Tek sad ovo vidjeh. Top lista nadrealista.Političarka wrote:Hajde nauči kako se citira. Ako se možeš baviti politikom valjda možeš da naučiš kliknuti na pravo mjesto.
Odoh da se bacim pod voz. Ne možeš u jednoj te istoj rečenici koristiti riječi kao opšti, opštinski, sveštenik, i onda u istoj rečenici koristiti opći, općinski i svećenik. Ili će biti opći-općinski ili opšti-opštinski. Primjer: opšte obrazovanje u opštini ILI opće obrazovanje u općini.
Previše trollam na ovoj temi, IZVINJAJEM se, neću više. Vama sretno na izbirima.
korisnik_ca
Upravo tako.......
Opste obrazovanje u opcini!
Kao sto rekoh.....OPCINA je termin zasticen zakonom koji se odnosi na podrucje-regije.
Vidis kako si fino napisao/la...jos samo da primis k` znanju i bices full
I mislim da si previse suicidan/suicidna......polako sa tim "bacanjem i pucanjem"
Hvala
Edhem Bičakćić i BNS All About
-
korisnik_ca
#301 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
-
StupskaBitanga
#302 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Klikeraš wrote:Ja se 'ubih' gledajući plakate, a na kojim si to ti plakatama čitaoStupskaBitanga wrote:Po čemu je to Edhem Bičakćić najuspješniji bh premijer kako piše na ovim plakatima?
Vic dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar marketing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

piše ti ispod imena i prezimena
- Klikeraš
#303 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Do mene jeStupskaBitanga wrote:Klikeraš wrote:Ja se 'ubih' gledajući plakate, a na kojim si to ti plakatama čitaoStupskaBitanga wrote:Po čemu je to Edhem Bičakćić najuspješniji bh premijer kako piše na ovim plakatima?
Vic dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar marketing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
neZnamIme
#305 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Politicarka izgleda da imas mnogo informacija koje mogu biti korisne za upoznavanje Bicakcica
iz jedne druge perspektive,pa ako si rada podijeli ih sa nama
Naravno lijepo bi bilo da nam ponudis i izvore sa net-a ako imas
Hvala
iz jedne druge perspektive,pa ako si rada podijeli ih sa nama
Naravno lijepo bi bilo da nam ponudis i izvore sa net-a ako imas
Hvala
-
neZnamIme
#306 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Zar je moguce najuspjesniji BH premjer?StupskaBitanga wrote:Klikeraš wrote:Ja se 'ubih' gledajući plakate, a na kojim si to ti plakatama čitaoStupskaBitanga wrote:Po čemu je to Edhem Bičakćić najuspješniji bh premijer kako piše na ovim plakatima?
Vic dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar marketing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i da jeste nije ni imao neku konkurenciju koliko se ja mogu sjetiti!
-
Max Bunker
#307 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Ima poseban periodu u sklopu historije, koji se naziva Edhenizam i izucava se u sklopu ekonomije a ne historije.
Kakav crni najbolji premijer, pa onda penzije bile jednom u 3. mjeseca. Pola donacija pokradenih danas, veze se za taj period i kome vi sada bacate prasinu u oci. Mislite, dugo nije bio u politici pa nador zaboravio ko je Bicakcic i sta je Bicakcic. U mojim ocima mu je jedini plus, sto potice iz stare sarajevske porodice i nista vise, neka ostane na Bistriku pa neka gore uređuje odnose i politiku, u mojoj avliji i o meni, sigurno ne.
Kakav crni najbolji premijer, pa onda penzije bile jednom u 3. mjeseca. Pola donacija pokradenih danas, veze se za taj period i kome vi sada bacate prasinu u oci. Mislite, dugo nije bio u politici pa nador zaboravio ko je Bicakcic i sta je Bicakcic. U mojim ocima mu je jedini plus, sto potice iz stare sarajevske porodice i nista vise, neka ostane na Bistriku pa neka gore uređuje odnose i politiku, u mojoj avliji i o meni, sigurno ne.
- It_is_a_Leclerc
#308 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Jel istina da je Edhem jako uzRujan zbog ove greške na plakatima ? 
