Gospodari bošnjačkih prstenova

hizo ramidovic

#301 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by hizo ramidovic »

gorgonzola wrote: Da je aljo prihvatio na vrijeme plan, ne bi bilo ni mrtvih ni raseljenih. Ali jok on kontao svjet cemu pomoci.pa se zaebao ali na racun naroda a ne sebe. On je svoje cuvao.
koji plan?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#302 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by PipiDugaDevetka »

amko761 wrote:A šta ćemo ako nismo svi Bošnjaci a?

Ja sam Jugosloven :D

A imaš i Bosance, Bosance i Hercegovce, muslimane i Muslimane... :wink:
I ja sam se bio opržio u jugoslovenstvo, pa sada pušem i u Bosanstvo. Nema više Jugoslavije, srušili je velikosrbi. Da si barem stavio sa velikim slovom ''M'' ovu riječ, a ovako vrijeđaš čitav jedan zaseban narod dobrano različit od Srba i od Hrvata.
Katamaran_Sa

#303 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Katamaran_Sa »

Banksy wrote:
udrch wrote:
ovo je udarac na odbranu zemlje..
Naprotiv. Ovo je odličan povod da se najzad povede ozbiljna priča o tome ko je i kako skupljao donacije u naše ime, koliki je iznos bio u pitanju, i najvažnije, gdje su te donacije završile.

Priča ima dva nivoa - jedan, ovaj iznad, a drugi, jednako tragičan: govor, ponašanje, rezoni i razmišljanja, ideološke pozicije i svjetonazori prve bosanskohercegovačke dame H. Izetbegović - od Srb do djece i Kurana, itd. Ovo drugo je završeno, bilo pa prošlo, na koncu, to smo i birali 1990. ali ovo prvo je kriminalno djelo i jednom će se morati raščistiti.
Ovo je tek politicki trzaj SBB-a i na tome ce se zavrsiti, da nije sukoba ne bi se o ovome govorilo uopste
Sem toga nista novo nisam saznao, donacije su se sakupljale, dobijale, molilo se za njih...
tok novca u ratu pratiti je skoro pa i nemoguce, citam tu neke nebuloze oko racuna i slicne gluposti a zaboravljate da sve sto je kupljeno tokom rata je bilo na crnom trzistu jer smo bili pod embargom i da tamo nema racuna ni ponuda.
Nacin na koji se H.Izetbegovic ponasa i govori nije cudan, ne mozete bolje ocekivati od takve zene bez obzira koje prezime nosila
Banksy

#304 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Banksy »

Katamaran_Sa wrote:
Banksy wrote:
udrch wrote:
ovo je udarac na odbranu zemlje..
Naprotiv. Ovo je odličan povod da se najzad povede ozbiljna priča o tome ko je i kako skupljao donacije u naše ime, koliki je iznos bio u pitanju, i najvažnije, gdje su te donacije završile.

Priča ima dva nivoa - jedan, ovaj iznad, a drugi, jednako tragičan: govor, ponašanje, rezoni i razmišljanja, ideološke pozicije i svjetonazori prve bosanskohercegovačke dame H. Izetbegović - od Srb do djece i Kurana, itd. Ovo drugo je završeno, bilo pa prošlo, na koncu, to smo i birali 1990. ali ovo prvo je kriminalno djelo i jednom će se morati raščistiti.
Ovo je tek politicki trzaj SBB-a i na tome ce se zavrsiti, da nije sukoba ne bi se o ovome govorilo uopste
Sem toga nista novo nisam saznao, donacije su se sakupljale, dobijale, molilo se za njih...
tok novca u ratu pratiti je skoro pa i nemoguce, citam tu neke nebuloze oko racuna i slicne gluposti a zaboravljate da sve sto je kupljeno tokom rata je bilo na crnom trzistu jer smo bili pod embargom i da tamo nema racuna ni ponuda.
Nacin na koji se H.Izetbegovic ponasa i govori nije cudan, ne mozete bolje ocekivati od takve zene bez obzira koje prezime nosila
Vjerovatno. Ipak, doći će vrijeme i za to, sigurno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#305 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

