Roditelji ne odobravaju moju vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lua
#301 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ne liči ni meni na trola, iskreno. Kontam ono ako fkt ima 18 godina onda me i ne čudi ovo nepovezano pisanje i nadurivanje. Pubertet je to. Ako je istina fakat jako jako jako je sjebano. I nije nikako za zajebavati se.
- CoCoLoCo
#302 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Pa debilno vise mamemi, jedna osoba nek napise troll popali se 90 posto foruma i udri po sprdnji, smarate vise sa tim trolovima.
- alkalna_baterija
#303 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Pa nešto kontam, mene da je otac krenuo jednom silovat, ne bi me više nikad vidio. Ubila bih ili sebe ili njega.CoCoLoCo wrote:Ne kontam tu supersposobnost kod vrlih i iskusnijih chaterki i chatera, da na osnovu necijeg posta, pogotovo sa ovom tematikom nekoga okarakterisu kao trola. Sta to se ko biva ne dogadja i po bosni da otac il ocuh cerku naskoci, nesta cudno u tome jel. Da znate kolko toga ima sjebali bi se, i uopste cura ne lici na trola, i btw, naucite pobogu vecjednom sta je trolanje pa serite o tome jal vidite neciji ozbiljniji post. Haman postalo jal se ne sprdas trol si.
Nego vjerovatno ima strogog oca, svjesna da bi forumaši uglavnom opravdali njegovu stegu i to što je drži pod svojom kontrolom, pa daj da lupim nešto što će ih šokirat i ubijedit da sam u pravu.
A ako griješim, a molim Boga da ne griješim, onda je ovo fakat slučaj za ozbiljnija mjesta od foruma.
- CoCoLoCo
#304 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Kralju ba projeciras svoju psihu na nekoga koga ne znas, ti bi tako, super, imas x osoba koje dozive ta sranja i trpe cjeli zivot, imas osoba kojima se i svidi jbte, ne mozes to pricat i svoj zivot i izbor projecirat na nju. Al rec samo na osnovu toga sto je cura napisala da ju je tata pokusao silovat da je trol mi je krajnje stupidno.
- alkalna_baterija
#305 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Gdje ja rekoh da je samo na osnovu toga?
Sad ponavljaš moju grešku.
Sad ponavljaš moju grešku.
-
Mutivoda
#306 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ma daj..CoCoLoCo wrote:Ma i da kaki eto ona, ima raje kralju koja je dozivila takva sranja, ja sam imam medju prijateljicama par koje su dozivjele ova sranja, nije to za zajebancije nimalo, ne mora njena prica ni bit istinita, al citace neko jarane ko ima tu frku. I meni ne lici na trola i jbga, moze bit i da ne znam prepoznat ko vrli superforumasi, ili jednostavno nisam dovoljno dugo trovan forumskom paranojom
Prvo nije niko rekao da ne postoje takve situacije. Ne samo kod nas, nego bilo gdje. Samo ovaj njen post pomalo "smrdi". Liči na neko bolesno opravdanje jer su je napali. Uostalom evo lua joj je rekla kome da se obrati za pomoć.. Ii?
Ma ustvari zaboli me..
alkalna_baterija wrote: Pa nešto kontam, mene da je otac krenuo jednom silovat, ne bi me više nikad vidio. Ubila bih ili sebe ili njega.
Nego vjerovatno ima strogog oca, svjesna da bi forumaši uglavnom opravdali njegovu stegu i to što je drži pod svojom kontrolom, pa daj da lupim nešto što će ih šokirat i ubijedit da sam u pravu.
A ako griješim, a molim Boga da ne griješim, onda je ovo fakat slučaj za ozbiljnija mjesta od foruma.
- ema_
#307 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Čekat ćemo da @Lady prosudi
.
- CoCoLoCo
#308 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
jeste vi namazane dedemi 
- CaneBos
#309 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Apsolutno se slazem. Ljudi ne vide malo siru sliku. Nije cak ni bitno da li je neko otvorio temu da bi eto ubio vrijeme i ''potpaljivao'' narod. Treba krenuti sa aspekta da su sve ove i slicne teme realno prisutne u nasoj svakodnevnici i okruzenju i da vrlo vjerovatno postoje ljudi koji se suoacavaju i prozivljavaju ovakve stvari, a samima im je tesko mozda tako nesto iznijeti cak i anonimno na forumu, pa zato ne dajite toliko znacaja autorima tema, nego samoj temi, jer svojim misljenjem i moguce i iskustvom na takve teme cete pomoci nekome kome je ta pomoc ili savjet zaista potreban.CoCoLoCo wrote:Pa debilno vise mamemi, jedna osoba nek napise troll popali se 90 posto foruma i udri po sprdnji, smarate vise sa tim trolovima.
Toliko od mene za sve vas trolofobichare
-
durnalist
#310 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Baš tako! LJubav, zaljubljenost je prolazna. Nema takve ljubavi zbog koje bi vrijedilo odreći se svoje obitelji, roditelja!Velkoski wrote:Odjebat' roditelje radi neke budale koja te može već sutra prevarit' može samo majmun, toliko.
- CaneBos
#311 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Tacno. Ali ukoliko ti isti ne cine zulum,svjesno ili nesvjesno.durnalist wrote:Baš tako! LJubav, zaljubljenost je prolazna. Nema takve ljubavi zbog koje bi vrijedilo odreći se svoje obitelji, roditelja!Velkoski wrote:Odjebat' roditelje radi neke budale koja te može već sutra prevarit' može samo majmun, toliko.
