Mene najvise nerviraju ovi na youtube sto prave ove leak clipove i izmisljaju, od toga da se radnja vraca u Vice City, do toga da se na nekoliko kontinenata desava, spominje se u fazonu neka ogromna mapa, a to za historiju kao da ce se radnja odvijati kroz 80, 90, rane 2000, pa danasnje vrijeme. Neka juzna Amerika, karteli, pa onda povratak ovih likova iz SA...itd....itd.Mustang1 wrote: ↑20/01/2020 20:59Ma ima nekih sitnica sto ljudi izvlace, nedavno je bio konkurs za posao od rockstara ili koga vec vezanog za gta nesto vezano za garderobu kostime sta vec sa poznavanjem historije, i jos nesto.. Odmah spekulacije da ce biti dio igre smjesten u historiju.DonieBrasco wrote: ↑20/01/2020 19:24 Kako stvari stoje cekat cemo i na GTA 6 jos dugo obziorm da se kompanija nikako nije oglasila povom novog nastavka. Moje misljenje je da ce igra cekati nove konzole i da uopste nece biti pravljena za PS4 i XboxOne. Vjerovatno oni rade na njoj ali nista ne objavljuju, za sada nema jedne jedine stvari od komanije da pominje GTA 6.
Slicno kao i za dizajn ps5 svi nagadjaju i a sve je oficial leak![]()
Samo ne kontam kako im se da to sve montirati i pricati suplju, zar je sve u lajkovima i pregledima.
Moje neko predviđanje je da ce se komapanija oglasiti nedugo nakon sto izađu nove konzole, tad ce biti neki teaser, neka slikica, cisto da zagolicaju mastu. Vjerovatno rade na igri ali cisto sumnjam da cemo je vidjeti do 2021. ako ne i kasnije.
Taman da ustedim pare za novi PC.