Ipak, biser teme je da borac na Igmanu nije vidio kutije cigara.. Kako ljudi mogu da izmišljaju.. nevjerovatno.
Krushna mrva

#306 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Krushna mrva »

Hajlac wrote:
Krushna mrva wrote:Da se ne lazemo i za cerku pitanje je da li bi neko znao za nju da nije njegova. Cura je (valjda) ok, ali niko za nju ne bi znao
Kako ce biti ok kad puna sebe organizuje heppeninge u otetoj-prokletoj vili/rezidenciji :evil:
Da ti kazem pravo ne pratim njene aktivnosti (ko je ona uospte?) a sto se tice to konkretnog aferima smatrao sam ga Ganicevim, ne njenim. Moguce dda nisam u pravu.
Sin je puno zanimljivilji, taj bosnjacki bizMismen i njegova rola danas je PUNO zanimljivija. Inace, sto se tice drzanja "low profile" Ganic je broj jedan , niko mu nema ravan. Sto bi rahmetli nena rekla "pravi Mulo"
nosara

#307 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by nosara »

udrch wrote:
VjecitiStudent wrote:
udrch wrote:de ba Vječiti..moje i tvoje roditelje koji su živjeli u njegovo vrijeme ne zanima ko sad to koristi, njih je zanimalo kako živi najveći jugoslovenski sin, a kako obični smrtnici..
Najveći sin je bio jedan, jedini i debelo, svojom krvlju bukvalno, je to zaslužio.
A čime su nas zadužile ove horde sakupljača sadake koji su na rijekama naše krvi carstva za svoje dinastije napravili?
taj frajer je toliko luksuzno živio, da nas je jedan dan njegovog života koštao bar 100.000 KM dnevno..
održavanje desetina vila, aviona, broda, ostrva, rezidencija..
volio je žene, novac, luksuz, a najviše od svega vlast..
siguran sam da nas je jedan mjesec njegovog života više koštao nego čitavo Alijino vrijeme..
Mozda je dan Titovog zivota i kostao 100k maraka dnevno, ali je vrijedio milion puta vise... ;-)

A donacije gdje su, sta kazu stranacki safovi, jel' se povijaju il' ih boli kurac ko i dosad...? :bih:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#308 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

re346 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ipak, biser teme je da borac na Igmanu nije vidio kutije cigara.. Kako ljudi mogu da izmišljaju.. nevjerovatno.
haj ne seri što bi dodik reko, juka prazina i njegova sda mafija su na igmanu prodavali litar vode po 100 maraka, cigare su bile tokat i izmir slali braća turci svoje otrove, a bilo je u juke svinjskih pašteta iz srbije komad 20 maraka i nemoj više tu svoju kurvanjsku demagogiju prosipat, prošlo je kroz tebe kuraca i kuraca, šuplja si ko sito :lol: :lol: :lol:
Naobavljam ti se glagolske radnje sa prvim ženskim pretkom koja svršava koitusima. Četnik, ti ćeš Katicu našu da vrijeđaš.
XXS

#309 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by XXS »

Nova taktika iz Izetbegovicevog, lopovskog kriznog staba.
Maksuz se registrovao da napravi incident nebil' se tema zakljucala.
EminaSA

#310 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by EminaSA »

re346 wrote: šta je bilo sakata sandžačka džukelo jesi se to navuko na katin čmarni kolutić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: otac te jebo onaj lojavi mongoloidu :lol: :lol: :lol: :lol:
:-) :-) :-) :-) :-)
udrch

#311 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

jel se ovo ovaj cuko opet odvezo..mamlaze zar te nije sramota da se pojavljuješ nakon što si tvrdio da si zatvorio temu "Sirija"..
gorgonzola

#312 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by gorgonzola »

KatarinaKosaca wrote:Ipak, biser teme je da borac na Igmanu nije vidio kutije cigara.. Kako ljudi mogu da izmišljaju.. nevjerovatno.
vec sam ponudio opkladu, nudim je i tebi. 1000 eura ili prihvati ili zacepi.

ja ti kazem da nisam kutije cigara vidio.

nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
udrch

#313 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

gorgonzola wrote:
vec sam ponudio opkladu, nudim je i tebi. 1000 eura ili prihvati ili zacepi.

ja ti kazem da nisam kutije cigara vidio.

nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
evo ja prihvatam opkladu..
KatarinaKosaca

#314 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

udrch wrote:evo ja prihvatam opkladu..
Teško će ti ikada donijeti :D. Provizija WU skupa, a avionska karta još više. :D Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Vojska dobivala redovno, čak i kad je netko povrijeđen nosili mu kući.

Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare :-)
XXS

#315 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by XXS »

gorgonzola wrote: nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
“Kad je manje, ja trošim, kad je više, šaljem u Sarajevo“

Kao i u ostatku SDA, sve po zakonu i uz ovlastenje legalnih institucija drzave.
Naravno, sve je evidentirano.....da se sacuva obraz.
udrch

#316 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

ono pita gdje je 3 miliona eura :lol:
udrch

#317 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

jesi im to zavidan zbog klikova za koje si i ti zaslužan..vjerovatno više niko ne klika na onaj tvoj jad od foruma, pa ti se braća Šimić priviđaju i na snu i na javi..
ova tema o Siriji me je uvjerila da si pravi Anonymus..i oni stalno najavljuju akcije tipa "Bacićemo tursku vladu na koljena", baš kao i ti što najvaljuješ "ugasićeš forum klixa"..
držim vam palac svima :odustajem: ..doduše ne vidi se na ovom smajliju, ali budi uvejren da je tako..
KatarinaKosaca

#318 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

re346 wrote:ajde funjaro šuti već sam ti rekao šuplja si ko sito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa što ne kažeš jasno da si @Gorgonzola :D
udrch

#319 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

a čudi me da si ispao danas ovakav papak :lol: , što bi Sarajlije rekle..napadaš ove dvije dame na forumu..
čudi me da si njih izabrao, obično sam ti ja omiljena meta :D ..
PipiDugaDevetka

#320 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

re346 wrote:šta je bilo sakata sandžačka džukelo jesi se to navuko na katin čmarni kolutić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: otac te jebo onaj lojavi mongoloidu :lol: :lol: :lol: :lol:
Ho'š i tebe da karam. E, saću da te dva sata karam u cugu.
Hemera

#321 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Hemera »

hoće biti včrs u 9 isto drugi dio?ili koji već?
neš su najavljivali pa...
udrch

#322 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by udrch »

nisam razumio šta ti hakiraš?
ja koliko vidim ti nabijaš klikove klixu..oni te banuju, sve ovo što si pisao ti ode u vjetar..ti se opet registruješ i opet istu priču pričaš..
gorgonzola

#323 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by gorgonzola »

KatarinaKosaca wrote:
udrch wrote:evo ja prihvatam opkladu..
Teško će ti ikada donijeti :D. Provizija WU skupa, a avionska karta još više. :D Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Vojska dobivala redovno, čak i kad je netko povrijeđen nosili mu kući.

Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare :-)

Vazi. Ja je nisam vidio. Kad dodjem dole javim ti se na pp i pripremi 1000.ali o tom cemo kad dodjem dole.

Nego gdje je lova od donacija? Gdje lova iz turske i gdje 3000000 eura iz holandije?malo ste skrenuli sa teme i lopovluka u najdrazeg vam sina bosne i prvog precjednika.
Last edited by gorgonzola on 06/06/2013 21:59, edited 1 time in total.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#324 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Bobi »

Haj prvi ko bude raspravljao s ovim degenikom i citirao mu postove leti zajedno s njim. OK ? prijavite post i nastavite sa "forumanjem" :D !!
KatarinaKosaca

#325 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

Dže si prvoborac sa ospicama :D :D :D
Vazi. Ja je nisam vidio. Kad dodjem dole javim ti se na pp i pripremi 1000.ali o tom cemo kad dodjem dole.
Ako ti nisi vidio cigare, valjda nisu ni tvoji suborci. Pa neka kažu. I @udrich je u opkladi.
Last edited by KatarinaKosaca on 06/06/2013 22:01, edited 1 time in total.
Post Reply