El malagueño wrote:
Hahauaha pa ti jednostavno ne zelis da razumijes. Samo sam zelio ilustrirat ZASTo nemaju prava srat zbog bosanaca i nase potrosnje - upravo zbog toga sto nam nije ponuda na tacni i gotvo. Haha pa najbolje bi bilo da mi kao turisti idemo s keshom u ruci trazit dje da potrosimo. I to je jarane sustina price. A zato sto nema te ponude, zato se ni nr trosi. A oni nas gledaju kao smece a sami idu i kupe nase flase iz kanti za smece da bi koju chunu zaradili klosari obicni. I zadnji put ponavljam nije rijec samo o makarskoj nego cijelom primorju i rekao sam da ne idem dolje vise. A zato sto nema ponude oni po meni nemaju pravo da nas drkaju na granici. A preporucujem svakom ko je u mogucnosti da ide u cg radije nego u hr i cao. Na kraju krajeva falice njima bosanci polahko samo... Klosari jedni
evo, posto vidim da ne znas sam pronaci mjesto koje ti nudi muziku veselog ritma

, lezaljke,koktel na plazi,picu,plazu vecu od 5 metara,palme,itd...savjetujem ti da odes u Basku Vodu, imas veliku plazu, lezaljke na plazi, koktel imas 5 metara od plaze u par kafica (5.element, Upitnik),imas restorane na plazi gdje mozes jesti, prodavnica ti je 10 metara od plaze(tu imas svjezeg voca,a i barba s camcem punim voca cesto naleti). muzika se cuje iz nabrojanih kafica, al nije uvijek veselog ritma

nekad opale koju baladu Olivera,pa ti dodje da rezes vene. e sad imas i palme,al nisu direktno na plazi nego u marini,al imas dosta borovine na plazi,samo pazi da te shisharka ne strefi u celo i tako...eto probaj,pa javi jel ti jos sta fali, ne znam, mozda da te kruzer ceka u marini