Gledanje u grah !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#301 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Agataa wrote:
Zviz wrote:Ova manifestacija meni licno nista negovori ali ako ima smisao, reko onda malo da rodju pozitivno ili negativno zabrinem :)
Trenutno sam na poslu, cim dodjem kuci ima da se razbacam, procitala sam poruku, sve cemo to srediti :lol:
dobro :-D
Agataa

#302 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

ZVIZ

Nije se igrati s ovim likom :lol: :lol:

441
323
233
4x5
Proslost: Zenska strana ima neko rjesenje, neku ideju, evo bio je i ljubavni sastanaka, sreca i skladnost. Evo dolazi do uplitanja u ovu ljubavnu vezu, zenska strana ima neki put, koji je bas ucinio musko srce tegobnim, muska strana ima hiljadu briga usvojoj glavi, i to umisljeni one zapravo i ne postoje, nekakav rasijan sav. I ljubomoran je na ovu zenski, uu ima jaku ljubomoru...
324
143
143
4x5
Sadasnjost: Kako vidim on ovdje ima ljubavnu ponudu i izjavu, al ova zenksa se sve nesto dovumi, nedostatak emocije, sve mi ovisi bas od njenog glasa, on ko da ceka samo neki poziv od neke zenske,al kako vidim ona nije bas zaigrana ko on, (to ti je ova druga iz francuske cini mi se) Zbog ove trece osobe, dolaze neprilike i nerazumjevanje od ove njegove djevojke, al stoji mu rjesenje problema, ja kako vidim on ce bit zadovoljan i sretan,, al bas, bas, ... Ovdje muskarac ima neku ideju, proracunatos i cini mi se da ce se to sve odigrati bas onak okako on zeli.
221
422
341
5x4
Buducnost:Doci ce do probleme koji ga moze iznenaditi blokirati put kojim želiti krenuti -zenska mala pobjeda, proracunata, mozda materijalna, ili interesna, zena ce situaciju probat iskoristit... (sad ti ne bi znala reci na koju se djevojku odnosi) al mislim da ova prva nece dozvoliti tek tako da joj lika uzmu, vidim ja da njeg ova zenska seta, i sve ovisi od njenog glasa, on samo ceka glas iz francuske, ja dragi moj vidim da io ovaj lik nema bas neke iskrene namjere s ovom djevojkom iz francuske, on nju pokusava samo iskoristiti. proracunat je...
Agataa

#303 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

bregano wrote:Ja bih da se zenim al nece me nijedna-nesto mi se ne da.Sta kaze grah na to?
Pa ocigledno da nisi ni za jedne ti si, ti si unikat, bozanstven si :lol: :lol: :lol: !
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#304 Re: Gledanje u grah !

Post by Slo Burner »

Daj Agata baci i meni jedan :D, mnogo sam zabrinut :roll:
Agataa

#305 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Slo Burner wrote:Daj Agata baci i meni jedan :D, mnogo sam zabrinut :roll:
:lol: 41 zrno se baca :D
Zviz

#306 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Agataa wrote:ZVIZ

441
323
233
4x5
Proslost: Zenska strana ima neko rjesenje, neku ideju, evo bio je i ljubavni sastanaka, sreca i skladnost. Evo dolazi do uplitanja u ovu ljubavnu vezu, zenska strana ima neki put, koji je bas ucinio musko srce tegobnim, muska strana ima hiljadu briga usvojoj glavi, i to umisljeni one zapravo i ne postoje, nekakav rasijan sav. I ljubomoran je na ovu zenski, uu ima jaku ljubomoru...
324
143
143
4x5
Sadasnjost: Kako vidim on ovdje ima ljubavnu ponudu i izjavu, al ova zenksa se sve nesto dovumi, nedostatak emocije, sve mi ovisi bas od njenog glasa, on ko da ceka samo neki poziv od neke zenske,al kako vidim ona nije bas zaigrana ko on, (to ti je ova druga iz francuske cini mi se) Zbog ove trece osobe, dolaze neprilike i nerazumjevanje od ove njegove djevojke, al stoji mu rjesenje problema, ja kako vidim on ce bit zadovoljan i sretan,, al bas, bas, ... Ovdje muskarac ima neku ideju, proracunatos i cini mi se da ce se to sve odigrati bas onak okako on zeli.
221
422
341
5x4
Buducnost:Doci ce do probleme koji ga moze iznenaditi blokirati put kojim želiti krenuti -zenska mala pobjeda, proracunata, mozda materijalna, ili interesna, zena ce situaciju probat iskoristit... (sad ti ne bi znala reci na koju se djevojku odnosi) al mislim da ova prva nece dozvoliti tek tako da joj lika uzmu, vidim ja da njeg ova zenska seta, i sve ovisi od njenog glasa, on samo ceka glas iz francuske, ja dragi moj vidim da io ovaj lik nema bas neke iskrene namjere s ovom djevojkom iz francuske, on nju pokusava samo iskoristiti. proracunat je...

