Demokratska fronta Željko Komšić

Objektivitet

#29951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

It_is_a_Leclerc wrote:Vaš seljački, da ne kažem kabadahijski pristup raspravi je otprilike kao preslika ponašanja vašeg prešjednika. Još samo da mi zaprijetite da ćete me po prstima.

DF je nesposoban. Za tri mjeseca u vlasti nisu ništa uradili. Ništa ! Samo su pojeli bijeli kruh (svi odreda), i raspalili.

Da ja malo probam vašom, građanskom, deefovskom retorikom - Kako vas, bolan, nije sramota ?!
Mislim da ti odgovor na to pitanje leži u neznaju ;) (Persone kojoj si ga postavio)
nemampojma0

#29952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Vaš seljački, da ne kažem kabadahijski pristup raspravi je otprilike kao preslika ponašanja vašeg prešjednika. Još samo da mi zaprijetite da ćete me po prstima.

DF je nesposoban. Za tri mjeseca u vlasti nisu ništa uradili. Ništa ! Samo su pojeli bijeli kruh (svi odreda), i raspalili.

Da ja malo probam vašom, građanskom, deefovskom retorikom - Kako vas, bolan, nije sramota ?!
O čemu ti?
Jesil dobro? S tobom raspravljati..ma daj, vidiš da niko neće s tobom da se bakće. Nisi ti loš čo'jk garant,al nemaš pojma o politici. Živio.
Vidal89

#29953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Decko sa 15000 bi trebao malo biti pametniji, ali ocigledno da nije.

Bolan bolan umjesto sto sjedis za tom tastaturom ili mob, izadji malo vani ukljuci se pa pokusaj uradit nesto i budi koristan, a ne samo mlatit po forumu po vazdan, ne znam odakle ti toliko vremena uopste radis li ti ista drugo u zivotu osim sto se pravis pametan i sveznalica na ovom forumu. Covjek bi pomislio da si clan kruga 99 :lol:

Kladim se da uzivo ne znas sastavit ni 3 recenice a da ne mucas, jer takvi po forumima najvise provode vremena i smatraju se nekim relevantnim likovima.

Ovo ti je samo savjet i nista drugo. Nemoj da se nadjes uvrijedjen i da sada se bacas u neku osvetu DF-u, ako si glasao i razocarao se produzi dalje ima jos stranaka, najlakse je pljuvati bez argumenata a tebi je to specijalnost.
It_is_a_Leclerc

#29954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Vidal89 wrote:

Decko sa 15000 bi trebao malo biti pametniji, ali ocigledno da nije.

Bolan bolan umjesto sto sjedis za tom tastaturom ili mob, izadji malo vani ukljuci se pa pokusaj uradit nesto i budi koristan, a ne samo mlatit po forumu po vazdan, ne znam odakle ti toliko vremena uopste radis li ti ista drugo u zivotu osim sto se pravis pametan i sveznalica na ovom forumu. Covjek bi pomislio da si clan kruga 99 :lol:

Kladim se da uzivo ne znas sastavit ni 3 recenice a da ne mucas, jer takvi po forumima najvise provode vremena i smatraju se nekim relevantnim likovima.

Ovo ti je samo savjet i nista drugo. Nemoj da se nadjes uvrijedjen
Ma ništa mi se, druže "bolan bolan", ne sekiraj.
Da mene takvi poput tebe mogu uvrijediti, ja bih se davno objesio :)
Heartbeats

#29955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Heartbeats »

Objektivitet wrote:Vidim skontali su u strategiju na predsjednistvu održanom u Brčkom. Strategja je da se pripreme liste, programa nema z'glave. Postadoše još jedna u nizu partija koja izlazi pred narom sa facama bez jasnog programa djelovanja... :shock: :roll:
Ovo nije iz centrale ali jeste sa terena.
Kažu da opet predsjednik postavlja ljude na liste, kao i na opštim izborima 2014. Postavljeni povjerenici ostali u čudu, nadali se valjda da će biti nešto u tom svemu ali avaj.A evo rečeno da se može sa svakim http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-pu ... /160322099
Korida prava. :novine:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Objektivitet wrote:Vidim skontali su u strategiju na predsjednistvu održanom u Brčkom. Strategja je da se pripreme liste, programa nema z'glave. Postadoše još jedna u nizu partija koja izlazi pred narom sa facama bez jasnog programa djelovanja... :shock: :roll:

kako bola nema programa :? :shock:

pucanje po prstičima je uvijek aktualno :D
jefff

#29957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jefff »

Image
Banksy

#29959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Tri ključna člana Demokratske fronte ( DF) iz Hercegovine podnijelo je nepozive ostavke na članstvo u DF-u i zatražilo brisanje iz evidencije članstva.
Riječ je o zastupnicima u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona Ana-Mariji Tadić-Jakovljević i Elmiru Šatoru, te o bivšem članu Predsjedništva ove stranke Aliji Šuki.

"Prvi razlog za našu ostavku je evidentna suspenzija Statuta DF-a i procedura na kojoj se temelji stranka i njezin rad, te uvođenje samovlašća. Iako smo se nadali da će unutar stranke doći do debate i konsekventnog shvaćanja o pogubnosti uvođenja vladavine jedne osobe, do toga nažalost, nikada nije došlo", navode u zajedničkom saopćenju za javnost.

"DF je započeo kao pobuna protiv izdaje temeljnih vrijednosti građanske ideje, ali je završio u zagrljaju s nacionalistima, u nekim slučajevima s još gorim i mi odbijamo biti dio toga", piše u saopćenju.

