Ervin Zukanovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sa_u_srcu
#301 Re: Ervin Zukanovic
Malo sam ja upuceniji od tebe kada je ovo u pitanju, ali se necemo raspravljati ni ubjedjivati, ja sam napisao razlog zbog kojeg on nije dobio vizu za Ameriku, pravi razlog...a momka licno ne poznajem niti imam nesto protiv njega samo znam da mu nije niko nista podmetnuo...vizu nije dobio radi pomenutih razloga a poslije ga je pape otjerao kada je otislo predaleko...vjeruj sta hoces ali ovo je istina 100%.
- kakotakonikako
#302 Re: Ervin Zukanovic
Sa_u_srcu wrote:Malo sam ja upuceniji od tebe kada je ovo u pitanju, ali se necemo raspravljati ni ubjedjivati, ja sam napisao razlog zbog kojeg on nije dobio vizu za Ameriku, pravi razlog...a momka licno ne poznajem niti imam nesto protiv njega samo znam da mu nije niko nista podmetnuo...vizu nije dobio radi pomenutih razloga a poslije ga je pape otjerao kada je otislo predaleko...vjeruj sta hoces ali ovo je istina 100%.
jedino ako si ti jedan od ove nekolicine ( a znam 100% da nisi ). i ja znam podosta o vizama i nacinima (ne)davanja i (ne)saopstavanja razloga. ali da ne smaramo vise.kakotakonikako wrote:podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. ostalo su spekulacije. a pogotovo pravdanje bivseg selektora.
sretan zuki povratak u reprezentaciju jer je otisao onaj koji ga nije htio, da bi stvorio mjesta igracima germanie. ( valjda se u ovome slazemo).
-
Itakoto
#303 Re: Ervin Zukanovic
Sa_u_srcu wrote:Malo sam ja upuceniji od tebe kada je ovo u pitanju, ali se necemo raspravljati ni ubjedjivati, ja sam napisao razlog zbog kojeg on nije dobio vizu za Ameriku, pravi razlog...a momka licno ne poznajem niti imam nesto protiv njega samo znam da mu nije niko nista podmetnuo...vizu nije dobio radi pomenutih razloga a poslije ga je pape otjerao kada je otislo predaleko...vjeruj sta hoces ali ovo je istina 100%.
-
todd_smith
#304 Re: Ervin Zukanovic
Pa zar nije neko iz Saveza dao izjavu da nije dobio vizu jer su njemu jednom davno vec odbili nesto vizu i on nije to spomenuo za onu aplikaciju koju je ispunjavao kada je trebao sa repkom da ide 
- Point.
#305 Re: Ervin Zukanovic
Ti jahaci jihada iz Maoce i slicnih vukojebina.agent_zero wrote:A ko su bradati idioti?
- Tito_i_Partija
#306 Re: Ervin Zukanovic
Ova tema postaje cista komedija kakve se sve nebuloze pisu.
Ja licno ne vidim apsolutno nista da ukazuje na to da momak ima ikakve veze sa vehabijama, ali eto...mi ipak imamo "bolje upucene" ljude koji imaju veze u SAD ambasadi i koji nam daju do znanja da CIA prati portale, i da po tome odlucuju ko moze dobit' vizu za Brazil.
Ja licno ne vidim apsolutno nista da ukazuje na to da momak ima ikakve veze sa vehabijama, ali eto...mi ipak imamo "bolje upucene" ljude koji imaju veze u SAD ambasadi i koji nam daju do znanja da CIA prati portale, i da po tome odlucuju ko moze dobit' vizu za Brazil.
- jazzer
#307 Re: Ervin Zukanovic
CIA, snajka, CIA, nema labavo 
-
Baresi 6
#308 Re: Ervin Zukanovic
nisi shvatio sta pise. ne pise da su ga oni zvali i prijetili, vec da su ga nasi zvali sa priprema iz amerike i rekli da ne prica puno i da ce biti u brazilu.Tito_i_Partija wrote:Znaci, pratila ga CIA po kojekakvim vehabijskim portalima i zaprijetila mu da ne sere, inace mu nece dati da ide u Brazil.Sa_u_srcu wrote:Receno mu je da dodje u Brazil ali je otac poceo da kmeci i da novinari pisu kako mu je sin izigran i sl. A pojma nije imao, da CIA drzi sve te portale pod kontrolom i da prati ko pise i sta pise. Dakle, iz Amerike je Zukanovic nazvan Zamoljen je da suti i da ce biti u brazilu, da mu nisu mogli srediti vizu i da nije do saveza...
Dakle nista licno protiv momka, samo da razjasnimo ovo oko Zukanovica, jer nije povaljen od Papeta, nego nije dobio vizu zbog blizine vehabijskom pokretu i nece je nikada ni dobiti kada je Amerika u pitanju.
-
Sa_u_srcu
#309 Re: Ervin Zukanovic
Tito_i_Partija wrote:Ova tema postaje cista komedija kakve se sve nebuloze pisu.