Proslost si mu pogodila 1/1 svaka cast!

Kosim: kad kazes proracunat je, na sta konkretno mislis? I kako to "sa rodjakom se nije igrati"? :D
Agataa

#307 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Ma on ti gleda samo interes da ti iskreno kazem, i sa ovom tecom osobom zeli samo zato sto je vidio korist, nema tu neke ljubavi, ili sta vec... tako ja vidim, mozda grijesim. :D Ne voli on toliko ni ovu prvu, i s njom se rEdovno vidja zbog neke koristi, RODJAK JE MATERIJALISTA !
fatamorgana

#308 Re: Gledanje u grah !

Post by fatamorgana »

Jel' to već nestalo graha, :wink:
Zviz

#309 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Agataa wrote:Ma on ti gleda samo interes da ti iskreno kazem, i sa ovom tecom osobom zeli samo zato sto je vidio korist, nema tu neke ljubavi, ili sta vec... tako ja vidim, mozda grijesim. :D Ne voli on toliko ni ovu prvu, i s njom se rEdovno vidja zbog neke koristi, RODJAK JE MATERIJALISTA !
Voli da igra tajno saha.
Avetinho

#310 Re: Gledanje u grah !

Post by Avetinho »

Prde Hasa masala!
Zviz

#311 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Rodju sam zadevero ali i on mene :lol:

Nego, mene zanima kako se dodje do ovih brojki [kombinacija] ?
Neradnik

#312 Re: Gledanje u grah !

Post by Neradnik »

moras imat onaj bubanj za loto ili bingo :D
Zviz

#313 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Gospodin_bez_kravate wrote:moras imat onaj bubanj za loto ili bingo :D
:lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#314 Re: Gledanje u grah !

Post by JoseMujica »

vjerovali ili ne ..znao sam bacat grah...svojevremeno :D
Zviz

#315 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Na wikipediji nema nista o bacanju graha :D
graue_maus

#316 Re: Gledanje u grah !

Post by graue_maus »

Zviz wrote:Rodju sam zadevero ali i on mene :lol:

KAKO SE TUMAČI GRAH?

Ovo su samo neka od tumačenja određenih kombinacija. Treba naglasiti da se jedna kombinacija može tumačiti na više načina (posao, kuća, ljubav, zdravlje...) te da treba pozorno pratiti u kojem se bacanju ona pojavi pošto jedna kombinacija nema isto značenje u prvom, drugom ili trećem bacanju.

2 1 2
3 1 4
3 3 2
5x4

Općenito ovaj grah upozorava na familijarne probleme koji se moraju što prije rješavati ili će u protivnom, produži li se kriza, dovesti do suza i separacije. U kući se neko vrijeme osjeća kriza i nezadovoljstvo.
Za roditelje fal može predskazivati brige ili probleme sa djetetom (djecom). Osim toga falovi proriču dolazak službene vijesti, bolest i pretrage te opasnost od krađe.
Muškoj osobi predviđa se put kroz brigu a ženskoj osobi novčani dobitak.

Ljubavno falanje:

U prvom bacanju ova fal kombinacija otkriva da osoba kojoj se gleda nije bila sretna u ljubavi. Vrlo je vjerovatno da jedan od partnera ima iza sebe brak ili dužu vezu (ili možda oba partnera) koja se raspala.
Krajiške faladžinice ovaj grah u drugom bacanju nazivaju „bismillah fal grah“ i on ponajviše ukazuje kako muškarac i žena razmišljaju jedno o drugom i žele što prije susret (sastanak). Ovdje je riječ o već stvorenim ljubavnim osjećanjima. Za one koji su u braku falovi upozoravaju na prevaru.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dakle, treba vam 42 graha, jedan za promijenit a sama metoda gledanja koristi 41 grah za jednu osobu, ako se potom gleda nekom drugom, jedan grah se promijeni.