- FOČANSKI PROPISI
#309 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Samo su veliki ljudi padali na maturi.It_is_a_Leclerc wrote:Jel istina da je Edhem jako uzRujan zbog ove greške na plakatima ?
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#310 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
pa kad niste PLAHO upućeni u politiku kako onda spoznajete činjenicu da na Ilidži SDA i SBB vode glavnu riječ-da ne klanjate istihare?odesveuhonduras wrote:pa nisam nešto plaho zainteresovan za politiku pa i ne znam puno ali živim na Ilidži i mislim da nemate nikakve šanse protiv SDA i SBB-a.
Nije ništa sramota od toga što si naveo u PS-u, samo naprijed.
znači, i hamza je svama, očekivano kad je i kerim.. ne reče mi ništa neki dan kad ga vidjeh nakon džume
- glock17
#311 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
http://balkans.aljazeera.net/makale/edh ... kih-potezaneZnamIme wrote:- Mladi musliman
- robijaš
- jedan od osnivača stranke SDA
- premijer
- pauza u politici od 8-9 godina (smjenjen od strane Petriča)
- podpredsjednik Sabora IZ
- predsjednik nove stranke BNS
Mišljenja i činjenice da čujemo.
Vrlo zanimljiv lik sad za sad...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#312 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Pa dobro, to što nisam plaho zainteresovan za politiku, tj. što mi je ogađeno neko ozbiljnije zanimanje za istu te me se nikako ne moe ubijediti da osim kod malog broja izolovanih pojedinaca, njom se bavi iko kome lično uhljebljenje nije na prvom mjestu, ne znači da živim u pećini, jelte, a šućur Allahu nisam ni retardiran ..ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:
pa kad niste PLAHO upućeni u politiku kako onda spoznajete činjenicu da na Ilidži SDA i SBB vode glavnu riječ-da ne klanjate istihare?odesveuhonduras wrote:pa nisam nešto plaho zainteresovan za politiku pa i ne znam puno ali živim na Ilidži i mislim da nemate nikakve šanse protiv SDA i SBB-a.
znači, i hamza je svama, očekivano kad je i kerim.. ne reče mi ništa neki dan kad ga vidjeh nakon džume
Naravno da SDA vodi glavnu riječ evo već 20 i kusur godina, glatko dobija izbore isto toliko, i Ilidža joj je dosad bila jedan od većih zicera čak i kad stranka nije dobro kotirala na ostalim nivoima. Jedan od razloga zbog kojih ne izlazim na izbore je taj što znam da SDP na Ilidži moRe ušima mahat samo
Ilidža je očito ekonomski jako interesantna strankama što se može vidjeti npr. u intenzitetu Radončićeve kampanje protiv SDA na Ilidži koja je neusporediva sa bilo kojom općinom.
SBB je, na moju veliku žalost, jer je veće zlo i od lagumdžije i njegove klike, postao ozbiljan pretendent na bošnjačke glasove, imaju dovoljno para i medijskog prostora za blaćenje konkurencije, i iako pretpostavljam da im ni to neće biti dovoljno da dobiju izbore na Ilidži, opet mislim da su najozbiljniji konkurent SDA-u, ozbiljniji i od SDP-a. I zbog tog sam ubijeđen da ova nova stranka i nema nešto plaho šanse.
Znam da ovo nije ono što želiš čuti i da je to nešto što svaka nova stranka, svaki izazivač hajmo reći, želi izbrisati iz glava potencijalnih birača, ali to je realnost što će se pokazati i na rezultatima izbora. Načelnika na Ilidži nećete dobiti garant, možda eventualno kakvo vijećničko mjesto što bi isto bio uspjeh iako ne znam imate li sad ikoga u vijeću, sjećam se da je i na prošlim izborima bilo poprilično plakata ove stranke..