-
fizicarka_
#312 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Moja porodica nije odobravala mog bivseg jer je prekinuo studij i nije radio , a ja se trudim biti uspjesna u svemu. Nisu mi nikad branili to,ali nije im bilo drago. Zbog toga smo i prekinuli,jer sam se ja osjecala lose radi njih te onda njemu to prenosila. Momak je godinama govorio da ce upisati faks, i uvijek je imao neke izgovore,tako da ni 4 god poslije ne studira,a poceo je raditi prije mjesec dana. Vise ni sama ne znam sta bih mislila o tome, godinama me to proganja, pitam se jesam li pogrijesila sto sam to prekinula, a s druge strane, ne bih htjela stvarati porodicu s nekim ko nema nikakve ambicije u zivotu,a ja se godinama trudim.
-
sha_ba
#313 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
odgovorila si sama sebi u zadnjoj recenici
- Seoskivaralica
#314 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ma sudbina jbga....a ova mala ssto naprduje , ma bjeri sine.....silovanje i to....pa jesu li te ista naucili filmovi VICE SE VATRA
-
arslanbey
#315 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ako se covjek zaposlio ima dobar posao,sta fali? nije sve u studijama,koliko ih znam koji su se super snasli a nemaju faxa..bolje zive od 90% onih koji imaju faxfizicarka_ wrote:Moja porodica nije odobravala mog bivseg jer je prekinuo studij i nije radio , a ja se trudim biti uspjesna u svemu. Nisu mi nikad branili to,ali nije im bilo drago. Zbog toga smo i prekinuli,jer sam se ja osjecala lose radi njih te onda njemu to prenosila. Momak je godinama govorio da ce upisati faks, i uvijek je imao neke izgovore,tako da ni 4 god poslije ne studira,a poceo je raditi prije mjesec dana. Vise ni sama ne znam sta bih mislila o tome, godinama me to proganja, pitam se jesam li pogrijesila sto sam to prekinula, a s druge strane, ne bih htjela stvarati porodicu s nekim ko nema nikakve ambicije u zivotu,a ja se godinama trudim.
- sheilak
#316 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
sada? pa sada je fax u rangu prijasnje srednje skole, podrazumijeva se da ga barem vecina ima. barem to vise nije toliko problem. koje to poslove mozes raditi bez faxa-sada-a da dobro zivis? fizicke? nesto oko transporta, tipa vozac? samo me zanima, ne napadam.arslanbey wrote:
Ako se covjek zaposlio ima dobar posao,sta fali? nije sve u studijama,koliko ih znam koji su se super snasli a nemaju faxa..bolje zive od 90% onih koji imaju fax
- kritichar
#317 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
većina?sheilak wrote:sada? pa sada je fax u rangu prijasnje srednje skole, podrazumijeva se da ga barem vecina ima. barem to vise nije toliko problem. koje to poslove mozes raditi bez faxa-sada-a da dobro zivis? fizicke? nesto oko transporta, tipa vozac? samo me zanima, ne napadam.arslanbey wrote:
Ako se covjek zaposlio ima dobar posao,sta fali? nije sve u studijama,koliko ih znam koji su se super snasli a nemaju faxa..bolje zive od 90% onih koji imaju fax
tako nam i treba, većina u foteljama, a ostali nek crnče za dvojicu trojicu, zato što nema radnika, svi fakultete završili
ne može se imati više oficira od vojnika
- madner
#318 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Diler droge, vlasnik granapa, kafica, samostalni zanatlija.
Svi imaju vece prihode od prosjecnog VSS-a.
Svi imaju vece prihode od prosjecnog VSS-a.
- sheilak
#319 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
ok za zanatlije. ali ne misli se ovdje na njih. decko, ovaj od fizicarke, vjerujem, nije zanatlija.
a diler droge, vlasnik granapa, kafica ipak ne moze biti prosjecni svrsenik srednje skole.
mozda diler droge...
a diler droge, vlasnik granapa, kafica ipak ne moze biti prosjecni svrsenik srednje skole.
- madner
#320 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Meni bas zvuci da je momak samostalni pekar sa sporednim poslom dilanja i dobrim vezama sa Kosovom. 
- sheilak
#321 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
a mozda je fakat samo urar.
- insomnia78
#322 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Kod mene lik u firmi, komercijalista, dobro nije bas komercijalista al najblize tome, nema ni f od fakulteta, cak i neku bezz srednju, jos stranac, ima radnu dozvolu al nema drzavljanstvo, lik sklapa poslove od par miliona eura
Od male porodicne firme napravio je ekstra stabilnu firmu udesetorostrucene vrijednosti
Shodno tome je i placen
Mislis da je sefa briga za fakultet, da bi ga zamjenio za tri magistra ekonomije il masinstva?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Od male porodicne firme napravio je ekstra stabilnu firmu udesetorostrucene vrijednosti
Shodno tome je i placen
Mislis da je sefa briga za fakultet, da bi ga zamjenio za tri magistra ekonomije il masinstva?
- madner
#323 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Mislis da bi se stari u tom slucaju bunio?
- insomnia78
#324 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Doduse
-
dadolino1989
#325 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Bitno je da se vi volite i slazete a oni ce se vremenom pomirit ... Ja sam bio dvije godine u vezi i njezini roditelji nisu to odobravali jer smo bili razlicitih nacija ali na kraju opet su se pomirili jer su vidili da smo se slagali ..