Najopasnija mjesta u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Najopasnija mjesta u Sarajevu

Sva
74
28%
Tramvaji i trolejbusi
35
13%
Titova
4
2%
Obala Kulina bana
1
0%
Aleja lipa
1
0%
Vilsonovo
15
6%
Švrakino
32
12%
Alipašino
63
24%
Dobrinja..
19
7%
Drrugo
20
8%

Total votes: 264

Bodkin

#301 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Bodkin »

neko_sa_strane wrote:Alipašino ubjedljivo vodi! Znači dobro su me uputili da tamo ne iznajmljujem stan iako je bilo povoljno.
AKA ghetto :D
respo

#302 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by respo »

iamia wrote:postoji nesto sto se zove logika, majka mu stara.
e onda te tvoja logika jebe i to zestoko
rajv0sa

#303 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by rajv0sa »

Jao preseravanja, pa nije Kandahar :-)
apgang

#304 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by apgang »

.
Last edited by apgang on 27/10/2017 16:58, edited 1 time in total.
mahalas505

#305 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by mahalas505 »

apgang wrote:
didžej wrote:
sheilak wrote:ma freakove u SA mozes sresti svugdje. nema tu nekog pravila niti neke ekskluzivne freak zone.

nije alipashino toliko loše, ima stvarno super ljudi. ali slazem se, atmosfera je cudna, strasna. pogotovo zimi i s jeseni. :D
za ljude koji tamo žive vjerovatno nije jer znaju svaki kutak i svakoga u dušu, gdje ko živi, ko je kakav, ko se drogira, ko hoće zbos nožem, ko je shizikus... ali za ljude koji tamo ne žive AP izgleda kao geto u koji kad udješ ne znaš hoćeš li živ iz njega izaći.
Pa ko nije s AP, jedan, dva slucajno cudna pogleda su dovoljna za belaj u bilo kojoj fazi.
Nekad je cak i dovoljno da samo prodjes pored neke osobe kojoj zapadnes za oko na ovaj ili onaj nacin i budes odzeparen,zboden i sl.
Prisustvovao sam nazalost prije par godina nesretnom slucaju kada je jedan momcic s Dobrinje zboden na AP, bez ikakvog razloga, cisto jer nam (mu) nije odgovarao prisustvom ..
U najmanju ruku pretjerivanje sa ovim u vezi alipasina.
Ludzak

#306 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Ludzak »

Hvala Bogu pa ne živim u Sarajevu, tako da nemam tih napada. :evil:
bach

#307 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by bach »

http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja
Od službenika Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine ukradeno je 50.000 maraka. Sve se desilo na putu od banke do zgrade Minstarstva vanjskih poslova. Kantonalna policija Sarajevo još traga za počiniocem.

Ivica Merlo, blagajnik u Ministarstvu vanjskih poslova, u podne je otišao u banku. Iz banke je izašao sa 50.000 maraka. Prilikom povratka u Ministarstvo vanjskih poslova BiH, na putu dugom stotinjak metara napala ga je i opljačkala policiji zasad nepoznata osoba, piše Federalna.ba.

- Oko 12:10 u Ulici Maršala Tita u malom parku izvršeno je razbojništvo nad M. I. od strane nepoznate osobe koja je pritom koristila vatreno oružje - navodi Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS-a.
Ponovo Titova, Predsjedništvo, Mali park...

Zbog čega razbojnici vole ovu, baš ovu lokaciju?
Pryda

#308 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Pryda »

...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:46, edited 1 time in total.
Muskarac From Odakle

#309 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Muskarac From Odakle »

Nije im dosta pa jos ovako kradu,cigani.
holowey

#310 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by holowey »

Pryda wrote:
bach wrote:http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja
Od službenika Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine ukradeno je 50.000 maraka. Sve se desilo na putu od banke do zgrade Minstarstva vanjskih poslova. Kantonalna policija Sarajevo još traga za počiniocem.

Ivica Merlo, blagajnik u Ministarstvu vanjskih poslova, u podne je otišao u banku. Iz banke je izašao sa 50.000 maraka. Prilikom povratka u Ministarstvo vanjskih poslova BiH, na putu dugom stotinjak metara napala ga je i opljačkala policiji zasad nepoznata osoba, piše Federalna.ba.

- Oko 12:10 u Ulici Maršala Tita u malom parku izvršeno je razbojništvo nad M. I. od strane nepoznate osobe koja je pritom koristila vatreno oružje - navodi Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS-a.

Ti ako mislis da su ovo neki ulicni razbojnici prolupao si da valja. Nego osilili se ovi foteljasi bas, imaju muda ovako ofirno da rade svaka im cast :)
dosao klosar da plati saobracajnu kaznu u pola cijene i onako dok je cekao u redu smekne lika da podize gutu love sa racuna i stavlja u unutrasnji dzep kaputa... "moze kazna sacekati jos dan-dva, idem ja za ovim da vidim kuda ce, ako se pruzi prilika guta je moja"...

nije nemoguca verzija iako bih prije rekao da je ovo dogovor opljackanog i pljackasa
karanana

#311 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by karanana »

holowey wrote:
dosao klosar da plati saobracajnu kaznu u pola cijene i onako dok je cekao u redu smekne lika da podize gutu love sa racuna i stavlja u unutrasnji dzep kaputa... "moze kazna sacekati jos dan-dva, idem ja za ovim da vidim kuda ce, ako se pruzi prilika guta je moja"...

nije nemoguca verzija iako bih prije rekao da je ovo dogovor opljackanog i pljackasa
ako je ovo tacno, onda nece biti problem uhvatiti ga. ali 1% je sanse da je tako.
Pryda

#312 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Pryda »

holowey wrote:

50 hiljada maraka se ne dize na salteru u banci, kao ni na bankomatu tako da je ta verzija da ga je neko vidio nemoguca, eto samo korisna info.
razonoda

#313 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by razonoda »

bach wrote:http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja

Bice da je dobro mjesto za ---razmjenu robe-----. Cuj blagajnik podigao ovoliki kesh :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#314 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by Truba »

nadam se da je osigurano
karanana

#315 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by karanana »

jasta je.
siguran sam da osiguranje vec jedva ceka da im plati posto su sve procedure nosenja love u cekeru ispostovane.
razonoda

#316 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu

Post by razonoda »

Pryda wrote:
holowey wrote:

50 hiljada maraka se ne dize na salteru u banci, kao ni na bankomatu tako da je ta verzija da ga je neko vidio nemoguca, eto samo korisna info.
Kesh im je trebao za ===sluzbena putovanja====SPONZORUSE :-) :koluta:
Post Reply