Ja vjerovatno ni ovaj put neću izaći na izbore kao što nisam ni jedom otkad živim u BiH ali ako odlučim da izađem to će biti isključivo ako procjenim da postoji opasnost da SBB ili SDP dobiju izbore na Ilidži. I jedne, i druge volim ko dan u kome je đuveč za ručak, a tripice za večeru, i samo mi spriječavanje njih da dobiju vlast može natjerati da se maknem iz kreveta na izborni dan. Zasad ne mislim da ima šanse, ali ako procjenim da ima, uz sav respekt koji imam prema Bičakćiću i njegovoj slavnoj historiji
-
Političarka
#313 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
U startu ti je greska to sto ne izlazis na izbore, barem po mom misljenju.
Zamisli da svi koji nece, na kraju i izadju na iste.....nesto bi se promijenilo to je definitivno.
Prva ja, do nedavno, bila sam totalni apoliticar. Neko ko je smatrao da "nema za koga glasati, da su svi isti" itd, ali kada sam se malo bolje informisala, "prostudirala" stranke, vidjela sam da to bas i nije tako. Mozemo mi dosta toga promijeniti, samo da hocemo i da se aktiviramo. Pogotovo mladi.
Glasaj za nekoga (a da to nije SDP,SBB ili SDA) novog, za koga mislis da ce uspijeti promijeniti nesto na bolje. Toliko je novih stranaka gdje je angazovana pretezno omladina. Ljudi koji imaju ambicije, obrazovanje,volju i zelju da promijene nesto u ovoj drzavi zbog sebe i generacija koje dolaze.
Ove prethodno navedene tri stranke se smjenjuju godinama (pogotovo SDP i SDA), a do sada nista pozitivno nije uradjeno. Samo pusta obecanja, a u realnosti tonemo sve dublje i dublje.
Ne moras glas dati BNS-u i Bicakcicu ako ne zelis, ali glasaj....jer KRAJNJE JE VRIJEME za promjene
Zamisli da svi koji nece, na kraju i izadju na iste.....nesto bi se promijenilo to je definitivno.
Prva ja, do nedavno, bila sam totalni apoliticar. Neko ko je smatrao da "nema za koga glasati, da su svi isti" itd, ali kada sam se malo bolje informisala, "prostudirala" stranke, vidjela sam da to bas i nije tako. Mozemo mi dosta toga promijeniti, samo da hocemo i da se aktiviramo. Pogotovo mladi.
Glasaj za nekoga (a da to nije SDP,SBB ili SDA) novog, za koga mislis da ce uspijeti promijeniti nesto na bolje. Toliko je novih stranaka gdje je angazovana pretezno omladina. Ljudi koji imaju ambicije, obrazovanje,volju i zelju da promijene nesto u ovoj drzavi zbog sebe i generacija koje dolaze.
Ove prethodno navedene tri stranke se smjenjuju godinama (pogotovo SDP i SDA), a do sada nista pozitivno nije uradjeno. Samo pusta obecanja, a u realnosti tonemo sve dublje i dublje.
Ne moras glas dati BNS-u i Bicakcicu ako ne zelis, ali glasaj....jer KRAJNJE JE VRIJEME za promjene
-
korisnik_ca
#314 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Političarka wrote:U startu ti je greska to sto ne izlazis na izbore, barem po mom misljenju.
Znači sada trebamo glasati protiv SDA, SDP i SBB jer su u njima istrošeni likovi? Trebamo glasati za ljude koji nas nisu vukli na dno? Na primjer, ljude koji nisu imali pozicije u SDP, SDA i SBB. Interesantno
Nego, daj tu knjigu, odsjek gdje se izučavao Edhem na prestižnom Cambridgeu
Šalim se, hajde da vam više ne trollam temu.
- ultima_palabra
#315 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Vi fakat mislite da nema ljudi koji pamte 10-15 godina unazad?
Pa Bičakčić je jedini premijer FBiH za čijeg vakta penzije nisu bile redovne... 4-5 neisplaćenih penzija ostavio u amanet Behmenu koji ih je sve isplatio za 2 godine svog mandata.
