BiH, kvalifikacije za EP 2013

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tcz

#301 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by tcz »

Bubalo1 wrote:Fakat sramota ce biti ako ne budu prenosili na ftv.u citavu utakmicu .. Nevjerovatno je da se vjerovatno vode time da na ftv.u daju citavu utakmicu za one koji ne zele da gledaju kosarku nikako .. Ne kontam ne mozes nesto tako uraditi .. Zar nije logicno da kontas da ljudi zele gledati svoju reprezentaciju i da im das citavu utakmicu a ko voli fudbal nek gleda kombinovan ko ga jebe .. Ili jos gore sto ne kontam sto nisu dali ovamo fudbal ovamo kosarku i cao .. :-)
ja volim fudbal ali kad je nesto drzavno u pitanju onda gasi sve samo daj BiH :bih:
Mustang1

#302 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mustang1 »

Znam da nema na ftv nikako ali na ftv ima utakmica citava a na bht kombinovano fudbal i kosarka .. Zar nije logicnije da daju citavu kosarku nego fudbal :-)
I jos da je to neka utakmica .. Fakat ne kontam .. Mozda se vode time da ljudi hoce da vide Misimovica ? Ako je uopste to taj njegov Dinamo
It_is_a_Leclerc

#303 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja mislim da na BHT-u neće prekidati košarku jer je bilo ranije u planu da FTV preuzme utakmicu Spartaka i Fernera, ali su onda odjednom promijenili i stavili ovu Borusiu - Kijev, pa onda mislim da su možda u dogovoru to uzeli od BHT-a, i napravili mjesta košarci.
tcz

#304 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by tcz »

daj da saljemo meilove, zovemo tel. ne zelimo kombinovani.
Salah ad-Din

#305 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Salah ad-Din »

Opet sam poslao meil, ovoj dvojici iz BHT-a, ali daj Bože da to šta pije vode.

BHT1
Marijo Pejić
direktor
[email protected]
tel. +387 33 461 522

Prijenos i emitovanje programa (PEP)
Mensur Petrovic
direktor
[email protected]
tel: +387 33 464 075
fax: +387 33 464 061

Uglavnom, sretno našim momcima, a ovo je samo motiv više da pare od pretplate dam za kartu u Skenderiji!
tcz

#306 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by tcz »

461-101 spojili me sa programskom semom i covjek kaze prvo cisto, drugo vjerovatno vecina kosarka.

na moje cudjenje on isto odgovara.
Mustang1

#307 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mustang1 »

Jedino prihvatljivo bi bilo da u poluvremenu i izmedju trece i cetvrte cetvrtine ubace malo fudbal ali pod uslovom da se ne propusta ni sekunda kosarke .. Da ubacuju fudbal kod svakog time-outa mislim da ne bi valjalo .. Jedino da ono dole u cosku ubace kao sto radi hrt kad je liga prvaka .. Ali sumnjam da oni to znaju :D :oops:
tcz

#308 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by tcz »

kakavdanakneiskustvu wrote:
tcz wrote:461-101 spojili me sa programskom semom i covjek kaze prvo cisto, drugo vjerovatno vecina kosarka.

na moje cudjenje on isto odgovara.

šta je prvo,ftv?,drugo,bht?
sve bht, prvo poluvrjeme samo kosarka drugo trebalo bi biti vecina kosarka. :mrgreen:
sumirprimus

#309 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by sumirprimus »

ovo bi trebalo bit jasno ko dan...
bht bh reprezentacija,pa da je u isti termin kad i finale lp..a na entitetske lp i kraj price...a hocemo drzavu :roll:
denimb

#310 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by denimb »

Tamam kad pomislis da si dozivio svaki krkanluk od strane rukovodioca famoznog BHT-a oni te opet uspiju iznenaditi.
Pa koji kreten je zamislio kombinaciju fudbala i kosarke, dok mocna borusija sastavi dva dodavanja u skenderiji se odigra 10 akcija.

Da ne govorim koliko je omalovazavanje nase reprezentacije, igraca i selektora prekidanjem prijenosa zbog fubalera koje niko u tom trenutku ne zeli da vidi.

