Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakav crni Juventus..sreca pa postoje Rossoneri..da nas nema obrukali biste italijanski fudbal..ali zato smo mi tu..nadam se da ce vam Liverpoolo zabiti dvicu u Torinu..ako Bog daaaaaaa...
i bolje vam je molite se bogu,allahu, visni, šivi, budi, dalaj lami, sai babi i ostalima da se ne nadjemo u finalu jer nece dva puta biti srece ko govana, colline i ostalih navlakusa a bice nedveda i zlatana
Brando wrote:ma ja lafo telefon u kvaru, kad ono tamo slavio dva dana pa dok je sebi dosao
mozes jos do srijede slaviti, a onda... zlatan uzima stvar u svoje noge
Pa jesam slavijo, ali bih odmah doso na internet na poluvremenu da sam mogao!!!!!
Ali nema veze!!!!!!!!
A tesko da ce Zlatan opet moci ista uraditi!!!!!!!!
hehe, mi smo osvojili bod protiv napaljene fiorentine koja se jos uz to bori za opstanak, a milan je bod izvukao kod kuce protiv teskog davljenika brescie, ali kao sto je rekao andjeloti dosta smo mi pobjedjivali u zadnjim minutama...
A cini se da je liverpool primio gol od KIKIA MUSAMPE i izgubio i taj 1 bod...
A u Torinu idemo po prolaz, a vec smo dokazali da znamo igrati protiv "FAVORIZOVANIH" momcadi!!!!!!!!!
Mozda ce JUVE pobijediti. ali LIVERPOOL ide dalje!!!!!!!!
Pa vi se samo mozete nadati da tako prodjete LIVERPOOL-a, ali nece vam se to zadovoljstvo prijustiti!!!!!!!!!!!
Pa ja vama kazem mozete se samo tome nadati, i tjesiti se da imate sanse!!!!!!
polomi se ti od "nadanja" i bodrenja samog sebe, nigdje argumenata, a mi se ne nadamo da ce juve proci mi to znamo, a liverpool moze proci ako da od sebe 200% i ako juve bude imao crni dan sto se tesko moze desiti, ma covjece kako bi vas ona fiorentina razvalila
predvidjao sam tricu ako je istina i ne bude gerrarda predvidjam... +3 gola
hehe, mah trebate skontati da se tako prica cim neko hoce da napusti klub, odmah to bude hoce ga ovaj, hoce ga onaj, Juveu pored magicnog Ibre, super dobrog Zalayete, mocnog Trezegueta, VELIKANA I IKONU DEL PIERA, ne treba ni milan a ni bilo ko drugi...
PREPORUCUJEM UBICAMA FUDBALA, TJ. IGRACIMA MILANA A I NJIHOVIM NAVIJACIMA DA POGLEDAJU IBRIN 3 GOL, TJ. ONAJ PROLAZ KROZ 2 I PAS SA ZALAYETOM, ONO SE UCI NA NOGOMETNIM AKADEMIJAMA...
ma jarane evo wlt@ ti je sve rekao da ne ponavljam, to ti je prije da hoce baros u juventus a ne juve njega ako dodje cassano na ljeto sta ce im baros, cassano je all round igrac moze u vezu moze u napad, a jos essien ako dodje
veceras ce nam opet ubice fudbala iz milana unistiti vecer CL kad ocekujemo spektakl kao inace ono povuci potegni drzi ne daj tekma
sreca pa ima prijenos svaba i rusa inace...