Samo postavljanje Bičakčića za predsjednika bilo čega je uvreda za glasače, da ne govorim što mu se ogavna njuška smiješi i sa nepismenih plakata po gradu
Samo postavljanje Bičakčića za predsjednika bilo čega je uvreda za glasače, da ne govorim što mu se ogavna njuška smiješi i sa nepismenih plakata po gradu
-
korisnik_ca
#316 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Molim moderaciju da banuje korisnika ultima palabra. Usudio se da ima pamćenje. KAKO TE SAMOE NIJE STIDultima_palabra wrote:Vi fakat mislite da nema ljudi koji pamte 10-15 godina unazad?Pa Bičakčić je jedini premijer FBiH za čijeg vakta penzije nisu bile redovne... 4-5 neisplaćenih penzija ostavio u amanet Behmenu koji ih je sve isplatio za 2 godine svog mandata.
U ovom boldiranom se slažemo. I još reklamiraju stranku kao nova lica, do sad neiskorištena u politici.
A ono Edhem najbolji premijer, čiji period vladavine se izučava na Cambridgeu je za zonu sumraka. Čuj Edhem, čuj Cambridge i čuj najbolji premijer. (doduše kad su konkurencija Branković i Mujezinović možda i jeste najbolji premijer)
Hajdemo sad svi u oktobru/rujnu da glasamo za Edhema.
-
homar
#317 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nije čudo što nam se sve ovo dešava u društvu. Bosanac, a bogami i Hercegovac ne pamti ni šta je juče bilo, a kamo li 20 godina u nazad.
Uvreda je za sve ljude koji imaju i malo demokratskog sluha pojaviti se na sceni i tražiti da glasaju za Bičakčića, Mujezinovića, Brankovića, Izetbegovića, Tihića.... klapu koja nas 20 godina pljačka pod geslom "Narod zna"... "najtežih deset godina..." itd.
No, uzdajući se u slabo pamćenje ova pomahnitala klepto mafija se nada da će ponovo zajahati "sirotinju raju" i proglasiti se za spasitelja Bošnjaka.
Ima još mjesta do dna, dotaći ćemo ga ubrzo, samo da nam se klempo pojavi na bijelom konju i uzvikne "naprijed".
Uvreda je za sve ljude koji imaju i malo demokratskog sluha pojaviti se na sceni i tražiti da glasaju za Bičakčića, Mujezinovića, Brankovića, Izetbegovića, Tihića.... klapu koja nas 20 godina pljačka pod geslom "Narod zna"... "najtežih deset godina..." itd.
No, uzdajući se u slabo pamćenje ova pomahnitala klepto mafija se nada da će ponovo zajahati "sirotinju raju" i proglasiti se za spasitelja Bošnjaka.
Ima još mjesta do dna, dotaći ćemo ga ubrzo, samo da nam se klempo pojavi na bijelom konju i uzvikne "naprijed".
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#318 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Lijepo ste sve ovo rekli!Samo mi nije jasno da toliko opstruirate glasanje,a skloniji ste SDA struji koja je kako ste i sami rekli najjača na Ilidži i koja nas je i dovela do prosjačkog štapa, naravno , zajedno sa SDP-om, pa i SBB-om.Znači i Vaš je slogan kud svi Turci tu i mali Mujo!odesveuhonduras wrote:Pa dobro, to što nisam plaho zainteresovan za politiku, tj. što mi je ogađeno neko ozbiljnije zanimanje za istu te me se nikako ne moe ubijediti da osim kod malog broja izolovanih pojedinaca, njom se bavi iko kome lično uhljebljenje nije na prvom mjestu, ne znači da živim u pećini, jelte, a šućur Allahu nisam ni retardiran ..ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:
Naravno da SDA vodi glavnu riječ evo već 20 i kusur godina, glatko dobija izbore isto toliko, i Ilidža joj je dosad bila jedan od većih zicera čak i kad stranka nije dobro kotirala na ostalim nivoima. Jedan od razloga zbog kojih ne izlazim na izbore je taj što znam da SDP na Ilidži moRe ušima mahat samoDoduše, ubijeđenost u takav ishod je bila mnogo izraženija dok je rahmetli Amer bio živ.
Ilidža je očito ekonomski jako interesantna strankama što se može vidjeti npr. u intenzitetu Radončićeve kampanje protiv SDA na Ilidži koja je neusporediva sa bilo kojom općinom.
