Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
micko green eyes wrote:Ma 3 poena protiv Sabonisa & co i zdrrravo
Fakat, slabo ko spominje Slovacku, a oni su nam glavni konkurenti za 1 mjesto. Grcka ispada iz utrke vec u utorak kada Slovacka uzima sva 3 boda i na celu grupe zajedno sa nama..
Hamsik, Sapara, Skrtel i slicni fakini ce nam napraviti posao, ali opet vjerujem u nase i da ce mo i njih otpisati.
In Bego we trust!
Tako je i bolje, ozbiljnije i profesionalnije. Pape i igraci igraju tekmu po tekmu. Ne misli se unaprijed, nego maksimalna koncentracija na trenutnog protivnika, a onda : "Hajmo sljedeci!!"
Arteta wrote:
Comrad wrote:Ma samo ih odmah napasti i ne opustati se, ne smijemo primiti gol kao sa Litvom.
Najbolje bi bilo da svi u nasoj grupi igraju nerijeseno osim nas.. jedino lihtenstajn nabijati.. ma da i on moze otkinuti 2 boda nekome..
Jebes druge ba, tko zeli na sp, mora pobjedjivati sta me briga za grke i slovake.. pobjedi litvaniju i drzis prvo mjesto.. onda grke latviju slovacku litvaniju slovacku lihtenstajn
micko green eyes wrote:Ma 3 poena protiv Sabonisa & co i zdrrravo
Fakat, slabo ko spominje Slovacku, a oni su nam glavni konkurenti za 1 mjesto. Grcka ispada iz utrke vec u utorak kada Slovacka uzima sva 3 boda i na celu grupe zajedno sa nama..
Hamsik, Sapara, Skrtel i slicni fakini ce nam napraviti posao, ali opet vjerujem u nase i da ce mo i njih otpisati.
In Bego we trust!
scenario ti je za cenera, još da se ostvari pa da za bratislavom bude pomama ko za parizom, slovaci bi mislili da je invazija kad bi ih "dobre bošnje" opkolile sa svih strana, e tu bi nas bila cvancika garant, relativno blizu i u sred evrope
Kontam ako Grcka izgubi od Slovacke sad, da bi sigurno Slovaci fasovali u Atini, scenario koji bi bio drugi najboilji po nas nakon dva iksa medju njima.
Medjutim, igraju tamo tek na kraju (predzadnje kolo) tako da ako Grci vec ispadnu iz utrke do tad, nece bas imati motiva da ih mlatnu i eto Slovacima 4 boda najmanje od Grka, a nama ce to biti jako tesko ostvarivo. Najbolje dva iksa i rahat.
Ekipa sa igračima kao što su Skrtel, Hamsik, Stoch, Hubocan, Weiss itd izgleda zaista jako. Baš sam im gledao ekipu i gdje ko igra i mogu reći da sam impresiran. Znao sam dosta igrača od prije, no vidim da su veoma jaki. Mislim da su pametno odradili sve što su sebe stavljali u drugi plan sa izjavama BiH i Grčka su najbolji . Nekako sam ubjeđen da će oni dobiti Grčku.
No dobro, gledajmo samo na nas. Mi smo u velikoj prednosti, jer smo uzeli bod Grčkoj na strani. Ona nama dolaze , ne mi njima.
Važno je dobiti sada Litvaniju, a ostalo će doći ako Bog da vremenom.
Pik pun karata, pa jbmu u cemu je fazon zaradit 50-100 KM... ne kontam. Eto ko oni pametni kupili za 20, pa ce prodat za 40KM. vau...genijalci. I samo neka neko ne pocne pricu da ljudi moraju zivjeti od neceg i slicno, jer se ne radi o tome. Ko ima parada kupi 10 karti za zapad, sigurno ne neki siromah koji nema hljeba da jede, taman ce se on kockati i igrati preprodavaca...
Mora se ovo sprijeciti, fino ne kupovati od preprodavaca, pa makar se i ne otislo na tekmu...Ja ih ne bi uzeo da mi ih da je ispod cijene...djubrad.
Tkd wrote:Slovačka je bolja od Grčke i to će pokazati
Ekipa sa igračima kao što su Skrtel, Hamsik, Stoch, Hubocan, Weiss itd izgleda zaista jako. Baš sam im gledao ekipu i gdje ko igra i mogu reći da sam impresiran. Znao sam dosta igrača od prije, no vidim da su veoma jaki. Mislim da su pametno odradili sve što su sebe stavljali u drugi plan sa izjavama BiH i Grčka su najbolji . Nekako sam ubjeđen da će oni dobiti Grčku.
No dobro, gledajmo samo na nas. Mi smo u velikoj prednosti, jer smo uzeli bod Grčkoj na strani. Ona nama dolaze , ne mi njima.
Slazem se da su dobra ekipa, medjutim bolji nisu od Grka ako po rezultatima. Ustvari razlika je velika. Jedna stvar je imati igrace a druga imati ekipu. Oni vec imaju jedan kiks protiv Litvanije.
