Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:Pa sta treba? gledati vrsajevica i svraku... vise volim gledati njegove kile (a nema ih nikako, i to govori koliko covjeka pratite) nego ove krampe
Gledaj i uzivaj vjerovatno protiv Omana.
Saidu malom bi u Omanu bilo prevruce mislio je Pape na njega
sreca pa je medunjanin imao mjesto u prvom timu pa se nije morao sekirati za poziv.
pape zna
Medunjanin mu trn u oku da nam je jos Medunjanina...
Hajd' kontam sto komsinice ne zele Saida u reprezentaciji, ali ne kontam sto ovi nasi i dalje navaljuju toliko da on bude pozvan. Nema vise nikakve veze s nama. Zasluzio je poziv za prijateljsku utakmicu i dobit ce ga uskoro, on treba nastaviti s dobrim partijama i kad dodje u reprezentaciju sljedece godine odmah ce se boriti za mjesto u prvih 11, a ne k'o ovi sto se stalno pozivaju, a ne igraju nikako. Treba se sad okrenuti ovim igracima koji bi trebali biti pozvani, a jos uvijek se ne zna dokle su s papirima. Said nam nece nigdje pobjeci, ovi bi mogli.
omega369 wrote:Pa sta treba? gledati vrsajevica i svraku... vise volim gledati njegove kile (a nema ih nikako, i to govori koliko covjeka pratite) nego ove krampe
Frankyee wrote:Mene najvise muci kod zahirovica sto jednostavno u trenutku kad ima mogucnost da loptu uputi naprijed , on kao masina samo vraca Spahi odnosno nazad .
Jesi li ikad razmisljao da mu je to Susic tako nacrtao? Jednostavno, momak, nemas ti sta pametovat, cim je primis daj je
Spahicu i tako svaki put.
Sigurno mu Pape nije rekao da igra tako, jer u par navrata se Pape "zalio" kako smo previse vracali loptu unazad, a tu je,mislim, prvenstveno mislio na Zahirovica. Nista nemam protiv momka, cak mi je i drag (kulturan,fin,fino prica,daje sve od sebe), ali on samo igra jer nemamo boljega.
zdici1 wrote:Zar vi stvarno niste u toku da se Said oprostio od reprezentacije svojevremeno dok je još bio u Werderu i rekao da više nikad neće igrati za istu???
zdici1 wrote:Zar vi stvarno niste u toku da se Said oprostio od reprezentacije svojevremeno dok je još bio u Werderu i rekao da više nikad neće igrati za istu???
Ma jok, rekao je tad da neće dok je Ćiro selektor.
omega369 wrote:Iz koje onda lige dolaze vrsajaevic, avdukic i svraka a 'standardni' su? hrgovic? iz plasljivac lige?! taj Said je za ono malo godina koliko smo ga mogli upratiti u Slobodi i Sarajevu pokazao vise nego sto ce vrsajevic i svraka zejedno pokazati za citav svoj zivot. Imao je mjesta pored ove dvojice i sa 15 kila viska, jer je majstor kakvog ova zemlja odavno nije imala, a sad da i ne govorim
Medunjanin od prije nekiliko godina i ovaj sad su razlika kao nebo i zemlja i to je mislim jasno svakome ko prati fudbal. Sadasnji medunjanin igra iskljucivo zbog tih nekakvih zasluga jer ja fakat ne mogu da nadjem nijedan jedini razlog za njegov poziv.
visca?!
sajo ovim pokazuje da su menadzeri i njihovi interesi jako bitni u sasavu tima. Naravno, sve ce biti ok dok budu i rezultati ok ali cim se to, ne daj Boze promjeni, prljav ves ce izaci na vidjelo ubjedjen sam
ti se smiji Višći do sutra ali otiđi na transfermarkt pa vidi koliko košta taj smiješni Višća, a koliko Said. Brojevi su jasni i tu nema šuplje ni ljubavi.
Tek da znaš procjenjena vrijednost Višće je 1,9-2,2 miliona eura, a tvog superstara iz utoka lige 700.000 eura. Višća odigrao 28 utakmica u ovoj sezoni uz 3 gola i 6 asistencija. Said u HNL 9 nasupa , 2 gola i 2 asistencije (nastupe u našoj ligi stvarno ne bih računao kao relevantne)
Dalje. Turska liga u kojoj igra smiješni Višća je 10. liga u Evropi, dok je utoka liga superstara na 22 mjestu.
nažalost liga u kojoj će sljedeće godine da igra Višćina ekipa nije deseta u Europi..ispali su iz lige, znači da nisu na nivou 10. lige..
ali Višća je dobar igrač, jedan od onih koji je kvalitetom odskakao kao i Said svojevremeno..iako činjenica da je Said direknto završio u Bundesligi govori da je bio veći potencijal, a što nikako ne znači da je pametniji od Višće koji je svoju glavu usmjerio da napravi dobru karijeru..
