Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne komentarisem ove utakmice odkako je moj klub ispao, niti me plaho zanimaju... ali sam bi da popljujem ideju da onaj koji ispane iz LP, tj bude treci, se samo preustroji u novo takmicenje. To ne samo da je mega stupidno i neposteno prema drugim nego se fakticki daje prilika klubu koji ode do kraja, da zaradi vise nego onaj koji je ispao u osmini finala LP.
Ocekujem da Fulham izdominira Atletiko u finalu, mada ih u Spaniji gotiim i ne bi bilo krivo ni da oni osvoje.
I jos da se dotaknem zadriglog Rafe. Hahah, kakav debil! Naravno da ovaj lukavac ne zeli u Juventus; dobro zna da bi ga tamo najurili poslije prve sezone ako ne osvoji titulu. Tako to rade klubovi koji drze do sebe. Samo u bjednom Luzerspulu moze hladit muda 6 g, ne osvoijit prvestvo, i imati siguran posao.
Last edited by rado_vidjen on 30/04/2010 00:11, edited 1 time in total.
a koji je to tvoj smiješni klub???da ne kažem bJedni????
Rafa ostaje, kako god...nema on para da hladi damu i da kupuje sve što mu dođe pod ruku...ako se promijeni vlasnička stuktura, sljedće godine Liverpool je jedan od glavnih pretendenata za titulu...
rado_vidjen wrote:Ne komentarisem ove utakmice odkako je moj klub ispao, niti me plaho zanimaju... ali sam bi da popljujem ideju da onaj koji ispane iz LP, tj bude treci, se samo preustroji u novo takmicenje. To ne samo da je mega stupidno i neposteno prema drugim nego se fakticki daje prilika klubu koji ode do kraja, da zaradi vise nego onaj koji je ispao u osmini finala LP.
Ocekujem da Fulham izdominira Atletiko u finalu, mada ih u Spaniji gotiim i ne bi bilo krivo ni da oni osvoje.
I jos da se dotaknem zadriglog Rafe. Hahah, kakav debil! Naravno da ovaj lukavac ne zeli u Juventus; dobro zna da bi ga tamo najurili poslije prve sezone ako ne osvoji titulu. Tako to rade klubovi koji drze do sebe. Samo u bjednom Luzerspulu moze hladit muda 6 g, ne osvoijit prvestvo, i imati siguran posao.
Omanji problem je da ukoliko bi Liverpool otpustio Rafu da u roku od 24 sata moraju mu isplaiti £16 miliona
Dobar je Liverpul iako im je ova sezona katastrofalna,ljudi su se naosvajali trofeja pa sad malo odmaraju pustaju ovaj Mancester since 1992 .Valjda ce ih sljedece sezone krenut to od simpazitera Arsenala .Sta kaze onaj iz Oasisa who... ?
rado_vidjen wrote:Ne komentarisem ove utakmice odkako je moj klub ispao, niti me plaho zanimaju... ali sam bi da popljujem ideju da onaj koji ispane iz LP, tj bude treci, se samo preustroji u novo takmicenje. To ne samo da je mega stupidno i neposteno prema drugim nego se fakticki daje prilika klubu koji ode do kraja, da zaradi vise nego onaj koji je ispao u osmini finala LP.
Omanji problem je da ukoliko bi Liverpool otpustio Rafu da u roku od 24 sata moraju mu isplaiti £16 miliona
Vala si u pravu, najgore je sto su mu Ameri dali lovu, a imao je nevjerovatan broj transfera igraca za koje je poslije smatrao da nemaju mjesta u timu.
Niti alkoholizirani škot 7. godina nije osvojio prvestvo pa ga nisu otpustili
Looserpool je obrukao engleski fudbal ispavsi od smijesnog Patetica ali ce ih Fulham pregaziti i poniziti!
Niti alkoholizirani škot 7. godina nije osvojio prvestvo pa ga nisu otpustili
Looserpool je obrukao engleski fudbal ispavsi od smijesnog Patetica ali ce ih Fulham pregaziti i poniziti!
Karneval F.C. je obrukao engleski fudbal
sreca pa nisu naletjeli na Bayern,Olic bi im zabio 6 komada
Slabasni Bayer iz Minhenguzena bi od Arsenala popio pet komada znam da se nadate trofeju guzovace ali nista od toga! Ako te zanima Arsenal imas temu ne znam zasto ovdje provociras raspravu.
Patetico je smijesan klub a njihov trener mora da je Chuck Norris uspio je bez pobjede u grupi Lige Prvaka izboriti trece mjesto pa onda uz samo 2 pobjede doci u finale znaci u nekih 14 evropskih utakmica covjek ima 2 pobjede i dosao do finala.
Kumerle wrote:Patetico je smijesan klub a njihov trener mora da je Chuck Norris uspio je bez pobjede u grupi Lige Prvaka izboriti trece mjesto pa onda uz samo 2 pobjede doci u finale znaci u nekih 14 evropskih utakmica covjek ima 2 pobjede i dosao do finala.
Uz Fulham!
Volio bih da atletico odigra nerjeseno veceras, pa na penale pobjedi