znas kako ide, mozda je pitao za jaranaladyblue18 wrote:E'o da te utjesim pokretaca je isto vece zanimala i tema incesta, tako da moze biti da on ima i vecih problema od zhene koja ne damadtv wrote:
ubila si neizvjesnost...sad nikad necemo saznati je l' procepila![]()
Premalo seksa u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madtv
#301 Re: Premalo seksa u braku
- fantom slobode
#302 Re: Premalo seksa u braku
ladyblue18 wrote:E'o da te utjesim pokretaca je isto vece zanimala i tema incesta, tako da moze biti da on ima i vecih problema od zhene koja ne damadtv wrote:
znaci ima dosta seksa u porodici, nije mu frka ni za zenu, ili mu se mozda stari poceo zaliti sto mu naze odlazi drugom, kad bi on mogao da joj ga zavuce...
To ti je kad dopuste internet u tim psihijatrijskim ustanovama, pa krenu pacijenti da postavljaju teme...sad samo zamisli one sa pdf politika i pdf religija...
Treba stvarno razmotriti ozbiljno prijedlog da tek nakon makar 200 komentara moze da se otvori tema.
- ptičica
#303 Re: Premalo seksa u braku
Koliko siromasan moze biti neciji zivot, kad ga na ovaj nacin obogacujeladyblue18 wrote:Ja ne znam koji dio vi ne razumijete u cinjenici da moderatori vide svaki ip i svakog klonaJacika85 wrote:Nidje veze, pa ne moze bas svaka tema u kojoj neko iznosi svoj problem biti laz i foliranje.![]()
Kad neko pise sa 5 nickova na temi, a pod svakim razlicito, nije nista do obicna trollcina.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#304 Re: Premalo seksa u braku
Ili rodjakamadtv wrote:
znas kako ide, mozda je pitao za jarana![]()
![]()
![]()
-
krater
#305 Re: Premalo seksa u braku
Bas vala koliko ? i mene to zanimaptičica wrote:Koliko siromasan moze biti neciji zivot, kad ga na ovaj nacin obogacujeladyblue18 wrote:Ja ne znam koji dio vi ne razumijete u cinjenici da moderatori vide svaki ip i svakog klonaJacika85 wrote:Nidje veze, pa ne moze bas svaka tema u kojoj neko iznosi svoj problem biti laz i foliranje.![]()
Kad neko pise sa 5 nickova na temi, a pod svakim razlicito, nije nista do obicna trollcina.
- bosan
#306 Re: Premalo seksa u braku
Skonto sam ga odmah. Pa me zacudilo da mu ni sestra nedaladyblue18 wrote:E'o da te utjesim pokretaca je isto vece zanimala i tema incesta, tako da moze biti da on ima i vecih problema od zhene koja ne damadtv wrote:
-
TGwDT
#308 Re: Premalo seksa u braku
i aman jarabi

-
iamia
#309 Re: Premalo seksa u braku
..a ja neznam kako vi ne razumijete da mozda u toj jednoj kuci/IP ima vise osoba, te vise kompjutera??Ja ne znam koji dio vi ne razumijete u cinjenici da moderatori vide svaki ip i svakog klona![]()
- fantom slobode
#310 Re: Premalo seksa u braku
ma ja sam skontao da se oni svi onako medjusobno j..., da sve ostane unutar porodice...pa ko kome zavuce...izmakla im se naze, sad ce ona sa temom...iamia wrote:..a ja neznam kako vi ne razumijete da mozda u toj jednoj kuci/IP ima vise osoba, te vise kompjutera??Ja ne znam koji dio vi ne razumijete u cinjenici da moderatori vide svaki ip i svakog klona![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#311 Re: Premalo seksa u braku
iamia wrote:
..a ja neznam kako vi ne razumijete da mozda u toj jednoj kuci/IP ima vise osoba, te vise kompjutera??