Ovo je u stvari samo jos jedno testiranje zivaca svakog bosanca koji voli svoju drzavu, debili su nam se uvukli u svaku poru zivota :x
Comrad

#311 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Comrad »

Ali da je barem neka super-ultra-utakmica, pa ajde mozda bi i pokusao potraziti neko logicno objasnjnje. Ali utakmica znaci nidje veze, plus sto tu istu tekmu prenosi ftv i oni hoce nesta da kombinuju...

Poslao sam i ja mail, ali nema fajde. Cisto sumnjam da oni te mailove i citaju.

Je li BHRT ima ekskluzivno pravo na ove dogadjaje ili oni to ugovaraju sa savezom. Ako je tako slucaj, onda neka KS fino ugovori sa nekom privatnom TV kucom i neka ljudi to odrade. Ionako ove manje kuce sto puta bolje urade prenos nego li FTV ili BHT. Slika katastrofa, brdo reklama, komentatori smorovi...
Arteta

#312 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

denimb wrote:Tamam kad pomislis da si dozivio svaki krkanluk od strane rukovodioca famoznog BHT-a oni te opet uspiju iznenaditi.
Pa koji kreten je zamislio kombinaciju fudbala i kosarke, dok mocna borusija sastavi dva dodavanja u skenderiji se odigra 10 akcija.

Da ne govorim koliko je omalovazavanje nase reprezentacije, igraca i selektora prekidanjem prijenosa zbog fubalera koje niko u tom trenutku ne zeli da vidi.

Ovo je u stvari samo jos jedno testiranje zivaca svakog bosanca koji voli svoju drzavu, debili su nam se uvukli u svaku poru zivota :x
Sve koji rad na BHT-u treba nabosti na glogov kolac.
Stvarno ne vidim neki drugi nacin da dodju pameti.
miki.ba

#313 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by miki.ba »

Kolko li je karta da se ode na tekmu?
Arteta

#314 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

tcz wrote:
Bubalo1 wrote:Fakat sramota ce biti ako ne budu prenosili na ftv.u citavu utakmicu .. Nevjerovatno je da se vjerovatno vode time da na ftv.u daju citavu utakmicu za one koji ne zele da gledaju kosarku nikako .. Ne kontam ne mozes nesto tako uraditi .. Zar nije logicno da kontas da ljudi zele gledati svoju reprezentaciju i da im das citavu utakmicu a ko voli fudbal nek gleda kombinovan ko ga jebe .. Ili jos gore sto ne kontam sto nisu dali ovamo fudbal ovamo kosarku i cao .. :-)
ja volim fudbal ali kad je nesto drzavno u pitanju onda gasi sve samo daj BiH :bih:
:thumbup: :bih:
Hopkins

#315 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Hopkins »

Ovo sto rade je dno. A ono sto cemo svi mi zajedno izignorisati po obicaju je na dnu dna.
zlajaBHF

#316 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by zlajaBHF »

SRAMOTA

Ne mogu da vjerujem da mogu doci na ideju da prikazuju Dinamo Kijev pored nase repke u Kosarci :x
Hopkins

#317 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Hopkins »

Ne bi me cudilo da traze zabranu sportkluba kad su prenosi premiershipa u pitanju, pa da mjesto chelsea-United, gledamo stoke-swansea :x
It_is_a_Leclerc

#318 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Navijači košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja večeras protiv Gruzije igra izuzetno važnu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo 2013. godine, ostat će uskraćeni za cjelovit prijenos na BHT-u?!

Naime, u "kombinaciji" koja još nije viđena na malim ekranima, odgovorni u ovom javnom emiteru su došli na "genijalnu ideju" da prenose samo početak utakmice košarkaške reprezentacije BiH u 20 sati.

Već u 20:45 sati, u trenutku dok se bude vodila očajnička borba za pobjednika druge četvrtine, BHT će isključiti kameru u Skenderiji i preuzeti "ekskluzivni" prijenos fudbalske utakmice iz Monchengladbacha?!

"Najgenijalnije" je što će ljubitelji Lige prvaka istu utakmicu moći posmatrati i na ostala dva javna emitera - FTV-u i RTRS-u?!