Na pocetku se moze gledati proslost, sadasnjost i buducnost ili 3 zelje. Pitati osobu sta joj vise odgovara.

Dakle, osoba promjesa grah i ili zamisli zelje ili nista ako hoce samo proslost, sadasnjost i buducnost.

Prvo gledanje:

Podijeliti na 3 grupice, iz svake izdvajati po 4 graha, i ostatak staviti na vrh i tako 3 po 3 puta.Ostatak cetvorki poslagati po dnu.

Prvo sto ja gledam je opce raspolozenje. Puno trica ukazuje na jaku ljubavnu situaciju ali i zadovoljnu osobu.Puno dvica ukazuje na akciju, dogadjanja itd, ako je usto i puno cetvorki onda je ovo vise manje poslovno i novcano bogat period, s obavezama radije nego neko ljubavno razdoblje. Ako je puno jedinica onda je ovo manje energetski jak period za ovu osobu i bolje da priceka neke bolje dane prije donosenja nekih vaznih odluka. Ako ima 13 zrna onda je to Sv Ante grah, sto znaci pobrojano 13 zrna na vrhu a ukupno 7x4 cetvorke na dnu
Grah Sv Ante je dobar, sreca u nesreci.. ili mozda ce se osoba razocarat ali prava je sreca za nju da ce se ovo dogodi tj nije joj ovo sudjeno ali nesto puno bolje dolazi nakon razocarenja.

Ostale stvari su standardne. 3 3 3 na vrhu je Fatimin grah, super podloga i sreca, na osobi je kako ce je znat iskoristit. Ako pri prvom ili drugom gledanju na vrhu ispadne 3 3 3 ono se ne kupi s ostalim grahom nego se ostavlja za 2 slijedeca gledanja.

Na pocetku gledanja isto tako, opotreban je mir i tisina, neka vrsta meditacije kad osoba koja gleda dodirne grah i pocne ga rasporedjivati, ovo je potrebno zbog koncentracije osobe koja gleda. Tako da za gledanje graha treba bit povoljno vrijeme i mjesto da bi se osoba koja gleda mogla potrebno koncentrirat.

Ovo sto neki ovdje pisu kombinacije to je na neki nacin iritatantno, izmedju osobe kojoj se gleda i osobe koja gleda treba postojat uzejamna energija, inace nista od gledanja.

Dakle, prvi red je glava, namjere, akcije ali nekad i nepromisljene akcije i neka baza situacije

Drugi red je srce, sta osoba ima pred sobom, sta zeli ali i kako iskoristava svoje ideje, namjere..

Treci red su noge, akcija, slijed dogadjaja, odnos s onom drugom stranom ili drugima.

No ovi su redovi i puno vise od toga, kao da gledate neku scenu iz filma, situacija koju treba osjetit instiktivno, tako da glava, srce, noge itd i nisu bas neke velike pokaznice.

Prvi stupac na lijevo je osoba kojoj se gleda ili zena , drugi - srednji stupac je osobina kuca, bliza okolina, treci stupac je druga strana, muskarac, ili neka druga strana od cijih akcija i postupaka ovisi razvoj situacije.

Opet, ti stupci sami za sebe ne znace nista, bitno ih je osjetit.

Sutra cu napisat ostale kombinacije.
Prvi red:

Ovo su osnovna znacenja, naravno ne treba ih gledat crno na bijelo, ovise od polozaja drugih redova, stupaca itd

333 hazreti Fatima najbolji grah, u prvom redu se ostavlja I ne kupi s ostalim grahom tokom 2 iduca bacanja - uvijek jer predstavlja sretne okolnosti. Na kraju gledanja obicno osoba koja gleda stavi jedan od ovih 9 grahova ispod jezika I ceka sto ce netko prvi rec, tv, radio, itd.. to je izvjesna poruka gledanja

311 Tvrdoglava zenska osoba, bit ce kako zena kaze, od nje zavisi I njenog raspolozenja.. odlucnost

113 ovisi od muske ili druge strane, zena je slabija karika

131 predstavlja krilati grah, zaljubljenost, proljece, radost, ali bez neke jake baze, moze znacit obostranu zaludjenost

221 zenska mala pobjeda, proracunata, mozda materijalna, ili interesna, zena ce situaciju probat iskoristit

