Jel dogovoreno?

Ma neće. I ja sam koji kilogram fasovao, ništa strašno.shmizlica wrote:radosni nemoj nam se ubuciti
ptt štarpo, pa ti si lud, e, pa radosni je stari hedonista a uz to i magarac par exellence, ko i ovaj haznadar...Pismonosa wrote:Radosni ako izgurašp pola godine bez duhana kupim ti za nagradu ovu masku
Jel dogovoreno?
uf,sad si me uplasio.ja sam na dijeti i imam 92 kile.aless wrote:Nesto vise od mjesec i pol bez cigareta, i dobio sam 5KG. A sto se tice kriza, svaki dan kad osjetim prvi dim cigarete "prahne" mi da zapalim
Kako ce ovo da zvuci onda,imao 81 pa nakon godinu 103 kg.Sada 99 kg i tu se drzim.vivace wrote:uf,sad si me uplasio.ja sam na dijeti i imam 92 kile.aless wrote:Nesto vise od mjesec i pol bez cigareta, i dobio sam 5KG. A sto se tice kriza, svaki dan kad osjetim prvi dim cigarete "prahne" mi da zapalimimalqa sam 98,pa se nekako izvukoh a sad, ne znam sta cu.
vivace wrote:uf,sad si me uplasio.ja sam na dijeti i imam 92 kile.aless wrote:Nesto vise od mjesec i pol bez cigareta, i dobio sam 5KG. A sto se tice kriza, svaki dan kad osjetim prvi dim cigarete "prahne" mi da zapalimimalqa sam 98,pa se nekako izvukoh a sad, ne znam sta cu.
radostan dan wrote:ja fasovO visok pritisak.
Landa wrote:ne pusim vec skoro godinu dana a sinoc sanjala da ponovo pusim
radostan dan wrote:čeka se đuđevdan brate, im da gi diminjam do negotin i u rikverc.