LOKALNI IZBORI
- Baltazar_khan
#301 Re: LOKALNI IZBORI
e moj lagumdžija. pa mene bi bilo stid da mi se šprda sa strankom glavata seljačina amir zukić 
-
StupskaBitanga
#302 Re: LOKALNI IZBORI
biće ovdje svega
Mogu imati u nekim OV SDP i SBB vecinu da smijene načelnike iz SDA
Cirkus tek počinje
Cirkus tek počinje
- vatrogasac
#303 Re: LOKALNI IZBORI
Odžak SDA potvrdio kao svoj još davno. Čini mi se da su spominjali i Vitez, ali nije potvrđeno.Bosnjak333 wrote:Odlicno,a imas li podatke za Vitez i Odzak??SDA-ovci spominju neke pobjede...vatrogasac wrote:Potvrđena pobjeda SDA u Novom Travniku.Bosnjak333 wrote: Ja sam dobio info da je SDA pobijedila u Novom Travniku,a za Busovacu nema podataka...
-
DougHeffernan
#304 Re: LOKALNI IZBORI
Mene zanima kako smo uspjeli majorizirati Hrvate u gradovima/opcinama u kojima ih ima i tri put vise

- iPod
#305 Re: LOKALNI IZBORI
Koji je ovo poraz SDP-a. Zaista koliko su bezobrazni pojedinci iz SDP-a pokazuje i bahatost Marina Ivaniševića kada je maloprije davao izjavu za Hayat, strašno.
SDP razloge za poraz na ovim izborima treba tražiti među svojim ministrima, premijerima, direktorima i svima onima koje su postavili.
Odlična reklama za SDP su Damir Hadzic, Marin Ivanisevic, Grabovica, Karic i ostali lopatari koji uzimaju i šakom i kapom.
SDP razloge za poraz na ovim izborima treba tražiti među svojim ministrima, premijerima, direktorima i svima onima koje su postavili.
Odlična reklama za SDP su Damir Hadzic, Marin Ivanisevic, Grabovica, Karic i ostali lopatari koji uzimaju i šakom i kapom.
-
Innovation
#306 Re: LOKALNI IZBORI
Osam, a sad su dobili Kalesiju, Trnovo , ne znam ko je treci. 
- Bisogna Vincere
#307 Re: LOKALNI IZBORI
Živjeti sa SDA-ovcima u FBiH je isto kao biti bošnjak u manjem bh. entitetu.
-
Bosnjak333
#308 Re: LOKALNI IZBORI
Spomenuli su po dobrom rezultatu,ali ne i da su uzeli nacelnicko mjesto.vatrogasac wrote: Odžak SDA potvrdio kao svoj još davno. Čini mi se da su spominjali i Vitez, ali nije potvrđeno.
U Kljucu jos svi glasovi nisu prebrojani.Zukanovic vodi za tridesetak glasova i vjerovatno ce se prednost do kraja istopiti.
Niko ne spominje Trnovo i Ibru Junicu...
-
convict
#309 Re: LOKALNI IZBORI
Rezultati za načelnička mjesta su uglavnom jasni. Kakve su procjene za procente u općinskim vijećima? O tome malo ko govori i u strankama i u medijima a tu će se vidjeti stvarni rezultati ovih izbora.
- valterbranisarajevo
#310 Re: LOKALNI IZBORI
Kradom za boljitak -Kreševo....
-
sumirprimus
#311 Re: LOKALNI IZBORI
svejedno osta tuzla ko i dosad na pustom ostrvu,a vi putujte u bolje sutra,imate mahanje,...
inace dje su oniiki glasovi bar za NS??? cccc koji lafinasi,...ne mislim na stranku nego na one koji su vikkali kako ce glasat za ns...
inace dje su oniiki glasovi bar za NS??? cccc koji lafinasi,...ne mislim na stranku nego na one koji su vikkali kako ce glasat za ns...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#312 Re: LOKALNI IZBORI
ma ovo je ko i na prošlim izborima...svi se busaju da su pobjednici a mogu ga samo jedni drugima flautatiStupskaBitanga wrote:biće ovdje svega
Cirkus tek počinje
- valterbranisarajevo
#313 Re: LOKALNI IZBORI
O da, onda nakon opštinskih vijeća i gradsko vijeće pa onda gradonačelnik Sarajeva....
-
dječak sa šibicama
#314 Re: LOKALNI IZBORI
Tu ce biti kresendo, jer nacelnici se biraju prostom vecinom, ali opstinske skupstine ce biti poptuno druga prica.convict wrote:Rezultati za načelnička mjesta su uglavnom jasni. Kakve su procjene za procente u općinskim vijećima? O tome malo ko govori i u strankama i u medijima a tu će se vidjeti stvarni rezultati ovih izbora.