VEZAN TEKST Reprezentaciju BiH dočekuje Gruziju: Možda ne možemo dobiti bitku u skoku, ali možemo utakmicu

"BHT će prenositi utakmicu košarkaške reprezentacije BiH do 20:45 sati. Potom preuzimamo direktan prijenos pretkola Lige prvaka", potvrđeno je web-portalu "Dnevnog avaza" iz Press službe BHT-a.

Ljubitelji košarke, ali i svi ostali pretplatnici koji prate reprezentativne selekcije naše zemlje ogorčeni su ovakvim "planom". Pretplatici su svoj bijes iskalili i na "Facebooku".

"Košarkaška reprezentacija večeras igra jako bitan meč. 'Legende' sa BHT-a nam neće dozvoliti da utakmicu gledamo do kraja nego će je kombinovati sa fudbalom?! Pa gdje to imas?! To bih čak mogao donekle i razumjeti da istu tekmu (Dynamo-Monchengladbach) ne prenose istovremeno FTV i RTRS???

Ali eto, s obzirom na iznimnu povezanost BiH sa Kijevom i Monchengladbachom kao i činjenicu da u ta dva kluba igra veliki broj bh. igrača, ne čudi što tu tekmu prenose tri emitera dok ćemo tamo neku šmrljavu reprezentaciju BiH gledati na mahove, tipa kad Hanke ili Xhaka budu ležali na terenu ili kad Vukojević ili Milevskiy budu odugovlačili sa izvođenjem kornera...

Tugo moja gdje ja živim i kome ja plaćam pretplatu", pita se Mirza Š.
Ajmo slati mailove i zvati

BHT1
Marijo Pejić
direktor
[email protected]
tel. +387 33 461 522

Prijenos i emitovanje programa (PEP)
Mensur Petrovic
direktor
[email protected]
tel: +387 33 464 075
fax: +387 33 464 061
nookey

#319 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by nookey »

Gdje se mogu karte kupiti?
shalla

#320 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by shalla »

Eto, ispadoh u Avazu zbog debila sa bht-a i ftv-a :mrgreen:
Janjicar

#321 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Janjicar »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bht-ce-k ... skenderije

'ebem im mater....
Moraju ispostovat obavezu prema gledateljima ?

Sada gledaju neke obaveze mamicu im cigansku....
Arteta

#322 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

Janjicar wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/bht-ce-k ... skenderije

'ebem im mater....
Moraju ispostovat obavezu prema gledateljima ?

Sada gledaju neke obaveze mamicu im cigansku....
Nije lijepo CIgane usporedjivati sa ovim mrziteljima vlastitog naroda.
Mustang1

#323 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mustang1 »

A sto ih neko ne pita sto prenose i na ftv.u i na bht.u utakmicu :-) JEBEM IM MATER DEGENSKU PA NIJE MOGUCE ZNACI OVO MI JOS VISE ZIVAC POVUCE.. Ne gledam bht skoro nikada ali sada nemam izbora kao i protiv Litvanije moram tu gledati a ...
Arteta

#324 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

Bubalo1 wrote:A sto ih neko ne pita sto prenose i na ftv.u i na bht.u utakmicu :-) JEBEM IM MATER DEGENSKU PA NIJE MOGUCE ZNACI OVO MI JOS VISE ZIVAC POVUCE.. Ne gledam bht skoro nikada ali sada nemam izbora kao i protiv Litvanije moram tu gledati a ...
Mislis Latvije?
Janjicar

#325 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Janjicar »

Arteta wrote:
Bubalo1 wrote:A sto ih neko ne pita sto prenose i na ftv.u i na bht.u utakmicu :-) JEBEM IM MATER DEGENSKU PA NIJE MOGUCE ZNACI OVO MI JOS VISE ZIVAC POVUCE.. Ne gledam bht skoro nikada ali sada nemam izbora kao i protiv Litvanije moram tu gledati a ...
Mislis Latvije?
Da da to je covjek mislio :D
Litvanija bi nas pregazila :D

Ovo su stvari koje me tjeraju odavde :x
Locked