Ti si malo ogranicen decko al to je vec tvoj problem, nigdje nisam napisao da nije dobio vizu za Brazil, vec za Ameriku i da je nikad nece ni dobiti...procitaj prije nego sto lupis...i da pasha moj da si nekom interesantan, istog trenutka bi mogli otkriti odakle pises, s kojeg kompa i sve ostalo sto ih zanima...a vjeruj da im je vehabijski pokret u BiH veoma bitan...
- Tito_i_Partija
#310 Re: Ervin Zukanovic
Samim tim sto nam otkrivas kako i sta CIA radi, dovodis sebe u opasnost, ali tvoja zrtva nece biti zaboravljena. Svaka cast mladicu, ti si nas bosanski Edward Snowden.Sa_u_srcu wrote:
Ti si malo ogranicen decko al to je vec tvoj problem, nigdje nisam napisao da nije dobio vizu za Brazil, vec za Ameriku i da je nikad nece ni dobiti...procitaj prije nego sto lupis...i da pasha moj da si nekom interesantan, istog trenutka bi mogli otkriti odakle pises, s kojeg kompa i sve ostalo sto ih zanima...a vjeruj da im je vehabijski pokret u BiH veoma bitan...
-
groove
#311 Re: Ervin Zukanovic
cuj vehabija a zove se ervin, jos obrijan i ima malo duzu kosu.
koja ubleha od vehabije
koja ubleha od vehabije
- Tito_i_Partija
#312 Re: Ervin Zukanovic
Jes' vala bas, coj'k ne izlazi iz Maoce osim kad Chievo igra. Tek onda se obrije da mi nista ne primjetimo. Pazi ovo:groove wrote:cuj vehabija a zove se ervin, jos obrijan i ima malo duzu kosu.
koja ubleha od vehabije

Vidi mu majice jbt, prava vehabijska. Kamo srece sto nije slika pokazana u cjelini, sigurno bi vidili kako jos nosi trofrtaljke i tespih.
- Zmijuga loma
#313 Re: Ervin Zukanovic
Više ga ne cijenim ni kao igrača, ni kao čovjeka, ni kao vehabiju.
-
Itakoto
#314 Re: Ervin Zukanovic
Pfff, razocarao me je Ervin. A ja mislio on jedan od brace sa kratkim pantalonama... 
- Iago
#315 Re: Ervin Zukanovic
I tamo lijevo od veronske Arene, odmah ispod Julijinog balkona, u onoj maloj radnji sa suvenirima, se okupljaju vehabije i šire svoju propagandu po cijeloj Italiji.Tito_i_Partija wrote:Jes' vala bas, coj'k ne izlazi iz Maoce osim kad Chievo igra. Tek onda se obrije da mi nista ne primjetimo. Pazi ovo:groove wrote:cuj vehabija a zove se ervin, jos obrijan i ima malo duzu kosu.
koja ubleha od vehabije
Vidi mu majice jbt, prava vehabijska. Kamo srece sto nije slika pokazana u cjelini, sigurno bi vidili kako jos nosi trofrtaljke i tespih.
-
lakilaka
#316 Re: Ervin Zukanovic
ama pusti ove koji sve znaju. cak i sta obama vecara a bogami i doruckuje. ovo su nebuloze. ali vazno je biti baja u raji.kakotakonikako wrote:podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. ostalo su spekulacije. a pogotovo pravdanje bivseg selektora.
-
Sa_u_srcu
#317 Re: Ervin Zukanovic
jest vala bas...vazno mi je biti baja na forumu...to mi je zivotni cilj... 
-
groove
#318 Re: Ervin Zukanovic
izjavila cia da ce cijeloj bosni iskljuciti internet zbog ervina
-
lakilaka
#319 Re: Ervin Zukanovic
sam biras svoje zivotne ciljeve, kao i ostali. i mozes pisati svasta, kad si pod nick-om. kao i ostali.Sa_u_srcu wrote:jest vala bas...vazno mi je biti baja na forumu...to mi je zivotni cilj...
-
Sa_u_srcu
#320 Re: Ervin Zukanovic
Dobro decki vi ste u pravu...ja grijesim i tacka...samo Boga mi kada malo pogledas dopis Americke ambasade u kojoj Kazu: Nakon saznanja da se pojavio određeni problem NS/FS BiH je kontaktirao nadležne osobe iz Ambasade SAD-a i Ministarstva vanjskih poslova BiH, ali je dobio samo informaciju da viza nije izdata i da je postupak u toku, bez daljeg obrazloženja, kao i da bilo kakve dalje intervencije nisu svrsishodne i dozvoljene“
Dakle po vasoj logici stvari, neko je napravio spletku...
tj. nije dostavio dokumentaciju za Zukanovica jer ga nije zelio na SP u Brazilu...
