Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ujedam wrote:Nećeš ti meni šta ću ja govoriti, ja ću govoriti šta hoću i kad hoću
Počni vjerovati da ima muško-ženskih prijatelja, ja sam najbolji primjer godinama..
leet- mnogo sam loša
pa tebi onda svaki muskarac moze biti prijatelj kad si toliki gabor kao sto govoris
al svejedno bi te povalio bas sasa matic
et ti znas da je ujedam gabor... vidio si je pa znas....
Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.
Pro wrote:Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.
Ima se youtube i na desetine sati ex-yu muzike
Patetika ... ... teška patetika. Ne možeš glumiti prijatelja a očekivati vezu ili seks. To ide obrnutim redoslijedom, prvo seks pa se prijateljujete ...
Pa naravno da su moguca i trebamo paziti i odrzavati te prijateljske veze, po danu, po noci, ujutro, predvece kad god se stigne jacati prijateljske veze i podizati ih na veci nivo gibajuci se uz raznorazne ritmove, nekad uz pjesmu nekad u tisini radicemo uvijek na nasoj sexualnoj vjestini.
Ovako vec neko vrijeme se dop. sa jednim likom stariji je od mn par godina..Javljamo se stalno jednom drugom , izalzimo na ista mjesta .... Znaci pricamo o svemu i svacemu nema nikakvih granica.. Vec smo 2x zavrsili zajedno nismo imali sex ali bilo je blizu..I dalje se stalno cujemo ali kao i uvijek prijateljski nikad ne spominjemo to sto se desi izmedju nas , jednostavno samo se dog. gdje i kad i nadjemo se...Ni ja sama ne znam sta smo nas dvoje, nisam zaljubljena u njega , nismo ni samo prijatelji,ali jedostavno postoji nesto drugo sto nas spaja.... Sta vi mislite o svemu ovome, da li je to Ok ?
Pro wrote:Nema šanse da postoji nešto kao što je prijateljstvo između muškarca i djevojke. Uvijek će jedno od njih dvoje željeti nešto više, a najbolnije od svega je kada je to nešto nemoguće. Čitao sam na stotine ispaštanja muškaraca koji su imali osjećaje prema prijateljicama i koji su pali u depresiju nakon odbijanja od tih istih prijateljica. Šta se može, Bože moj, suze nisu vrijedne, valjda.
Ima se youtube i na desetine sati ex-yu muzike
Patetika ... ... teška patetika. Ne možeš glumiti prijatelja a očekivati vezu ili seks. To ide obrnutim redoslijedom, prvo seks pa se prijateljujete ...
Izvini druže, smiješno mi je gledati na djevojke kao na seksualne objekte.
Hahhaha... Kad bi to bilo tako jednostavno bilo bi (Y) , bojim se da se cemo se nakon toga udaljiti i vise nece bitii onih nasih prijateljskih razgovora do sitnih sati
Nisi zaljubljena, ne voliš ga a pričaš, pišeš o seksu koji bi trebao biti ljubavni akt. Po meni to nije okej i sačekaj dok ga bolje upoznaš. Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? Tek si ga upoznala, tako da smiri malo hormone. Nemoj poslije pisati o tome kako te odbacio kao da ne postojiš.
Nisi zaljubljena, ne voliš ga a pričaš, pišeš o seksu koji bi trebao biti ljubavni akt. Po meni to nije okej i sačekaj dok ga bolje upoznaš. Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? Tek si ga upoznala, tako da smiri malo hormone. Nemoj poslije pisati o tome kako te odbacio kao da ne postojiš.
Bas to...Problem je sto ja jos nisam imala sex, imam 19 god i nisam nasla onog pravog, ali sad mi se cini da bi on to mogao biti... " Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? " naravno, zbog toga i nisam sigurna ...
Bas to...Problem je sto ja jos nisam imala sex, imam 19 god i nisam nasla onog pravog, ali sad mi se cini da bi on to mogao biti... " Jesi li pomišljala ikako da sa tobom komunicira samo radi te jedne stvari? " naravno, zbog toga i nisam sigurna ...
unovci svoju nevinost...kapitalizam je...stavi oglas...