nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sema911s

#302 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

citroen xm wrote:Pa da budala pokupi i njega pri ubacivanju? A i nije baš humano ubiti nekoga i pored bijesa koji izazove u tebi. Budala se treba kloniti koliko možeš.
sto nije humano ubit nekoga ko tebe ugrozi,., za ovakve ona procedura da te zakopaju pod dva metra zemlje neide vec samo da te lesinari raskomadaju,., kako bi ti reagovao da si ti naisao iz suprotnog pravca,. malo blaza ljepsa situacija da si za volanom forda,,.,
SmokingMan

#305 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by SmokingMan »

citroen xm wrote:Hahaha kakav vakum u glavama ovih idiota.
Ulgavnom,za sve su to roditelji krivi,kaže sinu posije 18-te:"Radi šta hoćeš" i to je to...
citroen xm

#306 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by citroen xm »

sema911s wrote:
sto nije humano ubit nekoga ko tebe ugrozi,., za ovakve ona procedura da te zakopaju pod dva metra zemlje neide vec samo da te lesinari raskomadaju,., kako bi ti reagovao da si ti naisao iz suprotnog pravca,. malo blaza ljepsa situacija da si za volanom forda,,.,
Svaki put kada vidim neku takvu budalu kažem da bi ga ubio da ga stignem i spomenem mu čitavu familiju u negativnom kontekstu tj. jebem mu sve do 10-og koljena, ali opet kada skontam ne bi mu mogao namjerno uraditi nešto kako bi on poginuo u saobraćaju. Ipak život je život. Uvijek držim poprilično odstojanje i ne vidim razlog zbog koga bi smanjio to rastojanje kako se ovakvi mamlazi ne bi mogli ubaciti i izbjeći sigurnu smrt. Možda bi pored njega ja svojim postupkom odveo u smrt i neku ženu sa njim pa i djecu koji svakako nisu krivi, a vjerovatno bi me on potkačio pa bi možda i ja poginuo. Zato se mičem što dalje od budala i koliko toliko sam miran.
z1xter wrote: Ulgavnom,za sve su to roditelji krivi,kaže sinu posije 18-te:"Radi šta hoćeš" i to je to...
Da, roditelji snose ogroman dio krivice. Kućno vaspitanje je osnova svega, ali opet mi nije jasno kako i pored svih slika na netu iz teških saobraćajnih nesreća, pored svih upozorenja i snimaka sa TV-a ovi mamlazi i dalje ne postavljaju najobičnije pitanje sebi mogu li oni tako završiti. Nego jok, složi po gasu, budi lud i umri mlad. :|
iTo

#307 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by iTo »

ma kod nas svi dviljaju po cesti, prosle sedmice sam pratio passata od sarajeva do jablanice nisam moga da vjerujem sta sve levat radi.. preticanje 4-5 auta u tunelu preko duple pune je bio vrhunac mada je imao i dosta blazih ispada...
Optimist

#308 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Optimist »

iTo wrote:ma kod nas svi dviljaju po cesti, prosle sedmice sam pratio passata od sarajeva do jablanice nisam moga da vjerujem sta sve levat radi.. preticanje 4-5 auta u tunelu preko duple pune je bio vrhunac mada je imao i dosta blazih ispada...

Ti ga uspio pratiti i nijedan prekrsaj nisi nacinio?
luckylaka

#309 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by luckylaka »

Brat wrote:
Jebeni dijasporci.
koji zakljucak jebo te ...Sad kada se dijasporci vrate u dijaspori u BiH svi ce da voze normalno,po Sa nece navece divljati motoristi ustvari sve ce biti med i mlijeko.Ta jebena dijaspora nekome je dobro trn u oku.
drndalo

#310 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by drndalo »

U pravu si, nista nije med i mlijeko, i previse imamo svojih "pilota" kod kuce, ono sto nam definitivno ne treba je dodatno divljanje dijasporaca, koji umjesto (cast vecem dijelu porodicnih ljudi) da ono sto su naucili "anamo", tj. zbog izvjesih kazni za ovakva sranja, koriste dolazak ovdje da ta ista sranja istresu ovdje, jer ne smiju "tamo"... Time ne mislim da su ista gori od domacih "pilota", ali imaju jedan izgovor manje, jer tamo gdje su to u 99% slucajeva ne rade...
goran16v

#311 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by goran16v »

luckylaka wrote: koji zakljucak jebo te ...Sad kada se dijasporci vrate u dijaspori u BiH svi ce da voze normalno,po Sa nece navece divljati motoristi ustvari sve ce biti med i mlijeko.Ta jebena dijaspora nekome je dobro trn u oku.

Iako si vise nego u pravu postoji nesto drugo sto iritira, a to je da je dijaspora koja ovdje divlja u zemljama gdje zive po pitanju postovanja propisa manja od makovog zrna, a ovdje ko s lanca pusteni!
luckylaka

#312 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by luckylaka »

goran16v wrote:
luckylaka wrote: koji zakljucak jebo te ...Sad kada se dijasporci vrate u dijaspori u BiH svi ce da voze normalno,po Sa nece navece divljati motoristi ustvari sve ce biti med i mlijeko.Ta jebena dijaspora nekome je dobro trn u oku.