Bio je prije par mjeseci jedan sa nekom temom, pa onda napravio klon nick i onda sa tim nickom skroz druga prica. Kaze na kraju, nisam ja, majstor Rasim (mislim da je to ime) se registrovao
-
krater
#312 Re: Premalo seksa u braku
i ti mu nisi povjerovala, zaista si ....ladyblue18 wrote:iamia wrote:
..a ja neznam kako vi ne razumijete da mozda u toj jednoj kuci/IP ima vise osoba, te vise kompjutera??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio je prije par mjeseci jedan sa nekom temom, pa onda napravio klon nick i onda sa tim nickom skroz druga prica. Kaze na kraju, nisam ja, majstor Rasim (mislim da je to ime) se registrovao
- Strelac80
#313 Re: Premalo seksa u braku
Sta bi-ovaj sto je postavio temu,lafo ozbiljan,ima problema sa zenom u vezi sexa,ona ga tamo savjetuje,necu da imenujem,a ispade neki perverznjak,u pm. -budala i ludjaka na forumu,nevjerovatno-e moj jarane,nisi ti ckepi vidio nikada,a kamoli golu zenu,a jos da imas zenu.ma,bjezi ,bre...Jos i ja napisah,ispade gori,sto mu objasni kako da je motivise,napali,kako da je "sredi",zadovolji-ma dajjj'bre,bjezi....
sent from tapatalk 2
sent from tapatalk 2
-
sickle_and_hammer
#314 Re: Premalo seksa u braku
sto vi reko cika bob, "no woman no cry".
-
Avetinho
#315 Re: Premalo seksa u braku
Ako mu ni rodjak ne dä, uvijek ima Desanka u blizini.
-
dudlov
#316 Re: Premalo seksa u braku
Najjači komentar na temi, bez puno filozofije. A što se same teme tiče...čuj neda mu žena,ma šuplja na prvu se vidi.Nota wrote:pa to je njegovo more je prcit kako oce.Pa svaka pamti onog sto je otreso da ne moze po casu vode otici a ne onog sto je masiro cijelu noc
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- honky tonk
#317 Re: Premalo seksa u braku
jos jedan u nizu razocaraTih...hAZNADAR wrote:Ono sto zovemo ljubav je samo kombinacija hemije(seksualne privlacnosti) i interesa (ekonomski, karakteri, navike, sklonosti, interesovanja, socijalni status,..). Sto je i jedno i drugo naravno promjenjivog karaktera i sa svojim fazama sto najbolje znaju oni koji su u braku.honky tonk wrote:a gdje je ljubav?
A magiju i sl. mitove o ljubavi su samo izmislili pjesnici.
cuj interesa
nije ljubav mit. iako je apstraktna - postoji. bas kao i sreca.
- pohakontas
#318 Re: Premalo seksa u braku
Uh kad citam ove postove ispada da se ovi u braku seksaju mjesecno nebih se onda zenio nema tih para
-
sha_ba
#319 Re: Premalo seksa u braku
izgleda da je mlada popustila

-
hugolinaemira
#320 Re: Premalo seksa u braku
ja imam isti problem kao i nas hardfeelings, samo sto sam zena koju odbija muz
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#321 Re: Premalo seksa u braku
lažešhugolinaemira wrote:ja imam isti problem kao i nas hardfeelings, samo sto sam zena koju odbija muz
-
hugolinaemira
#322 Re: Premalo seksa u braku
lažeš
hvala, ali iskreno ne lazem. Ja sam ta koja muza moli za s..
- madtv
#323 Re: Premalo seksa u braku
otvori zasebnu temu, pa da se organizujemo oko.........savjetahugolinaemira wrote:lažeš
- ho oponopono
#324 Re: Premalo seksa u braku
madtv wrote:otvori zasebnu temu, pa da se organizujemo oko.........savjetahugolinaemira wrote:lažeš
hvala, ali iskreno ne lazem. Ja sam ta koja muza moli za s..![]()
...i oko upita za ponudu pobogu!
- tendzera
#325 Re: Premalo seksa u braku
Ne brini se tvoj problem ce biti rijesen,kao i svi problemi do sada.hugolinaemira wrote:ja imam isti problem kao i nas hardfeelings, samo sto sam zena koju odbija muz
Molimo za strpljenje,dok ne dodju forumski strucnjaci