193.Great Cornholio wrote:Koliko si ti visok?madner wrote:Kvare nam genetski prosjek foruma.
Visoki muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#301 Re: Visoki muskarci
- Brkooo
-
Great Cornholio
#303 Re: Visoki muskarci
Pa to što je do slave i para došla preko raznoraznih "kreveta", a to i nije baš moralnoandalib wrote:sta je cini nemoralnom?Great Cornholio wrote:Nije ona glupa, ona je nemoralna.andalib wrote:
sta nju cini "priglupom"?
-
Great Cornholio
#304 Re: Visoki muskarci
Mašalamadner wrote:193.Great Cornholio wrote:Koliko si ti visok?madner wrote:Kvare nam genetski prosjek foruma.
- madner
#305 Re: Visoki muskarci
I naravno pametniji i elokventniji. 
-
Great Cornholio
#306 Re: Visoki muskarci
Izgleda da i ti nisi "s parama", nit' si "plave krvi", k'o i ja što nisam ,pa se uzdaš u ono što imašmadner wrote:I naravno pametniji i elokventniji.
- madner
#307 Re: Visoki muskarci
Zapravo jesam, jer kao visok muskarac dominiram u svakoj sferi.
Samo se hvalim, nista ne kupujem. Ne odgovaram na ppove.
-
andalib
#308 Re: Visoki muskarci
ti joj drz'o svijecu? jel to sigurno ili trac novine? ja sam muslimanka i trebaju mi 4 svjedoka.Great Cornholio wrote:Pa to što je do slave i para došla preko raznoraznih "kreveta", a to i nije baš moralnoandalib wrote:sta je cini nemoralnom?Great Cornholio wrote:Nije ona glupa, ona je nemoralna.
iritira me isto sto je se proziva zbog obnazenosti. od strane onih koji bi se danas-sutra ismijavali "buli". na forumu gdje je analni seks navodno normala.
sta su ti zlatni standardi? kako to zena da se ponasa da bi bila prihvacena?
ne zafrkavam se, ja jesam muslimanka, bila sam i pokrivena. i ja je ne osudjujem. nije munafik. meni tamam.
-
Great Cornholio
#309 Re: Visoki muskarci
Ne laži, nego, forumski ugled može stvoriti iluziju da su pamet i elokvencija bitni u RL, jer mene u RL niko ne shvata ozbiljnomadner wrote:Zapravo jesam, jer kao visok muskarac dominiram u svakoj sferi.
Il' sam ružan, il' se ne znam obuć', il' ne znam hodat' kako treba, il' puno pričam... il je nešto peto u pitanju
- madner
#310 Re: Visoki muskarci
Pa prateci malo tvoj forumski opus, ne bih te bas svrstao u grupu ljudi koje smatram uspjesnim u Rl. Stav, razmisljanje itd...Great Cornholio wrote:Ne laži, nego, forumski ugled može stvoriti iluziju da su pamet i elokvencija bitni u RL, jer mene u RL niko ne shvata ozbiljnomadner wrote:Zapravo jesam, jer kao visok muskarac dominiram u svakoj sferi.
Samo se hvalim, nista ne kupujem. Ne odgovaram na ppove.![]()
Il' sam ružan, il' se ne znam obuć', il' ne znam hodat' kako treba, il' puno pričam... il je nešto peto u pitanju![]()
Mislim da ti fali pobjednicki mentalitet i pozitivna doza agresivnosti. Vjerovatno se nisi bavio dovoljno sportom.
-
Great Cornholio
#311 Re: Visoki muskarci
Ma Pamela je svetica, đe bi ona šta nemoralno uradila, sve je ona postigla mukotrpnim intelektualnim radom, samoodricanjem i što bi reko onaj naš Branković, sve po zakonu

-
Great Cornholio
#312 Re: Visoki muskarci
Jest' tako je, u pravu si, ja bih pošteno i da " ne gazim preko mrtvih", al' tako teško da ću bilo šta značajnije ostvariti, obogatiti se, postati glumac, pjevač il' političar.madner wrote:
Pa prateci malo tvoj forumski opus, ne bih te bas svrstao u grupu ljudi koje smatram uspjesnim u Rl. Stav, razmisljanje itd...
Mislim da ti fali pobjednicki mentalitet i pozitivna doza agresivnosti. Vjerovatno se nisi bavio dovoljno sportom.
Al' zato makar mirno spavam, i to je neki uspijeh
-
andalib
#313 Re: Visoki muskarci
i da nije, nije jedina.Great Cornholio wrote:Ma Pamela je svetica, đe bi ona šta nemoralno uradila, sve je ona postigla mukotrpnim intelektualnim radom, samoodricanjem i što bi reko onaj naš Branković, sve po zakonu![]()
- Ramzess Veliki
#314 Re: Visoki muskarci
A ko kaže da meni nedostaje visine?andalib wrote:btw, momci ramzess veliki i great corholio, imate zanimljive nickove uzimajuci u obzir nedostatak visine.
