madner wrote:Komsic ima jasan program, moju podrsku ima. Samo da naziv ne bude glupkamen spoticanja wrote:madneru ns projekat nije uspio...sad ide projekat zeljko komsic
Ne moze i naziv biti glup....
madner wrote:Komsic ima jasan program, moju podrsku ima. Samo da naziv ne bude glupkamen spoticanja wrote:madneru ns projekat nije uspio...sad ide projekat zeljko komsic
Ca ti gospe majoriziranie pofalicke, nek' si mu rek'ovolta dzontra wrote:madner wrote:Komsic ima jasan program, moju podrsku ima. Samo da naziv ne bude glupkamen spoticanja wrote:madneru ns projekat nije uspio...sad ide projekat zeljko komsic
Ima statut NVZ-a, samo ga mora malo usminkatbrzica wrote:@madner
Zato kažem, puno varijabli. Naziv,
suradnici, neki detalji iz programa.
Ali mislim da će biti OK.
volta dzontra wrote:madner wrote:Komsic ima jasan program, moju podrsku ima. Samo da naziv ne bude glupkamen spoticanja wrote:madneru ns projekat nije uspio...sad ide projekat zeljko komsic
338,000 ljudi se ne bi složilo s tobom.pino silvestre wrote:Zeljko je drag covjek, medjutim niti ima mudrosti niti znanja niti liderskih predispozicija za predsjednika, ko god mu misli dobro nece mu savjetovati osnivanj sopstvene stranke. Sto se mene tice najvise bi ga volio vidjeti u SDU-stranci odlicnih pojedinaca kojoj fali neko popularan poput Komsica
Da je Bog do` nama vise ovakvih neznalica i ljudi sa neliderskim sposobnostima, pitam se gdje bi nam kraj bio...pino silvestre wrote:...medjutim niti ima mudrosti niti znanja niti liderskih predispozicija za predsjednika...
Kad Zlaja nece da ode sam, onda je ova varijanta najbolja da se odstrani iz politike.Tvrtko II Kotromanić wrote:SDP ce puno glasova (i clanova) izgubiti
Naravno da jeste, samo to koristimo da zajebemo sistem umjesto da gradimo drzavu.brzica wrote:BiH je zemlja mudrih i pametnih ljudi, što
bi rekao mesar. Zato nam i ide ovako dobro.