omega369 wrote:Iz koje onda lige dolaze vrsajaevic, avdukic i svraka a 'standardni' su? hrgovic? iz plasljivac lige?! taj Said je za ono malo godina koliko smo ga mogli upratiti u Slobodi i Sarajevu pokazao vise nego sto ce vrsajevic i svraka zejedno pokazati za citav svoj zivot. Imao je mjesta pored ove dvojice i sa 15 kila viska, jer je majstor kakvog ova zemlja odavno nije imala, a sad da i ne govorim
Medunjanin od prije nekiliko godina i ovaj sad su razlika kao nebo i zemlja i to je mislim jasno svakome ko prati fudbal. Sadasnji medunjanin igra iskljucivo zbog tih nekakvih zasluga jer ja fakat ne mogu da nadjem nijedan jedini razlog za njegov poziv.
visca?!
sajo ovim pokazuje da su menadzeri i njihovi interesi jako bitni u sasavu tima. Naravno, sve ce biti ok dok budu i rezultati ok ali cim se to, ne daj Boze promjeni, prljav ves ce izaci na vidjelo ubjedjen sam
ti se smiji Višći do sutra ali otiđi na transfermarkt pa vidi koliko košta taj smiješni Višća, a koliko Said. Brojevi su jasni i tu nema šuplje ni ljubavi.
Tek da znaš procjenjena vrijednost Višće je 1,9-2,2 miliona eura, a tvog superstara iz utoka lige 700.000 eura. Višća odigrao 28 utakmica u ovoj sezoni uz 3 gola i 6 asistencija. Said u HNL 9 nasupa , 2 gola i 2 asistencije (nastupe u našoj ligi stvarno ne bih računao kao relevantne)
Dalje. Turska liga u kojoj igra smiješni Višća je 10. liga u Evropi, dok je utoka liga superstara na 22 mjestu.
A Transfermarkt je relevantan? Pa pogledaj cijene bogalja iz naše lige i sve će ti biti jasno.
rekao sam to i prije...bog te čuo i stvarno Saidu želim svu moguću sreću i uspjeh...a dok se to ne desi Said je najveći flop od svih naših talenata koje smo imali jer je imao strašan potencijal s kojim je završio u Sarajevu
i sta kaze trensfermarket je li vrsajevic vrijedniji? fakat ljudi koji ne prate nasu ligu i nase igrace, i zive u svijetu lige petice, pricaju gluposti
dok je rezultata bice i idila i nikome nece biti bitno to sto nasi bajni reprezentativcji traze pola nagrade za plasman. ali prvi kiks, eventualno neplasman i bice svega
p.s. said nije zavrsio u sarajevu nego u dinamu a taj tim je za viscin, avdijin, svrakin i jos inih 'standardnih' reprezentativaca man united. o werderu ne mogu naravno ni sanjati
JoseMujica wrote:rekao sam to i prije...bog te čuo i stvarno Saidu želim svu moguću sreću i uspjeh...a dok se to ne desi Said je najveći flop od svih naših talenata koje smo imali jer je imao strašan potencijal s kojim je završio u Sarajevu
omega369 wrote:i sta kaze trensfermarket je li vrsajevic vrijedniji? fakat ljudi koji ne prate nasu ligu i nase igrace, i zive u svijetu lige petice, pricaju gluposti
dok je rezultata bice i idila i nikome nece biti bitno to sto nasi bajni reprezentativcji traze pola nagrade za plasman. ali prvi kiks, eventualno neplasman i bice svega
p.s. said nije zavrsio u sarajevu nego u dinamu a taj tim je za viscin, avdijin, svrakin i jos inih 'standardnih' reprezentativaca man united. o werderu ne mogu naravno ni sanjati
slomi ti sa saidom.ovo je tema o utakmici latvija-bih koju će said kao i mi dočekati kao navijač.
jel se ovo papetu spocitava nepozivanje problematicnog talenta koji je odigrao dvije dobre tekme u super jakoj hrvatskoj ligi?! on mora prvo sebi dokazati, zatim svim ostalima, medju kojima je i susic da je odlucan u namjeri da karijeru vrati na pravi put i dokaze nesporan talent. bez sumnje je na tom putu i dobro mu ide, ali mora nas sve uvjeriti da ce tako biti i ubuduce. ne sporim talenat, ni potencijal, takodjer ni opcije u napadu koje moze otvoriti. sve sto treba je nastaviti ovim putem i poziv za brazil vjerovatno nece izostati. ako Bog da!
Nema potrebe gurat Pandzu, koji se tek vratio od povrede. Zukanovic ulazi na svoju prirodnu poziciju, a Salihovic na lijevog beka. Protivnik nije neka sila da bi strahovali, jer inace nisam za ideju sa Salihom na beku.
Veza : Medo-Pjana-Zahir i Lula.
Zahirovic jeste najbolji na mjestu zadnjeg veznog, ali samo zato sto druge opcije nisu ni isprobane. (Cocalic, Besic...)