FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

5 0 5

#29976 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote:A koliko je penala tu?
6 liga + 2 lš.
omar little

#29977 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

505sCrtom wrote:
ultima_palabra wrote:A koliko je penala tu?
6 liga + 2 lš.
ja mislim da je on to vise kao provokaciju mislio :D, retoricki. :D
suncica24

#29978 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Najvolim ovo kad razbucate Messija na tri strane na osnovu rekla-kazala komentara sa twittera :D

I onda ga na kraju i cusnete iz Barce za 150mil :D
HB_BHF

#29979 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ne kontam nikako kako neko može u nečem biti najbolji i onda odjednom prestati to raditi na taj način zbog navodno nekih drugih interesa. Ne znam, jednostavno mi je glup taj razlog da se Messi čuva za SP. Ako je tako, onda treba da je baš suprotno od svega ovoga.. Da daje svoj maksimum i radi cijelu godinu kako bi na SP bio u top formi. Ovo nema smisla da je godinu dana lijen ko drvo, cijelu sezonu radi sa 50% snage, hoda na utakmici, i onda da očekuje da mu sa neba siđe neka nadnaravna forma i da osvoji svjetsko :S.
Ne vjerujem da Messi razmišlja na ovaj način jer je to zaista glupo... Povrede su sastavni dio nogometa.. Onda mu je najbolje da i na svjetskom ne igra punom parom tamo negdje do četvrtfinala bar, jer i do tad se u međuvremenu može povrijediti, pa šta će onda :D.
dinty2

#29980 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

to uospte nije glupo,,,to je tako, ziva istina. vidis da ima psihicku blokadu od nove povrede pred sp,,ne ulaz u driblinge kao prije jer zna da moze ostati bez jedine motivacije koja ga pokrece ove sezone. nek dodje ziv i zdrav na sp a dalje cemo vidjati, sigurno ne razmislja na nacin da se i tamo stedi
HB_BHF

#29981 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ok drug, pred nama je. Za koji dan će i to svjetsko. Znači na tom prvenstvu ćemo gledati Messija kakvog još nismo vidjeli do sad... Nema mi ta priča logike, al et..
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#29982 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

skenderija04 wrote:
Tomahawk11 wrote:Ok, to je nesto sto je kristalno jasno, Messi ne ide, u pravu si, zasto bi i isao iz svojih razloga, a i u Barceloni nisu toliko ludi da ga puste. Ja sam se samo osvrnuo na ovo: ''Messi glavnokomandujuci u klubu'', nek onda ukinu trenera, predsjednika, koga vec, ustedjece na platama....a i ovo za SP, pa igraju i drugi igraci prvenstva, kupove, LP, a igrace i na SP, pa se ne stede. Vidjecemo koliko ce mu to donijeti dobrog.
Drugi igraci moraju da steknu ime, Messi je vec stekao. A za mundial se cuvaju i Xavi i Iniesta i Busquets... Fol je sto najbolja verzija ovih i njihova najlosija verzija se osjeti ali razlika nije toliko drasticna kao kod Messija. Razlog je svima jasan, kada vidis Messijevo najbolje izdanje fudbal izgleda drugi sport.

A ovo oko komandovanja je suplja prica koja se prodaje vec toliko godina.Da ga se pita sigurno, ali da je strah i trepet u klubu je propaganda. Toliko puta je ponovljeno da vise i ne tangira. Kazem ti, cilj je da Messi ode iz Barcelone i zbog toga se bacaju raznorazne price koje bi trebale da prouzrokuju odlazak. Ko hoce da im vjeruje neka vjeruje. Napisane su i tu stoje.
Ima ona druga, kad igra Barcelona igra i Messi, kad stane i Barcelona stane i Messi. Eto drugi igraci nemaju imena, samo Messi ima :-)
todd_smith

#29983 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

dinty2 wrote:to uospte nije glupo,,,to je tako, ziva istina. vidis da ima psihicku blokadu od nove povrede pred sp,,ne ulaz u driblinge kao prije jer zna da moze ostati bez jedine motivacije koja ga pokrece ove sezone. nek dodje ziv i zdrav na sp a dalje cemo vidjati, sigurno ne razmislja na nacin da se i tamo stedi
Moze on doci, ali kakav ce otici...