A nakon intervencije pola Drzave, do Ministarstva vanskih poslova,Saveza, Incka...itd...Americka ambasada nije izdala Zukanovicu vizu radi rodnog lista...'ili broja pasosa...'ili...cega...???????i pogotovo je u odgovoru energicno odbila bilo kakve intervencije, samo radi dokumenata????
Jel vi stvarno mislite da Ameri tako energicno nekom zabranjuju vizu, pogotovo kada se radi o odlasku na SP u Brazil
Dobra vam je logika...al u kurcu...
Decko je kaznjen od Americke ambasade u Sarajevu jer je konkretno, na vehabijskim portalima, koji su ne znam tacno, pisao protiv Amerike, protiv Baraka Obame, rata u Iraku i Iranu i pickih materina...i zbog toga je kaznjen i nece vizu dobiti za Ameriku dok je ziv...i to je jedina istina...a ne Pape ili talovi ili picke materine...i boli me dupe vjeruje li neko u ovo ili ne...
Dakle po vasoj logici stvari, neko je napravio spletku...
A nakon intervencije pola Drzave, do Ministarstva vanskih poslova,Saveza, Incka...itd...Americka ambasada nije izdala Zukanovicu vizu radi rodnog lista...'ili broja pasosa...'ili...cega...???????i pogotovo je u odgovoru energicno odbila bilo kakve intervencije, samo radi dokumenata????
Jel vi stvarno mislite da Ameri tako energicno nekom zabranjuju vizu, pogotovo kada se radi o odlasku na SP u Brazil
Decko je kaznjen od Americke ambasade u Sarajevu jer je konkretno, na vehabijskim portalima, koji su ne znam tacno, pisao protiv Amerike, protiv Baraka Obame, rata u Iraku i Iranu i pickih materina...i zbog toga je kaznjen i nece vizu dobiti za Ameriku dok je ziv...i to je jedina istina...a ne Pape ili talovi ili picke materine...i boli me dupe vjeruje li neko u ovo ili ne...
-
lakilaka
-
lakilaka
#322 Re: Ervin Zukanovic
lakilaka wrote:prica ti je sa dosta supljina. kazes da ambasada kaze da nikakve intervencije nisu svrishodne i dozvoljene, a onda jadni incko i pola drzave ipak intervenise. jes al u qurzu. zaboli njih za zukanovica, oni gledaju sebe i ne zele se zamjeriti sa amerikom, kao i niko normalan. kazes da je decko ( zukanovic ) kaznjen jer je na vehabijskim portalima - a ne znas kojim, cudno - pisao svasta. sve i da je tako - tu informaciju neces ni ti a ni niko dobiti nikada, jer americka ambasada ne izdaje saopstenja zasto ne daje vizu i nemaju tu obavezu. sve da je i tako,a naravno da nije, zar savez ( pilav & co ) i selektor to ne bi objavili jer sa sebe skidaju optuzbu da su oni smjestili zukanovicu. puno nekakvih pitanja. a sta mislis o teoriji ( kada se vec razvijaju teorije ) da je neko namjerno izostavio potreban neki dokumenat zukanovica i da je tu zapelo.Sa_u_srcu wrote:Dobro decki vi ste u pravu...ja grijesim i tacka...samo Boga mi kada malo pogledas dopis Americke ambasade u kojoj Kazu: Nakon saznanja da se pojavio određeni problem NS/FS BiH je kontaktirao nadležne osobe iz Ambasade SAD-a i Ministarstva vanjskih poslova BiH, ali je dobio samo informaciju da viza nije izdata i da je postupak u toku, bez daljeg obrazloženja, kao i da bilo kakve dalje intervencije nisu svrsishodne i dozvoljene“
Dakle po vasoj logici stvari, neko je napravio spletku...tj. nije dostavio dokumentaciju za Zukanovica jer ga nije zelio na SP u Brazilu...
![]()
Jel vi stvarno mislite da Ameri tako energicno nekom zabranjuju vizu, pogotovo kada se radi o odlasku na SP u BrazilDobra vam je logika...al u kurcu...
![]()
![]()
![]()
-
Sa_u_srcu
#323 Re: Ervin Zukanovic
i ja sam gori sto se raspravljam s tobom...jeste, neko je sakrio bitan papir i zato mu nisu dali da ide sa ekipom u Ameriku... 
-
lakilaka
#324 Re: Ervin Zukanovic
prije nego ti odgovorim, ako je toliko zukanovic opasan po ameriku, normalnije je da mu izdas vizu, dodje ti na noge i onda ga uhapsis. a sada da ti odgovorim, kako je vec neko ranije rekao samo nekoliko najodanijih ljudi u ambadasadi zna zasto nije. sve ostalo su nagadjanja. a meni se nesto ne da nagadjati.Sa_u_srcu wrote:Ne znam sta se raspravljam s tobom al eto....haj mi odgovori, sta ti mislis zasto nije Zukanovic dobio vizu od ambasade americke?