MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Germani

#301 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Germani »

respo wrote:
Ujedam wrote:Nećeš ti meni šta ću ja govoriti, ja ću govoriti šta hoću i kad hoću :D
Počni vjerovati da ima muško-ženskih prijatelja, ja sam najbolji primjer godinama..

leet- mnogo sam loša :D
pa tebi onda svaki muskarac moze biti prijatelj kad si toliki gabor kao sto govoris
al svejedno bi te povalio bas sasa matic

et ti znas da je ujedam gabor... vidio si je pa znas....
Snjofac

#302 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Snjofac »

Ujedam wrote:Evo još jednog delegata. :lol:

Slušaj, to se vama dešava, meni nikad ne bi moglo. Zato što sam ja tvrd kamen. :D
Mozda si kume onda gey jer neznam kako da te te zenske ljepote, mirisi smekovi, gestovi i sl ne pokrenu da kao vulkan kljucaju hormoni :)

Jeb ga meni se digne i stas, kud cu s njim :evil:
Snjofac

#303 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Snjofac »

ladyblue18 wrote:Vas dvoje mozete slobodno preci na pp i nastaviti daljnje razmjenjivanje uvreda i prepucavanja, na ovoj temi necu vise da to vidim
Nek si im rekla :shock:

Ti si sugorno moderatorka ovdje :)

Ja sam mali snjofko u potrazi za prijateljicama koje kasnije postanu hmm tematika ha ha ha :evil:

:bih:
respo

#304 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by respo »

Germani wrote:

et ti znas da je ujedam gabor... vidio si je pa znas....
otkud znas da nisam?
kapučino

#305 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by kapučino »

nemoguca misija
ptičica

#306 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by ptičica »

kapučino wrote:nemoguca misija
:thumbup:
Uvijek jedno zeli vise od prijateljstva. Samo sto neki na kraju priznaju, a neki ne.
Pro

#307 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Pro »

Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.

Ima se youtube i na desetine sati ex-yu muzike :)
Ramzess Veliki

#308 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

Pro wrote:Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.

Patetika ... :novine: ... teška patetika. Ne možeš glumiti prijatelja a očekivati vezu ili seks. To ide obrnutim redoslijedom, prvo seks pa se prijateljujete ... :novine:
Sir Smoke a Lot

#309 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Sir Smoke a Lot »

Pa naravno da su moguca i trebamo paziti i odrzavati te prijateljske veze, po danu, po noci, ujutro, predvece kad god se stigne jacati prijateljske veze i podizati ih na veci nivo gibajuci se uz raznorazne ritmove, nekad uz pjesmu nekad u tisini radicemo uvijek na nasoj sexualnoj vjestini.
Faragonda

#310 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Faragonda »

Ovako vec neko vrijeme se dop. sa jednim likom stariji je od mn par godina..Javljamo se stalno jednom drugom , izalzimo na ista mjesta .... Znaci pricamo o svemu i svacemu nema nikakvih granica.. Vec smo 2x zavrsili zajedno nismo imali sex ali bilo je blizu..I dalje se stalno cujemo ali kao i uvijek prijateljski nikad ne spominjemo to sto se desi izmedju nas , jednostavno samo se dog. gdje i kad i nadjemo se...Ni ja sama ne znam sta smo nas dvoje, nisam zaljubljena u njega , nismo ni samo prijatelji,ali jedostavno postoji nesto drugo sto nas spaja.... Sta vi mislite o svemu ovome, da li je to Ok ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#311 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Velkoski »

Podaj mu :thumbup:
Sir Smoke a Lot

#312 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Sir Smoke a Lot »

leet wrote:Podaj mu :thumbup:
:thumbup:
Pro

#313 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Pro »

Ramzess Veliki wrote:
Pro wrote:Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.

Patetika ... :novine: ... teška patetika. Ne možeš glumiti prijatelja a očekivati vezu ili seks. To ide obrnutim redoslijedom, prvo seks pa se prijateljujete ... :novine:
Izvini druže, smiješno mi je gledati na djevojke kao na seksualne objekte.
Faragonda

#314 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Faragonda »

leet wrote:Podaj mu :thumbup:

Hahhaha... Kad bi to bilo tako jednostavno bilo bi (Y) , bojim se da se cemo se nakon toga udaljiti i vise nece bitii onih nasih prijateljskih razgovora do sitnih sati :P
Pro

#315 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Pro »

Da si lahka djevojka?

Nisi zaljubljena, ne voliš ga a pričaš, pišeš o seksu koji bi trebao biti ljubavni akt. Po meni to nije okej i sačekaj dok ga bolje upoznaš. Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? Tek si ga upoznala, tako da smiri malo hormone. Nemoj poslije pisati o tome kako te odbacio kao da ne postojiš.
Faragonda

#316 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Faragonda »

Pro wrote:Da si lahka djevojka?

Nisi zaljubljena, ne voliš ga a pričaš, pišeš o seksu koji bi trebao biti ljubavni akt. Po meni to nije okej i sačekaj dok ga bolje upoznaš. Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? Tek si ga upoznala, tako da smiri malo hormone. Nemoj poslije pisati o tome kako te odbacio kao da ne postojiš.

Bas to...Problem je sto ja jos nisam imala sex, imam 19 god i nisam nasla onog pravog, ali sad mi se cini da bi on to mogao biti... " Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? " naravno, zbog toga i nisam sigurna ...
Muhamed Đakmić

#317 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Muhamed Đakmić »

Jest', to je taj pravi garantovano :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#318 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Velkoski »

On je pravi 100%, vjeruj meni kad ti kažem. :thumbup:
Muhamed Đakmić

#319 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Muhamed Đakmić »

Ako može na pp njegovo ime da mu lično čestitamo, ili ako ne može, samo reci da mu čestitaju leet i đakmić :)
Muhamed Đakmić

#320 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Muhamed Đakmić »

Ali to nakon seksa normalno :D
Pro

#321 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Pro »

Faragonda wrote:
Pro wrote:Da si lahka djevojka?

Bas to...Problem je sto ja jos nisam imala sex, imam 19 god i nisam nasla onog pravog, ali sad mi se cini da bi on to mogao biti... " Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? " naravno, zbog toga i nisam sigurna ...
Izvini ali jesi li ozbiljna sa tim pisanjem?
fantom slobode

#322 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by fantom slobode »

Faragonda wrote:

unovci svoju nevinost...kapitalizam je...stavi oglas...
Djubre_

#323 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Djubre_ »

Sta bih ja dao za jednu devetnaestogodisnjakinju koja jos nije imala sex :smile:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Muhamed Đakmić

#324 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Muhamed Đakmić »

andr0id wrote:Sta bih ja dao za jednu devetnaestogodisnjakinju koja jos nije imala sex :smile:

Pošalji joj pp :)
Djubre_

#325 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Djubre_ »

Neka se ona meni javi :grin:

Post Reply