Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#301 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Pa ovo su ti ultra momci 20+ ...a u slobodno vrijeme pišaju po sirortinji, 2 marke kad ima u džepu je vrh
.
- Šibicar
#302 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Braniš se šutnjom...pametno.nema me tamo wrote:Pozivam se na peti amandman.
-
nema me tamo
#303 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ja imam para, poprilicno fino za naše uslove.
Nisu moje pare.
Nisu moje pare.
- Anestezija
#304 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Dos'o da nam uzme ljiljanku i sjebo seagnostic_front wrote:Kakav je ono čoban u Zvorniku, šta je ono
- omega369
#305 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ma ja,zato vama mrtvi krimos sprovodi red po tribini i van nje. e to je mjera
sta smjera sa optuznicama? da se izvuce na socijalni rad? lijepo od njega
- ganjeta
#306 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ma ja, zato su kod vas sve fgr....nema krimosa, ljudi sa ubistvima, osuđenih ubica i ta priča?!
-
nema me tamo
#307 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ma nije sve Fgr, al' nema ih koji su strah i trepet na tribini.-
Pogotovo nema onih koji uzmu sebi za pravo uzet trans grupe i prodat ga za 1000 maraka.
Pogotovo nema onih koji uzmu sebi za pravo uzet trans grupe i prodat ga za 1000 maraka.
- Šibicar
#308 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
omega369 wrote:ma ja,zato vama mrtvi krimos sprovodi red po tribini i van nje. e to je mjera
Jebote,pa nije ovo Njemačka jarane,ovo je Balkan i ovdje sve tribine vode kriminalci i siledjije,eto sigurno HZ vode neki intelektualci sa 3 fakulteta,zna se šta je autoritet na ovim prostorima.Eto uzmi sve velike navijačke grupe sa Balkana pa vidi ko vodi tribinu,siguran sam sve fini i kluturni momci.Uostalom,njihova stvar šta rade u slobodno vrijeme,ono što je meni bitno je da finansijski ne štete klubu što je sad za sad jako pozitivno.
- bleee_sa
-
nema me tamo
#310 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Šibicar wrote:omega369 wrote:ma ja,zato vama mrtvi krimos sprovodi red po tribini i van nje. e to je mjera
Jebote,pa nije ovo Njemačka jarane,ovo je Balkan i ovdje sve tribine vode kriminalci i siledjije,eto sigurno HZ vode neki intelektualci sa 3 fakulteta,zna se šta je autoritet na ovim prostorima.Eto uzmi sve velike navijačke grupe sa Balkana pa vidi ko vodi tribinu,siguran sam sve fini i kluturni momci.Uostalom,njihova stvar šta rade u slobodno vrijeme,ono što je meni bitno je da finansijski ne štete klubu što je sad za sad jako pozitivno.
Srbija je posebna prica..
Kod njih su sve pravi kriminalci, i to oni koji dilaju poprilicno velike kolicine...
Znaci likovi koji imaju po 20, 30 optužnica.
Dok kod nas ti isti likovi mogu silu propisat samo na navijackim tribinama i to je to, a u svom polju su kar'ne.
Inace
https://www.youtube.com/watch?v=oiFtwalmOuA
-
north
#311 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Fanovi San Lorenza su prejaki
....Inače, kad se već divimo, meni je ova njihova najjača, udara u noge https://www.youtube.com/watch?v=liTRIMHU9Ac 
- N.N.
#312 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Bravo za Horde na danasnjoj pravovremenoj reakciji
Umal` je pakas ne skinu, mater mu *ebem
Umal` je pakas ne skinu, mater mu *ebem
- BlueBlood
#313 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ultrasu jesil bio uz svoj klub danas? Kako te nije stid piskarati po internetu dok ti nekakav spajdrmen trga ljiljane s ograde. Nema tebe tamo ti si na internetunema me tamo wrote:Pa upravu si nema šta.
Dakle Manijaci okacili kopacke o klin prestali su biti ultra, sasvim ok.
-
Bambino Blu
#314 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
A ti si inace veliki hahahhah ti si nista vise nego moderni produkt filmova gsh-a itd..nas odavno predstavljaju pravi momcinema me tamo wrote:A onaj se opet javio rece kompleksi i ode da puši šišu.![]()
Jos prave curice pocele da se javljaju i govore kako je to ispravno.![]()
Ma kakav crni šaban Zula je sve zajeb'o poceo je da privodi i kažnjava ljude..
