Za početak kada je 'pustiš' samu vani ne bi trebala da slučajno zapne i padne na tuđi spolni organ.alkalna_baterija wrote:Haj' definišite normalnu.
U biti.. Normalna je jednako ne previiiiše emocionalno uništena, te krhotine samo donose probleme.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Za početak kada je 'pustiš' samu vani ne bi trebala da slučajno zapne i padne na tuđi spolni organ.alkalna_baterija wrote:Haj' definišite normalnu.
ama ludo sve brate vjeruj miultima_palabra wrote:Iskreno mislim da i momci i cure postavljaju previše uslova. Ako nije visoko obrazovan, IQ preko 150, nema stan, vikendicu, Mercedes/Audi/BMW, državni posao, ne gotivi muziku, knjige, kafane baš kakve ona voli, ima teških iskustava iza sebe... onda ništa od toga. Isto tako i likovi... već je bilo takvih postova![]()
Zapita li se on/ona koliko ima primjeraka ljudske vrste koji to ispunjavaju i da li je vrlo vjerovatno da su zauzeti, ako već postojeZapitaju li se šta oni sami nude?
Treba malo razmišljati izvan (samo)zadatih granica... lijepo vam može biti i sa osobom koja ne ispunjava baš sve uslove na vašoj check-listiNeka humana/emocionalna inteligencija je najbitnija, uz naravno minimum neke fizičke privlačnosti.
ultima_palabra wrote:Iskreno mislim da i momci i cure postavljaju previše uslova. Ako nije visoko obrazovan, IQ preko 150, nema stan, vikendicu, Mercedes/Audi/BMW, državni posao, ne gotivi muziku, knjige, kafane baš kakve ona voli, ima teških iskustava iza sebe... onda ništa od toga. Isto tako i likovi... već je bilo takvih postova![]()
Zapita li se on/ona koliko ima primjeraka ljudske vrste koji to ispunjavaju i da li je vrlo vjerovatno da su zauzeti, ako već postojeZapitaju li se šta oni sami nude?
Treba malo razmišljati izvan (samo)zadatih granica... lijepo vam može biti i sa osobom koja ne ispunjava baš sve uslove na vašoj check-listiNeka humana/emocionalna inteligencija je najbitnija, uz naravno minimum neke fizičke privlačnosti.
mleetavi wrote:Za početak kada je 'pustiš' samu vani ne bi trebala da slučajno zapne i padne na tuđi spolni organ.alkalna_baterija wrote:Haj' definišite normalnu.![]()
U biti.. Normalna je jednako ne previiiiše emocionalno uništena, te krhotine samo donose probleme.
jok, jok, ne glumi princezu nego salji slikutodd_smith wrote:ValinO salji sliku, ako valja saljem papire za dedovinu sa svojom slikom
BogU mi je ovo i previše na današnjem vaktu.alkalna_baterija wrote:mleetavi wrote:Za početak kada je 'pustiš' samu vani ne bi trebala da slučajno zapne i padne na tuđi spolni organ.alkalna_baterija wrote:Haj' definišite normalnu.![]()
Ja kontala to se nekako podrazumijeva... Eto žeMske, vidite da ipak ne traže puno.
dobro, ne mozes joj zamjerit ako je bas slucajno...jbg, ne bira niko kad ce se spotaknutmleetavi wrote:Za početak kada je 'pustiš' samu vani ne bi trebala da slučajno zapne i padne na tuđi spolni organ.alkalna_baterija wrote:Haj' definišite normalnu.![]()
naravno da smijes, vidis da si i ovdje glas razumaultima_palabra wrote:Šae, smijem valjda i ovdje koju pametnu bacit
joktendzera wrote:Jestel' nasli normalno zensko čeljade?
Viknite me kad nadjete.alkalna_baterija wrote:joktendzera wrote:Jestel' nasli normalno zensko čeljade?
ja svakako više volim nenormalnealkalna_baterija wrote:joktendzera wrote:Jestel' nasli normalno zensko čeljade?
znammleetavi wrote:ja svakako više volim nenormalnealkalna_baterija wrote:joktendzera wrote:Jestel' nasli normalno zensko čeljade?
Bjezi ba, da ti posaljem sliku pa da se ti zaljubis u mene i namjerno onda sabotiras moju buducnost sa tom tamo, ko te ne znaplain vanilla wrote:jok, jok, ne glumi princezu nego salji slikutodd_smith wrote:ValinO salji sliku, ako valja saljem papire za dedovinu sa svojom slikom![]()
ma ova ti se vec ba svidja
todd_smith wrote:Bjezi ba, da ti posaljem sliku pa da se ti zaljubis u mene i namjerno onda sabotiras moju buducnost sa tom tamo, ko te ne znaplain vanilla wrote:
jok, jok, ne glumi princezu nego salji sliku![]()
ma ova ti se vec ba svidja![]()
Ho'š da ti posudim muda?todd_smith wrote:Ne smijem nista komentarisati na to, imam forumasica u raji
Ne zajebavaj se, ima tu i opasnih moderatoramleetavi wrote:Ho'š da ti posudim muda?todd_smith wrote:Ne smijem nista komentarisati na to, imam forumasica u raji![]()
Koja si ti sad?Zovem se Zelena wrote:Malcu Todi obavezno neku da liči na Megan Fox![]()
pichicu!todd_smith wrote:Ne zajebavaj se, ima tu i opasnih moderatoramleetavi wrote:Ho'š da ti posudim muda?todd_smith wrote:Ne smijem nista komentarisati na to, imam forumasica u raji![]()
![]()
a to znas kako? znate se?ladyblue18 wrote:Ja samo da kazem da je todd lijep ko slika![]()
Pa znamo se ovdje svi, zar nije očiglednobetametazon wrote:a to znas kako? znate se?ladyblue18 wrote:Ja samo da kazem da je todd lijep ko slika![]()