122 Muskarac ili druga strana ima proracunate namjere da iskoristi osobu kojoj se gleda

212 Mala vaga, manja tegoba, neodlucnost, nenaklonjena situacija, blokada.

414 Velika vaga, veci problem, ne tako dobra baza, problem koji nije tako lako rijesit

441 znaci da zena ima dobitak kroz ideju, rjesenje, ovo nije ljubavni grah I ako padne u ljubavnoj zelji nema tu bas ljubavnih namjera

144 Muski dobitak, proracunatost, ideja, savrsena baze, ovisi od ostalih polazaja kako ce se ta odlicna ideja ostavrit

342 Ovo moze puno toga znacit, ovisi od ostalog polozaja. Moze npr znacit da se muskarac dvoumi zbog necega u kuci zene, moze znacit da nema sanse za komunikacju zbog materijalne prepreke, muska strana nije tako odusevljena I odlucna kao zenska, nema harmonije u odnosima, mislima, zeljama, moze znacit I da ovaj muskarac nema iskrene namjere ka vezi nego vise ka nekoj avanturi

423 Briga u glavi zene koja se moze prebacit, znaci mozda nepotrebna briga, moze znacit umisljene probleme kojih nema ili neke nerecene tajne. Opet ovisi od drugih polozaja

324 Isto kao gore samo za muskarca

Drugi red

323 je najbolja kombinacija, znaci ljubav, slaganje, vezu, sastanak, ovisno od kako ce zavrsit tj zadnjeg reda I prvog reda

121 znaci teske osjecaje, negativan grah na ovom mjestu, gubljenje kontakta, sutnju, nekomunikaciju, iskidana srca I svadje

112 Znaci negativno za zenu, muskarac ce okrenut plocu, ovisno od zadnjeg reda moglo bi znacit da joj okrece ledja, dvoumi se, ima druge kombinacije

211 Isto kao gore samo za zenu

424 znaci da ovdje nema ljubavi nego jako I skladno prijateljstvo, znaci poslovni sastanak, dogovor ili sastanak bez osjecaja koji se sklapa mozgom a ne srcem

224 Moze puno toga znacit, netko ce reci da zenski koraci izazivaju tegobu na muskom srcu ali meni ovo znaci pozitivno rjesenje, koje nije ljubavno nego racionalno

422 isto kao gore ali obrnuto

413 Od zene zavisi ljubav ili sastanak ili sreca ali ona to iz nekog svog razloga ne moze isharmonizirat, ona ima prepreku u svom srcu, ljutnju, tezinu

314 Isto kao gore ali obrnuto

444 na sredini znaci promjenu. Ovisno od zadnjeg reda je kako ce se ta promjena manifestirat

Zadnji red su akcije, noge, ishod, zavrsetak

444 znaci pozitivnu I dobru promjenu, uspjesan ishod

323 Znaci ljubavnu vezu koja ima smisla, dugu, skladnu, Isto tako znaci harmoniziranje situacije, zadovoljstvo, mir, skladnost

112 Zena bi mogla ostat kratkih rukava, nije pravo vrijeme, los trenutak, najbolje se pomirit sa ovim ishodom

211 Zena je ta koja ce otic, odustat, gubitak za muskarca. Napominjem ako se radi o nekoj poslovnoj itd zelji onda ovo npr znaci da ce zena naci rjesenje a druga strana zazalit zbog nekih svojih odluka ili njenih odluka

Meni ovo znaci na neki nacin da sto god da se dogodi da ce zena proci kroz to.. tj da je ovo prolazna situacija

422 je dobitak I sretan ishod za zensko, moglo bi isto tako znacit da je zena ta koja ce “setat” muskarca, zena je jaca karika

224 Isto kao gore samo za musko

134 Ovo je los ishod za zenu ali ona ima ljubav svoje obitelji I prijatelja
431 Isto kao gore samo obrnuto
121 Svadja, krah, kraj situacije, lose
112 Lose po zenu
211 Lose po muskarca

Na pocetku svakog gledanja pobroji se broj cetvorki, koje su ostale nakon sto su se 3 reda postavila.