- madner
#315 Re: Visoki muskarci
Zene vole cvrstu ruku, tako se nikad neces hrvat za jorgan.Great Cornholio wrote:Jest' tako je, u pravu si, ja bih pošteno i da " ne gazim preko mrtvih", al' tako teško da ću bilo šta značajnije ostvariti, obogatiti se, postati glumac, pjevač il' političar.madner wrote:
Pa prateci malo tvoj forumski opus, ne bih te bas svrstao u grupu ljudi koje smatram uspjesnim u Rl. Stav, razmisljanje itd...
Al' zato makar mirno spavam, i to je neki uspijeh
- Ramzess Veliki
#316 Re: Visoki muskarci
Joj skroz si u krivu, Pamela je bila djevojčurak u emisiji "Uradi sam", simpatična klinka koju su svi zavoljeli i prije neg' je stavila silikone. Emisija je propala kad je ona napustila.Great Cornholio wrote: Pa to što je do slave i para došla preko raznoraznih "kreveta", a to i nije baš moralno
Misliš da Salmi ili Angelini sa takvim izgledom treba mnogo kreveta da postanu zvijezde?
-
andalib
#317 Re: Visoki muskarci
ja.Ramzess Veliki wrote:A ko kaže da meni nedostaje visine?andalib wrote:btw, momci ramzess veliki i great corholio, imate zanimljive nickove uzimajuci u obzir nedostatak visine.
- MedenoSrce
#318 Re: Visoki muskarci
da je samo nedostatak visine, to bi se dalo oprostiti
- Ramzess Veliki
#319 Re: Visoki muskarci
Nick mi je od prepirki nekada na forumu hr, dok sam se sa hrvatskim arheolozima svađao oko postojanja piramida u Visokom.andalib wrote:ja.Ramzess Veliki wrote:A ko kaže da meni nedostaje visine?andalib wrote:btw, momci ramzess veliki i great corholio, imate zanimljive nickove uzimajuci u obzir nedostatak visine.
- Ramzess Veliki
#320 Re: Visoki muskarci
Eto sad ... šta mi to još fali?MedenoSrce wrote:da je samo nedostatak visine, to bi se dalo oprostiti
- avantgarde
#321 Re: Visoki muskarci
ne bih se bas slozio,manje ili vise vazi-ko je dobar bio dole dobar je svugdje-i obrnuto...Ramzess Veliki wrote:Ma to ti je u svijetu, tamo svi umaču, razvijene zemlje pa imaju za umakanja na bacanje. Umaču ženama, muškarcima, cukama macama ... a hajde kod nas tako lako umoči ...Bodkin wrote: protutnjaj svijetom pa ces vidjeti da ima dijelova gdje visoki ne moraju prstom pomaci da umocesto se mene licno tice, nekako mi je visina i to sto sam bio sportista uvijek davala masu samopouzdanja i nisam imao problema da "umocim" kako ti kazes
kad malo jos bolje razmislim-naprotiv,kod nas je mozda ipak,cak i lakse...znas kako dishu cure i te fore...zavisi sta hoces..
-
Great Cornholio
#322 Re: Visoki muskarci
Da, neke žene žele dominatnog muškarca, neke bi da one budu te koje bi dominirale, a ima i normalnih.madner wrote:
Zene vole cvrstu ruku, tako se nikad neces hrvat za jorgan.
- Ramzess Veliki
#323 Re: Visoki muskarci
Great Cornholio wrote:Da, neke žene žele dominatnog muškarca, neke bi da one budu te koje bi dominirale, a ima i normalnih.madner wrote:
Zene vole cvrstu ruku, tako se nikad neces hrvat za jorgan.
-
Great Cornholio
#324 Re: Visoki muskarci
Niko nije u potpunosti normalan, nemoguće je to biti u nenormalnom svijetu, ali sigurno ima osoba ( i ženkih i muških) , koji su u tom segmentu ličnosti normalne, koje ne žele ni da dominiraju, niti da neko drugi njima dominira.Ramzess Veliki wrote:Nemoj zezat' da ima normalnih ...
- Ramzess Veliki
#325 Re: Visoki muskarci
Neeeeema žene koja ne želi da dominira. Svaka to želi. Da si marioneta u njenim rukama. Samo je način drugačiji.Great Cornholio wrote:Niko nije u potpunosti normalan, nemoguće je to biti u nenormalnom svijetu, ali sigurno ima osoba ( i ženkih i muških) , koji su u tom segmentu ličnosti normalne, koje ne žele ni da dominiraju, niti da neko drugi njima dominira.Ramzess Veliki wrote:Nemoj zezat' da ima normalnih ...
Zbog toga je vrlo bitno da u kontaktima sa ženama razmišljaš glavom da ne postaneš predmetom njene manipulacije. Donjom ... ako počneš misliti gornjom najeb'o si ...