Iako si vise nego u pravu postoji nesto drugo sto iritira, a to je da je dijaspora koja ovdje divlja u zemljama gdje zive po pitanju postovanja propisa manja od makovog zrna, a ovdje ko s lanca pusteni!
Prozivati dijasporu a divljaci se utrkuju svaki dan je meni nenormalno posto smo svjedoci da sa ili bez dijaspore ,,babini sinovi,,prave belaj a ne dijaspra ili domaci.
goran16v

#313 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by goran16v »

luckylaka wrote: Prozivati dijasporu a divljaci se utrkuju svaki dan je meni nenormalno posto smo svjedoci da sa ili bez dijaspore ,,babini sinovi,,prave belaj a ne dijaspra ili domaci.
Ne proziva se dijaspora iskljucivo zbog divljanja nego vise zbog dvolicnog ponasanja, tamo gdje od kazni itekako zvone usi su manji od makova zrna, a ovdje gdje sve rjesavaju sa dvajes eura podivljaju, a zna se zasto je to tako i upravo je to ono sto smeta.
fidoremilienko

#314 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by fidoremilienko »

Ali naslova :roll: "representing & i" Gdje se izgubilo "and"!?
iTo

#315 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by iTo »

Optimist wrote:
iTo wrote:ma kod nas svi dviljaju po cesti, prosle sedmice sam pratio passata od sarajeva do jablanice nisam moga da vjerujem sta sve levat radi.. preticanje 4-5 auta u tunelu preko duple pune je bio vrhunac mada je imao i dosta blazih ispada...

Ti ga uspio pratiti i nijedan prekrsaj nisi nacinio?
pa nije ferrari vozio nego passat-a dizela...
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#316 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Matijevic_Vlado »

Brat wrote:
Jebeni dijasporci.
imas nesto protiv dijaspore :mrgreen: :mrgreen: ? neka voze ljudi kako hoce :mrgreen: ! ove curice nemaju po petnestak godina, njima je to zanimljivo kad dodje rodjo iz Svedske sa autom, koje ide cak 200 na sat i onda stave to na ju tuuube!
sema911s

#317 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

citroen xm wrote:
sema911s wrote:
Svaki put kada vidim neku takvu budalu kažem da bi ga ubio da ga stignem i spomenem mu čitavu familiju u negativnom kontekstu tj. jebem mu sve do 10-og koljena, ali opet kada skontam ne bi mu mogao namjerno uraditi nešto kako bi on poginuo u saobraćaju. Ipak život je život. Uvijek držim poprilično odstojanje i ne vidim razlog zbog koga bi smanjio to rastojanje kako se ovakvi mamlazi ne bi mogli ubaciti i izbjeći sigurnu smrt. Možda bi pored njega ja svojim postupkom odveo u smrt i neku ženu sa njim pa i djecu koji svakako nisu krivi, a vjerovatno bi me on potkačio pa bi možda i ja poginuo. Zato se mičem što dalje od budala i koliko toliko sam miran.

citras mene je auto iz suprotnog smjera izguralo,. sreca njegova pa sam jedva prezivio i od udraca nisam bio u stanju da ga ufatim,.al jesam poslije,. nekoliko mjeseci,., i znas sta je njegovo tada bila odbrana on zurio,. nije me vidio(bjeli kombi, sa crvenim reflektujucim trakama naprijed,., marsovci me vide) i da sam i ja vozio prebrzo i da sam bio pretovaren,., na sudu se jos vadi da je bio pod stresom,.,da sam mu prijetio,., jesam i ostvario prijetenje eno ga u zenici em ga oni uzvaju jebavat em i moja petoba dobro dodje,., i jos povrh svega(meni je 27god) njegov mi otac dodje pa sine semire i ti si bio u njegovim godnima oprosti mu ,., asupak me je vidio da idem u kanal da ste tumbam,.lomim,.udaram,., i otiso dalje ko da nista nije bilo,.,vec zena koju je preticao stane jadnica,., par puta se onesvjetila zbog straha od krvi i svega ,., sreca pa je dosla sebi i zvala hitnu,.,,od tada cim nekoga vidim da pretice priblizim se sto je moguce vise lijevo,., nek crkne ko ga tjera da zuri,., preticem i ja i ja zurim,. al ako ide neko u susret necu sacekaj priliku gdje je moguce,. a ne glavom u grob prvo,., evo dobio sam kaznu jer sam sluzbeno auto iz suprotnog pravca ugrozio,,. na sudu se habam nemogu da dokazem da je on vozio mojom trakom i da nisam mogao vise desno,.,al jokk ja sam opet trebo u kanal e nece moc miskoo,.,
citroen xm

#318 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by citroen xm »