Po meni je najgori rezultat pobjeda Grka u Bratislavi u sto ne vjerujem. Najbolje bi bilo da igraju nerijeseno.
Comrad wrote:Pik pun karata, pa jbmu u cemu je fazon zaradit 50-100 KM... ne kontam. Eto ko oni pametni kupili za 20, pa ce prodat za 40KM. vau...genijalci. I samo neka neko ne pocne pricu da ljudi moraju zivjeti od neceg i slicno, jer se ne radi o tome. Ko ima parada kupi 10 karti za zapad, sigurno ne neki siromah koji nema hljeba da jede, taman ce se on kockati i igrati preprodavaca...
Mora se ovo sprijeciti, fino ne kupovati od preprodavaca, pa makar se i ne otislo na tekmu...Ja ih ne bi uzeo da mi ih da je ispod cijene...djubrad.
Svi poduzetnici. Čekaju one koji pasošima dolaze na domaće utakmice da se ima materijala za naslovnu facebooka.
Tkd wrote:Slovačka je bolja od Grčke i to će pokazati
Slazem se da su dobra ekipa, medjutim bolji nisu od Grka ako po rezultatima. Ustvari razlika je velika. Jedna stvar je imati igrace a druga imati ekipu. Oni vec imaju jedan kiks protiv Litvanije.
Po meni je najgori rezultat pobjeda Grka u Bratislavi u sto ne vjerujem. Najbolje bi bilo da igraju nerijeseno.
Da, imaju kiks, zato bi bolio da oni dobiju, nego da Grci dobiju s tim da mi u Bratislavi ne izgubimo
Policija treba raditi u civilu i hvatati ove tapkaroše, a zaplijenjene ulaznice podijeliti navijačima. Nogometni savez ne bi bio na gubitku, a s druge strane stalo bi se u kraj ovim kokošarima koji gule narod. Al' jbg, i ja maštam o utopijskom društvu.
Heh.. Nemoras biti Ajnstajn da skontas da je najbolji scenario da Slovaci i Grci podijele bodove, ali ja sam siguran da je Slovacka bolja od Grka i da se sa njima moramo boriti. Daj boze da nisam u pravu.
S druge strane, nesmijemo se opustiti protih Litve, iako su tarabe i na papiru i na travi, valja ih poderati. Ne volim tekme kao sto su Svedi igrali protiv Farskih otoka, gdje su JEDVA izvukli 3 poena, zahvaljujuci Zlaji. Jedva.
Opet ako budem u pravu sto se tice Skrtela, Hamse i ostalih, bice nas "zwanzika" u Bratislavi, iako im arena sigurno prima manje
Jedva cekam Bratislavu! Mislim na grad, ne na neku koku
victom wrote:Ako bude igrao Vranješ, ja neću ni gledat.
Hajd ne pretjeruj molim te.
Po toj logici, ne bi trebali gledati ni kad igraju Pandža ili Spahić. Blesavo skroz.
drug, moram misliti na svoje zdravlje, necu se nervirat zbog Vranješa.
Čoek 5 puta ispucava loptu iz kaznenog, i 5 puta frljoka.
Nek uči fudbal u klubu, a ne u reprezentaciji.
Ma mora svakako i u repki steći iskustvo i uklopiti se u tu ekipu. Ne može sve u klubu.
Momak je mlad, 22 godine, treba ga istrpiti i dati mu šansu. Kažem ti da su Pandža i Spaha znali i više griješiti.
Slažem se i ja da je 1.poluvrijeme u Grčkoj bio očajan, al sad da se zbog njega nebi trebala gledati utakmica i da ga treba na lomaču nakon jedne utakmice, niđe veze.
Da li je Vranjes dobar ili los neka o tome odluci Susic,ali momka otpisivati nakon onog prvog poluvremena u Grckoj je glupo.Onaj Plejboj(Samaras) kako ga nazva Marjan je izuzetno dobar napadac,po meni jedan od najboljih u Evropi premazan svim mastima i mnogo iskusniji bi tesko sa njim izlazili na kraj,tako da po meni kada mu se odbije na mladost i neiskustvo ne krivim ga puno.Ako nekoga treba kriviti to je Pape sto nije stavio nekog iskusnijeg ako je imao. Najvazije je da je sa izuzetno vruceg terena uzet bod i moramo s tim biti zadovoljni.Price da ce grci izgubiti interes ako ispadnu iz igre ne pije vode jer njihovi rezultati govore suprotno.28 utakmica i samo tri poraza pod novim selektorom.
Ja bih svakako dao sansu Stevanovicu od prve minute i steta je sto nije pozvao DJurica da ga baci u vatru protiv Litvanaca, a malo odmori DJeku.Koliko mi je god mrsko ovo napisati,ali izgleda da je onaj zabar Mancini u pravu.Barem tako DJeko pokazuje svojom igrom.
No manimo se negative i gledajmo pozitivno,ja se nadam dobrom rezultatu i da ce se momci iskupiti (mislim na napadace)za onu losu igru u Ateni.