-
Bosnjak333
#315 Re: LOKALNI IZBORI
NS i SBB su obicni ublehasi!To sam rekao jos prije mjesec dana,a nadam se da ce sada prestati sa kloniranjem na klixu samo da bi dobili na anketama.sumirprimus wrote:svejedno osta tuzla ko i dosad na pustom ostrvu,a vi putujte u bolje sutra,imate mahanje,...
- mrtva kokoš
#316 Re: LOKALNI IZBORI
sbb - stari grad, ocekivano bez obzira na ljigavost hadzibajrica i priklanjanje tornjaku
sdp - centar, becirevic takodje ocekivano i zasluzeno
sda - novo sarajevo, koldzo takodje zasluzeno i ocekivano
sda - novi grad, efendic jedina normalna i ozbiljna opcija, naplatio se sav javasluk sdp-a od prethodnih 12 godina
sda - vogosca, smajic zasluzeno i ocekivano
sda - ilidza,memija jedina ozbiljna opcija
nezasluzeno
sdp - centar, becirevic takodje ocekivano i zasluzeno
sda - novo sarajevo, koldzo takodje zasluzeno i ocekivano
sda - novi grad, efendic jedina normalna i ozbiljna opcija, naplatio se sav javasluk sdp-a od prethodnih 12 godina
sda - vogosca, smajic zasluzeno i ocekivano
sda - ilidza,memija jedina ozbiljna opcija
Last edited by mrtva kokoš on 07/10/2012 23:33, edited 1 time in total.
-
dinobjelave
#317 Re: LOKALNI IZBORI
Jao jao.obaj jaro gore je upravu i poslije dodika dodig,tu je sve jasno ko Dan uopste nije bitno kako se coban zove dal radovan ,mile ili Emil vlajki oni imaju plan i guraju a stado ( ovcice) prati.mene brine ili nije mi jasno kako ljudi daju glasove ovim izdajnicima ,sedamnest godina i kusur vladaju a zemlja Tone sve dublje i dublje,omalovazavaju Nas prodaju kradu izvinjavaju se u nase ime za dobrovoljacku nikad manje bosne nego za njihovog mandata.afere ,prave begovate za par familija i opet dobiju izbore.nek nam je bog na pomoci
- valterbranisarajevo
#318 Re: LOKALNI IZBORI
Definitivno u RS je pokazano da predizborne koalicije, koje je Lagunđija sa gnušanjem odbacivao, mogu napraviti puuuno...i to ga je na kraju ukopalo...
- vatrogasac
#319 Re: LOKALNI IZBORI
Da nije Doboj Jug?Innovation wrote:Osam, a sad su dobili Kalesiju, Trnovo , ne znam ko je treci.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#320 Re: LOKALNI IZBORI
ma pisao sam ja o tome prije...NS i SDP razvaljuju na forumu, a kad treba glasati dede i nane odu glasat a ovi se ispušu na forumu i mrsko im maći od konfjutora.sumirprimus wrote:svejedno osta tuzla ko i dosad na pustom ostrvu,a vi putujte u bolje sutra,imate mahanje,...
+
glasači SDA nikad neće kazniti SDA dok glasači SDP će kazniti SDP za svaku sitnicu
-
DougHeffernan
#321 Re: LOKALNI IZBORI
A Srebrenica?
Velika Kladusa?
Velika Kladusa?
- valterbranisarajevo
#322 Re: LOKALNI IZBORI
evo Lagunđije na FTV
-
DougHeffernan
#323 Re: LOKALNI IZBORI
To je tacno....SDA ima glasace, SDP i NS imaju "simpatizere" i virtuelne branitelje...kad treba glasati dede i nane odu glasat a ovi se ispušu na forumu i mrsko im maći od konfjutora.
- magi87
#324 Re: LOKALNI IZBORI
novi naslov na avazu: SDP i SBB dobili nove načelnike, SNSD teško poražen, SBiH nestala s političke scene... 
-
dječak sa šibicama
#325 Re: LOKALNI IZBORI
Sto je u principu pozitivno... kao i to sto su glasaci SNSD kaznili svoga ovna. Nisi radio kako valja, dovidjenja jarane.JoseMujica wrote:
glasači SDA nikad neće kazniti SDA dok glasači SDP će kazniti SDP za svaku sitnicu
Ali SDA glasaci se punih usta hvale svojom zatucanoscu i "privrzenoscu".
Ispada da samo oni nisu sposobni biti toliko demokraticni da kazen svoje lopove. Ono ce glasati za SDA mafiju i da zemlja gori.
Zalosno.