Na dnu moze biti izmedju 2-7 cetvorki

2 cetvorke na dnu su vrlo rijetke, znace ogromnu promjenu, obicno pozitivnu, sudbinsku, grah se zatvara

3 cetvorke znace promjenu, ispunjenje zelje na najbolji moguci nacin, grah se zatvara

Zatvaranje graha znaci da ga vise nista ne smijete pitat najmanje 3 mjeseca

4 cetvorke znaci cekanje

5 brzina akcija

6 zenska briga pod nogama, ne moze ti nista

7 svetog ante grah, sreca u nesreci, malo ce osoba propatit ali nakon toga sretni dogadjaj

Zatim se broj cetvorki na dnu zbraja s ostalim cetvorkama u gornjoj kombinaciji

Ukupan broj, 5,6,7 znaci isto sto I gore navedeno

9 znaci brak, stalnu vezu, koja se nekad mozda I neplanirano I mirno uvukla u osobin zivot
10 cetvorki znaci ogromnu ogromnu promjenu koja bi mogla bit sokantna po okolinu

Grah se gleda I po stupcima, I krizno, I kako je palo neko zno, ako prilikom gledanja zrno ispadne na pod, to je npr brzi glas.

3 graha npr kako su pali, ako nisu harmonicni onda je ljubav malo zbarusena ili 2 graha kad padnu onda se gleda koliko su stope odlucne I prema kojoj stranu su okrenute.
dust in the wind

#317 Re: Gledanje u grah !

Post by dust in the wind »

padne li kome hazreti grah :) ne mogu da vjeujem da stvarno raspravljate o bacanju graha...ocekuje temu tarot, kasike, gledanje u fildzan :-)
Mannequin

#318 Re: Gledanje u grah !

Post by Mannequin »

A jest' kod mene sve crno! :lol:
neJbzid

#319 Re: Gledanje u grah !

Post by neJbzid »

a imali veze jeli bijeli ili crni grah...i jeli cuco ili je uz plitke...
a imali veze ako je grah kuhan...i jeli bolji grah sa kobasicom punom bijelog luka...ili onako luk na tanjiric od fildzana pa ga malo posolit... :-)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#320 Re: Gledanje u grah !

Post by Slo Burner »

Agataa wrote:
Slo Burner wrote:Daj Agata baci i meni jedan :D, mnogo sam zabrinut :roll:
:lol: 41 zrno se baca :D
Pa nema veze baci i onih 40 :D
mishic

#321 Re: Gledanje u grah !

Post by mishic »

Ova sve pogadja. Mogla bi meni pogledat u jaja umjesto graha. Mozda bi i bolje pogodila.
hrle1976

#322 Re: Gledanje u grah !

Post by hrle1976 »

Zviz wrote:
Agataa wrote:ZVIZ

441
323
233
4x5
324
143
143
4x5
221
422
341
5x4

Proslost si mu pogodila 1/1 svaka cast!

Kosim: kad kazes proracunat je, na sta konkretno mislis? I kako to "sa rodjakom se nije igrati"? :D
Ako ti rodjo ceka da mu se francuskunja javi moze komotno citav lonac graha bacit, jer ima da se naceka dosta vremena dostaaaa :lol: :lol:
Agataa

#323 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

A jesu se raskokodakali, ko da gledam u jaja :lol:
Agataa

#324 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

graue_maus wrote:

Ovo su osnovna znacenja, naravno ne treba ih gledat crno na bijelo, ovise od polozaja drugih redova, stupaca itd

333 hazreti Fatima najbolji grah, u prvom redu se ostavlja I ne kupi s ostalim grahom tokom 2 iduca bacanja - uvijek jer predstavlja sretne okolnosti. Na kraju gledanja obicno osoba koja gleda stavi jedan od ovih 9 grahova ispod jezika I ceka sto ce netko prvi rec, tv, radio, itd.. to je izvjesna poruka gledanja

311 Tvrdoglava zenska osoba, bit ce kako zena kaze, od nje zavisi I njenog raspolozenja.. odlucnost

113 ovisi od muske ili druge strane, zena je slabija karika

131 predstavlja krilati grah, zaljubljenost, proljece, radost, ali bez neke jake baze, moze znacit obostranu zaludjenost

221 zenska mala pobjeda, proracunata, mozda materijalna, ili interesna, zena ce situaciju probat iskoristit

