Pa valjda će neki od njih da koristiti ko moneymaker-a ili za kompaniju...c0rE wrote:a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd
Sent from my X1 using Tapatalk 2

Moderator: Benq
Pa valjda će neki od njih da koristiti ko moneymaker-a ili za kompaniju...c0rE wrote:a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd

ma ne ganjam, ali volim igrati sa T-34c0rE wrote:a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd
Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski''crashoverdrive84 wrote:phaCtor
Pa vi ljudi morate sve zahebati sto je dobrozezam se, valjda je bio neki razlog
![]()
Treba neko napraviti klan za sve Bosance i Hercegovce.
Bosna mi je suvise "muslimanski", Gazye isto, tako da jos cekam.
igraju igraći koji imaju odgovarajući tenk. A svakako da iskusni imaju prednost. Nađi mi ti JEDAN USPJEŠAN KLAN kod kojeg je parola "hajd neka svi malo igraju"?! Ustvari imaš ih, OM zajednica, KAZNA CREW, EFE itd. Ali da bi tamo ušao, pogledaj šta se traži od statistike. Mi gradimo igraće, postaju bolji i imamo solidne rezultate na WDM. A što se golda tiće, gold se djeli istim tim igraćima koji relativno malo igraju, a da bi imao što prije odgovarajuće tenkove, dok recimo deputy comander nema za premium, i tako još primjera. To opet uporedi s drugim balkanskim klanovima koji imaju i po 500.000 golda i djele ga nasumice kako kome hoće, onda smo opet jedni od najpravednijih jer se zna šta trebaš da radiš za gold. To da sada imaš malo informacija iz prve rukec0rE wrote:ja cuo da BOSNA igra klanske uvijek s istim igracima, ovi ostali se suuuse i nikad golda nisu vidjeli
crashoverdrive84 wrote:igraju igraći koji imaju odgovarajući tenk. A svakako da iskusni imaju prednost. Nađi mi ti JEDAN USPJEŠAN KLAN kod kojeg je parola "hajd neka svi malo igraju"?! Ustvari imaš ih, OM zajednica, KAZNA CREW, EFE itd. Ali da bi tamo ušao, pogledaj šta se traži od statistike. Mi gradimo igraće, postaju bolji i imamo solidne rezultate na WDM. A što se golda tiće, gold se djeli istim tim igraćima koji relativno malo igraju, a da bi imao što prije odgovarajuće tenkove, dok recimo deputy comander nema za premium, i tako još primjera. To opet uporedi s drugim balkanskim klanovima koji imaju i po 500.000 golda i djele ga nasumice kako kome hoće, onda smo opet jedni od najpravednijih jer se zna šta trebaš da radiš za gold. To da sada imaš malo informacija iz prve rukec0rE wrote:ja cuo da BOSNA igra klanske uvijek s istim igracima, ovi ostali se suuuse i nikad golda nisu vidjeli
Evo gura se,lave mojSead1985 wrote:Pozdrav Aura care moj,igram još uvijek,naravnokako si ti legendo*
puno je zanimljivije, pogotovo kompanijeWarashii wrote:NAjveca ti je prednost lakse sastavljanje platoon-a i igranja kompanija kao i samo druzenje.
Ne gubis nista mnogo od igranja, opet mozes da igras solo.
Mozes razmjenjivati iskustva sa boljim igracima ( nije da te podcjenjujem ali uvijek se nesto novo moze saznati ) .
Kada se osvoje teritorije moze se dobijati i zlato.
Sve u svemu nekom upravo u klanu igra dobija drugu dimenziju igranja.
Ma igram onako kad imam vremenamadtv wrote:puno je zanimljivije, pogotovo kompanijeWarashii wrote:NAjveca ti je prednost lakse sastavljanje platoon-a i igranja kompanija kao i samo druzenje.
Ne gubis nista mnogo od igranja, opet mozes da igras solo.
Mozes razmjenjivati iskustva sa boljim igracima ( nije da te podcjenjujem ali uvijek se nesto novo moze saznati ) .
Kada se osvoje teritorije moze se dobijati i zlato.
Sve u svemu nekom upravo u klanu igra dobija drugu dimenziju igranja.![]()
lakse koordinirati akcije i sve ostalo (neizostavni teamspeak)
pa i nije neki gust kad ides a od tebe se odbijaju 150mm a ti gazis i gazis kao da igras sa siframa sa tom XWarashii wrote:A jest ono, moze se nekako, pa cak i sa Tierom IX ali vec igranje sa desetkama bude jako tesko sto se zarade tice.
A onda opet moze pricati ko sta hoce ali MM zna ko ima premium acc a ko nema i to uzima u obzir kada sastavlja timove pa ti i on podje dodatno zagorcavati zivot
Kiki_Musampa wrote:Ima,ima,-čujem ima municije na prodaju????
IIMaydayII