SBB je, na moju veliku žalost, jer je veće zlo i od lagumdžije i njegove klike, postao ozbiljan pretendent na bošnjačke glasove, imaju dovoljno para i medijskog prostora za blaćenje konkurencije, i iako pretpostavljam da im ni to neće biti dovoljno da dobiju izbore na Ilidži, opet mislim da su najozbiljniji konkurent SDA-u, ozbiljniji i od SDP-a. I zbog tog sam ubijeđen da ova nova stranka i nema nešto plaho šanse.
Znam da ovo nije ono što želiš čuti i da je to nešto što svaka nova stranka, svaki izazivač hajmo reći, želi izbrisati iz glava potencijalnih birača, ali to je realnost što će se pokazati i na rezultatima izbora. Načelnika na Ilidži nećete dobiti garant, možda eventualno kakvo vijećničko mjesto što bi isto bio uspjeh iako ne znam imate li sad ikoga u vijeću, sjećam se da je i na prošlim izborima bilo poprilično plakata ove stranke..
Ja vjerovatno ni ovaj put neću izaći na izbore kao što nisam ni jedom otkad živim u BiH ali ako odlučim da izađem to će biti isključivo ako procjenim da postoji opasnost da SBB ili SDP dobiju izbore na Ilidži. I jedne, i druge volim ko dan u kome je đuveč za ručak, a tripice za večeru, i samo mi spriječavanje njih da dobiju vlast može natjerati da se maknem iz kreveta na izborni dan. Zasad ne mislim da ima šanse, ali ako procjenim da ima, uz sav respekt koji imam prema Bičakćiću i njegovoj slavnoj historijimislim da bih ipak dao svoj glas tamo gdje mislim da ne bi bio potrošen u prazno. Mada, ruku na srce, ni glas SDA-u nije neko pretjerano hairli djelo, al s obzirom na realističnu alternativu..
Što se tiče "novih stranaka",pa ako jedan intelektualac tako razmišlja -što preostaje običnom čovjeku.To Vam je isto kad bih na izbore izašao mlad i pošten čovjek ali po prvi put-značilo bi da je on biva nov i ne treba ga podržati, tj treba dati glas starim i provjerenim kandidatima bez obzira na njihov rad i greške koje su činili i čine još i danas.veselam
-
neZnamIme
#319 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Lijepo od tebe sto se brines o penzionerima!Ja sam za, da se Behmenu oda priznanje kako je u roku od 2 godineultima_palabra wrote:Vi fakat mislite da nema ljudi koji pamte 10-15 godina unazad?Pa Bičakčić je jedini premijer FBiH za čijeg vakta penzije nisu bile redovne... 4-5 neisplaćenih penzija ostavio u amanet Behmenu koji ih je sve isplatio za 2 godine svog mandata.
kako ti kazes,uredovnio penzije penzionerima i za godinu dana namnozio oko 10,000 pasa lutalica U Sarajevu,
koji izgleda da imaju veca prava od ljudi koje navodis.
A ako glasas za njusku a ne za covjeka,nije ti ni Behi neki ljepotan-Mirnes Ajanovic je ljepsi od njega!
- ultima_palabra
#320 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Behmen je karina, izlapjeli klovn na mjestu gradonačelnika. Ali svojevremeno jeste vratio pare ljudima kojima je minderaš ostao dužan i napravio prvu dionicu autoputa za koji je ovaj postavio samo kamen temeljac.neZnamIme wrote:Lijepo od tebe sto se brines o penzionerima!Ja sam za, da se Behmenu oda priznanje kako je u roku od 2 godineultima_palabra wrote:Vi fakat mislite da nema ljudi koji pamte 10-15 godina unazad?Pa Bičakčić je jedini premijer FBiH za čijeg vakta penzije nisu bile redovne... 4-5 neisplaćenih penzija ostavio u amanet Behmenu koji ih je sve isplatio za 2 godine svog mandata.
kako ti kazes,uredovnio penzije penzionerima i za godinu dana namnozio oko 10,000 pasa lutalica U Sarajevu,
koji izgleda da imaju veca prava od ljudi koje navodis.
