Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja navaljao 30 parova, na petaka 23dob imam neki osjecaj da cu par puta dobiti i onda cu pasti na nekoj gluposti tipa arsenal-njukastl gdje ce zapucati 5 šansi i pogoditi 2 stative
Ja juce odigrao dva tiketa jedan nastavak sa lafa siguricama i jedan "ludi" sa najvecim kvotama. Na ovom sa siguricama padnem na dva, a na ovom "ludom" na jednom Danas necu nista igrati, malo cu pauzirati
da li znate moze li se u lutriji "dobitak" podici u nekoj drugoj poslovnici ?
npr posto sam danas u zivinicama, da uplatim, a ako dobijem da taj dobitak dalje uplacujem u tz?
elmirčo wrote:da li znate moze li se u lutriji "dobitak" podici u nekoj drugoj poslovnici ?
npr posto sam danas u zivinicama, da uplatim, a ako dobijem da taj dobitak dalje uplacujem u tz?
Admir_1984 wrote:ja navaljao 30 parova, na petaka 23dob imam neki osjecaj da cu par puta dobiti i onda cu pasti na nekoj gluposti tipa arsenal-njukastl gdje ce zapucati 5 šansi i pogoditi 2 stative
od prvih 10 parova odma dvije fule, palermo i esbjerg, dalje se samo sjecam lokomotiva moskve, pa nirmerga i tako dalje
Imal ko sad kakav prijedlog,šta odigrati ove sedmice?Konkretno msm na utorak.Ja će vcrs početi sastavljati listić pa da čujem i vas šta će te vi odigrati...
burek_in_space wrote:Ljudi, meni pod hitno treba dobitak od milju i po, kum sam na vjenchanju, pa sam otvoren za svaki prijedlog do uloga od 10 KM
Nađeš kakavu gataru za petaka i pitaš je da ti kaže oćel biti kakav prelaz 2/1 kvota 50 ukupna.Pošto ona nema šanse da omaši uplatiš ovog petaka što ti je osto i za par dana eto te k`o Rokfeler.. xd
Prodje mi ono 4,5-, a na onom 1+ sam se bas isfulo
Najvise 3 gola palo. Kad malo prokontam, moze se probrati, bar vikendom, tekmi na kojima nece biti 5 golova.
burek_in_space wrote:Ljudi, meni pod hitno treba dobitak od milju i po, kum sam na vjenchanju, pa sam otvoren za svaki prijedlog do uloga od 10 KM
A joj,nezgodna situacija ,razumijem te skroz. Ovdje se igraju "sigurice" po "isprobanom" sistemu,gdje bi otprilike za 25 dana mogao biti na tih milju i po koliko ti treba hahahaha,tako da sto rece bubalo1,probaj ovu varijantu sa odgodom i prebijanjem mladozenje
Tomahawk11 wrote:Prodje mi ono 4,5-, a na onom 1+ sam se bas isfulo
Najvise 3 gola palo. Kad malo prokontam, moze se probrati, bar vikendom, tekmi na kojima nece biti 5 golova.
Jucer je katastrofa dan bio za 1+, kamara utakmica zavrsila bez golova ja sam fulo, mozda odradim danas jedan sedmicni
Tomahawk11 wrote:Prodje mi ono 4,5-, a na onom 1+ sam se bas isfulo
Jucer je katastrofa dan bio za 1+, kamara utakmica zavrsila bez golova ja sam fulo, mozda odradim danas jedan sedmicni
Spartak M.-Benfica
BATE Borisov-Valencia
Nordsjaelland-Juventus
Lille-Bayern
Galatasaray-CFR Cluj
Shakhtar Donetsk-Chelsea
Manchester Utd.-Braga
Zenit-Anderlecht
Arsenal-Schalke 04
Malaga-Milan
Ajax-Manchester City
Dinamo Zagreb-PSG