršeno, a i ja tebi. Alternative nema, ne može je biti." Pošto sam se tad već spremao da krenem, rekao sam:"Jel' tako? E pa možda si u pravu. Ali sama si rekla da je kasno, nisi li? Ako je već tako, onda ću radije neko vrijeme, koliko god, biti sam, nego igrati utakmicu za koju znam da je davno prodata, izgubljena, da ne mogu pobijediti. Čuvaj mi se, lutko, budi dobra. Čućemo se da ti čestitam rođendan."

Eto. Želja od juče je ispunjena, repova više nema. :)
PristavilaVoduZaKafu

#307 Re: VARANJE !

Post by PristavilaVoduZaKafu »

Svaka cast :D

Sta ti je 4.12.2013. ? :P
whitelegend07

#308 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

PristavilaVoduZaKafu wrote:Svaka cast :D

Sta ti je 4.12.2013. ? :P
Ništa, što?? :D
fantom slobode

#309 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

za rodjendan obavezno poklon... i izadji sa leet-om.
whitelegend07

#310 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

fantom slobode wrote:za rodjendan obavezno poklon... i izadji sa leet-om.
Nema poklona, samo čestitka, aBd. Ali dobro, to je daleko. Čestitat ću joj rođendan, kao što bih i svakoj prijateljici. Jer to smo sad - prijatelji.

Nije moj tip. :mrgreen:
PristavilaVoduZaKafu

#311 Re: VARANJE !

Sve ok, al ne pretjeruj, prijatelji niste :D

A za datum, kontam neka godisnjica :P
Last edited by PristavilaVoduZaKafu on 15/08/2013 17:40, edited 1 time in total.
whitelegend07

#312 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

PristavilaVoduZaKafu wrote:Sve ok, al ne pretjeruj, prijatelji niste :D

A za datum, kontam neka godisnjica :P
Ona meni možda i nije, poslije ovoga. Ali ja njoj jesam. I to najbolji prijatelj kojeg će u životu imati. ;)

Možda i jeste godišnjica, šta znaš? :D Dobro si me podsjetila, da izbrišem sad.
fantom slobode

#313 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:
fantom slobode wrote:za rodjendan obavezno poklon... i izadji sa leet-om.
Nema poklona, samo čestitka, aBd. Ali dobro, to je daleko. Čestitat ću joj rođendan, kao što bih i svakoj prijateljici. Jer to smo sad - prijatelji.

Nije moj tip. :mrgreen:
poslusaj me...nezaboravno je.... :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#314 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Ma ne'š se ti nje nikada kutarisat'.
fantom slobode

#315 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

:thumbup:
leet wrote:Ma ne'š se ti nje nikada kutarisat'.
:thumbup: idite vi na pivu...
fatamorgana

#316 Re: VARANJE !

Post by fatamorgana »

Đe ste raja, evo i mene, :mrgreen:
whitelegend07

#317 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

leet wrote:Ma ne'š se ti nje nikada kutarisat'.
Kako misliš? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#318 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Zato što nema hajra od toga a ti nećeš da je potpuno odstraniš iz života, jebo te čestitka. Ako ne završiš s njom kako treba onda sam ubijeđen da ćete se peglati godinama i da će ti na kraju biti žao utrošenog vremena.

Nema prijateljstva sa bivšim, jednostavno, ko god kaže drugačije potajno se nada da će se opet pokupiti.
Last edited by Velkoski on 15/08/2013 18:24, edited 1 time in total.
PristavilaVoduZaKafu

#319 Re: VARANJE !

leet wrote:Zato što nema hajra od toga a ti nećeš da je potpuno odstraniš iz života, jebo te čestitka. Ako ne završiš s njom kako treba onda sam ubijeđen da ćete se peglati godinama i da će ti na kraju biti žao utrošenog vremena.

Nema prijateljstva sa bivšim, jednostavno, ko god drugačije kaže potajno se nada da će se opet pokupiti.
whitelegend07

#320 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

leet wrote:Zato što nema hajra od toga a ti nećeš da je potpuno odstraniš iz života, jebo te čestitka. Ako ne završiš s njom kako treba onda sam ubijeđen da ćete se peglati godinama i da će ti na kraju biti žao utrošenog vremena.

Nema prijateljstva sa bivšim, jednostavno, ko god kaže drugačije potajno se nada da će se opet pokupiti.
Pa dobro, vidi, ja ne bježim od toga. Danas je od mene čula sve što osjećam prema njoj, sve zna, da ovaj kraj ne znači da je više ne volim. Tako da...ako ona u budućnosti zauzme malo drugačiji stav, ako malo proširi vidike, drugačije bude gledala na neke stvari. Ako opet, kad je pogledam, vidim onu staru nju, zašto ne?

Ali, pošto znam da se to neće desiti, jer ona uopšte ne konta da griješi, niti zna gdje i u čemu griješi. Tako da, ciao bella.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#321 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Ma jednom je puklo i opet će, tako to često bude.

Odluči čvrsto i skroz je eliminiši, molim te. :mrgreen: Ništa čestitke qrci palci, nađi novu i šalji njoj.
burek_in_space

#322 Re: VARANJE !

Post by burek_in_space »

Od sada, idi samo na instrukcije kod nje.
alkalna_baterija

#323 Re: VARANJE !

Post by alkalna_baterija »

Joj, isto balavci neki, Allahu dragi :facepalm:
:lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#324 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

:lol:

Nemoj.

Đe si odrasla.
fantom slobode

#325 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

burek_in_space wrote:Od sada, idi samo na instrukcije kod nje.
Post Reply