"Našu ideju ukrala je skupina uhljeba posvećena isključivo ostvarivanju koristi s grbače stotina i hiljada članova i simpatizera koji su u oktobru 2014. godine vjerovali da se bore za novi dio demokratske ideje jednakosti u Bosni i Hercegovini", stoji u saopćenju.

Razlozi ostavke su uglavnom i razlozi propasti - samovlašće i suspenzija stranačkih demokratskih procedura, pretvaranje stranke u pogon za ostvarivanje lične koristi za par starih uhljeba, zagrljaj s najgorim nacionalistima, izdaja građanske ideje, itd.
150 000 glasova ... :(
JoseMujica

#29960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

za ekipu pjana iz kafane tito :facepalm:

ps

a sad im neima više Ajfona i Šamarđije da PRaraju
Objektivitet

#29961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

Bi li vjerovali da je i ekipa iz Tite izolovana od strane vrhovnog vodje.

Loše slanje poruka prema javnosti, ljudi zbog kojih su u neku ruku ljudi podržali ovu ideju, tačnije, ljudi za koje se ranije nije znalo preko politike. Lica koja nisu uprljana, nisu politički istrošena se lagano jedno po jedno povlace, a akvizicije postaju sve ljudi koji su i ranije sisali državnu pipu i koji su svima više po negativnom poznati dolaze i još dobijaju primat.

Loši potezi :? :run:
JoseMujica

#29962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ne..... jer je Smućko njen integralni dio
Objektivitet

#29963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

JoseMujica wrote:ne..... jer je Smućko njen integralni dio
Hoces da kažeš da nije bilo i još uvijek nema ljudi koji nešto vrijede i trpe torturu gornje hijerarhije?
Banksy

#29964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Objektivitet wrote:
Hoces da kažeš da nije bilo i još uvijek nema ljudi koji nešto vrijede i trpe torturu gornje hijerarhije?
Možda ih je i bilo - mada je pitanje zašto bi bilo ko ko je vrijedan i drži do sebe uopće i trpio i sekundu bilo čije torture - ali ih sada tamo više sigurno nema.

Svako kome dosad nije zasmetalo: samovlašće i suspenzija stranačkih demokratskih procedura, pretvaranje stranke u pogon za ostvarivanje lične koristi za par starih uhljeba, zagrljaj s najgorim nacionalistima i izdaja građanske ideje, i sve ono što gledamo u DF-u više od godinu dana, taj sigurno nije ni vrijedan.
JoseMujica

#29965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Objektivitet wrote:

na hrpi gofana ni ruža ne miriše :skoljka:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#29966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Djelimično su u pravu ovi iz Mostara, ali kada već pišu svašta, što ne spominju one Željkove rečenice iz 2014. godine: "ovo je stranka mladih ljudi", "to u ovoj stranci neće moći","vrijeme je za novu politiku"... i navedu to kao neki argument, jer od ovog samovlašća nema ništa. Standardna neformalna procedura u svim strankama pa tako i u DF-u i ne vidim da Komšić radi nešto što drugi ne rade. Prva bi ova Ana-Marija ostala bez 3000KM mjesečno da se nije šlepala uz Komšića i da nije na kontu njegovog imena i stranke ušla u skupštinu.

Nešto su aktuelna ova stranačka previranja u posljednje vrijeme :lol: :lol:
JoseMujica

#29967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

to je normala u ovo doba, predizbore, kad se liste sastavljaju...sad je poljitićki transfer window dok se liste ne predaju
kamen spoticanja

#29968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Opet drugi krivi
po prstima ih komsicu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/df-o-ost ... /160328085
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#29969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

JoseMujica wrote:to je normala u ovo doba, predizbore, kad se liste sastavljaju...sad je poljitićki transfer window dok se liste ne predaju
Sada će im biti zanimljivo. Željkan će sada napraviti liste po svojoj mjeri da mu se više ovo ne bi desilo. Aka podoban, a ne sposoban :lol: :izet:
palermo

#29970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

kamen spoticanja wrote:Opet drugi krivi
po prstima ih komsicu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/df-o-ost ... /160328085
Pa iskreno govoreći, vjerujem da je ovdje u pravu kada govori o isturenim centrima moći koji vrbuju DF zastupnike (barem kada je riječ o hercegovini)

Sasvim je druga stvar zašto se opredijelio da baš ovo troje budu perjanice DF-a u hercegovini
Maystor

#29971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Isti oni likovi koji su se ranije šprdali biografijama aktera ove priče, sada ih predstavljaju gigantima koji su dokaz da se Ljeljkina stranka raspada :lol:
Corto Maltese

#29972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Пацови први напуштају брод којим кормиларе мишеви.
Last edited by Corto Maltese on 30/03/2016 20:50, edited 1 time in total.
JoseMujica

#29973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Još jedan kadar Demokratske fronte: Remetiću mjesečno 3.635,73 KM "bijelog hljeba"
званићно ово њесра од сранке преименоват у Смућарска Фронта бијелог љеба и лупања прстаца
Maystor

#29974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

nema potrebe da ljeljko tuče vučića po prstima, kad ga babin ždije drito u glavu
kamen spoticanja

#29975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Maystor wrote:nema potrebe da ljeljko tuče vučića po prstima, kad ga babin ždije drito u glavu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/jos-jeda ... /160330053
ima komsic precih za marisat
Post Reply