Image

:mrgreen:
skenderija04

#29984 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Ok drug, pred nama je. Za koji dan će i to svjetsko. Znači na tom prvenstvu ćemo gledati Messija kakvog još nismo vidjeli do sad... Nema mi ta priča logike, al et..
Drug, prodjes forumom i dodjes na temu o Dzeki i reprezentaciji. Prije skoro dva mjeseca pizdarija na prijateljskoj tekmi sa Egiptom*. Stranice i stranice pune jeda, zuci,psovki,kletvi...Da ne povjeruje covjek. I govorimo o prijateljskoj utakmici i malom incidentu bez veceg znacaja. I govorimo samo o forumu. E sad sve to podigni na milionitu potenciju. U zemlji koja je bila prvak svijeta, koja zivi za mundijal, i koja sve nade polaze u Messija . Mi smo mala maca, hladni tipovi, racionalni i uracunati ljudi kada se poredimo sa njima. Pritisak koji ima Messi nema niko na svijetu. Zamisli da se povrijedi kakve reakcije bi bile preko bare:" Spanac, boli ga kurac za nas, nema patriotski osjecaj, uvijek nas izda".... Pa da se nekome omakne ko onom Kolumbijcu? A pogleda oko sebe i vidi Valdesa, sutra ne igra Ronaldo ( nemoj da nam skoce anamo oni ali stvar je izgleda puno ozbiljnija od obicne povrede), Falcao... Sve ima svoje. Neka ga, jebo sezonu. Da je samo do Messija bilo bi lako.
DonVVVV

#29985 Re: FC Barcelona

Post by DonVVVV »

Pojecanje 2014 :lol:

Image
HB_BHF

#29986 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote:
Drug, prodjes forumom i dodjes na temu o Dzeki i reprezentaciji. Prije skoro dva mjeseca pizdarija na prijateljskoj tekmi sa Egiptom*. Stranice i stranice pune jeda, zuci,psovki,kletvi...Da ne povjeruje covjek. I govorimo o prijateljskoj utakmici i malom incidentu bez veceg znacaja. I govorimo samo o forumu. E sad sve to podigni na milionitu potenciju. U zemlji koja je bila prvak svijeta, koja zivi za mundijal, i koja sve nade polaze u Messija . Mi smo mala maca, hladni tipovi, racionalni i uracunati ljudi kada se poredimo sa njima. Pritisak koji ima Messi nema niko na svijetu. Zamisli da se povrijedi kakve reakcije bi bile preko bare:" Spanac, boli ga kurac za nas, nema patriotski osjecaj, uvijek nas izda".... Pa da se nekome omakne ko onom Kolumbijcu? A pogleda oko sebe i vidi Valdesa, sutra ne igra Ronaldo ( nemoj da nam skoce anamo oni ali stvar je izgleda puno ozbiljnija od obicne povrede), Falcao... Sve ima svoje. Neka ga, jebo sezonu. Da je samo do Messija bilo bi lako.
Biće mi onda neobično vidjeti Messija koji trči na sve strane i grize teren. Navikao sam sad na ovu verziju :D. Kamo sreće da je to razlog i da Messi može tako transformirati se kad mu se ćefne. I ja isto kažem, jebo sezonu ako će se vratiti iz Brazila kao onaj nekadašnji Messi. Tačno, nije samo on problem, ali je temelj ekipe i na osnovu njega se određuju mnogi parametri. Jer i nije baš svejedno navijačima da za ovakvu igru i formu bude najplaćeniji na svijetu.

Nego, jel se oporavio Bartra? Ima li ga za sutra?
skenderija04

#29987 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Danas je trenirao sa ekipom . Sutra ce odluciti. Adriano je opcija ako ne bude mogao. Dilema je Alexis/Cesc. Ja bi ponovio sa istom elipom sa Bernabeua.

