Zasto se zene u braku zapuste?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kockica_kockica

#301 Re: Zasto se zene u braku zapuste?

Post by kockica_kockica »

seksan wrote:
Sa_dy wrote:A medena sta mislis..da li je cula za dnevne uloske...vlazne maramice ...i slicno :shock: :?

:

Eto dokle smo stigli, zasto se prati nakon velike nuzde kad imaju dnevni ulosci i "vlazne" maramice!
Da ne pricam koliko se bakterija skuplja na dnevnim uloscima!

Medjutim ovAKVE STVARI MOZETE SAMO CUTI OD OSOBA KOJE SE NE PERU NAKON MALE A DA NE GOVORIMO NAKON VELIKE NUZDE,
FUJ!
Ja ne znam da ima ista odvratnije od one flase koju nalazimo po WC-ima. Kao prvo svako tu flasu koristi, i ne znas kako je koristi. Flasa sama po sebi je izvor raznih bolesti i bakterija koje se prenose jer se prskanjem po zadnjici da operes govna govna zadrzavaju na boci.. i samo zamisljam koliko ima takvih kapljica sa govnacima na njoj i dodje mi da povratim.

Vlazne maramice i dnevni ulosci su sasvim dovoljna higijena kada si izvan svog doma (posao, kafici, itd) .. Kod kuce je razumljivo da ces se oprati nakon svake nuzde vodom i sapunom za koji znas da je cist (sapun) i vodom koja nece prethodno pokupiti tudje ostatke od velike ili male nuzde.
sinuhe

#302 Re: Zasto se zene u braku zapuste?

Post by sinuhe »

Nikad nisam oprao guzicu. Dok sam studirao Arap sa kojim sam dijelio stan jedno vrijeme je drzao flasu kraj wc-solje. :D
Kako se pere guzica?
South Blue Mama

#303 Re: Zasto se zene u braku zapuste?

Post by South Blue Mama »

izgleda da svaki PDF ima svog sheru11 :D
Locked