A bambino mali svojim postom samo potvrdio s kakvim likovima se ovdje pojedinci raspravljaju.
Evo vec par godina nikako da ih pravi momci predstavljaju, a nije da ih nemaju.
Takodjer Zula jeste sabana zajebo, al' i vas tako kad' u horu pjevate to je nesto najbolje za vidjeti svi nesto pricate protiv njega a kad' ga vidite zaobilazite ga na kilometar ili trcite prvi da se pozdravite pusikurci pravi.
Upotrijebi razum mojne glavom kroz zid neces daleko
- omega369
#315 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ne kazem da nema, ali nemoj mi ih uzdizati kao nekakve primjere i hvaliti rad. da je srece takvi ne bi smjeli prici klubu a ne jos drzati i presicu ili zavoditi red u i oko stadiona. o tome pricamganjeta wrote:Ma ja, zato su kod vas sve fgr....nema krimosa, ljudi sa ubistvima, osuđenih ubica i ta priča?!
- BlueBlood
#316 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
bordo gandalf wrote:![]()
![]()
Pao na sarajvu prebio rodjenog amidzu
- BlueBlood
#317 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
omega369 wrote:ne kazem da nema, ali nemoj mi ih uzdizati kao nekakve primjere i hvaliti rad. da je srece takvi ne bi smjeli prici klubu a ne jos drzati i presicu ili zavoditi red u i oko stadiona. o tome pricamganjeta wrote:Ma ja, zato su kod vas sve fgr....nema krimosa, ljudi sa ubistvima, osuđenih ubica i ta priča?!
a parola "sa sjevera ide huk...."
-
nema me tamo
#318 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Po prici se vidi da si poceo aktivno pratit Želju poslije 2011 vjerovatno.
Blue Blood ne, nisam bio u Zvorniku danas, al' vjerovatno imam gostovanja kao ti domacih.
Evropa se posjetila isto.
Blue Blood ne, nisam bio u Zvorniku danas, al' vjerovatno imam gostovanja kao ti domacih.
- omega369
#319 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ti bb bas ne kontas poentu. parola i presica u klubu se ne mogu porediti. a i ta parola je dozivjela vise osuda nego hvala, sto na samom stadionu sto po forumima, prema tome 
- BlueBlood
#320 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
nema me tamo wrote:Po prici se vidi da si poceo aktivno pratit Želju poslije 2011 vjerovatno.
-
nema me tamo
#321 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Eh sad zamisli koliko imam kad kazem vjerovatno pošto samo Grbavicu posjecujes...
- ganjeta
#322 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Pometi svoj prag, rješi se kriminalaca i ubica pa onda nekom nešto pričaj, o tome pričam.omega369 wrote:ne kazem da nema, ali nemoj mi ih uzdizati kao nekakve primjere i hvaliti rad. da je srece takvi ne bi smjeli prici klubu a ne jos drzati i presicu ili zavoditi red u i oko stadiona. o tome pricamganjeta wrote:Ma ja, zato su kod vas sve fgr....nema krimosa, ljudi sa ubistvima, osuđenih ubica i ta priča?!
-
Bambino Blu
#323 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
nema me tamo wrote:Po prici se vidi da si poceo aktivno pratit Želju poslije 2011 vjerovatno.
Ovu recenicu zakonom treba zabraniti na forumu.
Kako to da svi imate gostovanja vise nego ja domacih ? o.O a kladim se da dalje od travnika nista maknuli
-
nema me tamo
#324 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Nisam, haj ne smaraj više.
- BlueBlood
#325 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Nemoj da trazim i postavljam sliku Cele rahmetli sa igracima ti, trenerom i upravom na presicama. Mnogo je retardirano za grupu koja ima najvise krivicnih prijava govoriti "navijacka policija". Dizete ubici parolu podrske a spominjete kriminalce. Meni bi bila veca bruka da danas nisam bio uz svoj klub a da po internetu glumim navijaca.leškarenje wrote:Brkaju se price,ima ih i kod nas ko i svugdje...ali kod nas nisu zagrljeni na svakoj presici sa igracima i treneromsramota,bruka..."navijacka policija"