Može li religija pomoći državi BiH ?!
- miskin
#301 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html

- Kroksica
#302 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Hahaha! Cool story, bro ali nisi ni tu u pravu.fatamorgana wrote:On je zapravo izmislio onog ko je izmislio struju i sve ostalo,Kroksica wrote:Ma nije ba Muhammed izmislio struju. Ccc!znalac wrote:
Hvala ti Muhamede a.s. sto mi danas imamo struju ili bilo sta od modernih otkrica
- Kroksica
#303 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Upratih maloprije. Kako bi se tek ibretio da je sa mnom razgovar'o.miskin wrote:krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html
- znalac
#304 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
nego odoh da spavam, zavrsicu recenicom: ''If you could reason with religious people, there would be no religious people''
svaki put kad rezgovaram sa vjernicima dodjem na isti zakljucak. Laku noc i ''da bog da'' poceli razmisljati o svim tim ajetima i hadisima umjesto sto samo na njih klimate glavom i zavrsavate sa ''Allahu ekber'', mozda otkrijete koja je njihova uloga u ovom sistemskom okivanju ljudskih umova i potencijala
svaki put kad rezgovaram sa vjernicima dodjem na isti zakljucak. Laku noc i ''da bog da'' poceli razmisljati o svim tim ajetima i hadisima umjesto sto samo na njih klimate glavom i zavrsavate sa ''Allahu ekber'', mozda otkrijete koja je njihova uloga u ovom sistemskom okivanju ljudskih umova i potencijala
- Kroksica
#305 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Haj ti spavaj.znalac wrote:nego odoh da spavam, zavrsicu recenicom: ''If you could reason with religious people, there would be no religious people''
LN
- nasa
#306 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
OOO promaklo mi je ovomiskin wrote:krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html
Nego kakav je hadis je li vjerodostojan ....
- miskin
#307 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ostace uskracen tog (ne)zadovoljstvaKroksica wrote:Upratih maloprije. Kako bi se tek ibretio da je sa mnom razgovar'o.miskin wrote:krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html
- fatamorgana
#308 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Imal' kak'og dodavanja lopte,nasa wrote: OOO promaklo mi je ovo
- miskin
#309 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Muslim biljezi hadis, sto znaci da je sahih, inace Muslim Ibn Hadzdzadz je bio ucenik Muhammeda Ibn Ismaila poznatijeg kao Buharijanasa wrote:OOO promaklo mi je ovomiskin wrote:krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html
- nasa
#310 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Sve u svrhu zabave ali u granicama dopustenogfatamorgana wrote:Imal' kak'og dodavanja lopte,nasa wrote: OOO promaklo mi je ovo
- nasa
#311 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Meni nije problematican eventualno moze biti tumacenjemiskin wrote:Muslim biljezi hadis, sto znaci da je sahih, inace Muslim Ibn Hadzdzadz je bio ucenik Muhammeda Ibn Ismaila poznatijeg kao Buharijanasa wrote:OOO promaklo mi je ovomiskin wrote:krox preporucjem slijedecu temu pogotovo post forumasa @Elinor http://www.klix.ba/forum/tolerancija-i- ... 08387.html
- fatamorgana
#312 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa ako je zabava u pitanju mogli ste mene citirat', ja sam zabavniji,nasa wrote:
Sve u svrhu zabave ali u granicama dopustenog
- miskin
#313 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Hadis je jasan, ne vidim kako bi se mogao drugacije protumacit, da ima neko preneseno znacenja, jedan od predznaka Sudnjeg dana, ne znam da li je ovo ta bitka Armagedon ili je neka druga, nisam nista dugo o tome citao. Uglavnom bit ce krvi 
- fatamorgana
#314 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znači trebaće flastera,miskin wrote:Hadis je jasan, ne vidim kako bi se mogao drugacije protumacit, da ima neko preneseno znacenja, jedan od predznaka Sudnjeg dana, ne znam da li je ovo ta bitka Armagedon ili je neka druga, nisam nista dugo o tome citao. Uglavnom bit ce krvi
- Kroksica
#315 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Imal dje u Kur'anu da se govori o toj epskoj bitci?miskin wrote:Hadis je jasan, ne vidim kako bi se mogao drugacije protumacit, da ima neko preneseno znacenja, jedan od predznaka Sudnjeg dana, ne znam da li je ovo ta bitka Armagedon ili je neka druga, nisam nista dugo o tome citao. Uglavnom bit ce krvi
-
amazon
#316 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijedite
ili samo spavate po danu pa ste odmorni
ovi drugi popadaju od umora i objasnjavanja
i zaspu na ekranu 
- miskin
#317 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Citam vamo tvoj post fata "U vjeri je spas", i onda se bunis kad ti kazem da si namazan
- miskin
#318 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Da li stvarno zelis da ti odgovorim na ovo pitanje, ili je bilo retoricko pitanje?Kroksica wrote:Imal dje u Kur'anu da se govori o toj epskoj bitci?miskin wrote:Hadis je jasan, ne vidim kako bi se mogao drugacije protumacit, da ima neko preneseno znacenja, jedan od predznaka Sudnjeg dana, ne znam da li je ovo ta bitka Armagedon ili je neka druga, nisam nista dugo o tome citao. Uglavnom bit ce krvi
-
Ugljesa_
#319 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
amazon wrote:Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijediteili samo spavate po danu pa ste odmorni
i zaspu na ekranu
A nasa, kroskica i miskin cim im ne ide zbiju redove i ono chavrljaju fol neobavezno
Last edited by Ugljesa_ on 12/01/2013 01:30, edited 1 time in total.
-
amazon
#320 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
On je zapravo izmislio onog ko je izmislio struju i sve ostalo,
[/quote]
on je izmislio bradu
[/quote]
Znaci on je Tesla
on je izmislio bradu
Znaci on je Tesla
- miskin
#321 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
"Kratite brkove, a pustajte brade, razlikujte se od nevjernika", rece Allahov Poslanik i najodabranije Allahovo stvorenje.on je izmislio bradu
- fatamorgana
#322 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Haj' stavi i ovdje, ne sjećam se više, doduše možda i jeste u vjeri spas, nas je u Bosni pravo spasila ....miskin wrote:Citam vamo tvoj post fata "U vjeri je spas", i onda se bunis kad ti kazem da si namazan
- Kroksica
#323 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Naravno da zelim.miskin wrote:Da li stvarno zelis da ti odgovorim na ovo pitanje, ili je bilo retoricko pitanje?Kroksica wrote:Imal dje u Kur'anu da se govori o toj epskoj bitci?miskin wrote:Hadis je jasan, ne vidim kako bi se mogao drugacije protumacit, da ima neko preneseno znacenja, jedan od predznaka Sudnjeg dana, ne znam da li je ovo ta bitka Armagedon ili je neka druga, nisam nista dugo o tome citao. Uglavnom bit ce krvi
- nasa
#324 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Izostavio si Fatu i on uvijek na kraju price ostane uz nasUgljesa_ wrote:amazon wrote:Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijediteili samo spavate po danu pa ste odmorni
i zaspu na ekranu
![]()
A nasa, kroskica i miskin cim im ne ide zbiju redove i ono chavrljaju fol neobavezno
Last edited by nasa on 12/01/2013 01:32, edited 1 time in total.
- miskin
#325 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
amazon wrote:Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijediteili samo spavate po danu pa ste odmorni
i zaspu na ekranu