AKA ghettoneko_sa_strane wrote:Alipašino ubjedljivo vodi! Znači dobro su me uputili da tamo ne iznajmljujem stan iako je bilo povoljno.
Najopasnija mjesta u Sarajevu
-
Bodkin
#301 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
- respo
#302 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
e onda te tvoja logika jebe i to zestokoiamia wrote:postoji nesto sto se zove logika, majka mu stara.
- rajv0sa
#303 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Jao preseravanja, pa nije Kandahar 
-
apgang
#304 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
.
Last edited by apgang on 27/10/2017 16:58, edited 1 time in total.
-
mahalas505
#305 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
U najmanju ruku pretjerivanje sa ovim u vezi alipasina.apgang wrote:Pa ko nije s AP, jedan, dva slucajno cudna pogleda su dovoljna za belaj u bilo kojoj fazi.didžej wrote:za ljude koji tamo žive vjerovatno nije jer znaju svaki kutak i svakoga u dušu, gdje ko živi, ko je kakav, ko se drogira, ko hoće zbos nožem, ko je shizikus... ali za ljude koji tamo ne žive AP izgleda kao geto u koji kad udješ ne znaš hoćeš li živ iz njega izaći.sheilak wrote:ma freakove u SA mozes sresti svugdje. nema tu nekog pravila niti neke ekskluzivne freak zone.
nije alipashino toliko loše, ima stvarno super ljudi. ali slazem se, atmosfera je cudna, strasna. pogotovo zimi i s jeseni.
Nekad je cak i dovoljno da samo prodjes pored neke osobe kojoj zapadnes za oko na ovaj ili onaj nacin i budes odzeparen,zboden i sl.
Prisustvovao sam nazalost prije par godina nesretnom slucaju kada je jedan momcic s Dobrinje zboden na AP, bez ikakvog razloga, cisto jer nam (mu) nije odgovarao prisustvom ..
- Ludzak
#306 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Hvala Bogu pa ne živim u Sarajevu, tako da nemam tih napada. 
- bach
#307 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja
Zbog čega razbojnici vole ovu, baš ovu lokaciju?
Ponovo Titova, Predsjedništvo, Mali park...Od službenika Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine ukradeno je 50.000 maraka. Sve se desilo na putu od banke do zgrade Minstarstva vanjskih poslova. Kantonalna policija Sarajevo još traga za počiniocem.
Ivica Merlo, blagajnik u Ministarstvu vanjskih poslova, u podne je otišao u banku. Iz banke je izašao sa 50.000 maraka. Prilikom povratka u Ministarstvo vanjskih poslova BiH, na putu dugom stotinjak metara napala ga je i opljačkala policiji zasad nepoznata osoba, piše Federalna.ba.
- Oko 12:10 u Ulici Maršala Tita u malom parku izvršeno je razbojništvo nad M. I. od strane nepoznate osobe koja je pritom koristila vatreno oružje - navodi Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS-a.
- Pryda
#308 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:46, edited 1 time in total.
- Muskarac From Odakle
#309 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Nije im dosta pa jos ovako kradu,cigani.
- holowey
#310 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
dosao klosar da plati saobracajnu kaznu u pola cijene i onako dok je cekao u redu smekne lika da podize gutu love sa racuna i stavlja u unutrasnji dzep kaputa... "moze kazna sacekati jos dan-dva, idem ja za ovim da vidim kuda ce, ako se pruzi prilika guta je moja"...Pryda wrote:Ti ako mislis da su ovo neki ulicni razbojnici prolupao si da valja. Nego osilili se ovi foteljasi bas, imaju muda ovako ofirno da rade svaka im castbach wrote:http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja
Ponovo Titova, Predsjedništvo, Mali park...Od službenika Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine ukradeno je 50.000 maraka. Sve se desilo na putu od banke do zgrade Minstarstva vanjskih poslova. Kantonalna policija Sarajevo još traga za počiniocem.
Ivica Merlo, blagajnik u Ministarstvu vanjskih poslova, u podne je otišao u banku. Iz banke je izašao sa 50.000 maraka. Prilikom povratka u Ministarstvo vanjskih poslova BiH, na putu dugom stotinjak metara napala ga je i opljačkala policiji zasad nepoznata osoba, piše Federalna.ba.
- Oko 12:10 u Ulici Maršala Tita u malom parku izvršeno je razbojništvo nad M. I. od strane nepoznate osobe koja je pritom koristila vatreno oružje - navodi Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS-a.
nije nemoguca verzija iako bih prije rekao da je ovo dogovor opljackanog i pljackasa
- karanana
#311 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
ako je ovo tacno, onda nece biti problem uhvatiti ga. ali 1% je sanse da je tako.holowey wrote:
dosao klosar da plati saobracajnu kaznu u pola cijene i onako dok je cekao u redu smekne lika da podize gutu love sa racuna i stavlja u unutrasnji dzep kaputa... "moze kazna sacekati jos dan-dva, idem ja za ovim da vidim kuda ce, ako se pruzi prilika guta je moja"...
nije nemoguca verzija iako bih prije rekao da je ovo dogovor opljackanog i pljackasa
- Pryda
#312 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
50 hiljada maraka se ne dize na salteru u banci, kao ni na bankomatu tako da je ta verzija da ga je neko vidio nemoguca, eto samo korisna info.holowey wrote:
dosao klosar da plati saobracajnu kaznu u pola cijene i onako dok je cekao u redu smekne lika da podize gutu love sa racuna i stavlja u unutrasnji dzep kaputa... "moze kazna sacekati jos dan-dva, idem ja za ovim da vidim kuda ce, ako se pruzi prilika guta je moja"...
-
razonoda
#313 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Bice da je dobro mjesto za ---razmjenu robe-----. Cuj blagajnik podigao ovoliki keshbach wrote:http://www.avaz.ba/clanak/165674/opljac ... osiguranja
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#314 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
nadam se da je osigurano
- karanana
#315 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
jasta je.
siguran sam da osiguranje vec jedva ceka da im plati posto su sve procedure nosenja love u cekeru ispostovane.
siguran sam da osiguranje vec jedva ceka da im plati posto su sve procedure nosenja love u cekeru ispostovane.
-
razonoda
#316 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Kesh im je trebao za ===sluzbena putovanja====SPONZORUSEPryda wrote:50 hiljada maraka se ne dize na salteru u banci, kao ni na bankomatu tako da je ta verzija da ga je neko vidio nemoguca, eto samo korisna info.holowey wrote: