Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
_Belaj_Bager_

#301 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

c0rE wrote:a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd

Sent from my X1 using Tapatalk 2
Pa valjda će neki od njih da koristiti ko moneymaker-a ili za kompaniju...

Image
Filter

#302 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Filter »

c0rE wrote:a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd

ma ne ganjam, ali volim igrati sa T-34 :roll: :) nekako mi je legao... dok ne natrcim na Tier VII ili VIII
Creasy

#303 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Ja danas kupio VK 4502 (P) Ausf. A, izgleda nije los. 8)
crashoverdrive84

#304 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by crashoverdrive84 »

phaCtor
Pa vi ljudi morate sve zahebati sto je dobro :lol: zezam se, valjda je bio neki razlog :-)
Treba neko napraviti klan za sve Bosance i Hercegovce.
Bosna mi je suvise "muslimanski", Gazye isto, tako da jos cekam. :bih:[/quote]

Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski'' :D[/quote]

Bio sam u BIH (Bosnians in Hunting), bio dio rukovodstva, otišao u OM-V jer sam imao veće ambicije u igri, a većini je bilo samo do druženja (nemam ništa protiv), ali ima onih koji hoće više. Što sam tražio u OM comunity, to sam i dobio. Ali što zbog promjena u OM, te što odlićnih rezultata i procjene potencijala klana BOSNA, sam napustio OM i došao tu. A pozamašnim uvodom hoću da kažem da znam više strana cijele priće i nije taćno da je BOSNA klan samo za muslimane. Imamo i raje i iz Hrvatske. Imaju ljudi koji se pozdrave na svoj način i to je to. A ni sekunde ne stoji da je to BOSNA zatvoren klan!!!

Vidimo se preko nišana ;-)
c0rE

#305 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

ja cuo da BOSNA igra klanske uvijek s istim igracima, ovi ostali se suuuse i nikad golda nisu vidjeli

Co0l

#306 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

crashoverdrive84 wrote:phaCtor
Pa vi ljudi morate sve zahebati sto je dobro :lol: zezam se, valjda je bio neki razlog :-)
Treba neko napraviti klan za sve Bosance i Hercegovce.
Bosna mi je suvise "muslimanski", Gazye isto, tako da jos cekam. :bih:
Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski'' :D[/quote]

Bio sam u BIH (Bosnians in Hunting), bio dio rukovodstva, otišao u OM-V jer sam imao veće ambicije u igri, a većini je bilo samo do druženja (nemam ništa protiv), ali ima onih koji hoće više. Što sam tražio u OM comunity, to sam i dobio. Ali što zbog promjena u OM, te što odlićnih rezultata i procjene potencijala klana BOSNA, sam napustio OM i došao tu. A pozamašnim uvodom hoću da kažem da znam više strana cijele priće i nije taćno da je BOSNA klan samo za muslimane. Imamo i raje i iz Hrvatske. Imaju ljudi koji se pozdrave na svoj način i to je to. A ni sekunde ne stoji da je to BOSNA zatvoren klan!!!

Vidimo se preko nišana ;-)[/quote]

Aaa,pa gdje si ti Crash botu jedan,Aura je,jos igras znaci :D :thumbup: Ima l' ti Seje,igra li zet jos,paps,luka?
Pozdrav tebi i pozdravi i ostale ako naletis na njih
crashoverdrive84

#307 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

c0rE wrote:ja cuo da BOSNA igra klanske uvijek s istim igracima, ovi ostali se suuuse i nikad golda nisu vidjeli

igraju igraći koji imaju odgovarajući tenk. A svakako da iskusni imaju prednost. Nađi mi ti JEDAN USPJEŠAN KLAN kod kojeg je parola "hajd neka svi malo igraju"?! Ustvari imaš ih, OM zajednica, KAZNA CREW, EFE itd. Ali da bi tamo ušao, pogledaj šta se traži od statistike. Mi gradimo igraće, postaju bolji i imamo solidne rezultate na WDM. A što se golda tiće, gold se djeli istim tim igraćima koji relativno malo igraju, a da bi imao što prije odgovarajuće tenkove, dok recimo deputy comander nema za premium, i tako još primjera. To opet uporedi s drugim balkanskim klanovima koji imaju i po 500.000 golda i djele ga nasumice kako kome hoće, onda smo opet jedni od najpravednijih jer se zna šta trebaš da radiš za gold. To da sada imaš malo informacija iz prve ruke :x
Last edited by crashoverdrive84 on 22/02/2013 19:15, edited 1 time in total.
crashoverdrive84

#308 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Aaa,pa gdje si ti Crash botu jedan,Aura je,jos igras znaci :D :thumbup: Ima l' ti Seje,igra li zet jos,paps,luka?
Pozdrav tebi i pozdravi i ostale ako naletis na njih[/quote]

Pozz Aura :-) igra se još, nije me popustilo. Tu sam sada, ganjamo se s ostalim. Luka je prestao igrati također, sejo,zet i psydos su ostali kod njemaca, nisu imali neke volje :-D jbg, navikneš se na disciplinu, a ja i dalje pun entuzijazma ganjam jak PRO BIH klan :bih: Inaće sve staro. Ako se aktiviraš opet, javni se :D

Pozzz
c0rE

#309 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

crashoverdrive84 wrote:
c0rE wrote:ja cuo da BOSNA igra klanske uvijek s istim igracima, ovi ostali se suuuse i nikad golda nisu vidjeli

igraju igraći koji imaju odgovarajući tenk. A svakako da iskusni imaju prednost. Nađi mi ti JEDAN USPJEŠAN KLAN kod kojeg je parola "hajd neka svi malo igraju"?! Ustvari imaš ih, OM zajednica, KAZNA CREW, EFE itd. Ali da bi tamo ušao, pogledaj šta se traži od statistike. Mi gradimo igraće, postaju bolji i imamo solidne rezultate na WDM. A što se golda tiće, gold se djeli istim tim igraćima koji relativno malo igraju, a da bi imao što prije odgovarajuće tenkove, dok recimo deputy comander nema za premium, i tako još primjera. To opet uporedi s drugim balkanskim klanovima koji imaju i po 500.000 golda i djele ga nasumice kako kome hoće, onda smo opet jedni od najpravednijih jer se zna šta trebaš da radiš za gold. To da sada imaš malo informacija iz prve ruke :x

haha ja kazem sta sam cuo sta se odma palis xd i tu su mi informaciju potvrdili igraci koji imaju statistiku 50%+ i desetke vozaju :p

Sead1985

#310 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Sead1985 »

Pozdrav Aura care moj,igram još uvijek,naravno :) kako si ti legendo*
Puskica

#311 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Puskica »

Pozdrav svima.Jeste da je tema OFF ali reko da postavim ovaj link.Posto se ovako iz hobija bavim muzikom.Zanima me vase misljenje o ovoj pjesmi iz domace radinosti :-D

http://www.youtube.com/watch?v=NGnViDaPjEE

A sto se tice WOT.Samo pucajte.Sto vise budete pucali, imacete vise love i XP :-D
A svaki tenk je dobar ako se sa njim naucis igrati kako treba...
Co0l

#312 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Sead1985 wrote:Pozdrav Aura care moj,igram još uvijek,naravno :) kako si ti legendo*
Evo gura se,lave moj ;)

@Puskica :thumbup:
_Belaj_Bager_

#313 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

Ima li živih, ili vas je sve FV215b (183) odpuho :P
Kiki_Musampa

#314 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Kiki_Musampa »

Ima,ima,-čujem ima municije na prodaju???? :dance:

IIMaydayII
Warashii

#315 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Siemka!
Ma kakvi, ja to cudo u igri i ne vidjam :S .
MA ja ti se patim sa T69, cudo me do ludila dovodi, kao i timovi. Pa u jednom dijelu igranja s njim 3 dana uzastopno skoro da nisam mogao ostvariti pobjede. Odigram jedno 7-8 partija, ni blizu pobjede, sve rezultati 3-15 ili 4-15, sta cu naravno da ugasim igru. :x
Ni sada nije nesto mnogo bolje, iako je u full-u .
NEmam pojma jednostavno MM me gura u takve timove da je to ludnica.
Creasy

#316 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Da cujem vasa iskustva u klanovima sto se tice podjele zlata... Neki spominju da kada dodju do T10 i pocnu igrati klanske (ako su dobri) rijese probleme u vezi sa zlatom!? Ovaj moj klan rijetko kad drzi neku teritoriju i to je uvijek kratkog daha, zato ne vjerujem da nesto puno mogu podijeliti po klanu, pa me zanima kako je to u drugim klanovima? Za koji dan cu kupiti svoju prvu desetku (IS-4) i poceti sa CW, stoga moram da istrazim sve aspekte da bih mogao "unovciti" (citaj zlatom naplatiti) svoj trud... :D
Warashii

#317 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Pa kao sto i i rekao, ovisi koliko se teritorija drzi i koliko se ima zlata.
Nas prijosnji klan je u jednom momentu imao toliko zlata da se clanovima djelilo za premium acc ili kupio neki od premium tenkova. Danas smo pravo losi sa teritorijama pa se daje za module, eventualno se nekom uplati premium acc 7 dana za grindanje Tiera X, ako je blizu sa tierom IX.
CW su pravo zahtjevni, traze bas ozbiljne igrace i barem 30-40 konstantnih igraca sa dobrim desetkama, tako da nije bas lako doci do teritorija i iste dugo zadrzati.
Don Zivconi

#318 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Mozete li mi objasniti kakva je prednost biti u klanu, sta dobijas sta gubis, koliko moras aktivno igrati i tako to?
Warashii

#319 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

NAjveca ti je prednost lakse sastavljanje platoon-a i igranja kompanija kao i samo druzenje.
Ne gubis nista mnogo od igranja, opet mozes da igras solo.
Mozes razmjenjivati iskustva sa boljim igracima ( nije da te podcjenjujem ali uvijek se nesto novo moze saznati ) .
Kada se osvoje teritorije moze se dobijati i zlato.
Sve u svemu nekom upravo u klanu igra dobija drugu dimenziju igranja.
madtv

#320 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

Warashii wrote:NAjveca ti je prednost lakse sastavljanje platoon-a i igranja kompanija kao i samo druzenje.
Mozes razmjenjivati iskustva sa boljim igracima ( nije da te podcjenjujem ali uvijek se nesto novo moze saznati ) .
puno je zanimljivije, pogotovo kompanije :mrgreen:
lakse koordinirati akcije i sve ostalo (neizostavni teamspeak :D )
Don Zivconi

#321 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

madtv wrote:
Warashii wrote:NAjveca ti je prednost lakse sastavljanje platoon-a i igranja kompanija kao i samo druzenje.
puno je zanimljivije, pogotovo kompanije :mrgreen:
lakse koordinirati akcije i sve ostalo (neizostavni teamspeak :D )
Ma igram onako kad imam vremena :) da se malo opustim. Istrazio sam i trenutno imam na VII su-152, na VI KV-1S, istrazio sam jucer za IS-a i ova sedmica se privodi kraju. Ima jos nekih na V ali fali mjesta u garazi :). Sve sam uradio igrajuci i ne kupujuci nista, za mene je to izazov a narocito kad mi kaze koliko sam moga zaraditi sa prem.acc :) onda dobije jos vecu zelju i inat :lol:
Warashii

#322 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

A jest ono, moze se nekako, pa cak i sa Tierom IX ali vec igranje sa desetkama bude jako tesko sto se zarade tice.
A onda opet moze pricati ko sta hoce ali MM zna ko ima premium acc a ko nema i to uzima u obzir kada sastavlja timove pa ti i on podje dodatno zagorcavati zivot ;)
Don Zivconi

#323 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Warashii wrote:A jest ono, moze se nekako, pa cak i sa Tierom IX ali vec igranje sa desetkama bude jako tesko sto se zarade tice.
A onda opet moze pricati ko sta hoce ali MM zna ko ima premium acc a ko nema i to uzima u obzir kada sastavlja timove pa ti i on podje dodatno zagorcavati zivot ;)
pa i nije neki gust kad ides a od tebe se odbijaju 150mm a ti gazis i gazis kao da igras sa siframa sa tom X :lol:
_Belaj_Bager_

#324 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

Kiki_Musampa wrote:Ima,ima,-čujem ima municije na prodaju???? :dance:

IIMaydayII

Ima jedno 30-tak hiljada ovih HE mk3 za 20poundera ako kome treba, dajem ih povoljno :)
Kiki_Musampa

#325 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Kiki_Musampa »

We need fresh blood :sax:
Post Reply