Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bec ima da gori, creme de la creme austrijske huliganske scene docekuje zloceste plave decke
Sto se tice same tekme ocekujem prolaz Dinama, Austrija je van svake forme. Bio sam prisiljen gledati ih
protiv Islandjana...boze sacuvaj koji je to smor od igre bio.
pirmin wrote:Bec ima da gori, creme de la creme austrijske huliganske scene docekuje zloceste plave decke
Sto se tice same tekme ocekujem prolaz Dinama, Austrija je van svake forme. Bio sam prisiljen gledati ih
Da i to cudo vidim inace u gradu gdje policija hoda sa dugim vatrenim oruzijem i pendreci sve od reda pogoto sto ne govori tecno njemacki! Moze samo biti ko sa Hajdokovim navijacima u Zilini
Pa ni po jada da taj GNK Mamic uopste zna da igra, ne tvrdim da je Aut. Wien sta bolji ali dvi sezone u Ligi Prvaka sramote - presmjesan tim da bi bio ozbiljno shvacen, jer u HR nema protivnika a od nivo nekih drugih liga je HR liga jedno 40 godina iza.
ultima_palabra wrote:Ja mislim da je Plzen imao problema sa nervozom protiv nas... 2.pretkolo je stepenica na kojem ti može pasti sezona, mislim na klub poput njih. Oni su bili apsolutni favoriti i nisu se dobro nosili s tim, dok je Maribor nas shvatio kao ravnopravne i tako i odigrao.
Ima NK Maribor dobre sanse, ali sta ce u Ligi Prvaka kad ce samo sluziti za nabijanje gol razlike kao sto GNK Mamic sluzi.
ultima_palabra wrote:Ja mislim da je Plzen imao problema sa nervozom protiv nas... 2.pretkolo je stepenica na kojem ti može pasti sezona, mislim na klub poput njih. Oni su bili apsolutni favoriti i nisu se dobro nosili s tim, dok je Maribor nas shvatio kao ravnopravne i tako i odigrao.
Ima NK Maribor dobre sanse, ali sta ce u Ligi Prvaka kad ce samo sluziti za nabijanje gol razlike kao sto GNK Mamic sluzi.
Pa i kurava unaprijed zna da će dobiti metak, ali pare su motiv
pirmin wrote:Bec ima da gori, creme de la creme austrijske huliganske scene docekuje zloceste plave decke
Da i to cudo vidim inace u gradu gdje policija hoda sa dugim vatrenim oruzijem i pendreci sve od reda pogoto sto ne govori tecno njemacki! Moze samo biti ko sa Hajdokovim navijacima u Zilini
Pa ni po jada da taj GNK Mamic uopste zna da igra, ne tvrdim da je Aut. Wien sta bolji ali dvi sezone u Ligi Prvaka sramote - presmjesan tim da bi bio ozbiljno shvacen, jer u HR nema protivnika a od nivo nekih drugih liga je HR liga jedno 40 godina iza.
Da je nama uletit' u grupe pa nek' nas siluje taj mali Real.
wannabe_ultra wrote:Jesi naporan frajer, pa znas li kol'ko love dobiju samo za ucesce u grupama lige prvaka, pa ti dodje malo Real Madrid pa svasta nesto.Eto ne trebaju u grupe jer ce ih nabijati svi.Kakva ti je logika strasna
Pale se na pare ko prostitutke - hvala na odgovoru
BHF_Manijak wrote:Gori vi sto raspravljate s likom koji ocigledno o materiji veze nema!
E drug nisam znao da trebam imati doktorat u ligi prvaka, da bi mogao sta da progovorim sa tobom i drugim odlikasuma akademske znanosti, sa specijalizacijom u ligi prvaka...
Tako ja jednom u nekoj kladionici i jedan prati brojeve binga, i nako ga upita sta to radis, kaze pratim ih izgleda sam upratio koje kad ispadaju - pa mu ja malo, pa reko to ti je algoritma sistem a on sta je to, pa reko to ti je sljedece: Algoritam je efektivan nacin izraziti konacni popis dobro definisane upute za izracun same funkcije. E isto tako i vi, ovdje nagadjate i dajete neke % Pa i Tre Penne pobjedi one iz Armenije 1-0 a Partizan u dvi runde odigrao sa istim iz Aremnije 0-0 i 1-1 znaci Tre Penne iz San Marina je jaci od Partizana, posto je Tre Penne jaci od Libertasa kojeg su igraci FK Sarajeva jedva pobjedili to znaci da bi u slucaju susreta sa Tre Penne izgubili jednu a drugi najvjerovatno odigrali jednako. Sto Znaci da Tre Penne u Permier Ligi BiH bi zasigurno mogao okoncati sezonu na drugom mjestu.
Eh super, posto vidim da odlicno znas matematiku, onda ti nije tesko shvatiti da je bolje Dinamovih 5 miliona eura, koje dobiju samim ulaskom u grupnu fazu Lige prvaka (a da ne govorim pare od tv prava, reklame itd itd), nego li 300.000 eura koje dobiju otprilike nasi klubovi. Pa makar taj Dinamo i 145 golova u grupnoj fazi primio.
BHF_Manijak wrote:Eh super, posto vidim da odlicno znas matematiku, onda ti nije tesko shvatiti da je bolje Dinamovih 5 miliona eura, koje dobiju samim ulaskom u grupnu fazu Lige prvaka (a da ne govorim pare od tv prava, reklame itd itd), nego li 300.000 eura koje dobiju otprilike nasi klubovi. Pa makar taj Dinamo i 145 golova u grupnoj fazi primio.
Nije tesko za skontati, je l' de?
Ako je vjerovati HR medijima, prosle sezone su inkasirali cca 10 mil eura.
BHF_Manijak wrote:Eh super, posto vidim da odlicno znas matematiku, onda ti nije tesko shvatiti da je bolje Dinamovih 5 miliona eura, koje dobiju samim ulaskom u grupnu fazu Lige prvaka (a da ne govorim pare od tv prava, reklame itd itd), nego li 300.000 eura koje dobiju otprilike nasi klubovi. Pa makar taj Dinamo i 145 golova u grupnoj fazi primio.
Nije tesko za skontati, je l' de?
Samo kurve idu za parama
Sad znam zašto naši klubovi nemaju nekog većeg uspjeha u Europi. Nismo mi kurve k'o neki.