122 Muskarac ili druga strana ima proracunate namjere da iskoristi osobu kojoj se gleda

212 Mala vaga, manja tegoba, neodlucnost, nenaklonjena situacija, blokada.

414 Velika vaga, veci problem, ne tako dobra baza, problem koji nije tako lako rijesit

441 znaci da zena ima dobitak kroz ideju, rjesenje, ovo nije ljubavni grah I ako padne u ljubavnoj zelji nema tu bas ljubavnih namjera

144 Muski dobitak, proracunatost, ideja, savrsena baze, ovisi od ostalih polazaja kako ce se ta odlicna ideja ostavrit

342 Ovo moze puno toga znacit, ovisi od ostalog polozaja. Moze npr znacit da se muskarac dvoumi zbog necega u kuci zene, moze znacit da nema sanse za komunikacju zbog materijalne prepreke, muska strana nije tako odusevljena I odlucna kao zenska, nema harmonije u odnosima, mislima, zeljama, moze znacit I da ovaj muskarac nema iskrene namjere ka vezi nego vise ka nekoj avanturi

423 Briga u glavi zene koja se moze prebacit, znaci mozda nepotrebna briga, moze znacit umisljene probleme kojih nema ili neke nerecene tajne. Opet ovisi od drugih polozaja

324 Isto kao gore samo za muskarca

Drugi red

323 je najbolja kombinacija, znaci ljubav, slaganje, vezu, sastanak, ovisno od kako ce zavrsit tj zadnjeg reda I prvog reda

121 znaci teske osjecaje, negativan grah na ovom mjestu, gubljenje kontakta, sutnju, nekomunikaciju, iskidana srca I svadje

112 Znaci negativno za zenu, muskarac ce okrenut plocu, ovisno od zadnjeg reda moglo bi znacit da joj okrece ledja, dvoumi se, ima druge kombinacije

211 Isto kao gore samo za zenu

424 znaci da ovdje nema ljubavi nego jako I skladno prijateljstvo, znaci poslovni sastanak, dogovor ili sastanak bez osjecaja koji se sklapa mozgom a ne srcem

224 Moze puno toga znacit, netko ce reci da zenski koraci izazivaju tegobu na muskom srcu ali meni ovo znaci pozitivno rjesenje, koje nije ljubavno nego racionalno

422 isto kao gore ali obrnuto

413 Od zene zavisi ljubav ili sastanak ili sreca ali ona to iz nekog svog razloga ne moze isharmonizirat, ona ima prepreku u svom srcu, ljutnju, tezinu

314 Isto kao gore ali obrnuto

444 na sredini znaci promjenu. Ovisno od zadnjeg reda je kako ce se ta promjena manifestirat

Zadnji red su akcije, noge, ishod, zavrsetak

444 znaci pozitivnu I dobru promjenu, uspjesan ishod

323 Znaci ljubavnu vezu koja ima smisla, dugu, skladnu, Isto tako znaci harmoniziranje situacije, zadovoljstvo, mir, skladnost

112 Zena bi mogla ostat kratkih rukava, nije pravo vrijeme, los trenutak, najbolje se pomirit sa ovim ishodom

211 Zena je ta koja ce otic, odustat, gubitak za muskarca. Napominjem ako se radi o nekoj poslovnoj itd zelji onda ovo npr znaci da ce zena naci rjesenje a druga strana zazalit zbog nekih svojih odluka ili njenih odluka

Meni ovo znaci na neki nacin da sto god da se dogodi da ce zena proci kroz to.. tj da je ovo prolazna situacija

422 je dobitak I sretan ishod za zensko, moglo bi isto tako znacit da je zena ta koja ce “setat” muskarca, zena je jaca karika

224 Isto kao gore samo za musko

134 Ovo je los ishod za zenu ali ona ima ljubav svoje obitelji I prijatelja
431 Isto kao gore samo obrnuto
121 Svadja, krah, kraj situacije, lose
112 Lose po zenu
211 Lose po muskarca

.
Pa to su otprilike te kombinacije, al jako je bitno koja se nalazi u kojem redu i koje su negativne, koje pozitivne ako sad imas gore 333 odlicnu kombinaciju, a dolje negativne, znaci da to nije dobar grah iako tako izgleda... :D
Agataa

#325 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

graue_maus wrote:

.
Pa to su otprilike te kombinacije, al jako je bitno koja se nalazi u kojem redu i koje su negativne, koje pozitivne ako sad imas gore 333 odlicnu kombinaciju, a dolje negativne, znaci da to nije dobar grah iako tako izgleda... :D
Post Reply