A ako glasas za njusku a ne za covjeka,nije ti ni Behi neki ljepotan-Mirnes Ajanovic je ljepsi od njega!
Ali dozvoljavam da imaju neki drugi kriteriji po kojima je Bičakčić nauspješniji premijer. Da ih vidimo:
1.
2.
3.
.
.
.
-
neZnamIme
#321 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nemoj psovati nije lijepo!Behmen je karina, izlapjeli klovn na mjestu gradonačelnika. Ali svojevremeno jeste vratio pare ljudima kojima je minderaš ostao dužan i napravio prvu dionicu autoputa za koji je ovaj postavio samo kamen temeljac.
Ali dozvoljavam da imaju neki drugi kriteriji po kojima je Bičakčić nauspješniji premijer. Da ih vidimo:
1.
2.
3.
.
.
.
Dobro koje je neko uradio za zajednicu treba reci da je uredu ma od koga dolazilo,
od kontinuiteta,tezine i kolicine dobra se moze nadzirati namjera cinioca!
I mene zivo interesuje po cemu je Bicakcic najuspjesniji premijer!!!
- FOČANSKI PROPISI
#322 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Bezbeli , po lopovluku.neZnamIme wrote:Nemoj psovati nije lijepo!Behmen je karina, izlapjeli klovn na mjestu gradonačelnika. Ali svojevremeno jeste vratio pare ljudima kojima je minderaš ostao dužan i napravio prvu dionicu autoputa za koji je ovaj postavio samo kamen temeljac.
1.
2.
3.
.
.
.
Dobro koje je neko uradio za zajednicu treba reci da je uredu ma od koga dolazilo,
od kontinuiteta,tezine i kolicine dobra se moze nadzirati namjera cinioca!
I mene zivo interesuje po cemu je Bicakcic najuspjesniji premijer!!!
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#323 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
gosp. Edhem Bičakčić obavljao je funkciju premijera Federacije Bosne i Hercegovine od početka 1997. godine do 10. januara 2001. godine, kada je dao ostavku, nakon čega je imenovan na dužnost generalnog direktora Javnog preduzeća “Elektroprivreda BiH”. Prema navodima apelanata, gospodin Bičakčić se svim snagama zalagao za Bosnu i Hercegovinu i Federaciju Bosne i Hercegovine u njoj, dajući pri tome na stotine prijedloga federalnih zakona, te osnivajući federalne institucije kako bi bile eliminisane postojeće paralelne institucije u Federaciji Bosne i Hercegovine. Za vrijeme njegovog mandata doneseno je i objavljeno 185 zakona, 80 uredbi, 352 odluke i 443 rješenja Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Upostavljena je i izvanredna saradnja sa međunarodnim institucijama, kao što su: Venecijanska komisija, Međunarodni monetarni fond, Svjetska banka, USAID, a isto tako i sa Kancelarijom Visokog predstavnika.
Apelanti, također, navode da su rezultati gospodina Bičakčića očigledni i da je, zahvaljujući njegovom zalaganju, Federacija Bosne i Hercegovine ispunila gotovo sve uslove za prijem Bosne i Hercegovine u Vijeće Evrope.
Apelanti, također, navode da su rezultati gospodina Bičakčića očigledni i da je, zahvaljujući njegovom zalaganju, Federacija Bosne i Hercegovine ispunila gotovo sve uslove za prijem Bosne i Hercegovine u Vijeće Evrope.
-
juan
#324 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nejse, Bicakcic je veoma mudar i sposoban politicar bio i jedan od rijetkih politicara koji se borio protiv kolonijalizacije BiH; primjer: McDonaldsu nije dao licencu, jer nisu htjeli meso (farme goveda) iz BH koristiti. to je bio preduslov za ulazak McDonaldsa na BH trziste.
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#325 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Vidim u Vašem profilu da ste na birou i čekate, ne znam samo koga ? Možete tamo i istruhnuti,nitko Vas od ovih sadašnjih na vlasti neće pozvati na posao!Lud i ponosan wrote:Jos pricate o ovom lopovu?