Danas je Puyol vodio glavnu rijec. Kazu da su se zatvorili u svlacionici bez Martina i da je Puyol pustio glas :D

Ovo za Messija je bezze prica. Ja i dalje vjerujem da ce i sljedece 4 sezone biti tu, u najboljem izdanju. Nije robot. Ja da se pitam, sutra nakon tekme bi mu rekao idi i ne vracaj se do avgusta. I Xaviju, Iniesti, Busquetsu...Pusti B ekipu, svakako je gotova sezona. I da se desi cudo pa da i kiksa Atletico i Real, ne mjenja stvar,
Cistokrvan

#29988 Re: FC Barcelona

Post by Cistokrvan »

Pinto, Olazábal, Montoya, Piqué (*), Fàbregas, Puyol (*), Xavi, Pedro, A. Iniesta, Alexis, Messi, Neymar Jr., Dos Santos (*), Mascherano, Bartra (*), Sergio, Song, Jordi Alba, Afellay, Tello, Adriano, Dani Alves, Isaac Cuenca (*) & Sergi Roberto.

Ovi su otputovali u Valensiju, stigli sinoc u 19H, danas ce imati jedan trening. Svi pored cijih imena stoji * nisu jos uvijek dobili zeleno svjetlo da mogu igrati.
thomasgravesen

#29989 Re: FC Barcelona

Post by thomasgravesen »

Messi za sva vremena.

Draže bi mi bilo da on osvoji sp sa argentinom nego da fk sarajevo osvoji premijer ligu a biser kantonalnu.
Cistokrvan

#29990 Re: FC Barcelona

Post by Cistokrvan »

thomasgravesen wrote:Messi za sva vremena.

Draže bi mi bilo da on osvoji sp sa argentinom nego da fk sarajevo osvoji premijer ligu a biser kantonalnu.
Ma kakva Argentina...jedna Njemacka ili Spanija ce ih rastavit na proste faktore ako se sretnu u knock out fazi :izet: , mada bih ja volio iskljucivo zbog Messija da naprave neki uspjeh, ako vec ne budemo mi prvaci na mundijalu :D
thomasgravesen

#29991 Re: FC Barcelona

Post by thomasgravesen »

Cistokrvan wrote:
thomasgravesen wrote:Messi za sva vremena.

Ma kakva Argentina...jedna Njemacka ili Spanija ce ih rastavit na proste faktore ako se sretnu u knock out fazi :izet: , mada bih ja volio iskljucivo zbog Messija da naprave neki uspjeh, ako vec ne budemo mi prvaci na mundijalu :D
Njemačka ih vjerovatno bi, ali za španiju sumnjam. Mada ko zna. Tu se može dogoditi milion nepredviđenih i nelogičnih stvari, tako da pobijedi onaj koji je slabiji.
DonVVVV

#29992 Re: FC Barcelona

Post by DonVVVV »

HB_BHF

#29993 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

- Kako riješiti Barcelonine probleme? To se može najjednostavnije napraviti vraćanjem Pepa Guardiole u klub. Pep je nevjerojatan trener i nema boljeg od njega. Ukoliko se Joan Laporta vrati na predsjedničku poziciju, najbolji potez bi mu bio vraćanje Guardiole u klub – rekao je za El Mundo Deportivo Cruyff.

I ovaj Cruyff vazda podjebava :D
HB_BHF

#29994 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

:lol:
vryzas

#29995 Re: FC Barcelona

Post by vryzas »

Sta kazu? Hoce li mu dati 25 mil. platu?
HB_BHF

#29996 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Izgleda da je ipak štoperski par Masche - Adriano :roll: . Svaka ubačena lopta 70% je go' :D.
solo2

#29997 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

HB_BHF wrote:Izgleda da je ipak štoperski par Masche - Adriano :roll: . Svaka ubačena lopta 70% je go' :D.
ajjjjj :sad: e otisli su u pm.. evo realu sanse da im se osveti za onaj poraz na Bernabeu
p206

#29998 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

ako protiv ovakve odbrane Real po treći put izgubi onda nek ugase klub
solo2

#29999 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

p206 wrote:ako protiv ovakve odbrane Real po treći put izgubi onda nek ugase klub
vala bas..
skenderija04

#30000 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Bartra i Cesc. Nezvanicno.
Post Reply