Vidi, kao prvo veoma mi je žao što ti se desilo to. Razumijem tvoj bijes i ogorčenost. Ali eto zamisli da mene neko pretiče, ja se približim nedavši mu da se vrati i on tako pokosi tebe koji ni kriv ni dužan dolaziš iz suprotnog pravca. Ili pak pokuša na sve načine da se skloni pa se zakuca u mene. Dakle budala je i zaslužuje zatvor i doživotnu zabranu upravljanja autom, ali opet ne mogu da ga svjesno ubijam i to ne samo njega već i druge nevine koji mu se ni krivi ni dužni nađu na putu.
goran16v

#320 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by goran16v »

Da se ne lazemo, desavalo mi se da mi majmun leti u nerezonske makazice, pretice gdje niko normalan ne bi, onda iz ciste huje odem ulijevo na crtu cisto da govno u maloumniku zamre od straha. Naravno u normlanim situacijama i makazama usporavan i bjezim udesno
sema911s

#321 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

citras ako vidi da nemoze pretec, i da ga ti blokiras,.,nedas mu ni cenat ceste,.,koji klinac ide,.,srlja,. glumi neku zahebanu facu,., a metal,., mu ko i svima nama naskodi mnogo,.,

ja veceras idem kuci u sarajevo ,., iz mostara krecemo oko 18H,. ispred mene ce ic siva octavia, i crni tuareg,. i ja u bijelom crafteru,. koji em bijel, em ima svjetla na krovu i na to reflektujuca traka naprijed da me vidi ovi sto zure na more,.,
da vidis kako sklanjaju i odustaju od preticanja,., jbe se meni sto on zuri na granicu, kod gojka na meso,., visocije sjedim tesko da ce me uspjet dohvatit,., jbme ako popustim ikome vise i milimetar,., a nek preticu,. i onako slabo ima posla u pokopu,.,

juce se spustamo niz ivan i opel corsa dvije curice,., vide me par krivina sam ispred njih pise dug i sirok(konale mozda cuna) teret,.vozilo,., i stizu me nekih 80kmh+ odozdo idu 2,3 auta ja blicam oni sreca skontase da ide neka budala odozgo,., pobjegose u desno,, ono nezna jel okrece volan il on nju okrece,., prodje ispred mene puse se gume stade,. ja dasa od62 kile,.po materi udario kad ce ova jedna sta vozis picko sporo,., ja natovaren 14tona,.svjetlim ko sunce,., kad se vraca tip sa zenom i djetetom,., izadje iz avta sveza joj samarcinu sjede i nastavi vozit,.,ja u kamion,.i po gasu ostale su plakat cmizdrit,. pored ceste
drndalo

#322 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by drndalo »

sema911s wrote: juce se spustamo niz ivan i opel corsa dvije curice,., vide me par krivina sam ispred njih pise dug i sirok(konale mozda cuna) teret,.vozilo,., i stizu me nekih 80kmh+ odozdo idu 2,3 auta ja blicam oni sreca skontase da ide neka budala odozgo,., pobjegose u desno,, ono nezna jel okrece volan il on nju okrece,., prodje ispred mene puse se gume stade,. ja dasa od62 kile,.po materi udario kad ce ova jedna sta vozis picko sporo,., ja natovaren 14tona,.svjetlim ko sunce,., kad se vraca tip sa zenom i djetetom,., izadje iz avta sveza joj samarcinu sjede i nastavi vozit,.,ja u kamion,.i po gasu ostale su plakat cmizdrit,. pored ceste
Da me *ebes ako ja ista skontah iz ovoga sto si napisao... Osim da mozda pises na slovenackom... :lol:
iTo

#323 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by iTo »

drndalo wrote:
sema911s wrote: juce se spustamo niz ivan i opel corsa dvije curice,., vide me par krivina sam ispred njih pise dug i sirok(konale mozda cuna) teret,.vozilo,., i stizu me nekih 80kmh+ odozdo idu 2,3 auta ja blicam oni sreca skontase da ide neka budala odozgo,., pobjegose u desno,, ono nezna jel okrece volan il on nju okrece,., prodje ispred mene puse se gume stade,. ja dasa od62 kile,.po materi udario kad ce ova jedna sta vozis picko sporo,., ja natovaren 14tona,.svjetlim ko sunce,., kad se vraca tip sa zenom i djetetom,., izadje iz avta sveza joj samarcinu sjede i nastavi vozit,.,ja u kamion,.i po gasu ostale su plakat cmizdrit,. pored ceste
Da me *ebes ako ja ista skontah iz ovoga sto si napisao... Osim da mozda pises na slovenackom... :lol:

ni google translate ne prepoznaje ovaj jezik :/
sema911s

#324 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

pisem na mobitelu,.,i ima neki klinac auto corect ,.kojeg nemogu da ugasimmm ,.mamu mu korektivnu,,.
citroen xm

#325 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by citroen xm »

Šta nije jasno. Trebe ko muve bez glave preticale njega i da ih on nije vidio i blicao ljudima u susret da se sklone, te trebe bi se zakucale u te ljude. Pošto su trebe spržile gume i kočnice stale i dobile po jednu disciplinsku od njega i ovoga iz susreta.

Tako je to kada tatica da auto na daleki put čim ćerkica i sinčić polože. Vjerujem da ni jednom nije sjeo sa njima da vidi kako voze i da im ukaže da griješe.
Post Reply